طرز تهیه سوفله مرغ خانگی، طعمی بی‌نظیر و فراموش نشدنی

سوفله مرغ که معمولا به همراه قارچ سرو می‌شود، در واقع یک غذای فرانسوی است که ممکنه برای شما در لیست غذاهای جدید قرار گیرد. این غذا در واقع به سبک کیک در فر تهیه می‌شود و معمولا باید در همان ظرف نیز سرو شود. برای تهیه سوفله مرغ شما کار چندان سختی را پیش رو ندارید و می‌توانید با این دستور تهیه به سادگی آن را آماده کنید.

بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا طرز تهیه سوفله مرغ را به ساده‌ترین شکل ممکن یاد بگیرید، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

سوفله مرغ، غذایی خوشمزه از شهر پاریس

درست کردن سوفله مرغ

سوفله که در واقع نام آن به معنای پف کردن است، غذایی است که اولین بار توسط شخصی به نام وینست در کتاب آشپزی به ثبت رسید. در حال حاضر این غذا در سطح بین المللی محبوبیت دارد و در تمام جهان شناخته شده است. این غذا را بهتر است تا در ظروف پیرکس یا سرامیکی سرو کنید. سوفله مرغ ارزش امتحان کردن را دارد و باید برای یک بار هم که شده است، طعم آن را بچشید!

مواد لازم برای تهیه سوفله مرغ

مواد مورد نیاز برای تهیه سوفله مرغ

تمام مواد اولیه که برای درست کردن سوفله مرغ نیاز دارید، به سادگی در دسترس است و می‌توانید آن‌ها را در همه جا پیدا کنید. در جدول زیر مواد مورد نیاز به صورت کامل قید شده است که با این میزان از مواد اولیه امکان تهیه این غذا برای ۴ نفر وجود دارد.

مواد اولیه

مقدار مورد نیاز
سینه مرغ

۴۰۰ گرم

تخم مرغ

۴ عدد
آرد

۲ قاشق غذا خوری

شیر

۱ پیمانه
کره

۵۰ گرم

قارچ

۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا

۱۰۰ گرم

پیاز

۱ عدد متوسط
ادویه (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه)

به میزان لازم

طرز تهیه سوفله مرغ به صورت مرحله به مرحله

مراحل تهیه سوفله مرغ

حالا که آماده‌ درست کردن این غذای خوشمزه هستید، به سراغ دستور تهیه آن می‌رویم. در نظر داشته باشید که درست کردن سوفله مرغ به شکل‌های مختلفی امکان‌پذیر است. اما اگر با این دستور سوفله را درست کنید، قطعا عاشق طعم و مزه‌ی آن خواهید شد.

  • مرحله اول: اولین قدم برای درست کردن سوفله، آماده‌سازی و پخت مرغ است. شما باید در ابتدا سینه مرغ را به‌خوبی بشویید و سپس آن را درون یک قابلمه مناسب قرار دهید، به میزان کافی درون قابلمه آب بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • مرحله دوم: حالا پیاز را به‌خوبی شسته و پوست بگیرید، سپس آن را به چهار قسمت تقسیم کنید. در مرحله بعد مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و اگر دوست داشتید برگ بو به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و بگذارید تا مرغ بپزد.
  • مرحله سوم: حدودا ۴۰ تا ۴۵ دقیقه طول می‌کشد تا مرغ بپزد. بعد از آن مرغ را از قابلمه خارج کنید و بگذارید تا خنک شود. حالا از یک چنگال کمک بگیرید و با استفاده از آن مرغ را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
  • مرحله چهارم: در این مرحله باید قارچ‌ها را به‌خوبی بشویید و بگذارید تا آب اضافه آن خارج شود. سپس با کمک تخته و چاقو آن‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید.
  • مرحله پنجم: یک تابه مناسب را انتخاب کنید و در آن کمی کره بریزید، سپس قارچ‌ها را اضافه و روی حرارت بالا تفت دهید. تفت دادن قارچ روی حرارت بالا کمک می‌کند تا قارچ آب نیندازد و کوچک نشود!
  • مرحله ششم: قارچ تفت شده را کنار بگذارید. حالا یک تابه تمیز دیگر بردارید و درون آن آرد را بریزید و شروع به تفت دادن کنید تا زمانی که خامی آرد گرفته شود و رنگ آن کمی تغییر کند. بعد از گرفتن خامی آرد باید کره را به آن اضافه کنید.
  • مرحله هفتم: حالا باید آرام آرام شیر را به آرد اضافه و هم بزنید. حتما باید شیر را کم کم و به آرامی اضافه کنید تا آرد گلوله نشود. در انتها نیز مقداری نمک، فلفل به سس اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا سس به یک غلظت دلخواه برسد.
  • مرحله هشتم: زمانی که سس مقداری غلیظ شد، باید مرغ و قارچ را به آن اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا سس به خورد آن برود. حرارت را کم کنید و بگذارید تا سس به همراه مرغ بپزد.
  • مرحله نهم: حالا باید به سراغ تخم مرغ بروید. سفیده و زرده آن را از یکدیگر جدا کنید. زرده را درون یک کاسه بریزید و با کمک همزن برقی یا دستی هم بزنید تا جایی که از حالت لختگی خارج و رنگ آن کرم شود.
  • مرحله دهم: همین کار را با سفیده نیز انجام دهید. هم زدن سفیده را باید تا جایی ادامه دهید که حالت آن حجیم و پنبه‌ای شود و زمانی که ظرف را برمی‌گردانید، نریزد.
  • مرحله یازدهم: در نهایت زرده را به سفیده اضافه کنید و با کمک یک لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا پف کند و حالت بگیرد. در ادامه باید این مخلوط را روی مرغ و قارچ بریزید و به آرامی شروع به هم زدن آن کنید تا مرغ‌ها کاملا با تخم مرغ مخلوط شوند.
  • مرحله دوازدهم: مواد سوفله مرغ شما آماده است و تنها کاری که باید انجام دهید، پخت آن است. برای انجام این کار ظرف مورد نظرتان که ترجیحا پیرکس باشد را آماده کنید سپس کف و دیواره‌های آن را کمی چرب کنید و مایه سوفله را درون آن بریزید.
  • مرحله سیزدهم: در انتهای روی مواد پنیر پیتزا بریزید. فر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه گرم کنید و سپس ظرف حاوی سوفله را در فر قرار دهید و بگذارید تا حدودا ۳۰ دقیقه بماند.
  • مرحله چهارم: بعد از گذشت این مدت می‌توانید سوفله را از فر خارج کنید. اگر دوست دارید تا روی آن طلایی شده و پنیر برشته شود، می‌توانید در چند دقیقه آخر حالت گریل فر را روشن کنید. سوفله شما آماده است و می‌توانید آن را خارج کرده، سرو و نوش جان کنید.

طرز تهیه سوفله مرغ و بادمجان

یکی دیگر از روش‌های فوق العاده ای که می‌توانید در تهیه سوفله به کار گیرید، استفاده از بادمجان در تهیه آن است. برای انجام این کار شما با کار پیچیده‌ای روبه‌رو نیستید و باید شبیه به دستور بالا عمل کنید و تنها کاری که باید انجام دهید، آماده‌سازی بادمجان است. برای انجام این کار باید به شرح زیر عمل کنید:

  • مرحله اول: در ابتدا بادمجان را بشویید و سپس پوست بگیرد. حالا بادمجان را به شکل حلقه‌ای برش زده و آن‌ها را درون یک ظرف آب نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود.
  • مرحله دوم: در ادامه یک تابه را انتخاب کرده و درون آن به میزان کافی بریزید. برای این که بادمجان‌ها حالت چیسی و ترد داشته باشند و روغن کمی در زمان سرخ کردن، مصرف کنند. مقدار کمی ماست با قلمو روی آن‌ها بزنید و سپس سرخ کنید.
  • مرحله سوم: در نهایت باید بادمجان را روی مایه سوفله گذاشته و روی آن پنیر پیتزا ریخته و درون فر قرار دهید. به همین سادگی!

ترفندهای درست کردن سوفله مرغ

نکات تهیه سوفله مرغ

درست است که طرز تهیه سوفله مرغ بسیار راحت است. اما با این همه حال نکاتی وجود دارد که اگر آن‌ها را رعایت کنید در طعم و مزه‌ی غذای شما اثر گذار خواهد بود و کیفیت آن را بالا می‌برد، در ادامه به مهمترین نکات اشاره کرده‌ایم:

  1. هم زدن و فرم کردن سفیده و زرده تخم مرغ در تهیه این غذا بسیار مهم است. شما باید حتما زرده و سفیده را در ظروف جداگانه و به بهترین شکل هم بزنید؛ چرا که نباید ذره‌ای از زرده داخل سفیده شود.
  2. ممکن است در زمان سرخ کردن قارچ‌ها متوجه شوید که رنگ آن سیاه شده و ظاهر غذای شما را خراب می‌کند. برای جلوگیری از این اتفاق می‌توانید در زمان تفت دادن آن‌ها، یک قاشق غذا خوری آبلیمو به آن‌ها اضافه کنید.
  3. برای افرادی که در خانه فر ندارند، امکان تهیه سوفله درون تابه نیز وجود دارد اما حتما باید از تابه تفلون نچسب استفاده کنند و مدت زمان پخت آن‌ها مقداری طولانی‌تر خواهد شد، چیزی درحدود ۱۲۰ دقیقه!
  4. در نهایت و به عنوان آخرین نکته باید گفت سوفله مرغ را می‌توانید در سولاردم با دمای ۱۶۰ درجه نیز بپزید و آماده کنید.

به عنوان جمع بندی باید گفت…

سوفله مرغ حقیقتا یک غذای خوشمزه و دوست‌داشتنی است که می‌توانید آن را برای مهمان‌ها و مراسم نیز سرو کنید. طرز تهیه سوفله به سادگی هر چه تمام تر امکان‌پذیر است و شما می‌توانید تمام مواد مورد نیاز برای تهیه آن را به سادگی از سوپرمارکت اسنپ سفارش داده و در زمان کوتاهی تحویل بگیرید و این غذای خوشمزه را در خانه درست کنید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *