طرز تهیه پاستا آلانورما ((AllA NORMA با تمام پاستاهایی که تا به امروز آنها را نوش جان کردهاید، کاملا متفاوت است. اسم عجیبی دارد و اجازه دهید تا به شما بگوییم که این پاستا نام خود را از فریاد شادی و تایید بلند بالای مردمی دریافت کرده که بعد از خوردن این غذای لذتبخش و جذاب سیسیلی نتوانستند جلوی بروز هیجانات خود را بگیرند.
آنها با صدای بلند فریاد زدند: این پاستا یک NORMAاست. یعنی این پاستا یک شاهکار بینظیر محسوب میشود. دستورالعمل آسان و ساده آن نیز به وسیله سرآشپز “روزاریو” تهیه و آماده شده است. البته دقت کنید این پاستا باید با بهترین مواد و با باکیفیتترین محصولاتی که میشناسید تهیه شود.
الانورما برای ثبت لحظهها
طرز تهیه پاستا آلانورما همان طور که در قسمت ابتدایی مطلب نیز به آن اشاره کردیم، باید با مواد تازه و بسیار باکیفیت تهیه شود. یک پاستای اصل سیسیلی که حتی در زمان خوردن آن نیز بهتر است به سبک مردم سیسیل لباس بپوشید! تا طعم واقعی آن را بهتر درک کنید. در این پاستا از بادمجان گوجه فرنگی و پنیر ریکوتا استفاده میشود. مزه این پاستا خاص و عجیب است. پاستا آلانورما در سال ۲۰۱۸ توانست عنوان لذیذترین و بهترین غذای همان سال را به خود اختصاص دهد. البته طرز تهیه آن آسان است و شما بهراحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید. در ادامه با طرز تهیه این پاستای لذیذ به صورت مرحله به مرحله با شما هستیم.
مواد اولیه | مقدار مورد نیاز |
پاستا | ۱ بسته به دلخواه |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
بادمجان | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان و ریحان | به میزان لازم برای تزئین |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه پاستا آلانورما
فراموش نکنید که برای درست کردن پاستا آلانورما شما باید بهترین و با کیفیتترین مواد را انتخاب کنید. در ادامه با این طرز تهیه مرحله به مرحله با ما همراه باشید.
مرحله اول: در مرحله اول از طرز تهیه پاستا آلانورما ، بادمجانها را شسته و سپس پوست بگیرید. بعد از آن بادمجانهای پوست گرفته شده را به اندازه و سایز دلخواه خرد کنید.
مرحله دوم: سپس یک ظرف مناسب با حجم بادمجان را انتخاب کرده و ظرف را پر از آب کنید. کمی نمک نیز به آن اضافه کنید و بادمجانهای خرد شده را در محلول آب و نمک بریزید. این کار کمک میکند تا تلخی بادمجانها بهراحتی گرفته شود. ۳۰ دقیقه زمان کافیست تا تلخی بادمجانها از بین برود.
مرحله سوم: بعد از آن بادمجانها را آبکش کرده و سعی کنید که آب آنها را بگیرید. بعد از اینکه آب بادمجانها گرفته شد، در این قسمت از درست کردن پاستا آلانورما ، حالا یک ظرف مناسب انتخاب کنید و کمی روغن در آن بریزید.
مرحله چهارم: بعد از گرم شدن ظرف و روغن، با حرارت ملایم بادمجانها را سرخ کنید. وقتی تمام بادمجانهای شما به خوبی سرخ شدند، آنها را در کناری قرار دهید و اجازه دهید کمی خنک شوند.
مرحله پنجم: در گام بعد از طرز تهیه پاستا آلانورما ، حالا به سراغ پیازها بروید. آنها را پوست گرفته و بشویید. سپس پیازها را به صورت ریز و نگینی خرد کنید.
مرحله ششم: سپس یک تابه مناسب انتخاب کرده آن را بر روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید تا تابه شما خوب گرم شود. درون تابه روغن بریزید و پیازها را به روغن داغ اضافه کنید. باید پیازها سبک شده و آب خود را از دست بدهند.
مرحله هفتم: درست در زمان سرخ شدن پیازها، سیرها را نیز پوست گرفته و آنها را رنده کنید. بعد از رنده شدن سیرها آنها را نیز به پیازهای در حال سرخ شدن اضافه کنید. در ادامه فلفل سیاه، نمک و زردچوبه را نیز به این ترکیب اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. تا زمانی که بوی خامی ادویهها گرفته شود، پیاز و سیر شما باید به خوبی تفت خورده و سرخ شوند.
مرحله هشتم: حالا در این قسمت از درست کردن پاستای آلانورما شما باید گوجه فرنگیها را رنده کنید. بهترین پیشنهاد این است که آنها را بلانچ کرده و پوست بگیرید. سپس گوجه فرنگیهای پوست گرفته شده را رنده و پوره کنید. در صورت تمایل میتوانید آنها را بهراحتی له کنید.
مرحله نهم: بعد از اینکه پوره گوجه فرنگی شما آماده شد، آن را به سیر و پیاز تفت خورده و سرخ شده در روغن و ادویهجات اضافه کرده و اجازه دهید تا آب گوجه فرنگی تمام شود. این کار سبب میشود که شما در نهایت یک مخلوط گوجه فرنگی بسیار خوش رنگ و خوش طعم داشته باشید.
مرحله دهم: بعد از گرفته شدن آب گوجه فرنگیها و تبخیر شدن آنها حالا باید رب گوجه فرنگی را به این ترکیب اضافه کنید و مجددا با بقیه مواد به خوبی مخلوط کنید. دقت کنید که تا زمان گرفته شدن بوی خامی رب گوجه فرنگی، مواد شما باید همچنان با یکدیگر بر روی حرارت بجوشند.
مرحله یازدهم: در نهایت بعد از ۱۵ دقیقه الی ۲۰ دقیقه سس خوش طعم و خوش خوش رنگ پاستای شما آماده خواهد بود. در گام بعد از درست کردن پاستا آلانورما ، شما یک قابلمه مناسب احتیاج دارید. قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید و دو سوم آن را از آب پر کنید.
مرحله دوازدهم: سپس درون آب، روغن بریزید و کمی نمک اضافه کنید. روغن باعث میشود تا پاستاهای شما به یکدیگر نچسبند. بعد از آن وقتی آب به جوش آمد، پاستاها را درون آب جوش بریزید. ۱۵ دقیقه الی ۲۰ دقیقه کافی است تا پاستاهای شما بهخوبی نرم شوند.
مرحله سیزدهم: بعد از نرم شدن پاستاها، آنها را آبکش کنید. سپس پاستا را در کناری قرار دهید. حالا قابلمهای مناسب انتخاب کنید. پاستا را درون آن ریخته، بادمجانهای سرخ شده و سس گوجه فرنگی را که آماده کردید به پاستا اضافه کنید.
مرحله چهاردهم: در گام آخر از طرز تهیه پاستا آلانورما ، ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید تمام مواد بهخوبی با هم ترکیب شده و تفت بخورند. در نهایت بعد از ۱۰ دقیقه پاستای آلانورمای شما آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو ریخته و با سبزی ریحان و پنیر پارمزان تزیین کنید.
چند نکته برای یک آلانورمای طلایی
در این قسمت چند نکته درِ گوشی را از سرآشپز این پاستا برای شما خواهیم گفت.
- توصیه میکنیم که پیاز را رنده کنید. اگر تمایلی به رنده کردن پیاز ندارید، تا جایی که ممکن است آن را به صورت بسیار ریز و نگینی خرد کنید.
- فراموش نکنید که در این طرز تهیه انتخاب فرم نهایی پاستا برعهده شما است. استفاده از هر فرم پاستا در تهیه آلانورما بلامانع است.
- نکته طلایی بعد اینکه استفاده از گوشت چرخ کرده در این پاستا طعم آن را لذیذتر میکند. کافیست در زمان سرخ شدن پیاز و سیر در روغن و ادویهجات، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و خوب تفت داده و سرخ کنید.
- و نکته آخر اینکه اگر در زمان تهیه سس پاستا آلانورما، ادویه ایتالیایی یا ادویه اورگانو در دسترس شما بود، بهراحتی میتوانید با اضافه کردن آن به سس پاستا، طعمی سیسیلی و اصیل به پاستای خود بدهید.
آلانورما، برای لبخند شما
در این مطلب با هم مرحله به مرحله درست کردن پاستا آلانورما را انجام دادیم. این غذا طرز تهیه راحتی دارد و مواد اولیه آن بدون شک در تمام خانهها موجود است. ضمن اینکه این پاستا برای افراد رژیمی و ورزشکاران نیز یک وعده مناسب به حساب میآید. حتی گیاهخواران از پاستا آلانورما لذت خواهند برد. حالا اگر بعد از خواندن این طرز تهیه تصمیم گرفتید تا این پاستای لذیذ را تهیه کنید اما چند قلم از مواد اولیه آن در دسترس شما نبود، سرویس سوپرمارکت اسنپ در کنار شماست. نگران نباشید! در مدت زمانی بسیار کوتاه مواد اولیه باکیفیت را برای پاستای خود درب منزل تحویل خواهید گرفت.
دیدگاهتان را بنویسید