طرز تهیه چیکن پارمزان؛ تجربه‌ای لذیذ از چشیدن طعم غذای ایتالیایی

دستور تهیه چیکن پارمزان

چیکن پارمزان غذایی بسیار مهیج و خوشمزه ایتالیایی است که با یک دستور پخت ساده، می‌توان به‌راحتی آن را در منزل درست کرد. این غذا به همراه پاستا یا سیب‌زمینی بسیار خوشمزه‌تر خواهد شد اما به‌تنهایی نیز می‌توانید از طعم دلپذیر آن لذت ببرید.

پایه اصلی این غذا سینه مرغ به همراه پنیر پارمزان بوده که با مواد غذایی دیگری ترکیب شده و طعم بسیار متفاوتی را برای شما ایجاد خواهد کرد.

در این مطلب ساده‌ترین روش دستور تهیه چیکن پارمزان را برای شما بیان می‌کنیم تا بتوانید دقیقا همانند طعم غذا‌های رستورانی آن را درست کنید.

« سفارش غذاهای لذیذ ایتالیایی »

مواد اولیه و طرز درست‌کردن چیکن پارمزان به دو روش

درست‌کردن چیکن پارمزان چیکن پارمزان به‌عنوان وعده اصلی غذا سرو می‌شود و در هر جای دنیا یک روش پخت خاصی را برای آن در نظر می‌گیرند.

مواد اولیه این غذا در ادامه آماده است البته در صورت نیاز می‌توانید برخی چاشنی‌ها یا مواد را کم‌وزیاد کنید. طرز تهیه چیکن پارمزان با دو روش زیر قابل انجام است اما ساده‌ترین روش‌های آن به شرح زیر است.

روش اول طرز تهیه چیکن پارمزان

دستور پخت چیکن پارمزان

مقدار مورد نیاز مواد لازم برای ۴ نفر
۲ عدد سینه مرغ
۳ قاشق غذاخوری آرد
یک و نیم پیمانه پنیر پارمزان
یک پیمانه پودر سوخاری
۲ عدد تخم‌مرغ
به مقدار کافی نمک و فلفل سیاه
نصف پیمانه پنیر موزارلا
نصف پیمانه سس کچاپ
¼ پیمانه ریحان تازه

مرحله‌ی اول: دستور تهیه چیکن پارمزان به روش اول، باید سینه‌های مرغ را به طور کامل بشویید و از وسط به‌صورت افقی، آن‌ها را به دو قسمت تقسیم کنید. اکنون روی هر قسمت پلاستیک کشیده و با گوشت‌کوب آن‌ها را خوب بکوبید. توجه داشته باشید که ضخامت مرغ‌ها نباید بیشتر از یک سانتی‌متر باشد.

مرحله‌ی دوم: اکنون سه ظرف را آماده کنید. در یکی از آن‌ها تخم‌مرغ‌ها را شکسته و هم بزنید تا به حالت یکنواخت در بیایند. در ظرف دیگر آرد سفید را با چاشنی‌های موردنیازی چون فلفل و نمک مخلوط کرده و کنار بگذارید. در ظرف آخر نیز مخلوطی از پنیر پارمزان و آرد سوخاری بریزید.

مرحله‌ی سوم: مرغ‌های کوبیده شده را ابتدا به آرد سفید آغشته کرده و در تخم‌مرغ‌ها غوطه‌ور کنید. اکنون آن را در مخلوط آرد سوخاری و پنیر پارمزان قرار داده و خوب زیرورو کنید تا مواد به همه جای مرغ برسد.

توجه داشته باشید که باید این مرحله را بین دو تا سه بار تکرار کرد.

طرز تهیه چیکن پارمزان خانگی مرحله‌ی چهارم: اکنون مرغ‌های آماده شده را در دمای محیط قرار داده و روی آن‌ها را با یک کیسه فریز به‌خوبی بپوشانید. درواقع تا ۱۵ دقیقه به مرغ‌ها استراحت دهید تا طعم‌دار شوند و پوشش روی آن‌ها خوب به یکدیگر بچسبند.

مرحله‌ی پنجم: اکنون در داخل یک تابه نچسب مقداری روغن بریزید و حرارت را روی شعله ملایم قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، هر دو طرف سینه‌های مرغ را سرخ کنید.

مرحله‌ی ششم: در این مرحله سینه‌های مرغ سرخ شده را روی یک دستمال قرار دهید تا روغن‌های اضافه آن‌ها گرفته شود. سپس آن‌ها را در داخل سینی فر چرب شده قرار دهید و پنیر موزارلا را روی تمام سطح آن‌ها پخش کنید. اکنون می‌توانید آن‌ها را در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده قرار دهید. دمای آن نیز بهتر است روی ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد باشد.

مرحله‌ی هفتم: پس از گذشت ۲۰ دقیقه، چیکن پارمزان شما آماده است. البته در صورت تمایل، می‌توانید گریل فر را روشن کنید تا روی پنیر‌ها نیز به طور کامل طلایی شود. در آخر برای تزئین می‌توانید از ریحان‌های تازه خرد شده استفاده کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشد.

روش دوم طرز تهیه چیکن پارمزان

طرز تهیه چیکن

مقدار مورد نیاز مواد لازم برای ۴ نفر
۲ عدد سینه مرغ
یک عدد پیاز
یک پیمانه پنیر پارمزان
یک پیمانه آرد سوخاری
۲ عدد تخم‌مرغ
به مقدار کافی نمک و فلفل سیاه
نصف پیمانه پنیر موزارلا
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
به مقدار لازم ریحان تازه

مرحله‌ی اول: در این روش نیز مانند روش اول باید مرغ‌ها را به‌صورت ورقه‌ای و نازک برش داد. در داخل یک ظرف آرد سوخاری و پنیر پارمزان را به همراه نمک و فلفل مخلوط کنید. در ظرف دیگری نیز تخم‌مرغ‌ها را کاملا هم بزنید تا یکدست شوند. اکنون مرغ‌ها را ابتدا در تخم‌مرغ و سپس در مخلوط آرد سوخاری بغلتانید تا خوب به مواد آغشته شوند. سپس هر دو طرف مرغ را در داخل ماهیتابه سرخ‌کرده و کنار بگذارید.

مرحله‌ی دوم: در همان ماهیتابه مقداری کره را آب کنید. پیاز و سیر را به‌صورت رنده یا خیلی ریز خردکرده و تفت دهید. پس از اینکه رنگشان طلایی شد، رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و مقداری آب را اضافه کرده و اجازه دهید تا سس به‌خوبی غلیظ شود.

مرحله‌ی سوم: پس از رسیدن سس به غلظت دلخواه، آن را در داخل ظرف فر ریخته و مرغ‌ها را روی آن بچینید. هر دو طرف سینه‌های مرغ باید به سس آغشته باشند. اکنون پنیر موزارلا را روی آن‌ها بپاشید و آن‌ها را در داخل فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. پس از ۲۰ دقیقه چیکن پارمزان شما آماده خواهد بود.

سخن پایانی

غذا‌های ایتالیایی جزء پرطرف‌دارترین غذا‌های دنیا هستند که از طعم بی‌نظیری برخوردارند. در این مطلب نیز با طرز تهیه چیکن پارمزان به‌عنوان یک غذای ایتالیایی و صدالبته بین‌المللی آشنا شدید و اکنون می‌توانید آن را در خانه درست کنید.

درست‌کردن چیکن پارمزان اگرچه کمی زمان‌بر است اما به‌قدری لذیذ است که کاملا ارزش پخت را دارد. اگر شما هم دستور پخت متفاوتی از این غذا دارید، حتما آن را با ما به اشتراک بگذارید.

درصورتی‌که قصد درست‌کردن این غذا را در منزل دارید اما مواد اولیه لازم در خانه موجود نیست، از طریق سرویس سوپرمارکت اسنپ هر آنچه نیاز دارید را سفارش داده و درب به منزل تحویل بگیرید.

همچنین اگر زمان کافی برای پخت چیکن پارمزان را ندارید، می‌توانید به‌راحتی هر چه تمام این غذا را از طریق سرویس سفارش غذای اسنپ سفارش دهید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.