طرز تهیه گاناش شکلاتی به روش خانگی

به کیک‌های وانیلی علاقه دارید یا بیشتر طرف‌دار کیک‌های شکلاتی هستید؟ حتی ممکن است کیکی را ترجیح دهید که هم طعم وانیل و هم طعم شکلات را داشته باشد؟

برای برآورده کردن این خواسته خود کافی است طرز تهیه گاناش شکلاتی را یاد بگیرید تا بعد از پخته‌شدن کیک وانیلی خود از این سس بر روی آن بریزید. در این صورت کیک وانیلی شما طعم شکلات نیز دارد.

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

روش تهیه گاناش شکلاتی ساده

قبل از اینکه با روش درست‌کردن گاناش شکلاتی آشنا شوید، بهتر است از کاربرد‌های آن نیز مطلع باشید.

از این گاناش شکلاتی نه‌تنها برای تزیین روی انواع کیف بلکه به‌عنوان ماده میان کیک‌ها نیز استفاده می‌شود. تصور کنید کیکی با طعم خامه و شکلات تا چه حدی می‌تواند خوشمزه باشد؟

در ضمن از این گاناش در تزیین و طعم دهی به انواع دسر نیز استفاده می‌شود. توجه داشته باشید برای درست‌کردن گاناش شکلاتی نباید از شیر و خامه کم‌چرب استفاده کنید زیرا در این صورت گاناش شما غلیظ و خوشمزه نمی‌شود.

در واقع خامه‌ای با بیش از ۳۰ درصد چربی می‌تواند گزینه مناسبی برای طرز تهیه گاناش شکلاتی به‌حساب آید.

در ضمن به هنگام تهیه این گاناش شکلاتی نباید اجازه دهید مقداری از خامه به دلیل حرارت زیاد بخار شود بلکه باید به‌قدری داغ باشد که شکلات را درون خود حل کند.

استفاده از کره نیز در این دستور تهیه، سلیقه‌ای است، شما هم می‌توانید از کره استفاده کنید و هم می‌توانید بدون کره گاناش شکلاتی درست کنید.

مواد لازم در طرز تهیه گاناش شکلاتی

برای درست‌کردن گاناش شکلاتی به مواد اولیه و تجهیزات خیلی خاصی نیاز نیست، بلکه شما با مواد ساده‌ای می‌توانید این گاناش لذیذ را برای خود آماده کنید.

توجه داشته باشید اگر در تهیه گاناش از کره استفاده نکنید، این ماده در دهان شما خیلی سریع آب نمی‌شود بنابراین باتوجه‌به سلیقه خود می‌توانید کره را حذف کنید.

در حال حاضر کرم‌های زیادی برای تزیین و طعم‌دار کردن انواع کیک، شیرینی و دسر وجود دارند که البته پرطرف‌دارترین آن‌ها، کرم گاناش شکلاتی است که به‌سادگی و از ترکیب خامه و شکلات می‌توان این کرم را تهیه و میل کرد.

برعکس درست‌کردن کرم‌های خامه‌ای، پنیری یا کره‌ای گاناش شکلاتی به مواد زیادی نیاز ندارد.

مواد لازم

مقدار لازم

خامه

۲۰۰ گرم

شکلات تخته‌ای

۲۵۰ گرم

کره

۲۰ گرم

وانیل

یک پنس

مراحل طرز تهیه گاناش شکلاتی

این ترکیب خوشمزه و پرطرف‌دار که از شکلات و خامه درست می‌شود، گزینه بسیار خوبی برای تزیین انواع کیک‌ها و دسر‌ها است که باید به‌صورت غلیظ از آن استفاده کنید.

پیش‌ازاین نیز گفتیم گاناش نه‌تنها برای تزیین و روکش کیک بلکه برای فیلینگ مابین لایه‌های اسفنج کیک‌ها و شیرینی‌ها کاربرد دارد. در ادامه مراحل طرز تهیه این کرم خوشمزه را به زبان ساده برای شما شرح می‌دهیم:

  • مرحله‌ی اول: شکلات تخته‌ای خود را یا با چاقو ریز یا آن را با رنده خرد کنید.
  • مرحله‌ی دوم: کره تکه‌تکه شده را در ظرفی جداگانه قرار دهید.
  • مرحله‌ی سوم: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و با حرارت متوسط آن را گرم کنید.
  • مرحله‌ی چهارم: قبل از اینکه خامه بخار شود، آن را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید.
  • مرحله‌ی پنجم: برای مدت ۵ دقیقه اجازه دهید مواد در همین حالت باقی بمانند.
  • مرحله‌ی ششم: ترکیب خامه و شکلات را جوری هم بزنید که با هم مخلوط شوند.
  • مرحله‌ی هفتم: کره تکه‌تکه شده را به ظرف مواد خود اضافه کنید.
  • مرحله‌ی هشتم: کره را با مواد هم بزنید تا حسابی با هم ترکیب و مخلوط شوند.
  • مرحله‌ی نهم: اگر قصد دارید این گاناش آماده شده را روی کیک بریزید، حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید ولی اگر می‌خواهید از گاناش شکلاتی به‌عنوان روکش کیک استفاده کنید بهتر است ۳۰ دقیقه بعد از تهیه گاناش، آن را روی کیک بمالید.

نکات مهم در روش تهیه گاناش شکلاتی

برای درست گاناش شکلاتی شما می‌توانید باتوجه‌به سلیقه یا علاقه خود از شکلات‌هایی با طعم تلخ، شیرین یا میوه‌ای استفاده کنید.

در واقع درصد شکلات و طعم آن در طرز تهیه گاناش شکلاتی مطرح نیست و این ماده خوشمزه از ترکیب خامه و شکلات تهیه و آماده می‌شود. در روش درست‌کردن گاناش شکلاتی باید به نکات زیر توجه داشته باشید:

  • از کره سرد و فریزری استفاده نکنید زیرا ذوب شدن خیلی زمان می‌برد و حتی ممکن است باعث تغییر بافت نهایی گاناش شود.
  • کره را از قبل بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسد ولی اگر فراموش کردید، بهتر است به‌جای کره مقدار دیگری خامه به مواد خود اضافه کنید.
  • برای اینکه از گاناش شکلاتی به‌عنوان یک سس شکلات استفاده کنید، باید این ماده خیلی غلیظ تهیه شود.
  • نباید زمانی که گاناش داغ است آن را روی کیک بریزید زیرا در این صورت غلظت آن کم می‌شود. البته که بهترین زمان برای استفاده از گاناش شکلاتی وقتی است که نه خیلی شل شده و نه خیلی سفت است.
  • برای استفاده از گاناش شکلاتی حداقل ۱۰ دقیقه منتظر بمانید.
  • برای فرم دادن به گاناش شکلاتی باید آن را یک ساعت در یخچال بگذارید.
  • درصورتی‌که قصد دارید از گاناش شکلاتی به‌عنوان فیلینگ مابین لایه‌های اسفنجی کیک استفاده کنید، باید مقدار شکلات شما از میزان خامه بیشتر باشد تا گاناش شکلاتی در نهایت غلیظ‌تر شود.
  • اگر شکلات و خامه به یک اندازه استفاده شوند، می‌توان گاناش شکلاتی را روی کیک مالید و به‌عنوان روکش استفاده کرد.
  • در ضمن اگر مقدار شکلات، نصف خامه باشد، گاناش شکلاتی تنها به‌عنوان سس کیک و دسر استفاده می‌شود.

کیک‌های کرم‌دار گاناش شکلاتی را آنلاین بخرید

ازآنجایی‌که کیک‌های روکش‌دار و شکلاتی طرف‌داران زیادی بین افراد دارند، بیشتر شیرینی‌فروشی‌ها روزانه چندین مدل مختلف از این کیک‌ها و شیرینی‌ها را تهیه و آماده می‌کنند.

اگر هوس درست‌کردن کیک کرم‌دار گاناش شکلاتی را در منزل کرده‌اید و مواد لازم برای تهیه آن را ندارید به‌راحتی می‌توانید با کمک سرویس سوپرمارکت اسنپ هر چیزی که نیاز دارید را سفارش داده و درب به منزل تحویل بگیرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *