ناگت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و جذابی است که شما میتوانید آن را در منزل نیز درست کنید. همچنین میتوانید آن را در فریزر نیز نگه داشته و هر زمان که فرصت کافی برای درستکردن غذا را نداشتید، از آن استفاده کنید.
این غذا علاوه بر این که بسیار سریع آماده میشود، طعم جذاب و فوقالعادهای دارد و طرفداران زیادی را نیز به خود جذب کرده است.
اگر شما ناگتهای مرغ آماده در فروشگاه را به دلیل این که بابت کیفیت و سلامت آنها اطلاعاتی ندارید، تهیه نمیکنید. تا انتهای مقاله با ما همراه باشید چرا که قرار است به طرز تهیه ناگت مرغ خانگی بپردازیم.
مواد اولیه برای تهیه ناگت خانگی
همانطور که گفتیم این غذا در سریعترین زمان ممکن آماده میشود و مواد اولیهی آن نیز بهآسانی در دسترس است. در جدول زیر مواد اولیه و مقدار مورد نیاز هر کدام از آنها برای تهیه ناگت مرغ آمده است.
شما با این میزان از مواد اولیه میتوانید ناگت مرغ را برای ۴ نفر آماده کنید. البته بر حسب نفرات خودتان میتوانید مقادیر و اندازهها را تغییر دهید.
مواد اولیه | مقدار موردنیاز |
مرغ | ۵۰۰ گرم |
نان تست | ۲ عدد |
آرد سفید | نصف پیمانه |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
تخممرغ | یک عدد |
پودر سوخاری نارنجی | به میزان کافی |
ادویه (نمک، فلفل) | به میزان کافی |
روغن | به میزان کافی |
طرز تهیه ناگت مرغ بهصورت مرحلهبهمرحله
معمولا دستور تهیه و روشهای متفاوتی برای تهیه ناگت مرغ وجود دارد که ما در این مطلب به سادهترین روش برای پخت این غذا پرداختهایم. شما با استفاده از این دستور تهیه میتوانید ناگتهای خوشمزه را درست کنید و از خوردن آنها لذت ببرید.
- مرحلهی اول: اولین قدم برای درستکردن ناگت مرغ این است که نانهای تست را خرد کنید و در یک کاسه مناسب بریزید. بهتر است تا از نان تست نرم برای انجام این کار استفاده کنید.
- مرحلهی دوم: حالا به کاسهای که نان تست را درون آن ریختهاید به میزان ۲ قاشق غذاخوری آب اضافه کرده و خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا نانها حالت خمیری پیدا کنند و کاملا نرم شوند.
- مرحلهی سوم: اکنون در این مرحله باید گوشت مرغ را به شکل قطعات کوچک برش دهید و به کاسه بیفزایید. همچنین در این مرحله باید ادویههایی مانند نمک، فلفل، زردچوبه را نیز اضافه کنید.
- مرحلهی چهارم: مواد درون کاسه را بهخوبی به کمک دست ورز دهید تا به خورد مرغ و نان بروند. همچنین اگر پودر سیر یا پیاز داشته باشید، میتوانید به مواد اضافه کنید چرا که طعم آن را بهتر و جذابتر خواهد کرد. البته اگر پودر پیاز را در خانه موجود ندارید، میتوان یک پیاز کوچک را رنده کنید و آب آن را گرفته و به مواد اضافه کنید.
- مرحلهی پنجم: حالا نوبت به این میرسد که مواد را بهخوبی با یکدیگر مخلوط کنید، سپس آنها را درون میکسر بریزید تا کاملا بهصورت پورهای شود.
- مرحلهی ششم: اگر در خانه میکسر ندارید، بهجای استفاده از آن میتوانید گوشت را دو مرتبه چرخ کنید. اما حتما دقت کنید تا کاملا یکدست شود.
- مرحلهی هفتم: در ادامه باید به مواد چرخ شده، آرد به همراه پنیر پیتزا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مجددا مواد یکدست شود. مایه ناگت شما آماده است و باید به سراغ مراحل سرخ کردن آن بروید.
- مرحلهی هشتم: اگر فرصت کافی برای درستکردن یک ناگت حرفهای را دارید بهتر است تا روی آن را به کمک یک سلفون بپوشانید و اجازه دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بماند تا خود را بهخوبی بگیرد. در غیر این صورت مستقیما به سراغ سرخ کردن مواد ناگت بروید.
- مرحلهی نهم: قبل از این که به سراغ سرخ کردن ناگتها بروید. در یک کاسه آرد سفید و در یک کاسه دیگر پودر سوخاری را بریزید. بهتر است تا برای درستکردن ناگت از پودر سوخاری نارنجی استفاده کنید. اما اگر این مدل پودر سوخاری را در دسترس ندارید، از ترکیب آرد پودر سوخاری به همراه پفک خرد شده خودتان آن را تهیه کنید.
- مرحلهی دهم: تخممرغ را نیز در یک کاسه جداگانه بشکنید و بهخوبی هم بزنید تا سفیده و زرده مخلوط شود. در ادامه یک ظرف گود را انتخاب کنید و درون آن به مقدار کافی روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود. میزان روغن باید در حدی باشد که ناگتها درون آن غوطهور شوند.
- مرحلهی یازدهم: بعد از داغ شدن روغن به اندازهی یک دانه گردوی متوسط از مواد ناگت بردارید و با استفاده از دست آن را شکل دهید. اما حتما به این نکته دقت داشته باشید که قطر ناگتها خیلی زیاد نباشد و در حدود یک سانتیمتر باشند.
- مرحلهی دوازدهم: حالا مایه ناگت شکل داده شده را به ترتیب در آرد سفید، تخممرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و درون ظرف روغن بیندازید و اجازه دهید تا سرخ شود. به این موضوع دقت کنید که حرارت خیلی زیاد نباشد که روغن بسوزد و مزهی ناگتها را خراب کند.
- مرحلهی سیزدهم: بعد از سرخ شدن کامل، ناگت شما آماده است، آن را در ظرف دلخواه و به همراه سس مورد نظرتان سرو کرده و نوش جان کنید. همچنین از موادی مانند گوجهفرنگی، خیارشور و کاهو نیز میتوانید در کنار ناگت استفاده کرده و به همراه این مخلفات میل کنید.
نکات مهم در پخت ناگت مرغ
اگر میخواهید ناگتی که تهیه میکنید ظاهر و طعم بهتری داشته باشد، نکات و فوت و فنهایی وجود دارد که اگر آنها را بدانید و رعایت کنید، نتیجهی کار شما بهتر خواهد شد. در ادامه به بررسی این موارد پرداختهایم:
- یکی از مهمترین نکاتی که در درستکردن ناگت وجود دارد، این است که حتما باید به قطر ناگت دقت کنید چرا که اگر قطر آن بیشتر از یک سانتیمتر باشد سبب میشود تا در زمان پخت مغز آن خام بماند و اگر نازکتر از این اندازه باشد در زمان سرخ کردن حالت خشک و سفتی پیدا میکند.
- حتما به مدتزمان سرخ کردن ناگتها دقت کنید. یکی از دلایلی که سبب سفت شدن ناگت مرغ میشود، این است که آن را بیش از حد سرخ کنید. فرایند سرخ کردن ناگتها باید در حدی باشد که مغز پخت شوند و رنگ آن به طلایی روشن تغییر کند.
- برخی از افراد ترجیح میدهند برای تهیه ناگت مرغ فقط از گوشت مرغ استفاده کنند؛ اما بهکاربردن گوشت مرغ بهتنهایی نیز یکی از دلایلی است که سبب سفت شدن ناگتها میشود. برای جلوگیری از این مشکل حتما از نان باگت یا نان تست خمیر شده در تهیه ناگت استفاده کنید.
- ممکن است در حین شکلدادن به مواد احساس کنید که مایه ناگت چسبناک است و به دست شما میچسبد، برای جلوگیری از این مشکل و راحتی کارتان میتوانید دست خود را اندکی خیس کنید و سپس شکلدادن به مواد را انجام دهید.
- یکی از چیزهایی که در مزه و طعم ناگت بسیار اثرگذار است، استفاده از پودر فلفل قرمز و آویشن است. اگر به این ادویهها علاقه دارید، به میزان دلخواه از آن به مواد ناگت اضافه کنید.
- یکی دیگر از کارهایی که برای خوش طعم کردن ناگتها میتوانید انجام دهید، اضافهکردن عصارهی گوشت به مواد ناگت است.
- یکی از نکاتی که باید در نظر داشته باشید این است که ازآنجاییکه در تهیه ناگت از روغن زیادی استفاده میشود، حتما از روغن سرخکردنی استفاده کنید. چرا که هم برای سرخ کردن مناسبتر است و هم این که دیرتر میسوزد و تغییر رنگ میدهد. درصورتیکه از روغن معمولی استفاده کنید، سبب میشود تا زودتر بسوزد و طعم ناگت شما را خراب کند.
همین حالا برای درستکردن یک ناگت خوشمزه دستبهکار شوید!
در این مقاله به طرز تهیه ناگت مرغ پرداختیم. همانطور که متوجه شدید، درستکردن ناگت مرغ و دستور تهیه آن بسیار ساده و راحت است و شما میتوانید بهعنوان یک وعدهی جذاب و خوشمزه آن را نوش جان کنید.
مواد اولیهای که برای تهیه ناگت نیاز داریم بسیار ساده و در دسترس است. البته اگر شما این مواد اولیه را در خانه موجود ندارید، میتوانید از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ استفاده کنید و بهجای خرید حضوری و هدر دادن زمان، هر آنچه که نیاز دارید را بهصورت آنلاین سفارش و در کوتاهترین زمان ممکن تحویل بگیرید و نگرانی بابت خریدهای خانه نداشته باشید.
همچنین درصورتیکه زمان کافی برای درستکردن ناگت را ندارید نیز میتوانید از سرویس غذای اسنپ بهترین ناگتها را سفارش داده و نوش جان کنید.
البته شما این امکان را نیز دارید که از طریق سرویس سوپرمارکت اسنپ، ناگتهای آماده و شرکتی را خریداری کرده و در کوتاهترین زمان آنها را آماده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید