طرز تهیه کیک هویج خانگی مخصوص عصرانه

کیک هویج

کیک هویج یکی از کیک‌های بسیار خوشمزه است که درست‌کردن آن کار سختی نیست و می‌توانید به‌سادگی آن را درست کرده و نوش جان کنید. معمولا این کیک را با روش‌های متنوعی و با استفاده از مواد اولیه‌ی مختلفی تهیه می‌کنند.

در این مقاله قرار است به آموزش درست‌کردن کیک هویج به همراه مغز گردو بپردازیم و نکاتی را در این مورد بگوییم.

بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا بهترین و البته ساده‌ترین روش درست‌کردن کیک هویج را بدانید، تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم برای کیک هویج خانگی و خوش طعم

حالا که آماده درست‌کردن این کیک خوشمزه و خوش‌عطر هستید، به سراغ مواد اولیه‌ای که برای تهیه آن نیاز دارید، می‌رویم.

این میزان از مواد اولیه برای درست‌کردن کیک هویج برای ۴ نفر است که بر حسب سایر نفرات خودتان می‌توانید اندازه‌ها را تغییر دهید و کم‌وزیاد کنید!

مقدار مورد نیاز مواد اولیه

۲ عدد بزرگ

هویج

۲ پیمانه

آرد

۴ عدد

تخم‌مرغ

۲ قاشق‌چای‌خوری

بیکینگ‌پودر

نصف قاشق‌چای‌خوری

وانیل

۱ پیمانه

شکر

نصف پیمانه

گردو

۱ قاشق غذاخوری

دارچین

به میزان لازم

نمک

به میزان لازم

روغن

طرز تهیه کیک هویج به‌صورت مرحله‌به‌مرحله

حالا به سراغ مراحل تهیه کیک هویج می‌رویم. به‌جرئت می‌توانیم بگوییم با این آموزش یکی از بهترین روش‌ها برای تهیه کیک هویج را یاد خواهید گرفت و مزه‌ی بی‌نظیر آن را برای همیشه به یاد خواهید داشت.

  • مرحله‌ی اول: اولین قدم برای تهیه کیک هویج، این است که هویج‌ها را به‌خوبی بشویید و درون آبکش قرار دهید تا خشک شود. سپس با استفاده از یک پوست‌کن، پوست آن‌ها را بگیرید و در نهایت با یک رنده دندانه ریز به‌خوبی رنده کنید.
  • مرحله‌ی دوم: حالا به سراغ تخم‌مرغ‌ها بروید. یک کاسه مناسب و گود را انتخاب کنید و تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی درون آن بشکنید.
  • مرحله‌ی سوم: شکر به همراه وانیل را به‌آرامی به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید. برای این که این کار را بتوانید بهتر انجام دهید از یک همزن برقی کمک بگیرید.
  • مرحله‌ی چهارم: هم‌زدن با همزن برقی را تا ۵ دقیقه انجام دهید. تا جایی که مواد به‌خوبی ترکیب شوند و حالت کش‌داری در آن‌ها ایجاد شود.
  • مرحله‌ی پنجم: زمانی که مواد به این حالت رسیدند، روغن را به آن‌ها اضافه کنید و مجددا به مدت‌زمان ۲ تا ۳ دقیقه با استفاده از همزن، هم بزنید.
  • مرحله‌ی ششم: در ادامه باید بیکینگ‌پودر و دارچین را به آرد اضافه کنید و با استفاده از یک چنگال مواد را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
  • مرحله‌ی هفتم: بعدازاین که دارچین، آرد و بیکینگ‌پودر به‌خوبی مخلوط شدند، از یک الک استفاده کنید و این مواد را الک کنید تا کاملا یکدست شوند!
  • مرحله‌ی هشتم: حالا باید آرد را به موادی که از قبل آماده کردید، اضافه کنید و مجددا هم بزنید. البته هم زدن در این مرحله باید در حدی باشد که فقط مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
  • مرحله‌ی نهم: در ادامه‌ی طرز تهیه کیک هویج، باید هویج‌های رنده شده و مغز گردوهایی که خرد شده‌اند را به مواد اضافه کنید و طوری هم بزنید که این مواد به‌خوبی با بقیه ترکیب شوند. بهتر است هم زدن در این مرحله به‌صورت دورانی از ته ظرف به سمت بالا باشد تا گردو و هویج در تمام قسمت‌ها پخش شوند.
  • مرحله‌ی دهم: زمانی که مواد به‌خوبی پخش شدند، هم زدن را متوقف کنید و به سراغ گرم‌کردن فر بروید.
  • مرحله‌ی یازدهم: فر را روی دمای ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد، تنظیم کنید و اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه گرم شود و در همین حین به سراغ انتخاب قالب مناسب برای کیک بروید.
  • مرحله‌ی دوازدهم: بعدازاین که یک قالب با اندازه‌ی مناسب انتخاب کردید، در کف قالب کاغذ روغنی قرار دهید و مایه کیک را درون آن بریزید.
  • مرحله‌ی سیزدهم: مواد را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید و بعد از گذشت این مدت کیک شما آماده است. البته برای این که مطمئن شوید از یک خلال دندان استفاده کنید و درون کیک فرو کنید! اگر موادی به آن نچسبید، کیک شما کاملا پخته است.
  • مرحله‌ی آخر: کیک را از فر خارج کنید. اجازه دهید تا کمی خنک شود و در نهایت در ظرف مورد نظرتان سرو کرده و به همراه چای یا قهوه نوش جان کنید.

نحوه درست‌کردن کیک هویج در قابلمه

از آنجایی‌که ممکن است، همه در خانه فر نداشته باشند، پس بعد از خواندن این آموزش و استفاده از فر، ممکن است بی‌خیال درست‌کردن کیک هویج شوند.

درصورتی‌که ما برای افرادی که فر ندارند راه‌حلی ساده و با استفاده از قابلمه در نظر گرفته‌ایم که می‌توانند به‌سادگی در خانه و با امکانات محدود کیک هویج را درست کنند و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرند.

در این روش و دستور پخت تهیه کیک هویج، تمام مراحل آماده‌سازی مواد یکسان است و تنها نحوه پخت متفاوت است که در ادامه به‌صورت مرحله‌به‌مرحله آن را شرح داده‌ایم:

  • مرحله‌ی اول: در اولین قدم برای طرز تهیه کیک هویج در قابلمه، باید چند لایه کاغذ روغنی در کف قابلمه و در دیواره‌های آن قرار دهید. سپس روی کاغذ‌ها را با استفاده از روغن اندکی چرب کنید.
  • مرحله‌ی دوم: مایه کیک را به قابلمه اضافه کنید و سعی کنید تا به‌خوبی در ته قابلمه و روی یکدیگر جمع شوند. برای انجام این کار می‌توانید چند بار قابلمه را محکم به زمین بکوبید.
  • مرحله‌ی سوم: دقت داشته باشید تا در مایه کیک حبابی وجود نداشته باشد. در ادامه از یک پارچه تمیز به‌عنوان دم‌کنی استفاده کنید و درب قابلمه را به کمک آن بپوشانید. این کار را به این دلیل انجام می‌دهیم که هوا از قابلمه خارج نشود و کیک بتواند به‌خوبی پف کند.
  • مرحله‌ی چهارم: اجاق‌گاز را روی شعله ملایم قرار دهید و روی آن شعله‌پخش‌کن بگذارید. سپس قابلمه را روی شعله قرار دهید و اجازه دهید تا ۴۵ دقیقه بماند تا کیک به‌خوبی پف کند و بپزد!
  • مرحله‌ی پنجم: بعد از گذشت این مدت کیک هویج شما آماده بوده و بهتر است اول پخت آن را با استفاده از یک خلال دندان تست کنید. در نهایت اگر کیک پخته شده بود، قابلمه را برعکس کرده و کیک را خارج کنید. اجازه دهید تا کیک کمی سرد شود و در نهایت با چای نوش جان کنید!

سفارش آنلاین از سرویس سوپرمارکت اسنپ

در این مقاله در مورد طرز تهیه کیک هویج و روش‌هایی که برای پخت آن وجود دارد، صحبت کردیم.

گاهی اوقات ممکن است که شما بخواهید در خانه کیک هویج درست کنید، اما مواد اولیه‌ی آن را نداشته باشید! در این مواقع ساده‌ترین روش استفاده از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ است. با استفاده از این سرویس شما می‌توانید هرآنچه که نیاز دارید را سفارش دهید و در بازه‌ی زمانی کمتر از ۳۰ دقیقه تحویل بگیرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.