طرز تهیه دسر کرم بروله، دسری پرطرف‌دار از فرانسه

طرز تهیه کرم بروله و تزئین آن

کرم بروله یک دسر فرانسوی است که روش تهیه آن بسیار ساده خواهد بود، ازاین‌رو هرکسی می‌تواند در منزل خود این دسر خوشمزه را آماده و میل کند. مواد اولیه مربوط برای طرز تهیه کرم بروله در هر خانه‌ای یافت می‌شود، بنابراین همین حالا نیز می‌توانید برای درست‌کردن این دسر خوشمزه دست‌به‌کار شوید.

طرز تهیه دسر فرانسوی بروله با فر

طرز تهیه بروله بدون فر

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

اگر مهمانی در پیش دارید و دلتان می‌خواهد با دسر جدیدی از مهمانان خود پذیرایی کنید توصیه می‌کنیم کرم بروله را برای دسر بعد از وعده غذایی در نظر بگیرید. با اینکه این دسر در فرانسه ابداع شده ولی در سایر کشور‌ها همانند ایران نیز طرف‌داران بسیاری دارد.

فراموش نکنید اگرچه این دسر فرانسوی در فر درست می‌شود ولی بیشتر افراد کرم بروله را به‌صورت خنک و سرد میل می‌کنند. برای تزئین و مزه بهتر این کرم، شکر را به‌صورت کاراملی روی آن می‌ریزند. با اضافه‌کردن انواع اسانس به کرم بروله خود می‌توانید طعم‌های مختلفی را امتحان کنید.

در نظر داشته باشید بیشتر افراد این کرم را با طعم وانیل می‌خورند یا به زبان ساده طعم وانیل بروله از طرف‌داران بیشتری برخوردار است. دستور پخت‌های مختلفی برای این دسر فرانسوی لذیذ وجود دارد که در این بخش ما به طرز تهیه کرم بروله با فر اشاره خواهیم کرد.

مواد اولیه برای طرز تهیه کرم بروله

طرز تهیه کرم بروله با فر

فرقی ندارد شما قصد دارید دسر کرم بروله خود را با فر یا بدون فر درست کنید، درهرحال باید مواد اولیه آن را در دسترس خود داشته باشید. در ضمن مواد اولیه این دسر با هر دستور پختی یکسان است و تفاوتی با یکدیگر ندارند. تنها طعم و اساس این دسر می‌تواند باتوجه‌به سلیقه افراد تغییر کند.

شاید نام کرم سوخته نیز به گوش شما خورده باشد، منظور از کرم سوخته همان دسر کرم بروله است که در فر درست می‌شود. بیشتر دسر‌هایی که با خامه درست می‌شوند از طرف‌داران زیادی برخوردار خواهند بود. اگر دوست دارید طعم وانیلی این دسر را با سایر طعم‌ها ترکیب کنید، امکان اضافه‌کردن میوه، شکلات، قهوه و دارچین نیز وجود دارد.

مواد اولیه مقدار لازم
زرده تخم‌مرغ ۶ عدد
خامه ۵۰۰ میلی‌گرم
شکر پودر شده یک‌سوم پیمانه
شکر دانه‌ریز یک‌چهارم پیمانه
اسانس وانیل یک قاشق‌چای‌خوری

مراحل مهم در طرز تهیه کرم بروله با فر

مراحل تهیه کرم فرانسوی بروله با فر

همان‌طور که در بخش قبلی مشاهده کردید، زرده تخم‌مرغ نقش مهمی در طرز تهیه کرم بروله دارد. در ضمن خامه و شکر کاراملی شده نیز در بهتر کردن طعم دسر بروله بسیار کاربردی خواهند بود. توصیه می‌کنیم این دسر فرانسوی خوشمزه را امتحان کنید زیرا طرز تهیه ساده‌ای دارد. در ادامه مراحل اصلی آن را به طور خلاصه برای شما شرح می‌دهیم:

  • مرحله‌ی اول: بعد از اینکه فر را روشن کردید، درجه آن را روی ۵۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
  • مرحله‌ی دوم: مقداری آب را روی اجاق بگذارید و منتظر بمانید تا جوش آید.
  • مرحله‌ی سوم: زرده‌های تخم‌مرغ، پودر شکر و وانیل را در ظرف بریزید و حسابی هم بزنید.
  • مرحله‌ی چهارم: خامه را روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شود. در نظر داشته باشید نباید خامه به جوش آید.
  • مرحله‌ی پنجم: خامه گرم شده را به‌تدریج به ظرف ترکیب زرده تخم‌مرغ، پودر شکر و وانیل اضافه کنید و آن‌ها را هم بزنید.
  • مرحله‌ی ششم: مواد آماده شده را برای آسان‌تر شدن روند ریختن آن در قالب‌ها بهتر است در پارچ بریزید.
  • مرحله‌ی هفتم: مواد را درون قالب‌ها بریزید و روی سینی فر در طبقه وسط بگذارید.
  • مرحله‌ی هشتم: آب جوش از قبل آماده شده را داخل سینی فر بریزید.
  • مرحله‌ی نهم: زمان آماده شدن کرم بروله شما با توجه به سایز و اندازه قالب‌ها متغیر است.
  • مرحله‌ی دهم: قالب‌های دسر را از آب خارج کنید. بعد از ۵ دقیقه خنک می‌شوند.
  • مرحله‌ی یازدهم: به مدت ۳ ساعت قالب دسر خود را درون یخچال بگذارید.
  • مرحله‌ی دوازدهم: قالب دسر را از یخچال بیرون آورید و مقداری شکری روی آن‌ها بپاشید.
  • مرحله‌ی سیزدهم: دوباره فر را روشن کنید و قالب‌های دسر آغشته به شکر را درون فر بگذارید. با این کار شکر‌ها کاراملی و ذوب می‌شوند.
  • مرحله‌ی چهاردهم: دوباره دسر را به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه درون یخچال بگذارید تا حسابی خنک شود.

مراحل ساده درست‌کردن کرم بروله بدون فر

طرز تهیه کرم بروله بدون فر

پیش‌ازاین نیز گفتیم که مواد اولیه در طرز تهیه کرم بروله با فر و بدون فر یکسان است، بنابراین اگر قصد دارید این دسر فرانسوی را بدون فر درست کنید، باید در ابتدا مواد اولیه را آماده کنید و سپس مراحل زیر را به ترتیب پشت سر بگذارید.

  • مرحله‌ی اول: مقداری آب را روی اجاق قرار دهید تا جوش آید.
  • مرحله‌ی دوم: مواد اولیه را با هم مخلوط کنید.
  • مرحله‌ی سوم: ماده اولیه دسر را درون ظرف‌ها و قالب‌های مخصوص بریزید و آن‌ها را درون آب جوش قرار دهید.
  • مرحله‌ی چهارم: ظرف‌های کرم بروله درون آب جوش را برای ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شوند.
  • مرحله‌ی پنجم: ظروف دسر را از آب خارج کنید و مقداری شکر روی آن‌ها بریزید.
  • مرحله‌ی ششم: با فندک شکر‌ها را آب کنید تا کاراملی و ذوب شوند.
  • مرحله‌ی هفتم: بعد از ۳۰ دقیقه کرم شما سرد می‌شود و می‌توانید روی آن را با سلفون بپوشانید.
  • مرحله‌ی هشتم: در نهایت دسر بروله را به مدت ۵ الی ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا حسابی حالت بگیرد.

فوت‌وفن خوشمزه‌تر شدن دسر کرم بروله

طرز تهیه کرم بروله دسری خوشمزه

هر غذا، دسر و خوراکی دارای رمز و راز‌هایی است که آشپز‌های حرفه‌ای بیشتر از آن‌ها باخبر هستند. بدون شک برایتان پیش‌آمده غذایی محلی را در رستوران محلی میل کرده‌اید ولی زمانی که در منزل یکی از اقوام خود همان غذا را می‌خورید، طعم خوش غذای رستوران را ندارد. دلیل این تفاوت وجود فوت و فن‌ها و جزئیات ریز ولی مهم در طرز تهیه انواع خوراکی‌ها است.

دسر کرم بروله نیز یکی از همین خوراکی‌های پرطرف‌دار به‌حساب می‌آید که فوت‌وفن خاص و ویژه‌ای دارد که به طور حتم روی طعم نهایی بروله تأثیرگذار خواهد بود. در ادامه چند مورد از نکات الزامی را به طور خلاصه ذکر می‌کنیم:

  • در مرحله‌ی گرم‌کردن خامه، زمانی که دور ظرف خامه روی گاز شما حباب‌هایی مشاهده شد، بلافاصله شعله آن را خاموش کنید زیرا خامه این دسر نباید به جوش آید بلکه باید کمی گرم شود.
  • به هنگام قراردادن آب جوش درون فر مراقب باشید آب جوش را روی ظروف دسر نریزید.
  • کرم بروله درون قالبی ۳ سانتی به ۳۰ دقیقه زمان پخت نیاز دارد.
  • کرم بروله درون قالبی بیش از ۳ سانتی‌متر ۴۰ الی ۶۰ دقیقه بعد پخته می‌شود.
  • کرم بورله با طعمی فوق‌العاده زمانی این دسر فرانسوی شما آماده خوردن است که اطراف ظرف قالب بروله سفت می‌شود ولی وسط آن همچنان حالت ژله‌ای دارد.
  • توجه داشته باشید اگر کرم را بیش از حد بپزید، به طور حتم خیلی سفت می‌شود.
  • استفاده از دانه‌های شکر ریز به طعم خوش دسر شما کمک می‌کند.
  • بعد از اضافه‌کردن شکر روی دسر، قالب کرم را تکان دهید تا شکر روی آن به‌صورت یکدست پخش شود.
  • زمانی که برای بار دوم قالب بروله را درون فر قرار می‌دهید نباید دسر شما آب شود بلکه هدف ذوب کردن شکر است. پس برای خارج‌کردن به‌موقع دسر دست‌به‌کار شوید.
  • در نهایت قالب کرم را خیلی در یخچال نگه ندارید زیرا حالت ترد خود را از دست می‌دهد.

دسر کرم بروله را آنلاین سفارش دهید

شاید درگذشته باور اینکه روزی بتوانید هر چیزی را به‌صورت اینترنتی و آنلاین سفارش دهید برای شما سخت و حتی غیرممکن بود. اما خوشبختانه در حال حاضر با توسعه علم و پیشرفت تکنولوژی امکان خرید هر محصولی به‌صورت آنلاین امکان‌پذیر شده است.

بنابراین اگر طرز تهیه کرم بروله این دسر فرانسوی خوش طعم، زمان زیادی از شما می‌گیرد و وقت کافی برای تهیه آن ندارید، می‌توانید از طریق سرویس غذای اسنپ انواع دسر‌های خوشمزه همانند بروله را سفارش دهید. در نهایت طی مدتی کوتاه می‌توانید خوراکی خوشمزه خود را درب منزل تحویل بگیرید. اما اگر دوست دارید در تعطیلات آخر هفته خود یا برای میزبانی از مهمان‌هایتان یک دسر خوشمزه را آماده کنید ولی زمان آماده‌سازی متوجه می‌شوید که مواد لازم را ندارید، می‌توانید مواد لازم را از طریق سرویس سوپرمارکت اسنپ سفارش دهید و درب منزل تحویل بگیرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *