طرز تهیه خورش بوقلمون با انواع چاشنی‌ها

طرز تهیه خورش بوقلمون با سیب‌زمینی سرخ شده

از جمله بهترین خورش‌هایی که طرف‌داران زیادی دارد، خورش بوقلمون است که با انواع چاشنی‌ها قابل طبخ خواهد بود. به‌عبارت‌دیگر در طرز تهیه خورش بوقلمون دست شما باز است و می‌توانید از انواع طعم‌دهنده‌ها برای درست‌کردن این خورشت استفاده کنید. با ما همراه باشید تا با روش درست پختن این غذا آشنا شوید.

درست‌کردن خورش بوقلمون با طعم‌دهنده‌های مختلف

اگر تا چند روز دیگر مهمانی و مجلس ویژه‌ای پیش‌رو دارید و می‌خواهید مهمانی خود را به بهترین شکل ممکن برگزار کنید، توصیه می‌کنیم خورش بوقلمون را به‌عنوان غذای اصلی خود در نظر بگیرید. این خورش همانند سایر خورش‌های رایج نخواهد بود و می‌توانید به روشی نوین و خاص از مهمانان خود پذیرایی کنید.

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

ازآنجایی‌که در این خورش از گوشت بوقلمون استفاده می‌شود، شما می‌توانید این غذا را به‌عنوان یکی از مجلسی‌ترین خورش‌ها در نظر داشته باشید. البته کمتر کسی در مهمانی‌های خاص خود به فکر درست‌کردن خورش بوقلمون خواهد بود، زیرا بیشتر افراد بر این باور هستند که طرز تهیه خورش بوقلمون سخت و زمان‌بر است.

اما ما توصیه می‌کنیم به‌جای خرید گوشت قرمز و درست‌کردن چلو گوشت، این خورش را امتحان کنید زیرا هم از نظر اقتصادی به‌صرفه است و هم طعم بی‌نظیر آن مهمانان را به خود جذب می‌کند. در ضمن خواص گوشت بوقلمون نیز بسیار بیشتر از سایر گوشت‌ها خواهد بود.

مواد اولیه لازم در دستور پخت خورش بوقلمون

درست‌کردن خورش بوقلمون با قارچ و هویج

باتوجه‌به مواد اولیه این خورش لذیذ، می‌توان گفت خواص خورش بوقلمون بسیار بی‌نظیر است. برای مثال شما با خوردن این خورش قند خون خود را کنترل می‌کنید. همچنین این خورش مقوی سرشار از انواع مواد معدنی و ویتامین‌ها خواهد بود.

ازآنجایی‌که مواد اولیه این خورش نشان می‌دهد، خورش بوقلمون برای افرادی که ناراحتی عصبی دارند، نوعی آرام‌بخش خواهد بود. در نظر داشته باشید طعم این خورش متفاوت و خاص، تا حد زیادی شبیه به گوشت قرمز است و در مناسبت‌ها و مجالس ویژه سرو می‌شود.

مواد لازم

مقدار لازم
ران بوقلمون

۵۰۰ گرم

سیب‌زمینی

۲ عدد
پیاز

۲ عدد

آب جوش

۲ لیوان
برگ‌بو

به مقدار کافی

دارچین

به‌اندازه لازم
نمک

به مقدار لازم

فلفل سیاه

به‌اندازه کافی

مراحل طرز تهیه خورش بوقلمون با طعمی بی‌نظیر

مراحل پخت خورش بوقلمون

بعد از اینکه با مواد اولیه در طرز تهیه خورش بوقلمون آشنا شدید و قبل از اینکه مراحل طبخ این خورشت را آغاز کنید، بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که گوشت بوقلمون نسبت به گوشت مرغ دیرپزتر است؛ بنابراین امکان دارد درست‌کردن این خورش کمی بیشتر طول بکشد.

  • مرحله‌ی اول: بوقلمون را به تکه‌های درشت خرد کنید.
  • مرحله‌ی دوم: سیب‌زمینی‌ها را بشویید، پوست بگیرید و به‌صورت نگینی خرد کنید.
  • مرحله‌ی سوم: پیاز را پوست بکنید و به‌صورت نگینی خرد کنید.
  • مرحله‌ی چهارم: مقداری روغن را درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • مرحله‌ی پنجم: بعد از اینکه روغن کمی داغ شد، پیاز‌های خرد شده را به آن اضافه کنید.
  • مرحله‌ی ششم: پیاز‌ها را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند.
  • مرحله‌ی هفتم: گوشت بوقلمون و سیب‌زمینی را به همراه فلفل به آن اضافه کنید.
  • مرحله‌ی هشتم: بعد از ۵ دقیقه تفت دادن منتظر تغییر رنگ گوشت بوقلمون بمانید.
  • مرحله‌ی نهم: اکنون باید برگ بو و دارچین را به همراه آب جوش به ترکیب قبلی خود اضافه کنید.
  • مرحله‌ی دهم: بعد از اینکه مواد را با هم مخلوط کردید، درب ظرف را بگذارید.
  • مرحله‌ی یازدهم: برای درست پخته شدن گوشت بوقلمون برای ۳ ساعت باید منتظر بمانید.
  • مرحله‌ی دوازدهم: بعد از اینکه ۲ ساعت از پخت این خورش گذشت، می‌توانید نمک را به مواد آن اضافه کنید و یک ساعت باقی مانده را منتظر بمانید.
  • مرحله‌ی سیزدهم: بعد از اینکه خورش بوقلمون پخته شد باید برگ بو و دارچین را از ظرف خورش خارج کنید.
  • مرحله‌ی چهاردهم: خورش بوقلمون شما حاضر است و می‌توانید آن را در ظرف مناسب بریزید و با برنج زعفرانی یا انواع سالاد‌ها آن را نوش‌جان کنید.

دستور پخت خورش بوقلمون با رب انار

دستور پخت خورش بوقلمون با رب انار

همان‌طور که گفتیم برای تهیه این خورش مجلسی و خاص دست شما باز است و می‌توانید از چاشنی‌های مختلفی استفاده کنید. یکی از پرطرف‌دارترین و جذاب‌ترین چاشنی‌های کاربردی برای این خورشت لذیذ، رب انار است. البته بسیاری از افراد از رب گوجه‌فرنگی نیز در طرز تهیه خورش بوقلمون استفاده می‌کنند.

اگر نگران اضافه‌وزن خود هستید، توصیه می‌کنیم خورش بوقلمون را با رب انار امتحان کنید. به‌خاطر داشته باشید دستور پخت خورش بوقلمون با رب انار همانند روش پختی است که در بخش بالا ذکر کردیم. تنها تفاوت آن اضافه‌شدن دانه‌های انار هنگام پخته‌شدن خورش بوقلمون است.

در واقع بعد از اینکه همه مواد را با هم ترکیب کردید و تفت دادید و آب جوش را به قابلمه خورش اضافه کردید باید منتظر باشید خورش کمی بجوشد. سپس می‌توانید رب انار را به آن را اضافه کنید. بعد از اضافه‌کردن رب انار باید ۲ ساعت کامل منتظر پخته‌شدن خورش بمانید.

فراموش نکنید شما می‌توانید در دستور پخت خورش بوقلمون با رب انار از کدوحلوایی رنده و شکر نیز استفاده کنید. البته کدوحلوایی رنده شده را به هنگام تفت دادن مواد و قبل از اضافه‌کردن رب انار باید به خورش اضافه کرده، درحالی‌که شکر را بعد از اضافه‌کردن رب انار و به هنگام جوشیدن خورش باید اضافه کنید.

