مراحل و طرز تهیه سس دلسه دلچه شیرین و کاراملی!

سس دلسه دلچه

سس دلسه دلچه یک سس شیرین با طعم کارامل است که از جوشاندن شیر به دست می­آید. از این سس در تهیه شیرینی، بستنی، کیک یا انواع دسر استفاده می­کنند. همچنین آن را بر روی پنکیک یا نان تست ریخته و می­خورند. دلسه دلچه در زبان اسپانیای به معنای “شیرینی شیر” است. این سس را می­توان از فروشگاه­های لوازم قنادی تهیه کرد. اما شما می­توانید در منزل نیز این سس کاراملی را درست کنید. در این مطلب طرز تهیه سس دلسه دلچه را آموزش خواهیم داد.

مواد اولیه سس دلسه دلچه

مواد مورد نیاز برای درست کردن سس دلسه دلچه به آسانی درمنزل یافت می­شود. لیست مواد اولیه مورد نیاز در جدول زیر ارائه شده است:

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

مواد لازم مقدار لازم
شیر ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
وانیل به مقدار لازم
جوش شیرین نصف قاشق چای­خوری
آب ۱ قاشق غذاخوری

 

دستور تهیه سس دلسه دلچه

سس دلسه دلچه

زمان مورد نیاز در طرز تهیه سس دلسه دلچه یک ساعت و ۴۵ دقیقه است. یک ربع آماده­سازی مواد زمان خواهد برد و یک ساعت و نیم پخت آن!

  • مرحله یکم: ابتدا شکر را با شیر مخلوط کرده، در یک قابلمه بزرگ ریخته و روی حرارت قرار دهید. در این مرحله باید شعله گاز کم باشد تا از جوشیدن شیر جلوگیری شود. صبر کنید تا شکر درون شیر حل شود.
  • مرحله دوم: حالا جوش­شیرین را با آب مخلوط کرده و به شیر اضافه کنید. در صورت تمایل به استفاده از وانیل، آن را پس از جوش­شیرین، درون قابلمه بریزید.
  • مرحله سوم: شعله گاز را به گونه­ای تنظیم کنید که شیر به جوش نیاید. یک ساعت با شلعه کم به شیر حرارت دهید و کف روی آن را با یک قاشق چوبی جمع کنید.
  • مرحله چهارم: شیر کم کم شروع به تغییر رنگ می­کند و به رنگ قهوه­ای روشن نزدیک می­شود. در این مراحل از طرز تهیه سس دلسه دلچه، شیر را هم بزنید تا ته نگیرد و کناره­های ظرف را نیز با قاشق جمع کنید.
  • مرحله پنجم: در ۱۵ دقیقه پایانی شیر را مرتب هم بزنید تا غلظت آن بیشتر شده و به رنگ قهوه­ای روشن درآید. دقت کنید که پس از پایان مراحل پخت و سردشدن این سس، به غلظت آن افزوده می­شود، در نتیجه پیش از آنکه غلظت سس زیاد شود آن را از روی شعله بردارید.
  • مرحله ششم: صبر کنید تا سس سرد شود، سپس آن را درون یک ظرف شیشه­ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

سس دلسه دلچه را با انواع کیک و بستنی میل کنید. نوش جان!

نکات مهم برای درست کردن سس دلسه دلچه

سس دلسه دلچه

رعایت برخی نکات ساده در طرز تهیه سس دلسه دلچه ، آن را با سلیقه شما متناسب می­کند:

  • برای اطمینان از غلظت مناسب سس، مقداری از آن را درون یک ظرف قرار دهید تا سرد شود؛ در صورتی که به غلظت دلخواه رسیده بود، شعله گاز را خاموش کنید.
  • برای جلوگیری از سر رفتن شیر، از ظرفی بزرگتر استفاده کنید.
  • این سس را می­توان در یخچال نگهداری کرد، اما توجه داشته باشید که با گذشت زمان سفت­تر می­شود. به همین دلیل بهتر است یک هفته پس از تهیه، آن را مصرف کنید.
  • بافت این سس شبیه عسل بوده و کش می­آید، به همین دلیل به کارامل شباهت دارد.
  • اگر می­خواهید از سس دلسه دلچه برای پخت کیک استفاده کنید، بهتر است با خامه یا شکلات ترکیب شود، زیرا بسیار شیرین است.
  • برای درست کردن سس دلسه دلچه از قابلمه تفلون و قاشق چوبی استفاده کنید.
  • برای تهیه سس دلسه دلچه بهتر است از شیر پر چرب استفاده کنید، زیرا شیر کم چرب به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد.

سخن پایانی

در این مقاله طرز تهیه سس دلسه دلچه را به همراه کلیه نکات آموزش دادیم. اگر تصمیم گرفته­اید که در خانه این سس را تهیه کنید، می­توانید سفارش مواد اولیه این سس را، به سادگی و با استفاده از سرویس سوپر مارکت اسنپ ارائه کنید. همچنین می­توانید برای خرید غذا یا دسر از سرویس غذای اسنپ استفاده کنید. اسنپ با سرویس­های متنوع آماده ارائه بهترین خدمات به شما است!

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *