طرز تهیه سوسیس انگشتی خوشمزه و ساده

روش درست کردن سوسیس انگشتی

سوسیس انگشتی در میان فینگرفودهای پرطرفدار قرار می‌گیرد. طعم بی نظیر آن به گونه‌ای است که هر فردی آن را می‌پسندد. شما می‌توانید این غذای ساده اما خوش طعم را در کنار غذاهای اصلی خود برای مهمانانتان سرو کنید. دلیل نام این مدل سوسیس سایز کوچک آن است که ظاهری زیبا را برای آن ایجاد کرده است. این مطلب حاوی اطلاعاتی در مورد روش درست کردن سوسیس انگشتی و غذاهایی است که می‌توانید با استفاده از آن تهیه کنید.

طرز تهیه سوسیس انگشتی

سوسیس انگشتی به دلیل ظاهر ساده و طعم بی نظیری که دارد، مورد علاقه بسیاری از افراد و حتی کودکان است. برای درست کردن این غذا، از گوشت گوساله و چربی‌های حیوانی استفاده شده و البته در برخی از انواع آماده آن نیز با گوشت گوسفند یا مرغ تهیه می‌شود که می‌توانید آنها را در بازار ببینید. در این مطلب به روش‌ درست کردن سوسیس انگشتی به صورت مرحله به مرحله پرداخته‌ایم:

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

مواد لازم برای تهیه سوسیس انگشتی

اگر چه سوسیس انگشتی‌های آماده در بازار موجود است که حتی به صورت آنلاین از سرویس‌هایی مانند سرویس سوپرمارکت اسنپ فود نیز می‌توانید آنها را تهیه کنید، اما برای آنکه بتوانید غذاهای سالم‌تری را داشته باشید، بهتر است با استفاده از آموزش زیر این مدل از سوسیس را خودتان در منزل تهیه کنید. جدول زیر مواد لازم برای درست کردن سوسیس انگشتی را به شما نشان می‌دهد:

مقدار مورد نیاز

مواد لازم
۲۵۰ گرم با ۲۰ درصد چربی

گوشت گوسفندی

۱ عدد

پودر سوخاری
۱ عدد

تخم مرغ

۱ حبه

سیر له شده
½ ق چ

پودر آویشن

۱ ق غ

جعفری ساطوری شده
½ ق چ

فلفل سیاه

به مقدار لازم

نمک و روغن

مراحل طرز تهیه سوسیس انگشتی

مراحل درست کردن سوسیس انگشتی

برای درست کردن سوسیس انگشتی باید مراحل زیر را طی کنید:

مرحله اول: پیاز را به همراه ۲ قاشق غذاخوری در داخل ماهیتابه ریخته و اجازه دهید تا رنگ آن شیشه‌ای شود. سپس با اضافه کردن فلفل سیاه و تفت دادنش کمی آن را طعم دار کنید.

مرحله دوم: پیاز سرخ شده، گوشت، پودر سوخاری، تخم مرغ، سیر، جعفری و پودر آویشن را درون ظرف بزرگی بریزید و آن را کاملا مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله سوم: اکنون مایه اصلی سوسیس انگشتی آماده است و باید آن را سرخ کنید. برای اینکار باید مواد خود را به صورت دایره‌ای و به اندازه گردو، جدا کنید و در نهایت شبیه به سوسیس انگشتی شکل دهید.

مرحله چهارم: برای سرخ کردن سوسیس‌ها بهتر است از ماهیتابه چدنی یا رژیمی استفاده کنید، تا روغن زیادی را به خود جذب نکند. روغن زیتون را داخل تابه ریخته و اجازه دهید تا حرارت کاملا آن را گرم کند و در نهایت سوسیس‌های فرم داده شده را داخل آن بریزید و اجازه دهید تا رنگ آنها تغییر کند.

مرحله پنجم: پس از سرخ شدن سوسیس‌ها آن را روی یک دستمال بگذارید تا کاملا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

سوسیس انگشتی شما آماده است و می‌توانید از آن برای تهیه فینگرفودهای مختلف استفاده کنید که در ادامه به چند نمونه از آنها اشاره کرده‌ایم:

طرز تهیه فرنچ تست با سوسیس انگشتی

برای تهیه این مدل از فینگر فود با سوسیس انگشتی باید مراحل زیر را انجام دهید:

  • اطراف نان تست را قیچی و آنها را روی یکی تخته و با وردنه کاملا فشرده کنید.
  • روی هر نان، یک عدد سوسیس سرخ شده را قرار دهید.
  • یک قاشق غذاخوری، پنیر پیتزای رنده شده، روی هر سوسیس بریزید.
  • نان تست را به آرامی رول کنید.
  • رول‌ها را درون مخلوط شیر و تخم مرغ به همراه ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل و دارچین مخلوط و آنها را سرخ کنید.

طرز تهیه رول سوسیس انگشتی با خمیر هزارلا

این مدل از فینگر فود نیز در میان پرطرفدارترین غذاهای درست شده با استفاده از سوسیس انگشتی قرار می‌گیرد. مراحل درست کردن این غذا به صورت زیر است:

  • خمیر هزارلا یا یوفکا را روی یک تخته که کاملا با آدرس پوشانده شده باز کنید.
  • سوسیس انگشتی را روی خمیر و به صورت منظم بچینید.
  • کمی پنیر چدار یا پیتزا روی سوسیس‌ها بریزید.
  • خمیر را رول کرده و روی لبه‌های آن تخم مرغ بمالید تا بهتر بچسبد.
  • رول آماده شده را درون یخچال قرار دهید و یک ساعت بعد آن را خارج کنید و برش بزنید.
  • روی برش‌ها را با تخم مرغ زده شده بپوشانید.
  • روی آنها را کنجد یا سیاه دانه بریزید.
  • فر را از قبل گرم کنید.
  • رول‌ها را درون سینی فر بگذارید و به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید.

طرز تهیه سوسیس انگشتی با خمیر یوفکا

با استفاده از خمیر یوفکا نیز می‌توانید سوسیس انگشتی‌های خود را سرو کنید. مراحل زیر طرز تهیه این فینگرفود را به شما آموزش می‌دهد:

  • خمیر یوفکا را با اندازه‌هایی که با سوسیس انگشتی‌های شما هماهنگ باشد، برش دهید.
  • هر سوسیس انگشتی را داخل یک برش بگذارید، به طوری که دو طرف سوسیس بیرون باشد.
  • دور تا دور سوسیس خمیر را بپیچانید و فاصله‌ آن را به خوبی فیکس کنید.
  • زرده تخم مرغ را به خوبی بزنید.
  • سوسیس انگشتی را روی سینی فر قرار دهید و زرده را روی آن‌ها بمالید و در نهایت سیاه دانه یا کنجد روی آنها بپاشید.
  • فر را از قبل گرم کنید و سپس رول‌ها را روی آن بچینید و در نهایت به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد آن را بپزید.

برای تجربه طعم پیتزاهای بی نظیر، به سفارش آنلاین از کافه اسنپ فود اعتماد کنید

راهنمای درست کردن سوسیس انگشتی

مطمئنا اگر سوسیس انگشتی را خودتان در منزل تهیه کنید، غذای سالم‌تری را خواهید داشت. اما اگر بخواهید با استفاده از سرویس سوپرمارکت اسنپ نیز می‌توانید انواع آماده آن را خریداری و درب منزل تحویل بگیرید. پیشنهاد می‌کنیم حتی برای یک‌بار طعم بی

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *