مرغ یکی از مواد اولیهای است که روزانه زیاد از آن استفاده میکنیم. در گذشته مصرف مرغ کمتر از امروز بود. اما در حال حاضر میزان مصرف این نوع گوشت افزایشیافته و البته به دلیل مصرف بالا، طعم آن یکنواخت و یکسان شده است. نحوه مرینیت کردن مرغ میتواند به روشها متعدد و مختلفی انجام شود که در ادامه تمام آنها را برای شما شرح خواهیم داد.
مواد اولیه و لازم برای مرینیت کردن مرغ
مرغ غذایی پرطرفدار و خوشمزه است که آن را در مناسبتهای مختلف سرو کرده و با مزه دار کردن مرغ، طعم آن را عوض میکنند. ترفندهای آشپزی که کدبانوها برای مزه دار کردن مرغ به کار میبرند جالب است.
سرو مرغ بدون استفاده از ادویهها و طعمدهندهها چندان جالب نیست، چون مناسب ذائقه افراد زیادی نیست. در ادامه با چند روش مرینیت مرغ، مرغهای آشپزخانه شما را طعمدار خواهیم کرد.
مرینیت سیر و زعفران
نحوه مرینیت کردن مرغ با سیر و زعفران یکی از سادهترین روشها برای مزه دادن به مرغ است. در این روش شما سیر و پیاز را خرد کرده و با کمی کره آب شده، آبلیمو، نمک، زعفران، آویشن، موسیر خشک، فلفل قرمز و کمی روغن زیتون درون مخلوطکن ریخته بهخوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
مرغها را روی میز کار قرار دهید و از این مایه با برس روی مرغها بکشید. حتی میتوانید مرغها را کمی با این مایه ورز دهید. این غذا ۴ تا ۲۴ ساعت بعد از اینکه در یخچال ماند آماده سرخ کردن و سرو شدن است.
مرینیت مرغ و خردل
اگر تصمیم گرفتید برای مزه دار کردن مرغ از سس خردل استفاده کنید، بد نیست بدانید که باید مرغ را چند ساعت قبل از پختهشدن با آبلیمو، کمی نمک، کمی روغن زیتون و سس خردل مزهدار کنید. در ادامه کافی است که این مرغ مزهدار شده را ۱ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس آن را سرخ کنید.
مرینیت ایتالیایی
مزه دار کردن و نحوه طعم دار کردن مرغ با ادویه ایتالیایی نیز یکی دیگر از راههای مرینیت مرغ محسوب میشود. باید مرغها را چند ساعت قبل از اینکه پخته شوند با روغن زیتون، سرکه، نمک، پودر سیر و پونه کوهی خشک، مزهدار کرده کمی ورز بدهید. یک ساعت تا یک ساعت و نیم آن را در یخچال قرار دهید و سپس آن را به روش همیشگی طبخ کنید.
مرینیت چینی
نحوه طعم دار کردن مرغ به روش مردمان چین میتواند در آخر یک غذای خوش طعم را برای شما خلق کند. با قهوه، زنجبیل، سیر، روغن کنجد و فلفل سیاه، مرغ را طعمدار کرده و ورز دهید. بعد از آن ظرف مرغ طعمدار شده را در حدود ۱ الی ۱۰ ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس مرغ شما برای سرخ شدن آماده است.
مرینیت مکزیکی
مرینیت به روش مکزیکی یک راه مهیج برای مزه دار کردن مرغ است. در این روش مرغ را قبل از پختهشدن با فلفل سبز تند یا چیپ توله، روغن زیتون، سیر، پیاز، فلفل قرمز، زیره سبز، فلفل سیاه و نمک مزهدار میکنند.
باز هم بهتر است این ترکیب را برای بهتر طعمدار شدن به مدت ۱ الی ۵ ساعت در یخچال نگهداری کنید و بعد از این مدتزمان، مرغ برای سرخ شدن آماده است.
مرینیت یونانی
روش یونانی برای نحوه طعم دار کردن مرغ کمی متفاوت و البته کمی زمانبر است. مرغ را با ماست چکیده، آبلیمو، سیر، پونه کوهی، سرکه، روغن زیتون، پودر گشنیز، فلفل و نمک خوب به هم میزنند.
بهتر است که مرغ را با این مواد بهخوبی ورز دهید. بعد از آن یک سلفون آشپزخانه بر روی ظرف کشیده و ظرف حاوی مرغ و طعمدهندهها را به مدت ۲ الی ۲۴ ساعت درون یخچال استراحت دهید. بعد از این مدتزمان مرغ شما آماده پخت خواهد بود.
مرینیت سبزیجات
نحوه مزه دار کردن مرغ با سبزیجات نیز یک روش نوین و جالب است. در این روش مرغ را به سبزیجات خشک مثل ریحان، نعنا، پونه کوهی، آویشن، رزماری و شوید که با روغن زیتون ترکیب شدهاند به همراه آبلیمو، آغشته کنید. بعد از آن روی ظرف را سلفون آشپزخانه کشیده و ۲ الی ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. بعدازاین مدت مرغ شما برای طبخ آماده است.
مرینیت آناناس
یک روش لوکس و پرطرفدار برای مزه دار کردن مرغ، نحوه مرینیت کردن مرغ با میوه خوش طعم آناناس است. در این روش آناناسها را برش بزنید و در قطعههای کوچک به مرغ اضافه کنید و کمی آب آناناس نیز بر روی مرغ بریزید.
بعد از آن زنجبیل، سیر و آبلیمو را به مرغ اضافه کنید. در نهایت فلفل و سرکه و کمی نمک میتوانند پایان مزهدار کردن ترکیب مرغ و آناناس شما باشند. روی ظرف سلفون آشپزخانه کشیده و آن را به مدت ۲ الی ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید.
مرینیت با ادویه ماسالا
آخرین روشی که برای مزهدار کردن به شما پیشنهاد میدهیم، مزهدار کردن و طعم دادن به مرغ با سس ماسالا خواهد بود. در این روش سیر، زنجبیل، ماست، فلفل قرمز و زیره سبز همراه با ادویه تنوری، گشنیز خشک و خرد شده و زردچوبه موادی هستند که شما باید مرغ خود را با آنها مخلوط کنید.
تکههای مرغ را با این مواد بهخوبی ورز دهید. بر روی این ظرف را با سلفون آشپزخانه پوشانده به مدتزمان ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از ۳ ساعت مرغ شما آماده سرخ شدن خواهد بود.
دنیای مرغهای طعمدار با کمک مرینیت
غذاهای طعمدار اشتهای انسان را باز میکنند و سبب میشوند که میل شما برای غذا خوردن بیشتر باشد. دراینبین برخی از روشها مانند مرینیت مرغ کمک خواهند کرد تا شما بتوانید در زمان پخت یک غذای متفاوت، مزههای جدیدی را نیز خلق کنید.
مرینیت یا به عبارتی نحوه طعم دار کردن مرغ به موادی که با آن مخلوط میشوند، بستگی دارد. در نهایت شما با هر ادویه و طعمدهندهای که در منزل داشتید بهراحتی میتوانید غذا و مرغ خود را طعمدار کنید. دراینبین اگر تمایل به مزه دار کردن مرغ خود داشتید اما مواد لازم در دسترس نبود، بهراحتی میتوانید با سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ تمام مواد اولیه و مورد نیاز خود را در کمترین زمان ممکن یعنی حداکثر ۳۰ دقیقه درب منزل تحویل بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید