طرز تهیه مربای انجیر، معطر و خوشمزه

fig jam

طرز تهیه مربای انجیر یک رسپی کاربردی و آسان است که هر شخصی را برای تهیه به وجد خواهد آورد. همانند سایر مربا‌ها با مواد اولیه ساده‌ای تهیه می‌شود و سختی چندانی برای تهیه آن وجود ندارد.

درعین‌حال بسیار پرفایده است و اگر کمی با دستگاه گوارش و معده خود مشکل داشتید، به‌عنوان یک دارو نیز می‌تواند به شما کمک کند.

مواد لازم برای درست‌کردن مربای انجیر

مربای انجیر

درست‌کردن مربای انجیر چندان سختی به همراه ندارد اما چند نکته کوچک دارد که باید به آن‌ها توجه کرد. انجیر یک میوه بسیار پرخاصیت است که می‌تواند نقش ملین را برای معده بازی کرده و با طبع گرمی که دارد، حال معده شما را خوب کند.

اگر به دلیل مصرف مواد غذایی با طبع سرد کمی با معده خود به مشکل برخورده‌اید، انجیر و البته مربای انجیر می‌توانند حال معده شما را بهبود بخشیده و عملکرد آن را بهتر کنند. بد نیست بدانید که انجیر برای یبوست یک درمان قطعی محسوب می‌شود.

مواد لازم

مقدار مورد نیاز

شکر

۷۰۰ گرم
انجیر

یک کیلوگرم

زعفران دم‌کرده

۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
گلاب

یک قاشق غذاخوری

آب

یک لیوان
آب لیموترش

یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای انجیر

مربای انجیر در ظرف شیشه ای

همان‌طور که در قسمت جدول مواد لازم مشاهده کردید، روش تهیه مربای انجیر چندان سخت نیست. در واقع مواد اولیه دم دست و راحتی دارد و یکی از مربا‌های جذابی است که در هر خانه ایرانی و بر سر سفره‌های صبحانه، قابل‌مشاهده است.

علاوه بر اینکه یک صبحانه مقوی محسوب می‌شود، می‌تواند نقش داروی طبیعی را نیز برای شما بازی کند. در ادامه با دستور تهیه این مربای لذیذ با ما باشید.

مرحله‌ی اول: در روش تهیه مربای انجیر ابتدا باید انجیر‌ها را شسته و دُم آن‌ها را کوتاه نکنید. انجیر‌ها را درون آبکش ریخته تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود. بعد از آن شکر را با آب به درون یک قابلمه منتقل کنید. باز هم تأکید می‌کنیم که دُم انجیر‌ها کوتاه نشود.

مرحله‌ی دوم: در این قسمت از روش تهیه مربای انجیر قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا ترکیب شکر و آب به‌خوبی جوشیده و در نهایت شیره شما غلیظ شود. حالا با یک سوزن تمیز چند سوراخ ریز روی سطح انجیر‌ها ایجاد کنید. بعد از اینکه شیره به حد کافی غلیظ شد، انجیر‌ها را درون قابلمه قرار دهید.

مرحله‌ی سوم: سپس حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید که انجیر‌ها و شیره غلیظ شده به‌خوبی با یکدیگر مخلوط شده و جا بیفتند. علت ایجاد سوراخ روی انجیر آن است که شیره در زمان پخت به‌راحتی وارد انجیر در حال پختن شود و از تغییر شکل و چروک شدن انجیر‌ها جلوگیری کند.

مربای انجیر

مرحله‌ی چهارم: در مرحله بعدی کافی است که به انجیر‌ها اجازه بدهید ۳۰ دقیقه درون شیره پخته شده مانده و به‌خوبی با آن یکی شوند. بعد از گذشتن زمان ۳۰ دقیقه‌ای، آبلیموی تازه را با زعفران دم‌کرده و گلاب به قابلمه انجیر‌ها اضافه کنید و اجازه بدهید تا مربا پنج دقیقه دیگر روی حرارت ملایم باقی بماند.

مرحله‌ی پنجم: در گام بعد از درست‌کردن مربای انجیر، بعد از گذشتن مدت‌زمان موردنظر قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه بدهید تا مربای شما به‌خوبی خنک شود. اگر تمایل داشتید می‌‎توانید بعد از خنک شدن مربا آن را از صافی عبور دهید تا دانه‌های انجیر در آن باقی نماند.

مرحله‌ی ششم: در مرحله آخر مربای خنک شده را به ظرف شیشه‌ای درب‌دار منتقل کرده و در یخچال نگهداری کنید. فراموش نکنید که بهتر است درب شیشه مربا محکم بسته شده باشد تا از ورود هوا و خراب‌شدن آن جلوگیری شود.

مربای انجیر و یک شیرینی چسبنده

در این مطلب طرز تهیه مربای انجیر را با هم مرور کردیم. طرز تهیه آن آسان است و به جز یک یا دو نکته مهم در بقیه مسیر تهیه این مربا، با مراحل سختی روبرو نیستید.

درهرحال اگر زمان کافی برای تهیه این مربا را نداشتید یا مواد اولیه آن در دسترس شما نبود، به‌راحتی با سوپرمارکت اسنپ می‌توانید در کمترین زمان ممکن مواد اولیه برای درست‌کردن مربای انجیر یا خود مربای انجیر را به‌صورت آماده درب منزل تحویل بگیرید.

امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. اگر شما هم تجربه‌ای از درست‌کردن مربای انجیر دارید با ما و دیگر کاربران این سایت در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.