پیتزا مرغ و قارچ یکی از محبوبترین انواع پیتزا است که اصالتی ایتالیایی دارد. این پیتزای خوشمزه طرفداران زیادی در سراسر دنیا پیدا کرده است. اگر شما نیز به این پیتزا علاقه دارید، با ما همراه باشد تا یاد بگیرید چطور پیتزا مرغ و قارچ خانگی را با همان طعم رستورانها درست کنید.
پیتزا مرغ و قارچ یک پیتزا و اینهمه طرفدار
پیتزا مرغ و قارچ نیز نوع دیگری از پیتزا در دنیای شلوغ پیتزاهای مختلف است. این نوع پیتزا برای کسانی که زیاد علاقهای به گوشت ندارند یا کسانی که عاشق طعم مرغ و قارچ در غذا هستند، یک گزینه عالی بهحساب میآید. در ادامه شما را با مواد لازم برای این پیتزا و مراحل تهیه آن آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه پیتزا مرغ و قارچ
در اینجا مواد لازم برای تهیه پیتزا مرغ و قارچ خانگی را برای ۴ نفر معرفی خواهیم کرد. اگر قصد دارید این غذا را برای تعداد کمتر یا بیشتری درست کنید، با چند ضرب و تقسیم ساده میزان مواد اولیه موردنیاز شما به دست خواهد آمد.
مواد لازم | مقدار لازم |
سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
فلفل دلمه رنگی | ۲ عدد |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
پیاز | یک عدد |
زیتون سیاه | به میزان دلخواه |
پنیر پیتزا | ۴۰۰ گرم |
سس کچاپ | ۲ قاشق غذاخوری |
خمیر پیتزا | ۲ عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار کافی |
آویشن و روغن | به مقدار کافی |
برای تهیه خمیر پیتزا در خانه نیز به این مواد اولیه نیاز دارید:
مواد لازم | مقدار لازم |
آرد سفید | ۳ لیوان |
آب | یک لیوان |
پودر خمیرمایه فوری | یک قاشق غذاخوری |
نمک | ¼ قاشق غذاخوری |
روغن | یک قاشق غذاخوری |
دستور پخت پیتزا مرغ و قارچ مرحلهبهمرحله
برای آمادهسازی این غذای لذیذ به زمانی در حدود یک ساعت و نیم نیاز خواهید داشت. یک ساعت مراحل آمادهسازی آن زمان خواهد برد و ۳۰ دقیقه پخت آن! همچنین بد نیست بدانید که با خوردن این غذا چیزی حدود ۴۰۱ کالری دریافت خواهید کرد.
نکته اصلی در خوشمزه شدن پیتزا مرغ و قارچ خانگی یا هر پیتزا دیگری، خمیر پیتزا است. شما میتوانید خمیر پیتزا را بهصورت آماده تهیه کنید یا در خانه درست کنید. پس ابتدا روش تهیه خمیر پیتزا را به شما آموزش میدهیم و بعد به سراغ آمادهکردن پیتزا میرویم.
تهیه خمیر پیتزا خانگی
یکی از رازهای مهم پیتزای خوشمزه، همیشه خمیر آن بوده است؛ بنابراین پیشنهاد میکنیم که مراحل درستکردن خمیر را با دقت بسیاری پشت سر بگذارید:
- مرحلهی یک: خمیرمایه را به همراه شکر و آب مخلوط کرده و هم بزنید. سپس روی آن را پوشانده و صبر کنید تا خمیر عمل بیاید.
- مرحلهی دو: تخممرغ را به همراه شکر، روغن و نمک مخلوط کنید تا بافت یکسانی به دست آید.
- مرحلهی سه: آرد را دو بار الک کرده و آرامآرام به مخلوط اضافه کنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که خمیر به غلظت مناسبی برسد.
- مرحلهی چهار: خمیر را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با دست ورز دهید. ورز دادن و اضافهکردن آرد را تا آنجا ادامه دهید که خمیر دیگر به دست نچسبد (ممکن است تمام آرد استفاده نشود).
- مرحلهی پنج: ته یک ظرف را با روغن چرب کرده و خمیر را به درون آن منتقل کنید و روی آن را با سلفون بپوشانید. این خمیر باید به مدت یک ساعت در دمای محیط استراحت کند.
- مرحلهی شش: پس از آنکه حجم خمیر دوبرابر شد، آن را به ۴ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را بهصورت جداگانه در ظرف یا قالب پیتزا پهن کنید.
تهیه پیتزا مرغ و قارچ
حالا که مراحل درستکردن خمیر به پایان رسید، به سراغ مراحل تهیه پیتزا خواهیم رفت:
- مرحلهی یک: ابتدا پیاز را بهصورت نگینی خردکرده و در یک تابه تفت دهید تا طلاییرنگ شود. مرغ را به تابه اضافه کرده و به همراه نمک، فلفل و زردچوبه اندکی تفت دهید تا بوی زهم مرغ از بین برود. سپس یک فنجان آب به آن اضافه کنید تا مرغ بهخوبی پخته شود. پس از آنکه مرغ پخته و آب آن تبخیر شد، آن را به تکههای کوچک خردکرده یا ریشریش کنید.
- مرحلهی دو: فلفلدلمهای و قارچها را شسته و خرد کنید. نیمی از آنها را برای روی پیتزا کنار بگذارید. نیم دیگر آنها را با اندکی روغن در تابه تفت دهید و مرغهای خرد شده را به آنها اضافه کنید. سپس مواد آماده شده را کنار بگذارید تا خنک شوند.
- مرحلهی سه: خمیر پیتزا را درون قالب یا سینی فر قرار دهید. روی آن سس کچاپ ریخته و با قاشق پخش کنید. روی سس را با یک لایه پنیر پیتزا بپوشانید.
- مرحلهی چهار: اکنون مواد را روی پیتزا بریزید و مابقی پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. با فلفلدلمهای و قارچ خرد شدهای که کنار گذاشتهاید، روی پیتزا را تزئین کنید. در پایان نیز زیتون سیاه خرد شده را روی پیتزا بچینید.
- مرحلهی پنج: فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا به دمای موردنظر برسد.
- مرحلهی شش: حال پیتزا را داخل فر قرار داده و اجازه دهید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به طور کامل بپزد. در مراحل پایانی پخت، گریل را روشن کنید، تا پنیر پیتزا طلاییرنگ شود. اکنون میتوانید این پیتزای خوشمزه را با سس موردعلاقه نوش جان کنید.
نکات مهم برای پخت پیتزا مرغ و قارچ فستفودی
رعایت برخی نکات ساده در طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خانگی باعث میشود تا طعم پیتزای شما، به خوشمزگی پیتزاهای رستورانی شود. در این قسمت ما این نکات و رمز و رازها را با شما در میان میگذاریم:
- در هنگام تفتدادن مرغهای تکهتکه شده، دقت کنید که مرغها نباید زیاد سرخ شوند؛ چون سفت میشوند. همچنین نباید از روغن زیادی استفاده کنید.
- قارچ نباید زیاد سرخ شود و آب بیندازد. یک تفتدادن کوتاه کافی است. از مقدار کمی آبلیمو استفاده کنید تا قارچها سیاه نشوند.
- زمان پخت به حرارت فر شما بستگی دارد. بهمحض اینکه پنیر پیتزا طلایی شد آن را از فر خارج کنید، زیرا زمان بیشتر باعث سفتشدن پنیر میشود.
- میتوانید از پودر پاپریکا هم برای تهیه پیتزا مرغ و قارچ استفاده کنید.
سخن پایانی
در این مطلب طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ را به شما آموزش دادیم. اگر هوس پیتزا کردهاید؛ اما حوصله پختن آن را در خانه ندارید یا حتی دلتان نمیخواهد برای خوردن پیتزا به رستوران بروید، نگران نباشید! ما راهکار خوبی سراغ داریم. شما میتوانید با استفاده از سرویس سفارش غذا اسنپ، هر پیتزایی را که دوست دارید، سفارش دهید و درب خانه تحویل بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید