طرز تهیه پای سیب خوشمزه و خوش‌عطر

پای سیب

شیرینی پای سیب، از شیرینی‌های ساده و درعین‌حال بسیار خوشمزه و خوش‌عطر است که معمولا همراه با چای یا قهوه سرو می‌شود.

جالب است بدانید که این شیرینی در نقاط مختلفی از جهان تهیه شده و البته انگلیسی‌ها، اولین ملتی بودند که پای سیب را تهیه کرده و آن را در دورهمی‌های عصرانه خود سرو می‌کردند.

اگر شما نیز علاقه‌مند به یادگیری طرز تهیه پای سیب هستید، این مطلب را تا انتها دنبال کنید.

مواد اولیه برای درست‌کردن پای سیب

پای سیب

پیش از هر چیزی مواد اولیه زیر را آماده کنید تا با دست پر به سراغ طرز تهیه کیک پای سیب برویم:

مواد اولیه

میزان لازم
آرد سفید

۲ پیمانه

شیر

۳/۱ پیمانه
شکر

یک پیمانه

وانیل

یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر

۲ قاشق چایخوری

تخم‌مرغ

۳ عدد متوسط
کره

۱۰۰ گرم

سیب

۲ عدد متوسط
دارچین

یک قاشق غذاخوری

روغن مایع

یک لیوان
پودر قند

به مقدار کافی

مراحل درست‌کردن پای سیب

پای سیب در ظرف

برای درست‌کردن این شیرینی خوشمزه، با بافت اسفنجی نرم و طعم عالی؛ این مراحل را دنبال کنید:

  • مرحله‌ی اول: پیش از هر چیزی لازم است که شیر و کره را بیرون از یخچال بگذارید تا از سرمای زیاد فاصله گرفته و به دمای اتاق برسند. دقت داشته باشید که بااین‌حال از قرار دادن شیر یا کره در مجاورت گرما یا تابش نور خورشید جلوگیری کرده و در جایی بگذارید که در سایه و در محلی با دمای معتدل، از سرمای زیاد خارج شوند. همین‌طور تخم‌مرغ‌ها را نیز اگر در یخچال گذاشته‌اید، در آشپزخانه قرار دهید تا کمی به حرارت معمولی برسند.
  • مرحله‌ی دوم: حالا کره را با پشت چنگال له کرده و کاملا نرم کنید. سپس آن را با شکر مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.
  • مرحله‌ی سوم: اکنون وانیل را به این ترکیب اضافه کرده و هم بزنید.
  • مرحله‌ی چهارم: حالا نوبت به اضافه‌کردن تخم‌مرغ‌ها می‌رسد. دقت داشته باشید که تخم‌مرغ‌ها را تک‌به‌تک به مواد اضافه کرده و طوری هم بزنید تا ترکیب کاملا یکدست شود.
  • مرحله‌ی پنجم: در ظرفی دیگر، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. توصیه می‌کنیم که حتما این مواد را از الک رد کنید تا هرگونه ذرات درشت و ناخالص از آن، حذف شوند.
  • مرحله‌ی ششم: شیر را به نصف مخلوط آرد و بکینگ پودر اضافه کرده و پس از هم زدن، به مواد کره، شکر و تخم‌مرغ بیفزایید. دقت داشته باشید که باید این مواد به‌خوبی با هم ترکیب شوند.

  • مرحله‌ی هفتم: پس از آن هر چه‌قدر که از آرد و بکینگ پودر مخلوط مانده، ذره‌ذره به این مواد اضافه کرده و هم بزنید. به همین موازات، سیب‌ها را نیز شسته، پوست‌کنده و ورقه‌ورقه کنید.
  • مرحله‌ی هشتم: قالب مخصوص خود را چرب کرده و داخل آن، کاغذ مخصوص بگذارید. نصفی از مایع پای سیب، به‌اندازه‌ای داخل قالب بریزید که دو سوم از ارتفاع قالب، برای پف کردن شیرینی خالی مانده باشد.
  • مرحله‌ی نهم: پودر قند و دارچین را با هم مخلوط کرده و ورقه‌های سیب را داخل آن‌ها به شکلی قرار دهید که ورقه‌های سیب، کاملا به ترکیب پودر قند و دارچین آغشته شوند. سپس سیب‌ها را داخل مایه پای سیب به شکلی منظم قرار دهید.
  • مرحله‌ی دهم: حالا روی سیب‌ها دوباره، بقیه مایه شیرینی را بریزید. توجه داشته باشید که هنوز باید بخشی از ارتفاع قالب خالی باشد.
  • مرحله‌ی آخر: قالب را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. (بهتر است فر را از قبل گرم کنید.) برای پخت این شیرینی خوشمزه، چیزی نزدیک به ۳۰ دقیقه زمان نیاز خواهد بود. حالا شیرینی پای سیب خوشمزه شما آماده است و می‌توانید آن را همراه با یک نوشیدنی گرم، سرو کنید.

سفارش شیرینی پای سیب از سرویس غذای اسنپ

در بالا دیدیم که دستور تهیه پای سیب، ساده بوده و می‌توان در عرض مدت یک ساعت، این شیرینی خوشمزه را در منزل آماده کرد.

اما شما می‌توانید از طریق سرویس غذای اسنپ، به‌راحتی این شیرینی را از شیرینی‌فروشی‌های مشهور و معتبر نزدیک محل سکونت خود تهیه کنید.

همچنین اگر تمایل به درست‌کردن این کیک در منزل دارید اما مواد لازم برای تهیه آن در خانه شما موجود نیست، پیشنهاد ما به شما سفارش از طریق سرویس سوپرمارکت اسنپ و تحویل درب منزل است.

شما چه تجربه‌ای در خصوص پخت و تهیه این شیرینی خوشمزه در منزل دارید؟

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.