خورش بوقلمون خود را خوشمزه‌تر میل کنید

طرز تهیه خورش بوقلمون و تزیین آن با زرشک و خلال پسته

درست‌کردن خورش بوقلمون بسیار ساده است و مراحل طبخ آن واضح خواهد بود اما برای خوش‌طعم شدن این خورش مجلسی می‌توانید از فوت و فن‌های آشپز‌های حرفه‌ای استفاده کنید. برای مثال اضافه‌کردن آلو و شوید به خورش بوقلمون باعث بهترشدن مزه این خورش می‌شود.

آلو، شوید یا انواع سبزیجات معطر را می‌توانید به هنگام تفت دادن مواد اولیه این خورش به ظرف خود اضافه کنید. همچنین افزودن رب گوجه‌فرنگی می‌توانید خورش شما را خوش‌رنگ‌تر کند. در ضمن اضافه‌کردن زعفران به خورش بوقلمون آماده شده طعم خوشی به این خورش بی‌نظیر می‌دهد. در ادامه سایر نکات مهم در طرز تهیه خورش بوقلمون را توضیح می‌دهیم:

  • اضافه‌کردن جعفری و گشنیز می‌تواند خورش بوقلمون شما را خوش‌طعم‌تر کند.
  • در زمان تفت گوشت بوقلمون، به‌جای رب گوجه‌فرنگی حتی می‌توانید از پودر گوجه‌فرنگی استفاده کنید.
  • سعی کنید مقدار زیادی زعفران در خورش خود بریزید.
  • شما می‌توانید از سینه بوقلمون نیز استفاده کنید.
  • تخمه آفتاب‌گردان نیز می‌تواند به مجلسی‌تر شدن خورش شما کمک کند.
  • اگر دوست دارید گوشت بوقلمون شما زودتر بپزد، می‌توانید از مقداری ماست استفاده کنید.
  • افزودن برگ‌بو معطر و دارچین باعث ازبین‌رفتن بوی زهم گوشت بوقلمون می‌شود.
  • برای اینکه خورش بوقلمون شما خوشمزه شود باید منتظر باشید تا خورش به طور کامل جا بیفتد.
  • اگر در درست‌کردن خورش بوقلمون عجله دارید و زمان زیادی برای طبخ این غذا ندارید، بهتر است از زودپز استفاده کنید.
  • اضافه‌کردن سیب‌زمینی به خورش بوقلمون اختیاری است.
  • آبلیمو نیز می‌تواند چاشنی خوبی برای خورش بوقلمون محسوب شود.
  • تکه‌های خردشده بوقلمون می‌تواند به انتخاب شما درسته یا ریز باشد.
  • اگر دوست دارید تزیین خورش شما به بهترین شکل ممکن باشد، می‌توانید از سیب‌زمینی سرخ شده و آلو استفاده کنید.

سفارش آنلاین خورش بوقلمون از بهترین رستوران‌ها

باتوجه‌به اینکه گوشت بوقلمون دیرپز است و تهیه این خورش مجلسی به زمان زیادی نیاز دارید، شاید از درست‌کردن خورش بوقلمون منصرف شوید. ولی ما توصیه می‌کنیم با این خورش متفاوت از مهمانان خود پذیرایی کنید زیرا مجلس شما نسبت به سایرین رنگ و لعاب بهتری پیدا می‌کند.

شاید هم قصد درست‌کردن این خورش را در خانه داشته باشید اما مواد لازم برای آن در خانه موجود نباشد، در این شرایط راحت‌ترین راه سفارش مواد موردنیاز از طریق سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ است. این سرویس هرآنچه نیاز داشته باشید را تنها در ۳۰ دقیقه به دست شما می‌رساند.

اما اگر زمان کافی ندارید، از سرویس غذای اسنپ کمک بگیرید تا در نهایت خورشی خوشمزه را در مدت‌زمان کوتاهی تحویل بگیرید و بتوانید به بهترین شکل ممکن از مهمانان خود پذیرایی کنید. این سرویس در جهت رفاه حال شما ایجاد شده و بدون معطلی نیاز شما را برآورده می‌کند.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *