طرز تهیه سس پستو

سس پستو از جمله سس‌های خوش طعم و محبوب در سراسر جهان است که با انواع غذا‌ها مانند پیتزا، ساندویچ، پاستا و غیره سرو می‌شود. سسی سبز رنگ که شاید در نگاه اول چندان چنگی به دل نزند. آن هم به این علت که تاکنون قالب سس‌های ما به رنگ قرمز یا سفید بوده‌اند. اما در این مقاله با طرز تهیه سس پستو به شما ثابت خواهیم کرد که سس پستو پشت این ستاره زمردین، قلبی از طلا دارد.

مواد اولیه برای درست کردن سس پستو

مواد اولیه سس پستو

سس پاستو یا سس پستو یکه تازی از شهر لیگوریا کشور ایتالیا است. یک سرآشپز ایتالیایی در سال ۱۸۶۳ آن را تهیه کرد که به سرعت، شهرتی عجیب پیدا کرد. این سس را در حالت کلی با برگ ریحان ایتالیایی که البته کمی شبیه به ریحان ایرانی بوده، تهیه می‌کنند. چون ما برگ ریحان ایتالیایی در دسترس نداریم، می‌توانیم از ترکیب ریحان و اسفناج با هم استفاده کنیم. فراموش نکنید که بعد از تهیه باید این سس را در یخچال نگهداری کنید. ضمن اینکه این سس، پیشنهادی ویژه برای افراد شاغل است. چون بعد از تهیه آن تنها کاری که لازم به انجام دادن است پخت پاستا خواهد بود. با ما باشید تا نحوه درست کردن سس پستو و راز و رمز آن را بدانید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
ریحان تازه ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۱۵۰ گرم
سیر ۳ حبه
آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۱ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

رسپی سس پستو، پیروز تمام نبرد‌های خوش‌طعم

سس پستو

 

همانطور که می‌دانید سس‌ها از جمله طعم‌دهنده‌های بین‌المللی محسوب می‌شوند. در تمام نقاط دنیا سس کچاپ با انواع طعم‌ها، سس مایونز، سس خردل و غیره، حضوری پررنگ و مستمر دارند. در این بین کمتر سس و طعم‌دهنده‌ای وجود دارد که از یک کشور به تمام نقاط دنیا سفر کرده باشد. سس پستو، همان سس خوشرنگی است که که طعمی بیاد ماندنی دارد و بدون شک بعد از اولین چشیدن، خواهان حضور همیشگی و پر رنگ او در یخچال خانه خود خواهید بود. ما در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه سس پستو را تمام و کمال به شما آموزش دهیم.

  • مرحله اول: در مرحله اول برگ‌های ریحان را جدا کرده، آن‌ها را شسته و درون آبکش بریزید تا آب اضافی از آن‌ها جدا شود. سپس آن‌ها را به مخلوط کن یا میکسر منتقل کنید و با مغز گردو و پنیر پارمیزان به خوبی مخلوط کنید.
  • مرحله دوم: در مرحله دوم از درست کردن سس پستو با در نظر گرفتن سلیقه شخصی می‌توانید به مخلوط ریحان، مغز گردو و پنیر پارمزان، مغز بادام هندی، بادام زمینی و یا احیانا مغز پسته اضافه کنید. حتی می‌توانید این مغز‌ها را به جای گردو مورد استفاده قرار دهید. نکته اینکه بادام هندی یا بادام زمینی قبل از استفاده در این سس احتیاج دارد تا کمی تفت داده شود.
  • مرحله سوم: فراموش نکنید که تفت دادن بادام هندی یا بادام زمینی موجب می‌شود تا سس شما طعمی متبوع داشته باشد. بعد از این کار حبه‌های سیر، آب لیموترش، نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید. نکته مهم اینکه اضافه کردن این طعم‌دهنده‌ها به ذائقه شخصی شما بستگی دارد.
  • مرحله چهارم: اگر تمایل داشتید سس شما کمی تند و تیز باشد، می‌توانید از فلفل قرمز و یا زنجبیل استفاده کنید. بعد از اضافه کردن مغز بادام زمینی یا بادام هندی تفت داده شده و یا مغز پسته در کنار حبه‌های سیر، آب لیموترش و نمک و فلفل، درب مخلوط کن را ببندید و اجازه بدهید که مواد با یکدیگر به خوبی مخلوط شده و یا اصطلاحا پوره شوند.

سس پستو

  • مرحله پنجم: در این قسمت از نحوه درست کردن سس پستو باید سس را از میکسر و یا مخلوط کن خارج کرده و به یک ظرف دیگر منتقل کنید. بعد از منتقل کردن سس به یک ظرف جدا، روغن زیتون را به آن اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا به خوبی یکدست شوند. بعد از آن باید درب ظرف سس را بسته و آن را به داخل یخچال منتقل کنید.
  • مرحله ششم: در انتهای شرح رسپی سس پستو بد نیست بدانید که روغن زیتون را نباید با مخلوط مواد درون میکسر بریزید. علت آن این است که مقدار زیادی از این روغن به جداره مخلوط کن و میکسر شما می‌چسبد و به راحتی هدر خواهد رفت. اما اگر روغن زیتون را بعد از انتقال مواد به ظرف جداگانه، به آن اضافه کنید؛ در مصرف روغن زیتون صرفه‌جویی کرده و حتی یک قطره از آن هم هدر نخواهد رفت. در پایان فراموش نکنید که شما می‌توانید ۱۰۰ الی ۲۰۰ گرم اسفناج را نیز با توجه به دلخواه و ذائقه خود به مخلوط مواد اضافه کنید. اضافه کردن اسفناج، موجب می‌شود تا سس پستو شما طعمی ملایم‌تر داشته باشد.

سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ؛ پیشرو در دنیای طعم‌ها

بدون شک شما هم دوست دارید که طعم یک پاستای اصیل ایتالیایی را در یک کافه قدیمی همجوار با کلسئوم رم، بچشید. البته شاید این امکان در لحظه برای شما فراهم نباشد، اما ما تلاش کردیم تا با ارائه طرز تهیه سس پستو به شما کمک کنیم تا رویا‌های خود را به واقعیت تبدیل کنید. در ادامه اگر یک روز گرم تابستان یا سرد زمستانی خسته و بعد از انجام فعالیت‌های روزانه به منزل بازگشتید و هوس حضور همزمان در ایتالیا و نوش جان کردن یک پاستای لذیذ با سس پستو را در سر داشتید، تنها کافیست با سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ تماس گرفته تا در مدت زمانی کمتر از ۳۰ دقیقه تمام مواد اولیه را درب منزل، به شما تحویل دهد. تهیه یک پاستای جذاب ایتالیایی با سس پستو در مدت زمان کمتر از ۱ ساعت برعهده شما، نوش جان.

 

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.