سالاد سزار را میتوان در دستهی سالادهای خوشمزه و بین المللی قرار داد که جای خود را در کشورهای مختلف باز کرده است. سزار در اصل ریشهی ایتالیایی دارد و با روشهای متنوعی میتوان آن را درست کرد. البته درخواست سفارش سالاد از سرویسهای غذای آنلاین نسبت به گذشته نیز بیشتر است و همین داستان محبوبیت این غذای خوشمزه را در بین مردم نشان میدهد.
در این آموزش قرار است به طرز تهیه سالاد خوشمزه سزار به روش خانگی و بسیار ساده و آسان بپردازیم. بنابراین، اگر شما نیز دوست دارید تا طعم بینظیر این غذا را تجربه کنید تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار
در جدول زیر مواد لازم برای ۴ نفر قید شده است. در نظر داشته باشید که اگر از فیلهی مرغ برای درست کردن سالاد استفاده میکنید، به ازای هر نفر باید از یک فیله استفاده شود.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
سینه مرغ | ۴ تکه |
کاهو | ۱ بوته بزرگ |
نان تست | ۳ عدد |
گوجه گیلاسی | به میزان دلخواه |
سیر | ۲ حبه |
پنیر پارمزان رنده شده | ۲۰۰ گرم |
سس مایونز | ۳ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | به میزان دلخواه |
آبلیمو | به میزان دلخواه |
سرکه بالزامیک | به میزان دلخواه |
ادویه (نمک و فلفل) | به میزان دلخواه |
تهیه سالاد سزار به صورت مرحله به مرحله
با روشی که در ادامه قید شده است، شما میتوانید سزار را در کوتاهترین زمان آماده و نوش جان کنید.
مرحلهی اول: در اولین قدم برای آماده سازی سالاد باید سیر را به صورت کاملا ریز خرد یا رنده کنید و آن را در یک کاسه بزرگ بریزید. همچنین مرغها را در اندکی سیر رنده شده، روغن زیتون و ادویه بخوابانید و اجازه دهید تا این مواد به خورد مرغ برود و به سراغ درست کردن سس سالاد بروید.
مرحلهی دوم: مقداری از سیر رنده شده را به همراه ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز و اندکی آبلیمو در کاسه بریزید و به خوبی بهم بزنید تا سس یکدست و رقیق شود.
مرحلهی سوم: بعد از این که سس مایونز به خوبی رقیق شد، سس خردل را نیز اضافه کرده و مجددا بهم بزنید.
مرحلهی چهارم: حالا زمان اضافه کردن ادویه به سس است. به میزان لازم نمک، فلفل و اگر علاقه داشته باشید اندکی آویشن را به سس اضافه کنید.
مرحلهی پنجم: برخی از افراد دوست دارند تا طعم سسی که برای سالاد سزار میل میکنند، اندکی ترش باشد. اگر شما هم در این دسته قرار میگیرید، اکنون زمان اضافه کردن سرکه بالزامیک است. البته به صورت جداگانه نیز میتوانید در زمان سرو سالاد، سرکه را در کنار آن قرار دهید و در تهیه سس از آن استفاده نکنید.
مرحلهی ششم: در آخرین مرحلهی تهیه سس سالاد، پنیر پارمزان را نیز اضافه کنید و مجددا بهم بزنید. سس سالاد شما آماده است! حالا به سراغ آماده سازی مرغها و مواد سالاد بروید
مرحله ی هفتم: برای آمادهسازی نان تست استفاده شده در سالاد، در یک ظرف کوچک یک حبه سیر رنده شده را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کرده و بعد از این که نان را به صورت تکههای مربعی کوچک خرد کردید. با استفاده از یک برس کوچک، نان را به این مواد آغشته کنید.
مرحلهی هشتم: اگر به فر دسترسی دارید، نانها را در سینی فر بچینید و برای ۵ دقیقه درون آن قرار دهید. در غیر این صورت راهکار ساده تر این است که نانها را در یک تابهی مناسب با اندکی روغن سرخ کنید تا برشته شوند.
مرحلهی نهم: مرغهایی را که از قبل مزه دار کردهایم، در یک تابه با حرارت بالا سرخ میکنیم. بعد از این که سرخ شدند آن ها را بهصورت نواری یا مربعی خرد کنید.
مرحلهی دهم: کاهو در واقع جز اصلی این سالاد است. برای تهیه این سالاد استفاده از کاهو پیچ بهتر است اما میتوانید از کاهوی معمولی نیز استفاده کنید. بعد از این که آنها را به خوبی شستید در اندازهی متوسط خرد و اجازه دهید تا به طور کامل خشک شود.
مرحلهی یازدهم: مراحل آماده سازی مواد سالاد به پایان رسید و حالا وقت مخلوط کردن است!
مرحلهی دوازدهم: در یک ظرف یا کاسه بزرگ و مناسب در ابتدا کاهوها را ریخته و سپس نان سوخاری شده به همراه مرغ را اضافه کنید. از گوجه گیلاسیها نیز برای تزیین سالاد استفاده کنید و در نهایت میتوانید روی سالاد اندکی پنیر پارمزان بریزید.
مرحلهی سیزدهم: سالاد سزار شما آماده است و میتوانید آن را به همراه سس مخصوص سالاد و سرکه بالزامیک سرو کرده و نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: طرزتهیه سس مایونز خانگی
تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری با طعمی بینظیر
برخی از افراد علاقه دارند تا مرغی که درون سالاد خود استفاده میکنند، سوخاری باشد. همانطور که در سفارش سالاد از رستورانها یا سرویسهای آنلاین غذا میتوانید نوع مرغ (این که گریل باشد یا سوخاری) را مشخص کنید.
برای این کار به مقداری پودر سوخاری و تخم مرغ نیاز دارید. در یک ظرف تخم مرغ را شکسته و به خوبی بهم بزنید و با استفاده از یک برس، سطح مرغ مزهدار شده را به تخم مرغ آغشته و سپس در پودر سوخاری بخوابانید و در نهایت در روغن داغ سرخ کنید. مرغ سوخاری شما آماده است!
درخواست آنلاین غذا و سالاد از سرویس غذای اسنپ
برای افرادی که زمان کافی برای پخت غذا یا انواع سالاد را ندارند و یا این که ممکن است مواد اولیه را در دسترس نداشته باشند، منطقیترین کار سفارش سالاد یا غذا به صورت آنلاین از سرویس غذای اسنپ است. با این کار شما میتواند در سریعترین زمان ممکن به غذای موردعلاقهی خود دسترسی داشته باشید و از رستورانهای معتبر و متنوع شهر خود، هرآنچه که میل دارید را سفارش دهید.
در سرویس آنلاین اسنپ غذا میتوانید قبل از سفارش نظرات کاربرانی که از رستوران مد نظر شما خرید کردهاند، را بخوانید؛ همچنین به سفارش خود امتیاز دهید و نظر خود را نیز ثبت کنید. با درخواست آنلاین غذا و سالاد از اسنپ کار شما در پخت و پز راحت تر از همیشه است.
دیدگاهتان را بنویسید