کیک ماست یکی از خوشمزهترین انواع کیک است که جدا از طعم بینظیری که دارد، بافت آن نیز بسیار نرم است. کیک ماست جزء یکی از کیکهای بینالمللی است و طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد.
شما میتوانید این کیک خوشمزه را در خانه و با امکانات محدود درست کنید و بهعنوان یک عصرانهی خوشمزه به همراه چای نوش جان کنید.
بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا طرز تهیه کیک ماست را یاد بگیرید و آن را در خانه درست کنید، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
«خرید اینترنتی کیک و شیرینی از اپلیکیشن اسنپ»
طرز تهیه کیک ماست خانگی بهسادگی
معمولا درستکردن کیک ماست به مواد اولیه کمهزینه و ارزانی نیاز دارد به همین دلیل میتوانید با هزینهی کمی این نوع کیک را تهیه کنید. ما در این مقاله دستور تهیه کیک ماست برای ۴ نفر را بیان کردهایم.
در جدول زیر میتوانید مواد لازم برای درستکردن کیک ماست را مشاهده کنید. اگر قصد درستکردن کیک برای افرادی بیشتر یا کمتر از این تعداد دارید، خودتان میتوانید اندازهها و مقادیر را تغییر دهید.
مقدار مورد نیاز | مواد اولیه |
۳ پیمانه | آرد قنادی |
۴ عدد | تخممرغ |
۵/۱ پیمانه | شکر |
۲/۱ پیمانه | روغن مایع |
یک قاشق غذاخوری | بکینگ پودر |
یک قاشق مرباخوری | وانیل |
یک عدد | لیموترش ساده |
یک پیمانه | ماست |
طرز تهیه کیک ماست بهصورت مرحلهبهمرحله
در ادامه بهترین روش برای طرز تهیه کیک ماست را آموزش خواهیم داد. با استفاده از این روش میتوانید در سریعترین زمان ممکن یک کیک بینظیر و خوشمزه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
- مرحلهی اول: اولین قدم برای درستکردن کیک ماست این است که تخممرغها را از یخچال خارج کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بیرون قرار دهید تا با محیط خانه، هم دما شود.
- مرحلهی دوم: یککاسهی مناسب را انتخاب کنید و تخممرغها را درون آن بشکنید. سپس آنها را بهخوبی هم بزنید تا جایی که تا حدودی پف کند.
- مرحلهی سوم: در ادامه و بعد از این که چند دقیقه زردهها را هم زدید، شکر را نیز به کاسه اضافه کنید و مجددا هم زدن را ادامه دهید.
- مرحلهی چهارم: بعدازاین که شکر با تخممرغها بهخوبی مخلوط شد، نوبت بهاضافه کردن وانیل میرسد. در حین اینکه وانیل را به کاسه اضافه میکنید همزمان محتویات درون کاسه را هم بزنید.
- مرحلهی پنجم: برای این که عمل هم زدن در این مرحله بهتر صورت گیرد، میتوانید از یک همزن برقی استفاده کنید و با استفاده از آن بین ۳ تا ۵ دقیقه مواد را هم بزنید. وقتی این کار را انجام دهید مواد به حالت کشدار و کرمی رنگ خواهد شد.
- مرحلهی ششم: حالا زمان اضافهکردن ماست و روغن به سایر مواد است. بعد از اضافهکردن این مواد مجددا از همزن استفاده کنید و مواد را به طور کامل مخلوط کنید.
- مرحلهی هفتم: اگر دوست داشتید در ادامه میتوانید مقداری آبلیمو به مواد اضافه کنید. البته اضافهکردن آبلیمو کاملا اختیاری است. اما اگر آن را اضافه کنید سبب ایجاد طعم فوقالعاده خوبی در کیک میشود و بافت کیک را لطیفتر میکند.
- مرحلهی هشتم: حالا مجددا باید مواد را مخلوط کنید تا اگر آبلیمو را اضافه کردید، با بقیهی مواد بهخوبی ترکیب شود. بعد از این که آبلیمو بهخوبی با مواد ترکیب شد، باید آرد را به مواد اضافه کنید.
- مرحلهی نهم: دقت کنید تا قبل از اضافهکردن آرد، حتما آن را لک کنید تا ناخالصی آن جدا شود. برای این که خیالتان راحت باشد، میتوانید چند مرتبه این کار را انجام دهید.
- مرحلهی دهم: در آخرین مرحله بیکینگپودر را نیز به آرد اضافه کرده و همراه با آن الک کنید. سپس به بقیهی مواد اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
- مرحلهی یازدهم: برای هم زدن مواد میتوانید از یک قاشق چوبی یا لیسک استفاده کنید و مواد را بهصورت دورانی هم بزنید تا جایی که مایه کیک کاملا حالت یکدستی پیدا کند.
- مرحلهی دوازدهم: حالا مایه کیک آماده است و میتوانید فرایند پخت کیک را شروع کنید. برای انجام این کار باید فر را تا دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد گرم کنید. در همین زمان که فر در حال گرمشدن است، باید مواد کیک را درون ظرف مناسب بریزید.
- مرحلهی سیزدهم: قبل از اضافهکردن مواد به ظرف بهتر است تا ته آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس مواد را به ظرف اضافه کنید. برای این که مواد بهتر در قالب شکل بگیرند چندین بار قالب را به زمین بکوبید.
- مرحلهی چهاردهم: قبل از این که قالب کیک را درون فر قرار دهید، فر را به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس کیک را درون فر قرار داده و اجازه دهید تا روی همین دما به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد تا کاملا پف کند.
- مرحلهی پانزدهم: بعد از گذشت این مدتزمان، برای این که مطمئن شوید که کیک کاملا پخته است باید آن را تست کنید. برای این منظور از یک خلال دندان را در کیک فرو کنید. اگر از مواد کیک به آن چسبید، هنوز نیاز است تا کیک بپزد، در غیر این صورت کیک شما پخته شده است.
- مرحلهی شانزدهم: کیک شما آماده است و میتوانید آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود و سپس برش دهید. اگر دوست داشته باشید میتوانید این نوع کیک را با انواع مربا یا شکلات ذوب شده سرو کرده و در کنار چای نوش جان کنید.
درستکردن کیک ماست بدون استفاده از فر
ممکن است افرادی که فر ندارند به این فکر کنند که نمیتوانند این نوع کیک را در خانه درست کنند. اما اینطور نیست شما میتوانید کیک ماست را در خانه بدون استفاده از فر و بهسادگی در یک تابه یا قابلمهی نچسب تهیه کنید.
برای انجام این کار باید کف قابلمه و دیوارههای آن را بهخوبی با استفاده از یک قلموی آغشته به روغن، چرب کنید و سپس مایه کیک را درون قابلمه بریزید.
در ادامه باید شعلهی گاز را بهصورت ملایم تنظیم کنید و روی آن نیز یک شعلهپخشکن قرار دهید. سپس قابلمه را روی آن بگذارید و اجازه دهید تا به مدت ۶۰ تا ۷۰ دقیقه بپزد.
بعد از گذشت این مدت به کیک سر بزنید و اگر پخته بود، میتوانید زیر آن را خاموش کنید و اجازه دهید تا اندکی خنک شود. اگر دوست داشته باشید و برای ایجاد طعم شیرینتر در کیک میتوانید از خامهیزده شده برای تزیین کیک ماست خود استفاده کنید.
سفارش مواد اولیه تهیه کیک ماست
درستکردن کیک ماست بسیار ساده است، بنابراین هم افرادی که در خانه فر دارند و هم افرادی که ندارند، میتوانند این نوع کیک را در خانه درست کنند و از طعم آن لذت ببرند.
مواد اولیه برای تهیه این نوع کیک بسیار ساده و در دسترس است اما اگر این مواد را در خانه موجود ندارید و زمان کافی برای خرید را نیز ندارید، میتوانید از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ کمک بگیرد.
با استفاده از این سرویس میتوانید هرآنچه که نیاز دارید را سفارش دهید و در کمترین زمان ممکن تحویل بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید