در سفر با قطار به بندرعباس چه جاذبه‌هایی در انتظار شماست؟

سفر به بندرعباس با قطار

بندرعباس یکی از بنادر مهم و البته زیبا در ایران است که هرساله افراد زیادی را به سمت خود می‌کشاند. اگر هنوز تجربه‌ای را از سفر به این منطقه در جنوب کشور نداشته‌اید، بهتر است این مطلب را در مورد هرآنچه که در طول سفر و پس از رسیدن به مقصد در انتظار شماست، بادقت بخوانید.

سفر با قطار به بندرعباس، بهترین و امن‌ترین گزینه پیش روی شما

یکی از گزینه‌های سفر به بندرعباس، قطار است. وسیله نقلیه‌ای که باعث راحتی در طول سفر شده و با استراحت کافی در مسیر، می‌توانید تمام انرژی خود را برای گردش و تفریح در مقصد ذخیره کنید. از میان قطار‌هایی که به سمت بندرعباس در رفت‌وآمد هستند، می‌توانیم به غزال بنیاد معمولی، غزال بنیاد وی آی پی، جوپار، رجا و بن ریل اشاره کنیم که فروش بلیط به این شهر را انجام می‌دهند.

اگر قطار از تهران به سمت بندرعباس حرکت کند، شاهد ایستگاه‌های متفاوتی در شهر‌های کاشان، بادرود، زواره، نائین، اردکان، میبد، یزد، بافق، احمدآباد، سیرجان، تزرج و فین هستید تا در نهایت به ایستگاه بندرعباس برسید.

در راه‌آهن بندرعباس چه چیزی در انتظار شماست؟

راه‌آهن بندرعباس

این ایستگاه در بلواری به نام شهدا واقع شده است. تقریبا روزی دو قطار از سمت تهران آمده و در این ایستگاه توقف کرده و بر می‌گردد. البته این فاصله در مورد قطار غزال به‌صورت یک روز در میان است. این ایستگاه مبدا برخی از قطار‌ها به سمت مشهد و اصفهان هم هست.

پس از رسیدن به مقصد چه جاذبه‌های گردشگری در انتظار شماست؟

مطمئنا در طی مسیری که به سمت بندرعباس در حرکت هستید، به جز جاده‌هایی که گاهی کویری می‌شوند چیز دیگری نخواهید دید. اما پس از رسیدن به این بندر بهتر است جاذبه‌های گردشگری زیر را از دست ندهید:

۱- معبد هندو‌ها

معبد هندو‌ها

در سال ۱۲۱۰ بود که دستور ساخت این معبد داده شد و امروزه به یکی از جذاب‌ترین اماکن گردشگری تبدیل شده است. ازآنجایی‌که بندرعباس در گذشته مرکزی برای ورود تاجران به ایران بوده و البته در این میان هند بیشترین تبادلات را داشته، بنابراین هند‌ی‌ها اقدام به احداث این معبد کردند. تفاوت طراحی این بنا با معماری‌های ایرانی به‌خوبی احساس خواهد شد. اتاقی مربعی در وسط که روی آن گنبدی قرار گرفته است.

۲- مسجد جامع دلگشا

دومین جاذبه گردشگری در این شهر مربوط به یک مسجد است که در فهرست آثار ملی کشور نیز نام آن را می‌بینید. این مکان در تقاطع بلوار طالقانی و خیابان مسجد جامع قرار گرفته است. از سال ۱۱۷۵ تا کنون تنها یکبار بازسازی آن صورت‌گرفته و دارای یک شبستان قدیمی به همراه ستون‌های دارای گچ‌بری است.

۳- برکه‌های باران

برکه‌های باران

نام برکه‌های باران به دلیل وجود ۵ برکه و آب‌انبار در این منطقه انتخاب شده است. ساخت آن مربوط به دوران صفویه بوده و در گذشته منبعی برای ذخیره آب شیرین بوده است. در این منطقه ۴ دهنه اصلی وجود دارد. اغلب افرادی که می‌خواهند از آب شیرین آن استفاده کنند، از همین چهار دهنه اصلی وارد می‌شوند. از زیبایی‌های این آب‌انبار‌ها می‌توانیم به وجود سنگ و ملات ساروج در دیواره‌های آن اشاره کنیم.

۴- خانه گله‌داری

خانه گله‌داری نام یکی دیگر از بنا‌های تاریخی و با قدمتی به‌اندازه قاجار بوده که این روز‌ها به یکی از مناطق گردشگری در این شهر تبدیل شده است. این منطقه مربوط به یکی از سرمایه‌دارانی بوده که در بندرعباس زندگی می‌کرد. نام این فرد حمزه گله‌داری بود و نام بنا نیز به همین دلیل انتخاب شده است. خانه گله‌داری دارای دوطبقه با معماری فوق‌العاده زیباست.

۵- حمام گله‌داری

این بنا که امروزه نام آن را در فهرست آثار ملی کشور می‌بینیم، نیز از آثار باستانی و قدیمی است که از دوران قدیم در بندرعباس باقی‌مانده است. این منطقه در مرکز شهر واقع شده و امروز به‌عنوان موزه مردم‌شناسی استان هرمزگان نام آن به چشم می‌خورد.

۶- محله سورو

منطقه گردشگری دیگری در بندرعباس وجود دارد که آن را با نام محله سورو می‌شناسند. جایی که در زمان هخامنشیان به‌عنوان مکانی مسکونی بود و امروز به مکانی تفریحی و دیدنی تبدیل شده است. این منطقه محل تجارت هندوان بوده است.

۷- اسکله قدیمی

اسکله قدیمی

در بندرعباس یک اسکله نیز وجود دارد که یکی از جذاب‌ترین نقاط گردشگری در این شهر است. برای رسیدن به این منطقه باید به سمت بلوار طالقانی و ضلع جنوبی آن بروید. اسکله قدیمی در سال ۱۳۱۸ خورشیدی ساخته شده است. همچنین طولی برابر با ۱۸۵ متر داشته و ۲۰.۴ متر عرض دارد. در سال ۱۳۲۰، تبعید رضاشاه پهلوی از طریق این اسکله به جزیره موریس انجام شد.

۸- امامزاده شاه محمدتقی

منطقه دیگری که به گردشگری در بندرعباس مربوط می‌شود، امامزاده شاه محمدتقی است. در گذشته‌های دور این منطقه مرکزی برای زائران پاکستانی و بنگلادشی بوده که قبل از رفتن به مشهد به آنجا سر می‌زنند. اکنون نیز این منطقه به یکی از مناطق گردشگری تبدیل شده است.

۹- بنای کلاه‌فرنگی

عمارت کلاه‌فرنگی در کنار اسکله قدیمی بندرعباس واقع شده است. اگر سری به این اسکله زدید، بازدید از این بنا را نیز فراموش نکنید. کلاه‌فرنگی در زمان صفویه ساخته شده و در گذشته محلی برای گمرک و تجارتخانه داخلی و خارجی بندرعباس بوده است. این بنا اگرچه در داخل ایران بوده، اما سبک طراحی آن به‌صورت اروپایی است.

۱۰- گنو

گنو به‌عنوان یکی از مناطق حفاظت شده در شمال بندرعباس واقع شده است. این منطقه دارای مساحتی در حدود ۴۹ هزار هکتار است. همچنین اکنون شهرتی بین‌المللی دارد. به دلیل آب‌وهوای کوهستانی این منطقه، تنوع بالایی از گیاهان را در آن خواهید دید. پوشش گیاهی و جانوری در این منطقه بسیار بالا بوده و به‌عنوان منطقه‌ای برای ییلاق به‌حساب می‌آید.

سخن پایانی

جذابیت‌های سفر به بندرعباس تنها محدود به این اماکن نمی‌شود. شما می‌توانید از هوای فوق‌العاده آن در شب و در زمان پیاده‌روی در کوچه‌پس‌کوچه‌هایش استفاده کنید. همچنین بنا‌های تاریخی و مناطق گردشگری زیاد دیگری نیز وجود دارد که تنها بومیان این منطقه از آن باخبرند. درهرصورت اگر انتخاب شما برای رسیدن به این بندر قطار است، می‌توانید از سرویس بلیت سفر اسنپ استفاده کنید. همچنین تجربیات خود را از این منطقه زیبا و دوست‌داشتنی با ما در میان بگذارید.

 

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *