دانستنی‌های جذاب درمورد قهوه فوری

دانستنی‌های جذاب در مورد قهوه

قهوه پرطرف‌دارترین نوشیدنی در میان مردم جهان است. مهم نیست که در کدام کشور یا قاره زندگی می‌کنید، درهرصورت این نوشیدنی قهوه‌ای رنگ می‌تواند انتخاب خوبی برای رفع خستگی و دریافت دوباره انرژی شما باشد. در مورد قهوه صحبت زیاد است؛ اما برخی از نکاتی که در این مطلب به آن‌ها اشاره کرده‌ایم، ممکن است برای شما هم جذاب باشد.

«سفارش اینترنتی انواع نوشیدنی گرم و سرد»

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

یک فنجان قهوه فوری تنها در یک دقیقه

امروزه انواع و اقسام قهوه‌های فوری با طعم‌های مختلف در بازار موجود است که تمام سلایق را پوشش می‌دهند. قهوه‌های فوری همان‌هایی هستند که به‌صورت دانه‌ها درشت بوده و به‌راحتی درون آب حل می‌شوند. این دانه‌ها همان‌طور که از نامشان پیداست، در سریع‌ترین زمان ممکن یک فنجان قهوه را در اختیار شما قرار خواهند داد و با روش‌های مختلفی تهیه می‌شوند. مدل قهوه انتخاب شما هر چه که باشد، مراحل زیر برای درست‌کردن یک فنجان قهوه را باید طی کنید:

  1. یک قاشق چایخوری قهوه را با کمی آب سرد مخلوط و هم بزنید. (آب سرد، طعم قهوه را لطیف می‌کند.)
  2. آب داغ را به فنجان خود اضافه کنید.
  3. با کم‌وزیاد کردن پودر قهوه، غلطت نهایی نوشیدنی خود را تعیین کنید.
  4. می‌توانید با خامه، شکر، دارچین، کاکائو و شیر، طعم نهایی قهوه خود را متفاوت کنید.

روش‌های تولید قهوه و تأثیر آن‌ها در طعم نهایی

روش‌های تهیه قهوه فوری

روش‌های مختلفی برای تولید قهوه وجود دارد که در اینجا به ۳ نمونه از آن‌ها اشاره کرده‌ایم:

خشک‌کردن قهوه به روش انجماد

روش انجمادی یکی از فرایند‌های تولید دانه‌های قهوه است. در این روش معمولا از دانه‌های عربیکا استفاده شده و در نهایت با استفاده از فرایندی خاص، قهوه‌ای باکیفیت و با عطروطعم بسیار قوی با دمای پایین تولید خواهد شد. قهوه‌هایی که به‌صورت انجمادی خشک می‌شوند، از نظر مردم محبوب‌ترین قهوه‌های فوری موجود در بازار هستند. از ویژگی‌های اصلی این مدل قهوه، شکسته‌نشدنش در زمان قرارگرفتن در میان انگشتان دست و فشردن آنهاست.

قهوه فوری اقتصادی با خشک‌کردن پاششی

روش دیگر تهیه قهوه‌های فوری، به‌صورت پاششی است. قیمت قهوه در این حالت کمی پایین‌تر از روش انجمادی بوده و این به دلیل فرایندی بوده که در آن به کار برده می‌شود. قهوه‌هایی که به‌صورت پاششی تهیه می‌شوند، عطروطعم کمتری را دارند و بافتشان نیمه متراکم است. برای شناخت این نوع از قهوه کافی است یکی از دانه‌های آن را در میان انگشتانتان قرار داده و کمی فشار دهید، تا خرد شوند. به جز این، قهوه‌های تهیه شده با این روش نیز رنگ تیره‌تری را نسبت به روش انجمادی دارند.

تهیه قهوه با روش گیاهی

کاسنی، یکی از گیاهانی است که از آن برای خشک‌کردن قهوه نیز استفاده می‌شود. استفاده از کاسنی باعث می‌شود تا طعم نهایی قهوه کمتر شده و میزان کافئین آن نیز در حد پایین‌تری قرار گیرد. این مدل از قهوه معمولا قیمت پایین‌تری را نسبت به دیگر انواع قهوه دارد. از ویژگی‌های این مدل می‌توانیم به رنگ نارنجی آن اشاره کنیم. همچنین تراکم و بافت آن نیز نسبت به دو مدل قبلی شکننده‌تر است.

میزان کافئین در قهوه فوری چقدر است؟

میزان کافئین قهوه

بر اساس تحقیقات صورت‌گرفته، میزان کافئینی که در قهوه فوری وجود دارد، نسبت به قهوه‌های معمولی کمتر است. اعدادی که برای این دو مدل عنوان شده به‌صورت زیر هستند:

  • یک فنجان قهوه معمولی: ۱۱۲ میلی‌گرم کافئین
  • یک فنجان قهوه فوری: ۶۶ میلی‌گرم کافئین

این ویژگی باعث شده تا افرادی که به کافئین حساسیت دارند، بتوانند قهوه فوری را جایگزین، انواع معمولی کنند. در این افراد مصرف قهوه معمولی باعث افزایش اضطراب، بی‌قراری، مشکلات خواب، افزایش ضربان قلب و مواردی ازاین‌قبیل خواهد شد.

قهوه فوری را تازه نگه دارید

قهوه فوری مانند تمام مدل‌های آن برای تازه ماندن نیازمند شرایط خاصی است. مطمئنا اگر بسته‌بندی آن را در محیطی با دما و رطوبت زیاد قرار دهید، فاسد خواهند شد. بهترین مکان برای نگهداری قهوه در مناطق خشک و خنک و جا‌هایی است که نور مستقیم خورشید به آن نتابد. ظرف مخصوص این مدل از قهوه‌ها، مکان خوبی برای نگهداری آن است.

آکریلامید موجود در قهوه، یک ترکیب شیمیایی سرطان‌زا

اگرچه قهوه فوری یک نوشیدنی جذاب برای تمام افراد است. اما زیاده‌روی در نوشیدن آن باعث ایجاد مشکلات جدی در شما خواهد شد. در قهوه فوری نسبت به معمولی مقدار بیشتری آکریلامید وجود دارد. این ترکیب شیمیایی را می‌توانید در مواد بهداشتی، دود سیگار و برخی از مواد غذایی نیز ببینید. زمانی که قهوه رست می‌شود تا به مرحله نهایی مصرف برسد، آکریلامید در آن ایجاد خواهد شد که سرطان‌زاست.

به جز این قهوه فوری یکی از نوشیدنی‌هایی است که باعث کاهش جذب آهن در بدن شما خواهد شد. بهترین زمان برای کم نوشیدن آن یک ساعت قبل از غذاست.

البته این موارد، به معنی مضر بودن کامل قهوه برای بدن نیست، اما زیاده‌روی در هر ماده خوراکی می‌تواند، به‌مرورزمان آسیب‌های جدی را به بدن وارد کند.

فواید قهوه فوری که نوشیدن آن را ضروری می‌کند

طرز تهیه قهوه

با وجود ضرر‌هایی که در مورد قهوه عنوان شد، اما فواید آن بسیار بیشتر است:

  • قهوه یک تسکین‌دهنده قوی برای بدن بوده و باعث آرامش نسبی و جلوگیری از خواب‌آلودگی خواهد شد.
  • با استفاده از قهوه فوری می‌توانید در سریع‌ترین زمان، یک فنجان نوشیدنی را برای خود تهیه کنید.
  • برای تهیه قهوه فوری نیازمند وسیله یا دستگاه خاصی نخواهید بود.
  • قیمت قهوه فوری نسبت به قهوه معمولی پایین‌تر و طول عمر آن نیز بیشتر است.
  • قهوه فوری منبع بزرگی از آنتی‌اکسیدان است که خطر بیماری‌های مزمن در بدن را کاهش می‌دهد.
  • در یک فنجان قهوه، مقادیر بالایی از پتاسیم، منیزیم و ویتامین B3 وجود دارد.

سخن پایانی

قهوه بهترین نوشیدنی برای رفع خستگی و افزایش انرژی است و افراد زیادی آن را جایگزین چای می‌کنند. این مطلب یک معرفی کامل در مورد انواع قهوه‌های فوری بوده که نمونه‌های آن را در بازار دیده‌اید. در برخی مواقع این قهوه‌ها را درون دستگاه‌های مخصوصی ریخته و نوع خاصی از نوشیدنی را تهیه می‌کنند. همچنین با اضافه‌کردن طعم‌دهنده‌های مختلف می‌توان طعم آن را تغییر داد. برای تهیه قهوه فوری می‌توانید از سرویس سوپرمارکت اسنپ استفاده کنید. همچنین اگر تجربه‌ای از طرز تهیه متفاوتش دارید، آن را با ما به اشتراک بگذارید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *