طرز تهیه انواع پودینگ برای یک غافلگیری بزرگ

دسر پودینگ

پودینگ‌ها دسر‌هایی خوش طعم و جذاب هستند که به‌عنوان یک خوراکی پرطرف‌دار محسوب می‌شوند. به طور معمول در تهیه پودینگ‌ها از شیر و شکر استفاده می‌شود که البته در ترکیب با مواد دیگر طعمی جذاب و دلخواه به خود می‌گیرند. برای اینکه این دسر حالت ژله‌ای داشته باشد باید از تخم‌مرغ، نشاسته ذرت و پودر ژلاتین استفاده کنید. شاید حضور این مواد کمی شما را تعجب‌زده کند. اما تعجب نکنید! بد نیست بدانید که وصل شدن تمام مواد داخلی دسر با حضور این سه عنصر انجام می‌شود. در ادامه با طرز تهیه چند نوع پودینگ جذاب با شما خواهیم بود.

 

پودینگ برنج

پودینگ برنج

طرز تهیه پودینگ برنج آسان است و هیچ زحمتی ندارد. پودینگ برنج دسری ترکیه‌ای محسوب می‌شود که حتی می‌توانید آن را به‌عنوان میان وعده نیز نوش جان کنید. دسری که به‌عنوان سرور تمام دسر‌های مدرن دنیا نام‌گرفته و زمان آماده‌سازی آن بسیار کوتاه است. البته پخت این دسر کمی صبوری می‌خواهد که به‌راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید.

 

مواد اولیه مقدار موردنیاز
برنج نصف پیمانه
شیر کم‌چرب ۲ پیمانه
شکر ۱۰ قاشق غذاخوری
آب ۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم‌مرغ یک عدد
وانیل نصف قاشق مرباخوری

مرحله‌ی اول: در مرحله‌ی اول از طرز تهیه پودینگ برنج ابتدا برنج را یک تا دو ساعت خیس کنید و اجازه بدهید تا در آب استراحت کند. بعد از اینکه برنج به‌اندازه کافی خیس خورد آن را درون یک قابلمه ریخته روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شروع به قل زدن بکند. در همین حین درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا برنج پروسه پخت خود را به‌آرامی طی کند. هرچند دقیقه بهتر است یک‌بار برنج را با یک قاشق چوبی به‌خوبی هم بزنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که برنج قد کشیده و آب آن تقریبا تمام شده باشد.

مرحله‌ی دوم: در گام بعدی شکر و شیر را با یکدیگر به برنج اضافه و آن‌ها را به‌خوبی با هم مخلوط کنید. نشاسته ذرت را نیز در شیر حل کرده و در همان حالت به موادی که روی حرارت قرار گرفته‌اند، اضافه کنید. در حین انجام این کار که مواد روی حرارت در حال ترکیب‌شدن و پختن هستند، به‌صورت مداوم مواد را هم بزنید تا دسر شما ته نگیرد.

مرحله‌ی سوم: بعد از آن زمانی که پودینگ برنج شما به‌اندازه کافی جوشید، وانیل را به مواد در حال جوشیدن اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه بدهید که مواد با وانیل ترکیب شده و بجوشند. ممکن است که این دسر شما کمی به شیربرنج شباهت داشته باشد. اما جای هیچ نگرانی نیست، این طرز تهیه دقیقا طرز تهیه پودینگ برنج است.

مرحله‌ی چهارم: در نهایت بعد از اینکه مواد به‌خوبی با یکدیگر جوشیده و ترکیب شدند، دسر شما حاضر است. آن را به ظرف موردنظر منتقل کرده تا برای سرو کردن آماده شود. بهتر است ظرف دسر را تا ۲ ساعت درون یخچال نگه دارید تا خنک شده و سپس آن را نوش جان کنید.

مرحله‌ی پنجم: در مرحله‌ی آخر می‌توانید مقدار ۳ عدد زرده تخم‌مرغ را با میزان ۳ قاشق غذاخوری پودینگ سرد شده مخلوط کنید و روی دسر‌تان بریزید. بعد از آن دسر را در فر قرار داده و اجازه بدهید که حرارت و گرمای فر آن را تغییر رنگ داده و کمی شکلاتی رنگ کند. دقت کنید که نباید برای مدت طولانی در فر قرار بگیرد تا آب آن از بین نرود.

پودینگ توت‌فرنگی

 

در طرز تهیه پودینگ توت‌فرنگی احتیاج به آرد داریم که ما ترجیح می‌دهیم از آرد سمولینا استفاده کنیم. اما اگر آرد سمولینا در دسترس نداشتید جای هیچ نگرانی نیست. شما می‌توانید در تهیه این دسر از آرد برنج و آرد معمولی نیز استفاده کنید و هیچ محدودیتی وجود ندارد. در ادامه با هم طرز تهیه این دسر خوش‌رنگ و خوش طعم توت‌فرنگی را مرور خواهیم کرد.

مواد لازم مقدار موردنیاز
آرد یک پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
پودر ژله توت‌فرنگی یک بسته
توت‌فرنگی ۳۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ‌خوری
شیر ۳ پیمانه

 

مرحله‌ی اول: در مرحله‌ی اول از طرز تهیه پودینگ توت‌فرنگی، توت‌فرنگی‌ها را شسته با نصف پیمانه شیر مخلوط کنید و آن را به شکل پوره در‌آورید. بعد از اینکه پوره توت‌فرنگی شما آماده شد، آن را کناری بگذارید.

مرحله‌ی دوم: بعدازاین در یک ظرف، دو و نیم پیمانه شیر ریخته به همراه ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و ۲ قاشق غذاخوری آرد، ظرف محتوی مواد را روی حرارت قرار بدهید و مرتب هم بزنید تا شیر با نشاسته و آرد به‌خوبی مخلوط شده و همه مواد یکدست شوند.

مرحله‌ی سوم: بعد از آن پوره توت‌فرنگی را به همراه یک پیمانه سرخالی شکر به‌خوبی هم بزنید و روی حرارت قرار بدهید تا یک‌دست و غلیظ شود.

مرحله‌ی چهارم: سپس بعد از غلیظ شدن این مواد، ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری پودر ژله توت‌فرنگی را به آن اضافه کنید تا پودینگ شما مزه و طعم بهتری داشته باشد.

مرحله‌ی پنجم: بعد از اضافه‌کردن پودر ژله دوباره مواد را به‌خوبی هم بزنید تا پودینگ شما غلظت فرنی به خود بگیرد.

مرحله‌ی ششم: در نهایت پودینگ توت‌فرنگی شما آماده است. آن را در داخل یک لیوان ریخته و با تکه‌های میوه مثل توت‌فرنگی و بیسکویت و موز در کنار خامه تزئین کنید. بهتر است پودینگ را ۴ ساعت در یخچال استراحت دهید تا سفت شده و خودش را بگیرد.

 

پودینگ زعفران

پودینگ زعفران

پودینگ زعفران یک شیرینی و دسر لذیذ با بافتی اسفنجی و نرم است که شبیه به فرنی بوده اما غلیظ‌تر و منسجم‌تر تهیه می‌شود. پودینگ زعفران در میان سایر پودینگ‌ها یک دسر مقوی محسوب می‌شود و آن هم به دلیل حضور پررنگ زعفران در آن است. در ادامه طرز تهیه پودینگ زعفران را با یکدیگر مرور خواهیم کرد.

مواد لازم مقدار موردنیاز
نشاسته یک پیمانه
تخم‌مرغ ۳ عدد
شیر ۶ پیمانه
پودر قند یک پیمانه
زعفران یک قاشق غذاخوری دم‌کرده
خامه ۱۰۰ گرم
نمک یک هشتم قاشق‌چای‌خوری

 

مرحله‌ی اول: در مرحله‌ی اول از طرز تهیه پودینگ زعفران، زعفران را ساییده و آن را دم کنید.

مرحله‌ی دوم: بعد از آن در یک ظرف جدا شیر سرد را به همراه نشاسته حل کنید. ترکیب شیر و نشاسته را به‌خوبی هم بزنید تا در نهایت نشاسته در شیر حل شود.

مرحله‌ی سوم: بعد از آن قابلمه را روی حرارت قرار بدهید. نمک و پودر قند را به آن اضافه کنید. مخلوط را به‌خوبی هم بزنید و اجازه بدهید که به جوش آید. بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید.

مرحله‌ی چهارم: در ظرفی دیگر سفیده و زرده تخم‌مرغ را از یکدیگر جدا کرده و زرده را به همراه زعفران دم شده به‌خوبی مخلوط کنید. بعد از آن مخلوط تخم‌مرغ و زعفران را به مواد نشاسته‌ای خنک شده اضافه کرده و مجددا به‌خوبی هم بزنید.

مرحله‌ی پنجم: در ظرف دیگری نیز زرده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی هم زده، به‌اندازه‌ای که اگر ظرف را برگردانید سفیده تخم‌مرغ از آن جدا نشده و نریزد. بعد از آن خامه و سفیده تخم‌مرغ را به‌خوبی یکدست و مخلوط کنید.

مرحله‌ی ششم: سپس سفیده تخم‌مرغ و خامه را به مواد نشاسته‌ای اضافه کرده و دورانی هم بزنید تا پودینگ شما به‌اندازه کافی غلیظ شود. در نهایت حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید که مواد خنک شوند.

مرحله‌ی هفتم: در ظرفی جداگانه که برای سرو در نظر گرفته شده، پودینگ زعفرانی را ریخته و آن را در یخچال قرار بدهید. بهتر است پودینگ شما ۲ ساعت در یخچال باقی بماند و استراحت کند تا به‌خوبی سفت و منسجم شود.

 

پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی

برای تهیه پودینگ شکلاتی همان‌طور که از نامش نیز مشخص است به شکلات احتیاج داریم. این پودینگ بافت بسیار سبک و منسجمی دارد و یکی از محبوب‌ترین پودینگ‌ها در تمام دنیا محسوب می‌شود. پودینگ شکلات به دلیل حضور پررنگ شکلات طعم و مزه متفاوتی دارد که در ادامه با هم طرز تهیه آن را مرور خواهیم کرد.

مواد لازم مقدار موردنیاز
شیر ۳ پیمانه
شکر نصف پیمانه
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق‌چای‌خوری
نمک یک‌هشتم قاشق‌چای‌خوری

مرحله‌ی اول: در ابتدای کار برای تهیه پودینگ شکلاتی باید شکر را در یک تابه ریخته و پودر کاکائو را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله‌ی دوم: در گام بعدی باید نشاسته ذرت را با مواد مخلوط کنیم. فراموش نکنید که نشاسته ذرت با آرد ذرت تفاوت دارد. نشاسته ذرت شبیه آرد سفید، سبک و پوک است اما آرد ذرت رنگ و بافت زبری دارد. بعد از آن نمک را اضافه کرده و همه مواد را به‌خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.

مرحله‌ی سوم: بعد از آن شیر را در دمای محیط قرار دهید تا کمی گرم شده و به دمای محیط برسد. سپس آهسته‌آهسته آن را به مواد خشک اضافه کنید.

مرحله‌ی چهارم: حضور نشاسته ذرت سبب می‌شود که مخلوط شما بعد از حرارت دیدن سریع به قوام برسد و غلیظ شود. به همین دلیل به شما توصیه می‌کنیم که مرتب مواد را هم زده و آن را به‌خوبی زیرورو کنید تا زمانی که مخلوط شما روی قاشق یا لیسک باقی بماند. بعدازاین مرحله وانیل را اضافه کرده و مجددا هم بزنید.

مرحله‌ی پنجم: در این قسمت بهتر است که شعله گاز را کم کنید تا حرارت کمتر شده و محتویات ظرف شما به‌آرامی قل بخورند. سپس کره را اضافه کنید و بعد از آب شدن کره، شعله را خاموش کنید.

مرحله‌ی ششم: در نهایت پودینگ شما آماده است. آن را به ظرف موردنظر منتقل کرده و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. شما می‌توانید پودینگ را هم به‌صورت گرم و هم به‌صورت سرد سرو کنید. برای تزئین آن نیز می‌توانید از بیسکویت پودر شده، خامه فرم گرفته و تکه‌های میوه استفاده کنید.

 

پودینگ قهوه

پودینگ قهوه

پودینگ قهوه یکی دیگر از دسر‌های پرطرف‌داری محسوب می‌شود که به دلیل عطروطعم قهوه، طرف‌داران بی‌شماری دارد. همان افرادی که روز خود را با قهوه آغاز می‌کنند از دوستداران درجه یک این دسر هستند. پودینگ قهوه جایگزینی جذاب برای سایر دسر‌ها محسوب می‌شود. در ادامه با طرز تهیه پودینگ قهوه با شما هستیم تا یک تجربه با طعم قهوه داشته باشیم.

مواد اولیه مقدار موردنیاز
شکر نصف پیمانه
شیر ۳ پیمانه
قهوه سرد نصف پیمانه
زرده تخم‌مرغ ۴ عدد
وانیل یک‌چهارم قاشق‌چای‌خوری

 

مرحله‌ی اول: در گام اول از طرز تهیه پودینگ قهوه شیر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس آن را از روی حرارت برداشته و اجازه بدهید تا خنک شود.

مرحله‌ی دوم: بعد از اینکه شیر سرد شد، زرده‌های تخم‌مرغ را در کاسه‌ای ریخته و شکر، وانیل و قهوه را با آن مخلوط کنید.

مرحله‌ی سوم: شیر خنک شده را کم‌کم به ظرف اضافه کرده و فر را روشن کنید تا گرم شود. در گام بعدی مواد را به یک ظرف بزرگ‌تر منتقل کنید و سینی فر را از فر خارج کنید.

مرحله‌ی چهارم: درون سینی فر کمی آب ریخته و ظرف محتوای شیر، وانیل، شکر و قهوه را درون سینی فر قرار دهید.

مرحله‌ی پنجم: ممکن است تصمیم بگیرید که مواد را در شش ظرف کوچک‌تر قرار بدهید که باز هم هیچ مانعی نداشته و بعد از آن تمام ظروف را باید در سینی فر گذاشته و سینی را به درون فر منتقل کنید.

مرحله‌ی ششم: بهتر است درجه حرارت فر ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد باشد و یک ساعت کافی است تا سینی محتوای مواد دسر در فر قرار بگیرد.

مرحله‌ی هفتم: بعد از گذشت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه و نهایتا یک ساعت پودینگ‌ها را از فر خارج کرده اجازه بدهید کمی خنک شوند.

مرحله‌ی هشتم: بعد از خنک شدن، آن‌ها را ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شده و منسجم شوند. در نهایت پودینگ‌ها را با پودر نارگیل، پسته، شکلات تخته‌ای رنده شده و تکه‌های میوه تزئین کنید.

 

پودینگ کدوحلوایی

پودینگ کدوحلوایی

پودینگ کدوحلوایی به‌خاطر رنگ و طعمی که دارد و همین‌طور ماده اولیه آن یعنی کدوحلوایی، یک دسر جذاب پاییزی محسوب می‌شود. خواص بی‌نظیر کدوحلوایی سبب شده تا آن را در تمام غذا‌ها استفاده کنیم. خورشت، مربا و حتی دسر که خاصیت این میوه را بیشتر به رخ می‌کشند. در ادامه با طرز تهیه پودینگ کدوحلوایی با شما هستیم.

 

مواد لازم مقدار موردنیاز
پوره کدوحلوایی نصف پیمانه
وانیل یک‌سوم قاشق‌چای‌خوری
دارچین یک قاشق‌چای‌خوری
تخم‌مرغ یک عدد
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۶ قاشق غذاخوری
شیر ۲ لیوان

مرحله‌ی اول: در مرحله‌ی اول از طرز تهیه پودینگ کدوحلوایی، تخم‌مرغ و شیر را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کرده و کنار بگذارید.

مرحله‌ی دوم: بعد از آن در قابلمه‌ای کوچک نشاسته و شکر را با هم مخلوط کرده، سپس تخم‌مرغ و شیر را به آن اضافه کنید و به‌قدری هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله‌ی سوم: سپس مخلوط به‌دست‌آمده را روی شعله ملایم بگذارید و هم بزنید تا به جوش آید. همین که حباب‌های بزرگی روی آن تشکیل شد یعنی مخلوط شما به جوش آمده است.

مرحله‌ی چهارم: در گام بعدی حرارت زیر قابلمه را کم کنید و مخلوط را هم بزنید. به‌قدری باید این مخلوط هم بخورد تا محتویات قابلمه غلیظ شده و بعد از رسیدن به غلظت مناسب آن را از روی شعله بردارید.

مرحله‌ی پنجم: بعد از آن پوره کدوحلوایی به همراه دارچین و وانیل را با یکدیگر به‌خوبی مخلوط کنید و نشاسته ذرت را در ادامه به آن‌ها اضافه کنید. قابلمه محتوای پوره کدوحلوایی، وانیل، دارچین و نشاسته ذرت را روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا غلیظ شود.

مرحله‌ی ششم: در گام آخر از طرز تهیه پودینگ کدوحلوایی مخلوط را درحالی‌که گرم است به ظرف موردنظر منتقل کرده و اجازه بدهید که خنک شود و بعد از خنک شدن آن را ۲ ساعت در یخچال نگه دارید. در نهایت می‌توانید آن را با پودر نارگیل، پسته، گردو یا میوه‌های تازه و خرد شده تزئین کنید. فراموش نکنید که منظور از پوره کدوحلوایی همان کدوحلوایی آب پز شده و له شده است.

 

پودینگ موز

پودینگ موز

پودینگ موز یکی دیگر از پودینگ‌های لذیذ و پرطرف‌داری است که بافت نرم و سبکی داشته و آن را به‌عنوان یک میان وعده خوشمزه و لذیذ استفاده می‌کنند. این دسر را به‌راحتی می‌توانید در منزل تهیه کنید و شک نکنید که با ذائقه تمام افراد منزل سازگار است. در ادامه طرز تهیه این دسر معطر و خوشمزه را با یکدیگر مرور خواهیم کرد.

مواد لازم مقدار موردنیاز
شیر یک و نیم تا ۲ لیتر
شکر یک پیمانه
نشاسته ذرت یک پیمانه
گلاب یک پیمانه
موز ۲ الی ۳ عدد
گردو خرد شده نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق‌چای‌خوری

 

مرحله‌ی اول: در مرحله‌ی اول از طرز تهیه پودینگ موزی بهتر است موز‌ها را له کرده یا رنده کنید تا سیاه نشوند. سپس شیر، شکر و نشاسته را در یک قابلمه با یکدیگر مخلوط کنید.

مرحله‌ی دوم: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدهید تا ترکیب شیر و شکر و نشاسته با یکدیگر مخلوط شده و به غلظت فرنی برسند.

مرحله‌ی سوم: بعد از آن گلاب و وانیل را به این مخلوط اضافه کرده و موز را نیز در ادامه به آن‌ها اضافه کنید. مخلوط را به‌خوبی هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله‌ی چهارم: سپس زعفران را اضافه کنید. در نهایت با کمی پودر کاکائو یا زعفران آب شده می‌توانید به پودینگ رنگ بدهید.

مرحله‌ی پنجم: موز درون این دسر اگر زیاد در هوای آزاد بماند سیاه می‌شود. به همین دلیل به شما توصیه می‌کنیم که بعد از خنک شدن دسر روی آن را با سلفون آشپزخانه بپوشانید و اجازه دهید تا خنک شود. سپس آن را درون یخچال قرار دهید.

 

پودینگ هلو

پودینگ هلو

پودینگ هلو یک دسر معطر و جذاب محسوب می‌شود که آن را با میوه تابستانی هلو تهیه می‌کنند. این دسر به دلیل بافت نرم و لطیف هلو یک دسر بسیار متفاوت و خوش‌رنگ محسوب می‌شود که در بین کودکان طرف‌داران بسیار زیادی دارد. پودینگ هلو را به‌راحتی می‌توانید در خانه تهیه و اهل خانه را با طعم آن غافلگیر کنید.

مواد لازم مقدار موردنیاز
شیر یک لیتر
شکر یک‌سوم پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق‌چای‌خوری
هلو ۵ الی ۶ عدد
خامه نصف پاکت
کره ۲۰ گرم
دارچین یک قاشق‌چای‌خوری

 

مرحله‌ی اول: در مرحله‌ی اول از طرز تهیه پودینگ هلو، هلوها را در داخل ماهیتابه بریزید و اجازه بدهید تا نرم شده و به عبارتی آب پز شوند. بعد از اینکه نرم شدند، شکر را به هلوهایی که روی حرارت هستند اضافه می‌کنیم.

مرحله‌ی دوم: بعد از آن محتویات ظرف را هم بزنید تا شکر و کره آب شده و هلوها مقداری آب بیندازند و پخته شوند. وقتی هلوها آب انداخته و پخته شدند، حرارت را کم کنید و اجازه بدهید که آرام‌آرام با کره و شکر مخلوط شوند.

مرحله‌ی سوم: بعد از گذشت ۲ الی ۳ دقیقه دارچین را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا آب هلو کشیده شده و دیگر آب نداشته باشد.

مرحله‌ی چهارم: در مرحله‌ی بعد زیر گاز را خاموش کرده و هلوها را کناری قرار دهید تا خنک شوند. در ادامه نشاسته را الک کرده و شیر را به دمای محیط رسانده و به آن اضافه کنید.

مرحله‌ی پنجم: مواد را به‌خوبی هم زده تا ترکیب شیر و نشاسته یکدست شود. سپس آن‌ها را به قابلمه‌ای منتقل کرده و روی حرارت قرار دهید و با همزن دستی آن‌ها را به‌خوبی هم بزنید.

مرحله‌ی ششم: بعد از گذشت یک دقیقه به مخلوط شیر و نشاسته، شکر را اضافه کنید تا حل شود. همچنان قابلمه روی حرارت باشد و مدام آن را هم بزنید تا غلیظ شود.

مرحله‌ی هفتم: بعد از ۵ دقیقه که مواد به قوام کافی رسیدند، زیر حرارت را خاموش کرده و خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی داشته باشید.

مرحله‌ی هشتم: در ادامه هلوها را در داخل پودینگ ریخته و هم بزنید. دقت کنید که هلوها به‌خوبی پخته شده و آب آن‌ها کشیده شده باشد تا غلظت دسر با مشکلی مواجه نشود. در نهایت برای خوش‌رنگ شدن پودینگ می‌توانید کمی زعفران آب کرده به آن اضافه کنید. پودینگ را ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا قوام پیدا کند. پودینگ هلو شما آماده است، نوش جان!

پودینگ وانیل

پودینگ وانیل

آخرین دسری که به‌عنوان یکی از لذیذترین دسر‌ها در پایان مهمانی، قصد داریم به شما معرفی کنیم پودینگ وانیلی است. یک دسر جذاب که می‌توانید آن را در مراسم‌هایی مانند شب یلدا نیز تهیه کنید. پودینگ وانیل هم به‌صورت یک‌تکه و هم به‌صورت لیوانی همانند سایر پودینگ‌ها تهیه می‌شود و طرز تهیه بسیار آسان و سریعی دارد. در ادامه طرز تهیه پودینگ وانیلی را با هم مرور خواهیم کرد.

مواد اولیه مقدار موردنیاز
شیر ۲ پیمانه
شکر نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق‌چای‌خوری
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
نمک یک‌چهارم قاشق‌چای‌خوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
میوه و بیسکویت برای تزئین به میزان دلخواه

 

مرحله‌ی اول: در ابتدای کار برای تهیه پودینگ وانیلی، نشاسته ذرت، نمک و شکر را در ظرفی با هم مخلوط کرده و در یک گوشه قرار بدهید.

مرحله‌ی دوم: بعد از آن شیر را در ظرفی روی حرارت ملایم قرار دهید و زمانی که در لبه‌ها شروع به حباب زدن کرد، ترکیب شکر و نمک و نشاسته ذرت را به آن اضافه کرده به‌خوبی هم بزنید تا دانه‌های شکر در شیر آب شود.

مرحله‌ی سوم: بعد از آن این مخلوط را تا زمانی که به غلظت کافی برسد هم بزنید. مواد پودینگ شما نباید بجوشد. بعد از رسیدن به غلظت آن را از روی حرارت برداشته کره و وانیل را به آن اضافه کنید. جوش نخوردن یعنی ته نگرفتن و به همین دلیل پودینگ شما هیچگاه نباید جوش بخورد.

مرحله‌ی چهارم: همچنین نشانه به غلظت رسیدن این دسر آن است که رد قاشق شما روی آن بماند. در مرحله‌ی بعد می‌توانید بیسکویت پتی بور را پودر کرده و میوه‌ها را نیز خردکرده و برای تزیین آماده کنید.

مرحله‌ی پنجم: در انتها ظرف نهایی برای سرور پودینگ وانیلی را حاضر کرده و کف آن را بیسکویت پتی بور خرد شده بریزید و پودینگ را روی آن پخش کنید. روی پودینگ نیز میوه‌های تکه شده و خرد شده دلخواه را قرار بدهید. بهتر است پودینگ وانیلی شما یک تا ۲ ساعت در یخچال استراحت کند تا سفت شده و به قوام برسد. نکته‌ای که در تهیه پودینگ وانیلی باید به آن دقت کنید این است که اگر غلظت پودینگ شما زیاد شد، کمی شیر به آن اضافه کنید تا از غلظت آن کاسته شود.

 

خانواده بزرگ پودینگ‌ها

در این مطلب طرز تهیه پودینگ‌های زیادی را با یکدیگر مرور کردیم. نکته‌ای که واضح بود در مورد مواد اولیه پودینگ‌ها، حضور همیشگی و دائمی نشاسته ذرت، شیر، شکر و کره است. بدون شک در انتهای این مطلب متوجه شده‌اید که تهیه پودینگ به‌عنوان یک دسر خانگی اصلا سخت نیست. البته کمی صبوری می‌خواهد که در نهایت باید گفت که کدبانوهای ایرانی همگی صبور هستند. درهرحال اگر هوس خوردن یک دسر پودینگ جذاب خانگی را داشتید اما مواد اولیه آن در دسترس شما نبود، سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ در کوتاه‌ترین زمان ممکن یعنی حداکثر ۳۰ دقیقه می‌تواند تمام مواد لازم را درب منزل به شما تحویل دهد. فراموش نکنید که انتخاب طعم نهایی پودینگ با شماست!

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.