همه ما تا حدودی طرز تهیه این غذا را دانسته و حداقل یک یا چند مدل املت خوشمزه چون املت گوجهفرنگی را در منزل تهیه کردهایم. بااینهمه برای درستکردن حرفهای انواع املت و دانستن فوت و فنهای ریز آنها، بد نیست که در این مطلب با ما همراه شده و اطلاعات بیشتری دراینخصوص به دست بیاورید.
۱- املت گوجهفرنگی، ساده و خوشمزه
املت گوجهفرنگی، اصلیترین املتی است که غالبا تهیه کرده و برای وعده صبحانه یا حتی شام، فوقالعاده است.
مواد اولیه املت گوجهفرنگی
مواد اولیه موردنیاز برای تهیه این املت خوشمزه، به شرح زیر هستند:
مواد اولیه | میزان لازم |
گوجهفرنگی | ۵ عدد |
تخممرغ | ۳ عدد |
روغن | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار کافی |
فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه املت گوجهفرنگی بهصورت مرحلهبهمرحله
برای تهیه خوشمزهترین املت گوجهفرنگی، این مراحل را که کاملا ساده هستند، دنبال کنید:
- مرحلهی اول: ابتدا گوجهفرنگیها را شسته، پوستکنده و ریز خرد کنید.
- مرحلهی دوم: گوجهفرنگیهای خرد شده را در یک تابه بریزید و روی حرارت گاز، تفت دهید تا آب انداخته و در مرحلهی بعدی، آب آنها تحلیل برود.
- مرحلهی سوم: پس از آن که آب گوجهفرنگیها بهخوبی تبخیر شد، روغن را به تابه بیفزایید و برای دقایقی گوجهفرنگی را در روغن تفت دهید.
- مرحلهی چهارم: سپس تخممرغها را شکسته و به گوجهفرنگی اضافه کنید. در این حین نمک و فلفل سیاه نیز زده و اجازه دهید که تخممرغها سفت شده و املت خوشمزه شما آماده شود.
۲- املت قارچ، مقوی و لذیذ
املت قارچ، بهعنوان یک املت لاکچری در مقایسه با انواع ساده آن، شناخته شده و برای هر وعده غذایی، مناسب به نظر میرسد.
مواد اولیه املت قارچ
مواد اولیه برای تهیه این غذا به شرح زیر هستند:
مواد اولیه | میزان لازم |
قارچ | ۱۰ عدد |
گوجهفرنگی | ۴ عدد |
تخممرغ | ۳ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه املت قارچ
برای آن که بتوانید بهترین و جذابترین املت قارچ را تهیه کنید، این مراحل را در نظر داشته باشید:
- مرحلهی اول: اگر میخواهید یک غذای مغذی و عالی آماده کنید، ابتدا قارچها را پوستکنده و آنها را حلقهحلقه کنید. قارچها را داخل تابه ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا از آب انداختن قارچ جلوگیری شده و تنها تفتداده شوند. پس از آن قارچها را از تابه خارج کنید.
- مرحلهی دوم: سپس مانند دستورالعمل قبلی، گوجهفرنگیها را نیز خردکرده و در تابه بریزید تا بدون روغن تفت خورده و آب آنها تبخیر شود.
- مرحلهی سوم: سپس قارچ و گوجهفرنگیهای تفت خورده را با هم مخلوط کرده و در روغن بریزید تا دوباره برای دو تا سه دقیقه تفتداده شوند.
- مرحلهی چهارم: حالا نوبت به زدن تخممرغها میرسد و باید بهخوبی روی همه مواد داخل تابه پخش شده و با زدن نمک و فلفل سیاه، هم خورده و سفت شوند. غذای خوشمزه شما آماده است.
۳- املت گوجهفرنگی و سبزیجات، خوشرنگ و پرطراوت
ترکیب سبزیجات با گوجهفرنگی، بسیار خوشمزه و جذاب شده و حتما برای شما، تجربهای عالی از آشپزی به همراه خواهد داشت.
مواد اولیه املت گوجه و سبزیجات
برای تهیه این غذا به همراه سبزیجات، این مواد اولیه را نیاز دارید:
مواد اولیه | میزان لازم |
گوجهفرنگی | ۴ عدد |
تخممرغ | ۳ عدد |
پیازچه | ۱۰۰ گرم |
جعفری | ۱۰۰ گرم |
فلفل سیاه و نمک | به مقدار کافی |
روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه املت گوجهفرنگی و سبزیجات
برای آن که بتوانید این غذا را به بهترین شکل در آشپزخانه منزل خود تهیه کنید، مراحل زیر را بادقت دنبال کنید:
- مرحلهی اول: برای تهیه این غذای خوشمزه، پس از آن که گوجهفرنگیها را شسته و پوست کندید؛ آنها را خردکرده و داخل تابه بریزید.
- مرحلهی دوم: اجازه دهید که گوجهفرنگیها تفتداده شده و برای تخممرغ زدن، آماده شوند. در این حالت روغن را اضافه کرده و پیازچهها را نیز خردکرده و به گوجهها اضافه کنید.
- مرحلهی سوم: سپس کمی بیشتر مواد داخل تابه را تفتداده و زمانی که رنگ پیازچهها کمی تغییر کرد، تخممرغها را اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را در این مرحله فراموش نکنید.
- مرحلهی چهارم: با سفت شدن تخممرغها، غذای شما آماده بوده و پس از سرو در بشقاب، جعفریهای خرد شده را روی آن بپاشید.
۴- املت سوسیس، مناسب عاشقهای فستفود
املت سوسیس اگرچه در مقایسه با دیگر املتهای معرفی شده در این مطلب، به لحاظ سلامت در سطح پایینتری قرار دارد، اما اگر از سوسیس باکیفیت یا خانگی در تهیه آن استفاده کنید، این مشکل نیز مرتفع خواهد شد.
مواد اولیه املت سوسیس
برای تهیه این املت خوشمزه، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
مواد اولیه | میزان لازم |
سوسیس | ۲۰۰ گرم |
تخممرغ | ۳ عدد |
گوجهفرنگی | ۳ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه املت سوسیس
دقت داشته باشید که در تفت دادن سوسیسها، حتما تمام بافت گوشتی آنها سرخ شده و خام نماند. برای تهیه هر چه خوشمزهتر این غذای سبک و ساده، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحلهی اول: برای تهیه این غذا، سوسیسها را بهصورت حلقهای خردکرده و کنار بگذارید.
- مرحلهی دوم: گوجهفرنگیها را شسته، پوستکنده و خرد کنید.
- مرحلهی سوم: سوسیسهای خرد شده را در کمی روغن تفتداده و از تابه خارج کنید.
- مرحلهی چهارم: حالا گوجهفرنگیهای خرد شده را داخل تابه ریخته و صبر کنید تا آب آنها کشیده شود. پس از آن مقداری روغن ریخته و گوجهفرنگیها را تفت دهید.
- مرحلهی پنجم: حالا سوسیسهای تفتداده شده را به تابه اضافه کرده و پس از شکستن تخممرغها، نمک و فلفل سیاه زده و منتظر باشید تا به طور کامل آماده شود.
۵- املت خرما و دارچین، مناسب ورزشکاران
املت خرما و دارچین را به نام املت قیساوا نیز میشناسیم که بسیار خوشمزه بوده و درعینحال فوقالعاده مقوی است.
مواد اولیه املت خرما
مواد اولیه موردنیاز برای تهیه املت خرما و دارچین به شرح زیر هستند:
مواد اولیه | میزان لازم |
خرما | ۸ عدد |
تخممرغ | ۲ عدد |
کره | ۲۵ گرم |
گردوی خرد شده | ۲ و ۲/۱ قاشق غذاخوری |
دارچین | ۲/۱ قاشق چایخوری |
زنجبیل | ۴/۱ قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار کافی |
روش تهیه املت خرما و دارچین
برای تهیه این غذای خوشمزه با مواد اولیه مقوی، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحلهی اول: پیش از انجام هر کاری، باید هسته هر خرما را خارج کرده و آنها را به چند برش تبدیل کنید.
- مرحلهی دوم: سپس یک تابه مناسب برداشته و کره را در آن انداخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود.
- مرحلهی سوم: خرماهای خرد شده را در تابه ریخته و کمی تفت دهید تا از حالت خشکی خارج شوند.
- مرحلهی چهارم: حالا نوبت آن است که گردوها را خردکرده و به همراه دارچین و زنجبیل، به خرما و کره داخل تابه، اضافه کنید. با اضافهکردن این مواد، لازم است که کمی دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
- مرحلهی پنجم: در یک ظرف دیگر، تخممرغها را شکسته و به کمک همزن دستی یا چنگال، هم بزنید تا زرده و سفیده آنها با هم مخلوط شود. سپس تخممرغها را داخل تابه ریخته و دقت کنید که با تمام مواد مخلوط شود.
- مرحلهی ششم: تابه را همچنان روی حرارت نگه دارید تا تخممرغها بهخوبی بسته و املت شما آماده شود.
انواع املت را آنلاین سفارش دهید
اگرچه تهیه انواع املت بسیار ساده بوده و پیچیدگی خاصی ندارد؛ اما باز در شرایطی که فرصت کافی برای آشپزی در منزل نداشته باشید، میتوانید از سرویس غذای اسنپ استفاده کرده و نسبت به سفارش آنلاین غذا اقدام کنید. شما چه تجربه و نظری در این باره داشته و چه نوع املتهای دیگری میشناسید که در فهرست ما معرفی نشده باشند؟
دیدگاهتان را بنویسید