کورنداگ یکی از غذاهای آمریکایی است که در دستهی فستفود و فینگرفودها قرار میگیرد. در واقع این فستفود خوشمزه نوعی سوسیس هاتداگی با یکلایه خمیر ذرت است که میتوانید آن را به شکلهای مختلف درست کرده و هر روش با روش دیگر تفاوت دارد، همچنین طعم کورنداگ نیز متفاوت خواهد بود.
در این مقاله قرار است تا به طرز تهیه کورنداگ به سادهترین شکل و همچنین روشهای متنوع برای تهیه آن بپردازیم؛ بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا طرز تهیه این فستفود خوشمزه را یاد بگیرید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کورنداگ
قبل از این که به سراغ مواد لازم برای تهیه کورنداگ برویم، باید گفت که شما میتوانید کورنداگ را در مدلهای مختلف مانند ساده، پنیری، سوخاری، کرهای، پنیری با سیبزمینی و کورنداگ با پنیر ورقهای درست کنید. برای تهیه هرکدام از این مدل کورنداگها به مواد اولیه متنوعی نیاز دارید. ما در جدول مواد موردنیاز را قید کردهایم که با این میزان از مواد اولیه امکان تهیه کورنداگ برای ۴ نفر وجود دارد.
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
هاتداگ | ۴ عدد |
تخممرغ | یک عدد |
ماست | یک قاشق غذاخوری |
شیر | ۴/۳ لیوان |
آرد ذرت | به میزان لازم |
پودر سیر | یک قاشق غذاخوری |
بیکینگپودر | یک قاشقچایخوری |
روغن مایع | به میزان لازم |
ادویه (نمک، فلفل) | به میزان لازم |
مراحل طرز تهیه کورنداگ ساده
برای این که کورنداگ را درست کنید یک روش ساده و سریع پیش رو دارید که کورنداگ نهایی نیز بسیار خوشمزه خواهد بود، برای درستکردن کورنداگ ساده باید به شکل زیر عمل کنید:
- مرحلهی اول: اولین قدم برای درستکردن کورنداگ، مخلوطکردن آرد ذرت به همراه بیکینگپودر است. در یک ظرف مناسب این دو را با یکدیگر مخلوط کنید و بعدازاین که بهخوبی ترکیب شدند، آن را الک کنید. الککردن سبب میشود تا فضای خالی بین آرد از بین برود و خمیر بهتر پف کند.
- مرحلهی دوم: در ادامه در یک ظرف جداگانه تخممرغ را بشکنید و بهخوبی آن را هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شده و پف کند. زمانی که به این حالت رسید، باید آن را به آرد اضافه کنید.
- مرحلهی سوم: بعد از اضافهکردن تخممرغ به آرد، کمی آن را هم بزنید تا حالت خمیری ایجاد شود. سپس شیر، ماست، نمک، فلفل و پودر سیر را به آن اضافه کنید. برای این که مواد بهخوبی مخلوط شوند باید از یک همزن دستی یا برقی استفاده کرده و شروع بههمزدن مواد کنید تا کاملا یکدست شوند.
- مرحلهی چهارم: خمیر شما باید به یک حالت ایدهآل برسد. یعنی زیاد شل و وارفته یا خیلی سفت نباشد. اگر خمیر شما سفت بود، کمی شیر به آن اضافه کنید و اگر برعکس شل و وارفته بود باید مقداری آرد اضافه کرده و مجددا هم بزنید.
- مرحلهی پنجم: حالا خمیر شما آماده شده و بهتر است تا به آن کمی فرصت دهید تا استراحت کند و حجم آن دوبرابر شود. در طول مدت استراحت خمیر، میتوانید به سراغ سرخکردن هاتداگها بروید تا طعم خامی ندهند. البته این مورد کاملا سلیقهای است و میتوانید این کار را انجام ندهید.
- مرحلهی ششم: در ادامه هاتداگ سرخ شده را به یک سیخ چوبی بزنید و سپس آن را در مایه آماده شده فرو ببرید. این کار را طوری انجام دهید که تمام قسمتهای سوسیس به مایه آغشته شود.
- مرحلهی هفتم: حالا یک قابلمه مناسب را انتخاب کرده و درون آن تا حدود ۵ سانتیمتر روغن بریزید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود. در ادامه کورنداگها را از سیخ بگیرید و در روغن فرو ببرید و نگه دارید تا کاملا سرخ و طلایی شوند. سپس آن را خارج کرده روی یک دستمال کاغذی قرار داده تا روغن اضافهی آن گرفته شده و در نهایت با سس دلخواه خود میل کنید.
به همین سادگی کورنداگ شما آماده است. همچنین میتوانید این غذا را با انواع سسها از جمله سس کچاپ سرو کنید.
طرز تهیه کورنداگ پنیری
یکی دیگر از روشهای جذاب برای درستکردن کورنداگ استفاده از پنیر در تهیه آن است. این نوع روش تهیه نیز بسیار ساده است و باید آن را به شکل زیر انجام دهید:
تمام مراحل ابتدایی کار و درستکردن مایه کورنداگ شبیه به مرحلهی قبل است. تنها کاری که باید انجام دهید، این است که زمانی که هاتداگ را سرخ کردید، روی آن را با یک ورقه پنیر کاور کنید. پنیر مورد استفادهی شما نباید خیلی یخزده باشد که جذب شود و نه باید خیلی نرم باشد؛ چون در این صورت روی هاتداگ قرار نمیگیرد. سپس هاتداگها را به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و در نهایت مانند روش قبل سرخ کنید.
طرز تهیه کورنداگ سوخاری
اگر دوست دارید تا کورنداگ شما حالت برشتهای داشته باشد، درستکردن آن به شکل سوخاری یک انتخاب فوقالعاده است. برای انجام این کار باید مراحل را مانند روش بالا تکرار کنید با این تفاوت که باید در یک ظرف پودر سوخاری بریزید و زمانی که هاتداگ را در مایهی مخصوص فرو بردید، در پودر سوخاری بغلتانید تا تمام اطراف آن به پودر آغشته شود، سپس آن را سرخ کنید.
اگر دوست داشته باشید میتوانید از پنیر نیز در تهیه کورنداگ سوخاری استفاده کنید و آن را به شکل پنیری سوخاری درست کنید.
طرز تهیه کورنداگ با چیپس
یکی دیگر از روشهای درستکردن کورنداگ، استفاده از چیپس برای تهیه آن است. در این دستور تهیه شما باید زمانی که هاتداگ را در مایه خمیری غلتاندید، سپس در چیپس خرد شده فرو ببرید و کاملا آن را آغشته به چیپس کنید. در نهایت کورنداگ را سرخکرده و میل کنید.
فوت و فنهای طرز تهیه کورنداگ
برای این که بتوانید کورنداگ را به شیوهی بهتری درست کنید، نکات و فوت و فنهایی وجود دارد که قطعا به شما کمک خواهد کرد. در ادامه مهمترین نکات را قید کردهایم:
- اگر زمانی کافی برای آمادهکردن مایه مخصوص را ندارید، برای تهیه کورنداگ میتوانید از پودر آماده نیز استفاده کنید و تنها کاری که باید انجام دهید، این است که مشابه با دستور روی بسته عمل کنید. البته اگر بتوانید خودتان آن را آماده کنید، به طبع طعم کورنداگ شما نیز خوشمزهتر خواهد بود.
- شما میتوانید کورنداگ را بدون هاتداگ و سوسیس هم درست کنید. در این صورت تنها کاری که باید انجام دهید این است که از پنیر تکهای چدار یا گودا استفاده کنید و به همان ترتیب که گفته شد آن را به سیخ بزنید، سپس در مایه فرو ببرید و در نهایت در روغن داغ سرخ کنید.
- اگر دوست داشته باشید میتوانید کورنداگ را با پنیر پیتزا هم درست کنید. روش کار نیز ساده است و مانند درستکردن کورنداگ با پنیر ورقهای است.
- اگر فرصت کافی برای سرخکردن کورنداگ ندارید، میتوانید بهجای سرخکردن آن را در فر هم درست کنید. اما اگر کورنداگ را سرخ کنید تردتر خواهد بود و طعم آن بهتر است.
بفرمایید کورنداگ
طرز تهیه انواع کورنداگ بسیار ساده است و شما میتوانید در زمان کوتاهی آن را تهیه کنید. هرآنچه که برای تهیه کورنداگ نیاز دارید را میتوانید بهصورت آنلاین از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ سفارش دهید و با سفارش آنلاین، کار خود را برای انجام خرید راحت کنید. بدون دردسر و بدون هزینهی اضافه!
دیدگاهتان را بنویسید