طرز تهیه مربای هویج و دستور پخت مرحله‌به‌مرحله

مربای هویج

مربای هویج، یکی از خوشمزه‌ترین و درعین‌حال مقوی‌ترین مربا‌ها محسوب شده و خوشبختانه دستور پخت ساده‌ای دارد. در طرز تهیه مربای هویج مشاهده خواهید کرد که فرایند آماده‌سازی آن، بسیار کوتاه بوده و پختن مربا نیز زمان زیادی از شما نمی‌گیرد.

برای درست‌کردن مربای هویج، به مواد اولیه ساده و در دسترسی نیاز خواهید داشت که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

این مربا در وعده صبحانه، همین‌طور برای درست‌کردن عصرانه‌های خوشمزه؛ کاربرد دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا نگاهی به فرایند تهیه این مربای خوشمزه بیندازیم.

مواد اولیه برای درست‌کردن مربای هویج

هویج

برای درست‌کردن این مربا، مواد اولیه زیر را با دقت آماده کنید:

مواد اولیه

میزان لازم

هویج

۱۰ عدد
شکر

۶ قاشق غذاخوری

هل

۴ عدد
گلاب

۲ قاشق غذاخوری

مراحل درست‌کردن مربای هویج

مربای هویج روی نان

اگر می‌خواهید که طرز تهیه مربای هویج را به‌درستی اجرا کرده و در نهایت یک مربای خوشمزه داشته باشید؛ این مراحل را در نظر بگیرید:

  • مرحله‌ی اول: پیش از هر کاری هویج‌ها را با دقت شسته و پوست بکنید. برای آن که پوست هویج نازک کنده شود؛ توصیه می‌کنیم که از ابزار بادمجان پوست کنی استفاده کنید. چاقو باعث خواهد شد تا لایه بسیار ضخیم‌تری از پوست هویج کنده شود.
  • مرحله‌ی دوم: حالا هویج‌ها را رنده کنید. شما می‌توانید از رنده دستی یا برقی استفاده کرده و به‌راحتی تمام هویج‌ها را به شکل یک اندازه و منظم؛ رنده کنید.
  • مرحله‌ی سوم: سپس یک قابلمه مناسب برداشته و هویج‌ها را به همراه دو لیوان آب داخل آن بریزید و روی حرارت گاز بگذارید تا شروع به پخته‌شدن کنند.
  • مرحله‌ی چهارم: خیلی زود هویج‌ها پخته و آماده خواهند شد. زمانی که مشاهده کردید هویج‌های رنده شده، پخته و آب داخل قابلمه نیز رو به اتمام است، شکر را اضافه کرده و در پی آن گلاب و دانه‌های هل را نیز به این مربای در حال پخت، اضافه کنید.
  • مرحله‌ی پنجم: پس از اضافه‌کردن شکر، تنها ۱۰ ثانیه قابلمه را روی حرارت نگه داشته و پس از آن بردارید و مربای هویج را به ظرف دیگری انتقال دهید تا کاملا سرد شود.
  • مرحله‌ی ششم: شما می‌توانید دانه‌های هل را از مربا جدا کرده و دور بیندازید. به همان اندازه ماندن هل داخل مربا، عطر و بوی لازم را به آن داده است.

نکاتی برای داشتن مربای هویجی خوشمزه‌تر

مربای هویج در ظرف

هر غذا، ترشی یا مربایی را می‌توان با رعایت برخی از نکات مهم خوشمزه‌تر کرد. در این بخش برای داشتن یک مربای هویج عالی به برخی از نکات اشاره می‌کنیم:

  • همان‌طور که می‌دانید، شکرک‌زدن مربا، امری رایج است و برای همه ما اتفاق افتاده است. اما برای جلوگیری از شکرک‌زدن می‌توان به چند نکته اشاره کرد:
  • به هنگام پخت مربا حرارت شعله را کم کنید و اجازه دهید تا مربا به‌آرامی پخته شود چرا که جوشیدن زیاد از حد مربا باعث شکرک‌زدن آن می‌شود.
  • برای اینکه از شکرک‌زدن مربا پیشگیری کنید، کافی است مقداری آبلیمو در حدی که مربا را ترش نکند به آن اضافه کنید.
  • استفاده از شکر به میزان کم نکته دیگری بوده که در جلوگیری از شکرک کارساز است.
  • برای اینکه مربایی با عطر و طعم خاص‌تر داشته باشید، می‌توانید در ترکیبات آن از وانیل، پوست پرتقال یا گلاب استفاده کنید.
  • درصورتی‌که می‌خواهید مربای شما به‌زودی ظاهر کپک را به خود نبیند، اجازه دهید تا مربا به‌اندازه کافی روی حرارت باشد و غلظت شربت آن به میزان مناسبی برسد.

خرید اینترنتی مربای هویج از سرویس سوپرمارکت اسنپ

اگرچه طرز تهیه مربای هویج بسیار ساده بوده و همان‌طور که در بالا مشاهده کردید زمان زیادی از شما نخواهد گرفت.

اما بااین‌همه اگر هوس این مربای خوشمزه را کرده و زمان کافی برای درست‌کردن آن در منزل را ندارید، به‌راحتی این امکان را خواهید داشت که از طریق سرویس سوپرمارکت اسنپ، سفارش خرید اینترنتی مربای هویج داده و درب منزل تحویل بگیرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.