طرز تهیه بال سوخاری (بال مرغ سوخاری)

طرز تهیه بال سوخاری

بال سوخاری یک غذای بین المللی است که در اغلب کشورهای جهان تهیه و سرو می‌شود. اگرچه در اغلب منوی فست فودها و رستوران‌ها این غذا دیده می‌شود و می‌توان حتی به صورت آنلاین آنها را از سرویس غذای اسنپ تهیه کرد، اما عده‌ای تمایل دارند تا خودشان آن را درست کنند. در این مطلب می‌خواهیم به روش‌های ساده و راحت برای درست کردن بال سوخاری بپردازیم.

طرز تهیه بال سوخاری

بال سوخاری را با نام چیکن وینگنز نیز می‌شناسند. یکی از غذاهای محبوب در دنیا که معمولا ساکنین جنوب امریکا به آن علاقه دارند. این محبوبیت به قدری است که روزی در سال که ۲۹ جولای است، با نام “روز جهانی خوراک بال مرغ” نام‌گذاری شده است. بال مرغ را می‌توان با طعم دهنده‌های مختلف با مزه‌های گوناگونی درست کرد. در ادامه ساده‌ترین طرز تهیه بال سوخاری را به شما آموزش داده‌ایم:

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

مواد لازم برای طرز تهیه بال مرغ سوخاری

قبل از هر چیز بهتر است برای درست کردن بال سوخاری، ترکیبات مورد نیاز خود را آماده کنید:

مقدار مورد نیاز

مواد لازم
۵۰۰ گرم

بال مرغ

۱ عدد

تخم مرغ
۱ عدد

پیاز

۱ ق غ

ماست
۱ ق چ

زعفران آب کرده

۱ ق چ

آب لیمو ترش تازه
به مقدار لازم

آرد سوخاری ساده

به مقدار لازم

پودر سوخاری پولکی
به مقدار لازم

پودر زنجبیل، سس سویا، گرام ماسالا

به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه

مراحل طرز تهیه بال سوخاری

مراحل درست کردن بال سوخاری مرغ

برای طرز تهیه بال مرغ سوخاری، ابتدا باید مرغ‌ها را خوب بشویید و اجازه دهید تا خشک شود. سپس مراحل زیر را برای درست کردن بال سوخاری انجام دهید:

مرحله اول: بال مرغ‌ها را درون یک قابلمه در کنار هم چیده و نمک و زردچوبه را روی آن بریزید. آب را به میزان کم و تنها تا جایی که روی بال مرغ را بگیرد، درون قابلمه بریزید. سپس اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه کاملا پخته شود.

مرحله دوم: پس از پخت بال مرغ‌ها، آنها از داخل قابلمه بیرون آورده و آبکشی کنید، سپس اجازه دهید تا کاملا خنک شود.

مرحله سوم: در یک ظرف، ماست و تخم مرغ را در کاسه ریخته و هم بزنید. بافت تخم مرغ باید کاملا از هم جدا شده و از لختگی خارج شود. با اضافه کردن نمک، فلفل سیاه و زعفران، به همراه آب لیمو ترش تازه، آن را طعم دار کنید.

مرحله چهارم: در مرحله بعدی پودر زنجبیل، سس سویا و گرام ماسالا را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. در این مرحله باید آرد سوخاری را نیز کم کم به کاسه محتوای این ترکیبات اضافه و آنها را مخلوط کنید تا در نهایت ترکیب طعم‌دهنده مرغ شما آماده شود.

مرحله پنجم: اکنون نوبت به آغشته کردن بال‌های پخته شده به موادی است که آماده کرده‌اید. بال‌ها را به صورت تک تک درون کاسه قرار دهید تا کاملا طعم‌دار شوند.

مرحله ششم: مرغ‌ها باید برای مدت ۳۰ دقیقه در ترکیب مورد نظر شما بمانند تا در نهایت مزه مواد را به خود بگیرند.

مرحله هفتم: یک قابلمه گود را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن درون آن بریزید. میزان روغن باید به قدری باشد که بال‌ها درون آن غوطه‌ور شوند. اجازه دهید تا روغن کاملا داغ شود.

مرحله هشتم: پس از داغ شدن روغن، بال مرغ‌ها را به آرامی درون آن قرار دهید تا هر دو طرفشان کاملا سرخ شود.

مرحله نهم: مرغ‌ها را از داخل روغن بیرون آورده و روی دستمال مخصوص روغن‌گیری قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

طرز تهیه بال سوخاری با آرد سفید و شیر

مراحل درست کردن بال مرغ

در این روش از طرز تهیه بال مرغ سوخاری باید تخم مرغ‌ها را با شیر مخلوط کنید. همچنین مواد طعم دهنده را به آرد سفید و آرد سوخاری اضافه کنید. در نهایت نیز بال‌ها را بدون پخت اولیه یک بار در آرد سفید، یک بار در تخم مرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و آنها را در روغن داغ سرخ کنید.

طرز تهیه بال سوخاری با یخ!!!

روش دیگری که برای طرز تهیه بال مرغ سوخاری وجود دارد با کمک آب و یخ انجام می‌شود. در این شرایط باید بال‌ها را درون یک کاسه به ادویه‌جات مورد نیازتان آغشته کنید. سپس اجازه دهید تا یک ساعت در یخچال بماند. پس از این مدت بال‌ها را دوبار، ابتدا در آرد و سپس در ظرف یخ و آب فرو برده و آنها را سرخ کنید. سپس با حرارت کم سرخ کنید تا کاملا مغز پخت شود.

اسنپ فود، یک پلتفرم آنلاین برای بال سوخاری

درست کردن بال سوخاری مرغ

در این مطلب طرز تهیه بال سوخاری را دیدیم. کلیه موارد مورد نیاز برای این غذا را می‌توانید از سرویس سوپرمارکت اسنپ تهیه کنید. اما اگر زمان کافی برای درست کردنش ندارید، بهتر است از سرویس غذای اسنپ به صورت آنلاین آن را سفارش دهید تا در سریعترین زمان، درب منزل خود تحویل بگیرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *