طرز تهیه خوراک لوبیا ساده و خوشمزه

خوراک لوبیا

خوراک لوبیا چیتی، صبحانه معروف انگلیسی‌ها بوده و جز غذا‌های محبوب در میان تمام مردم جهان است.

این غذای دوست‌داشتنی و مقوی به‌صورت کنسروهای مختلف در فروشگاه‌ها به فروش می‌رسد و اغلب افراد از آن به‌عنوان یک وعده غذایی کامل در صبحانه یا یک میان وعده بسیار مقوی استفاده می‌کنند.

برای اطلاع از طرز تهیه خوراک لوبیا و فوت و فن‌های پختن آن تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا در منزل

برخی از افراد ترجیح می‌دهند که نحوه درست‌کردن خوراک لوبیا در منزل را یاد بگیرند تا بتوانند در هر بازه زمانی از شبانه‌روز این غذای خوش طعم را آماده کرده و نوش جان کنند.

خوراک لوبیا دستور پخت بسیار ساده‌ای دارد و شما در هر زمانی که بخواهید می‌توانید این غذای خوش طعم را تهیه کنید. مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا به شرح زیر است:

مواد لازم

مقدار موردنیاز
سیب‌زمینی

۴ عدد بزرگ

لوبیا چیتی

۲ لیوان
قارچ

۶ عدد بزرگ

سیر

۲ حبه
آبلیمو

یک قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی

۲ قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی

یک عدد

پیاز

یک عدد
روغن، نمک، فلفل سیاه، آویشن

به میزان دلخواه

مراحل تهیه خوراک لوبیا در کمترین زمان ممکن

خوراک لوبیا در کاسه

نحوه تهیه خوراک لوبیا در خانه بسیار ساده است و شما می‌توانید آن را به لیست غذا‌هایی با دستور پخت ساده اضافه کنید.

برای تهیه این غذای خوشمزه مراحل زیر را کامل دنبال کرده و پس از پخت می‌توانید آن را با انواع نان میل کنید. البته این موضوع سلیقه‌ای است و برخی از افراد ترجیح می‌دهند که این غذا را بدون نان میل کنند.

  • مرحله‌ی اول: مرحله‌ی اول را ترجیحا روز قبل از پختن خوراک لوبیا انجام دهید. در این مرحله لوبیا چیتی‌ها را در کاسه بزرگ و پر از آب بریزید و اجازه دهید ۵ ساعت درون کاسه مانده و خیس بخورد. در طول زمانی که لوبیا‌ها درون کاسه هستند، برای ازبین‌بردن نفخ لوبیا بهتر است حداقل دو بار آب آن را عوض کنید. البته اگر می‌خواهید غذای شما سریع‌تر حاضر شود می‌توانید از لوبیا نیم‌پز شده استفاده کنید.
  • مرحله‌ی دوم: پیاز را کامل پوست بگیرید و به‌صورت نگینی خرد کنید. سپس ماهی تابه را به همراه روغن روی شعله قرار دهید تا روغن درون آن داغ شود. پس از داغ شدن روغن در انتهای این مرحله پیاز را به ماهی تابه اضافه کرده و صبر کنید تا طلایی شوند.
  • مرحله‌ی سوم: پس از سرخ شدن پیاز‌ها آن‌ها را در ظرف جداگانه بریزید و کنار بگذارید. سپس سیر را همانند پیاز‌ها خرد کنید و درون ماهی تابه بریزید تا سرخ شوند. در انتها نیز گوجه را تا جایی که می‌توانید به‌صورت نگین خورد کرده و به سیر‌های درون ماهی تابه اضافه کنید. همچنین می‌توانید به‌جای خردکردن سیر‌ها آن‌ها را رنده کنید.
  • مرحله‌ی چهارم: سیر و گوجه‌فرنگی را در ماهی تابه تفت دهید تا آب گوجه تبخیر شود. سپس لوبیا چیتی‌های آبکش شده را به همراه رب گوجه‌فرنگی به ماهی تابه اضافه کنید. پس از تفت مواد داخل تابه، ۴ الی ۵ لیوان آب به محتویات اضافه کنید و با گذاشتن درب آن اجازه دهید تا ۳ ساعت محتویات کامل لعاب گرفته و لوبیا‌ها پخت شوند. اگر ماهیتابه شما کوچک است قبل از اضافه‌کردن لوبیا چیتی اندازه تابه را عوض کنید.
  • مرحله‌ی پنجم: سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و به‌صورت نگینی خرد کنید. در زمان پختن سیب‌زمینی‌ها توجه کنید که نمی‌خواهیم آن‌ها را سرخ کنیم فقط در روغن داغ تفت می‌دهیم تا کمی نرم شوند. پس تابه را روی حرارت قرار داده و روغن را به آن اضافه کنید تا داغ شود سپس پس از نرم شدن سیب‌زمینی‌ها ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
  • مرحله‌ی ششم: حالا نوبت به قارچ‌ها می‌رسد، ابتدا قارچ‌ها را با یک‌پارچه نم‌دار پاک‌کرده و به‌صورت ورقه‌ای خرد کنید. در همین حین پس از گذشت ۲ ساعت از پخت لوبیا‌ها، سیب‌زمینی را به همراه قارچ و پیاز‌های سرخ شده به لوبیا چیتی اضافه کنید. البته شما می‌توانید قارچ‌ها را درشت و نگینی نیز خرد کنید.
  • مرحله‌ی هفتم: در این مرحله اجازه دهید تا یک ساعت تمامی مواد در تابه پخته شده و لعاب بیندازند. نمک، فلفل و آبلیمو را نیز در انتهای کار به محتویات اضافه کنید. پس از پخته‌شدن کامل این غذای خوشمزه می‌توانید به‌وسیله نان یا بدون نان نوش جان کنید.

نکاتی برای خوش‌طعم‌تر شدن خوراک لوبیا

خوراک لوبیا در بشقاب

بدیهی است که طرز تهیه خوراک لوبیا نیز مانند تمامی غذا‌ها دارای فوت و فن‌های آشپزی است. شما با رعایت یک سری نکات ساده می‌توانید تغییر زیادی در طعم و مزه غذای خود ایجاد کنید. ما در ادامه تعدادی از مهم‌ترین نکات برای درست‌کردن خوراک لوبیا را برای شما بیان کرده‌ایم. دقت کنید اگر نمی‌توانید موارد زیر را به هر دلیلی انجام دهید اشکالی در روند پخت شما ایجاد نمی‌شود.

  • می‌توانید برای کاهش زمان پخت از لوبیای نیم‌پز استفاده کنید. (برای نیم‌پز کردن لوبیا‌ها، بخارپز گزینه بسیار خوبی است)
  • برای لعاب‌دار شدن خوراک لوبیا می‌توانید از یک قاشق آرد استفاده کنید. (البته برای گرفته شدن خامی آرد قبل از اضافه‌کردن به غذا آن را با کمی کره تفت دهید)
  • اگر دوست دارید می‌توانید سیب‌زمینی را به‌صورت پوره به غذا اضافه کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از عدس و ماش نیز در کنار لوبیا استفاده کنید.
  • مقدار و نوع ادویه‌ها بسته به ذائقه شخصی شما دارد و می‌توانید از ادویه‌های دلخواه در غذا استفاده کنید.
  • برای لذیذ‌تر شدن غذا از آب‌لیمو ترش ساده و حتی سرکه نیز می‌توانید استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید می‌توانید از فلفل‌دلمه‌ای نیز برای و خوشمزه‌تر شدن غذا استفاده کنید.
  • می‌توانید غذا را با اضافه‌کردن گلپر خوش‌عطرتر کنید.

خوراک لوبیا یک غذا عالی برای دورهمی‌های دوستانه!

حالا که با نحوه درست‌کردن خوراک لوبیا آشنا شدید زمان آن رسیده است که دوستان خود را دعوت کرده و برای پختن آن دست‌به‌کار شوید.

خوراک لوبیا به دلیل دردسترس‌بودن مواد اولیه خیلی راحت تهیه شده و هزینه بسیار کمی دارد.

البته اگر شما مواد اولیه را در منزل ندارید می‌توانید از سرویس سوپرمارکت اسنپ استفاده کنید. این سرویس فوق‌العاده، تمامی مواد مورد نیاز شما برای تهیه خوراک لوبیا را فراهم می‌کند.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.