شکلات از آن موادی است که طعم آن را دوست و دشمن میپسندند. در سراسر جهان طرفداران بسیار زیادی دارد و اگر شما علاقهای به شکلات نداشته باشید، بدون شک تا به امروز نیمی از ذخیره بدن خود را با شکلات پر کردهاید. البته ذائقههای مختلفی در دنیای ما وجود دارد اما شکلات از آن دسته موارد منحصربهفرد و جذابی است که کمتر کسی میتواند در مقابل آن مقاومت کند.
مواد لازم برای تهیه دسر شکلاتی
دسر شکلاتی را با روشهای متنوع و متفاوتی میتوانید تهیه کنید. ما در ادامه قصد داریم تا طرز تهیه ۴ دسر مختلف شکلاتی را به همراه نکات تهیه آنها به شما ارائه کنیم. بد نیست بدانید که البته شکلات برای همه دوستداشتنی و محبوب است اما درعینحال هستند افرادی که بههیچعنوان از طعم شکلات لذت نمیبرند. به همین دلیل به شما پیشنهاد میکنیم در زمان تهیه دسر شکلاتی یک دسر معمولی وانیلی یا کاراملی نیز تهیه کنید و در کنار دسر شکلاتی خود سرو کنید. بدون شک مهمانان شما نهتنها تعجب نکرده بلکه از دقت نظر شما در مورد وجود سلیقهها و ذائقههای مختلف نیز سپاسگزار خواهند بود.
دسر شکلاتی با بیسکویت پتی بور
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
پودر کاکائو | یک قاشق غذاخوری |
پودینگ شکلات | یک بسته |
شیر | ۲ لیوان |
بیسکویت پتی بور | یک بسته وانیلی و یک بسته کاکائویی |
موز، توتفرنگی، پودر نارگیل و مغز گردو برای تزئین | به میزان دلخواه |
مرحلهی اول: در مرحلهی اول از طرز تهیه دسر شکلاتی، پودینگ شکلات را با پودر کاکائو و شیر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. مرتب این مخلوط را هم بزنید تا غلیظ شود. بعد از اینکه غلیظ شد از روی حرارت بردارید.
مرحلهی دوم: در مرحلهی بعد ظرفی مناسب انتخاب کرده و آن را با یکلایه نازک از پودینگ بپوشانید. یکلایه بیسکویت وانیلی قرار دهید و دوباره روی بیسکویتها پودینگ بریزید.
مرحلهی سوم: در گام سوم لایه بعد را بیسکویت کاکائویی قرار داده و همانند مرحله قبل روی آن پودینگ قرار بدهید. این کار را تا زمان تمام شدن بیسکویت و پودینگ ادامه داده تا دسر شما کامل و سطح روی آن با پودینگ پوشیده شود.
مرحلهی چهارم: در مرحلهی آخر روی این دسر را با پودر نارگیل، مغز گردو، موز و توتفرنگی تزئین کرده و آن را ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. بعد از ۲ ساعت دسر شکلاتی شما آماده است.
دسر شکلاتی با نشاسته
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
شیر پرچرب | ۳ لیوان |
عصاره وانیل | ۳ قطره |
شکر | یک فنجان |
پودر کاکائو | ۳ قاشق غذاخوری |
مرحلهی اول: در مرحلهی اول از طرز تهیه دسر شکلاتی با نشاسته نصف لیوان شیر سرد را با پودر کاکائو و نشاسته مخلوط کنید و هم بزنید تا گلوله نشود. مخلوط شما باید بهخوبی غلیظ شود و شما در انتها سسی شکلاتی خواهید داشت.
مرحلهی دوم: در مرحلهی بعد شیر باقیمانده را گرم کرده و شکر را درون شیر حل کنید. بعد از آن مخلوط شیر، پودر کاکائو و نشاسته را به شیر و شکر اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مخلوط شوند.
مرحلهی سوم: در گام بعدی فراموش نکنید که هم زدن صحیح و مداوم در این مرحله اهمیت بسیار زیادی دارد. پودینگ را بهصورت مرتب و مداوم هم بزنید تا غلیظ شود. درست زمانی که به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت برداشته و به آن وانیل اضافه کنید.
مرحلهی چهارم: در گام آخر پودینگ را به ظرفی مناسب منتقل کرده و اجازه بدهید تا خنک شود. بعد از خنک شدن روی آن را با فویل آلومینیوم پوشانده و ۲ ساعت در یخچال استراحت بدهید. ضمن اینکه این مواد را میتوانید بهعنوان دسر شکلاتی لیوانی نیز با همین دستورالعمل تهیه کرده و درون لیوان ریخته و سرو کنید. این دسر شکلاتی طرز تهیه بسیار آسانی دارد و شما میتوانید بعد از خنک شدن پودینگ، آن را با شکلات رنده شده، توتفرنگی، مغز گردو یا تکههای موز تزئین کنید.
دسر شکلاتی با بستنی
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
بستنی شکلاتی | نصف یک بسته بزرگ یا نیم کیلو |
بیسکویت کاکائویی | یک بسته |
خامه | نصف فنجان |
کره | ۱۰۰ گرم |
شکلات تختهای | ۱۵۰ گرم |
مرحلهی اول: در مرحلهی اول از طرز تهیه دسر شکلاتی با بستنی، کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. بعد از آن بیسکویتها را در داخل میکسر بهخوبی خرد کنید. سپس کره را روی بیسکویتها ریخته و هم بزنید.
مرحلهی دوم: در گام بعدی مخلوط موردنظر را روی ظرفی که قرار است در آن دسر را سرو کنید، بریزید و با یک کفگیر بهخوبی آن را فشار بدهید. این کار باعث میشود تا هوای مابین مواد خارج شود و آنها به هم بچسبند. مخلوط را ۲ ساعت در یخچال استراحت بدهید.
مرحلهی سوم: در مرحلهی بعد بستنی شکلاتی را بهاندازه کافی هم بزنید تا یکدست شود. سپس روی لایه بیسکویتی ریخته و یک ساعت این مخلوط را در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
مرحلهی چهارم: بعد از آن شکلات تختهای را خردکرده و به روش بن ماری ذوب کنید. همچنین خامه را به شکلات اضافه کرده و بهخوبی مخلوط کنید.
مرحلهی پنجم: سپس اجازه بدهید تا مخلوط خامه و شکلات خنک شوند. بعد از آن این مخلوط را روی بستنی ریخته و دوباره تمام محتویات ظرف را درون یخچال قرار دهید. در نهایت دسر شکلات با بستنی شما آماده میشود و فراموش نکنید که میتوانید آن را با انواع ترافل، میوههای خرد شده، پودر پسته و گردو یا ژله تزئین کنید.
دسر شکلاتی مجلسی
مقدار موردنیاز | مواد لازم |
۳۰۰ گرم | خامه |
۴ پیمانه | شیر |
۲۰۰ گرم | شکلات تختهای |
۳ قاشقچایخوری | پودر ژلاتین |
به میزان دلخواه | پودر نارگیل یا پودر پسته برای تزئین |
مرحلهی اول: در ابتدای طرز تهیه دسر شکلاتی مجلسی، شیر را باید روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
مرحلهی دوم: در مرحلهی بعدی شکلات تختهای را خردکرده درون شیر بریزید و بهخوبی هم بزنید تا با شیر مخلوط و یکدست شود.
مرحلهی سوم: سپس حرارت را کم کرده و پودر ژلاتین و خامه را نیز به این مخلوط اضافه کنید و بعد از آن ظرف را از روی حرارت بردارید تا حرارت آن کم شود.
مرحلهی چهارم: در گام بعدی اجازه بدهید تا محتویات ظرف شما خنک شوند. البته فراموش نکنید که هر از چند دقیقه یکبار آنها را هم بزنید تا روی مواد مخلوط شده سفت نشود.
مرحلهی پنجم: بعد از آن یک ظرف سیلیکونی را آماده کرده آن را چرب کرده و دسر خود را به آن منتقل کنید. بهتر است که این قالب سیلیکونی محتوی شکلات ۴ ساعت در یخچال استراحت کند. بعد از گذشت مدتزمان ذکر شده، دسر را از قالب خارج کرده و روی آن را با پودر پسته، نارگیل یا گردوی خرد شده تزئین کنید.
دسر شکلاتی و دنیای پرطرفدار آن
در این مطلب ۴ روش و طرز تهیه آسان و راحت برای دسر شکلاتی را به شما ارائه کردیم. طرز تهیه دسر شکلاتی بهطورکلی آسان است اما فراموش نکنید که شما با کمترین مواد نیز میتوانید یک دسر لذیذ و جذاب را تهیه کنید. درهرصورت اگر هوس کردید که یک دسر شکلاتی خوش طعم و خوشرنگ تهیه کرده اما مواد اولیه آن را در منزل نداشتید، به شما توصیه میکنیم که با سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ تمام مواد را در کوتاهترین زمان ممکن یعنی حداکثر ۳۰ دقیقه درب منزل تحویل بگیرید و خود را به یک دسر جذاب شکلاتی مهمان کنید یا از طریق سفارش آنلاین غذا سوپراپلیکیشن اسنپ، دسر دلخواه خود را سفارش دهید.
دیدگاهتان را بنویسید