طرز تهیه چیکن وینگز و طعمی متنوع

چیکن وینگز

مرغ یا گوشت سفید از جمله موادی است که بدون شک در تمام خانه‌ها حداقل هفته‌ای یک یا ۲ بار پخته می‌شود و بدون شک شما هم از طعم تکراری آن خسته شده‌اید. مرغ‌ها با اینکه از قسمت‌های مختلفی مانند سینه، ران، کتف، بال و گردن تشکیل شده‌اند؛ اما باز هم گاهی اوقات مزه آن‌ها یکنواخت می‌شود. گوشت سفید مرغ را می‌توانید در خورشت‌ها، به همراه برنج، انواع خوراک‌ها و در ترکیب با سایر مواد اولیه تهیه کنید. اما اگر آشپز ماهر و قابلی باشید می‌دانید که با استفاده از روش‌های طبخ متفاوت و به‌کاربردن سس‌های متنوع، می‌توان این ماده اولیه را به غذایی لذیذ با طعم‌های تکرارنشدنی تبدیل کرد.

مواد اولیه برای طرز تهیه چیکن وینگز

مواد اولیه برای چیکن وینگز

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

غذای چیکن وینگز یکی از روش‌های طبخ مرغ است که اصلا شبیه روش‌های ایرانی نیست و با طعمی متفاوت مرغ را به شما ارائه می‌کند. البته برای تهیه این غذا روش‌ها و رسپی‌های مختلفی وجود دارد که ما قصد داریم ساده‌ترین روش ممکن آن را برای شما ارائه کنیم. مواد اولیه چندان مواد عجیب‌وغریبی نیستند و تشکیل شده از ماست، رب گوجه‌فرنگی، لیموترش، جعفری و ادویه‌جات هستند که به همراه دو نوع سس که همان سس تند معمولی و سس ماست است می‌توانید این غذا را تهیه کرده و نوش جان کنید. در انتها به شما قول می‌دهیم که از طعم این غذا غافلگیر خواهید شد.

 

مواد اولیه مقدار موردنیاز
بال مرغ ۲۰ عدد
روغن آفتاب‌گردان ۴ قاشق غذاخوری
ماست ۵ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
پوست لیموترش نصف قاشق‌چای‌خوری
آب لیموترش یک لیموی کامل یا نصف آن
جعفری تازه و ساطوری ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، آویشن، اورگانو هرکدام یک قاشق غذاخوری
سس تند ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
ماست یک پیمانه

 

 

طرز تهیه چیکن وینگز به‌صورت مرحله‌به‌مرحله

مراحل تهیه چیکن وینگز

تا این قسمت متوجه شده‌اید که برای تهیه چیکن وینگز احتیاج به بال مرغ دارید. بال مرغ یکی از قسمت‌های بسیار لذیذ و جذاب مرغ است که با وجود و حضور استخوان‌های متعدد، باز هم طرف‌داران زیادی دارد و حضور این استخوان‌ها باعث نشده‌اند که در روش طبخ این قطعه از مرغ، خللی وارد شود. به عبارتی شما بال مرغ را همانند دیگر قطعات یعنی ران، سینه، گردن و کتف می‌توانید به هر روشی و با هر ماده اولیه پخته و ترکیب کنید.

در ادامه این مطلب قرار است با درست‌کردن چیکن وینگز به روشی کاملا متفاوت و آمریکایی مرحله‌به‌مرحله با شما همراه باشیم. طبخ مرغ به این روش کمی صبر و حوصله می‌خواهد که نقش مؤثری در ارائه نتیجه نهایی دارد.

مرحله‌ی اول: در مرحله‌ی اول از درست‌کردن چیکن وینگز، چربی‌های بال مرغ را جدا کنید و آن را کنار قرار دهید. بعد از آن ماست را با روغن آفتاب‌گردان، فلفل سیاه، نمک، اورگانو و پودر آویشن در یک کاسه مناسب ریخته و مخلوط کنید.

مرحله‌ی دوم: سپس لیموترش را با همراهی پوست لیموترش در کنار رب گوجه‌فرنگی به مخلوط ماست، روغن و ادویه‌جات در کاسه اضافه کرده و مجددا به‌خوبی هم‌زده و مخلوط کنید.

مرحله‌ی سوم: بعد از آن جعفری‌ها را تمیز پاک کنید، چوب و اضافات آن‌ها را جدا کرده و آن‌ها را شسته و ساطوری خرد کنید. جعفری‌های ساطوری خرد شده را نیز به مخلوط موجود در کاسه خود اضافه کنید و مجددا به‌خوبی هم بزنید.

مرحله‌ی چهارم: بعد از اینکه این مواد را با یکدیگر ترکیب کردید، بال‌های تمیز شده مرغ را به این کاسه اضافه کرده و چنگ بزنید و ماساژ بدهید تا تمام مواد و طعم‌دهنده‌ها به خورد گوشت بال‌های مرغ برود.

مرحله‌ی پنجم: بعد از آن روی کاسه را بپوشانید و آن را در یخچال به مدت‌زمان ۲ ساعت قرار بدهید تا بال‌های مرغ با مواد به‌خوبی ترکیب شده و طعم‌دار شوند. این مدت‌زمان برای طعم نهایی مرغ شما بسیار مؤثر است، پس اجازه بدهید که مرغ‌ها به‌خوبی استراحت کنند.

چیکن وینگز طعم‌دار شده با سس تند

مرحله‌ی ششم: در گام بعد فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و اجازه بدهید که محیط درونی آن به‌خوبی گرم می‌شود. بعد از اینکه محیط فر به‌اندازه کافی گرم شد، سطح سینی فرا را با کاغذ روغنی بپوشانید. بال‌های مرغ را از یخچال خارج کرده و آن‌ها را یکی‌یکی در سینی فر قرار بدهید.

مرحله‌ی هفتم: بعد از اتمام پروسه چیدن بال‌های مرغ در سینی فر، سینی را در طبقه وسط قرار دهید و منتظر پخت بال‌ها باشید.

مرحله‌ی هشتم: در مرحله بعدی از طرز تهیه چیکن وینگز، اجازه بدهید که بال‌های مرغ در مدت‌زمان ۳۰ دقیقه الی ۴۰ دقیقه در فر مانده و به‌خوبی پخته شوند. سطح روی بال‌ها باید خوش‌رنگ و طلایی باشد.

مرحله‌ی نهم: در گام بعدی باید سس این غذا را تهیه کرده پس کره را به روش بن ماری آب کرده و آن را برای تهیه سس آماده کنید.

مرحله‌ی دهم: سپس کره آب شده را به همراه شکر و سس تند درون یک ظرف با حجم مناسب بریزید و آن‌ها را به‌خوبی با هم مخلوط کنید. این سس برای چیکن وینگز نقش کاور و پوشش‌دهنده را دارد.

مرحله‌ی یازدهم: برای درست‌کردن سس ماست هم جعفری‌های ساطوری خرد شده را در یک کاسه مناسب بریزید. ماست را به همراه فلفل سیاه و نمک به این مخلوط اضافه کنید و آن‌ها را نیز به‌خوبی هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شده و کاملا یکدست شوند. این سس را در زمان سرو باید در کنار بال‌های مرغ پخته شده و روکش شده با سس تند قرار دهید و آن‌ها را با این سس نوش جان کنید.

مرحله‌ی دوازدهم: بعد از گذشت مدت‌زمان ۳۰ دقیقه سینی فر را خارج کنید. بال‌های مرغ را درون کاسه حاوی سس روکش یعنی ترکیب سس تند، شکر و کره قرار بدهید. بعدازاین که بال‌ها به سس کاملا آغشته شدند سپس آن‌ها را درون ظرف نهایی برای سرو شدن گذاشته و در نهایت با پیازچه خرد شده روی آن‌ها را تزیین کنید. سس ماست را هم همان‌طور که گفتیم در یک ظرف مناسب ریخته و با آغشته کردن قطعات بال‌های مرغ به سس ماست، از نتیجه نهایی که یک ملودی بی‌نظیر از طعم‌های خاص و متفاوت است لذت ببرید، نوش جان!

 

چیکن وینگز، رنگین کمانی از طعم‌ها

در این مطلب، از طرز تهیه چیکن وینگز گفتیم و با هم غذایی متفاوت از مرغ را تهیه کردیم. طعم‌هایی که با استفاده از سس‌های متعدد می‌توان تهیه کرد بدون شک شما را شگفت‌زده خواهند کرد. ما در این مطلب شما را با غذایی جدید آشنا کردیم مطمئن هستیم طعم آن شما را شگفت‌زده خواهد کرد. در ادامه اگر قصد تهیه این غذا را داشتید با استفاده از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ در کوتاه‌ترین زمان ممکن می‌توانید مواد اولیه را سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید. همچنین اگر زمان کافی برای تهیه این غذا را در منزل ندارید، می‌توانید به‌راحتی آن را از طریق سرویس غذای اسنپ سفارش داده و نوش جان کنید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *