طرز تهیه بورانی اسفناج، یک دسر همه‌فن‌حریف

بورانی اسفناج

بورانی اسفناج یک منبع غذایی مقوی است که مواد اولیه آن به‌آسانی تهیه و به‌راحتی درست می‌شود. این وعده غذایی علاوه بر مقوی بودن، یک غذای رژیمی محسوب شده و همه افراد می‌توانند از آن استفاده کنند؛ بنابراین، اگر دوست دارید تا این غذا را تهیه کنید، در ادامه با دستور تهیه بورانی اسفناج همراه باشید.

بورانی اسفناج مقوی و خوشمزه

در این قسمت قرار است به شما روش درست‌کردن بورانی اسفناج را آموزش دهیم. این غذا بسیار مقوی بوده و در صورتی که بتوانید هفته‌ای حداقل یک بار از آن در رژیم غذایی خانواده خود استفاده کنید، از مزایای عالی آن بهره‌مند خواهید شد.

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

مواد لازم برای درست‌کردن بورانی اسفناج

برای درست‌کردن این پیش‌غذا، به مواد اولیه زیر نیاز دارید. بدیهی است که اگر مایل به درست‌کردن حجم بیشتری از این غذای خوشمزه و مقوی باشید، باید به همین نسبت، مواد اولیه آن را نیز در دستور تهیه بورانی اسفناج افزایش دهید.

مواد اولیه

مقدار موردنیاز
اسفناج

یک کیلوگرم

ماست

۵۰۰ گرم
سیر

۳ حبه

گردو خرد شده

۴ قاشق غذاخوری
نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

طرز تهیه بورانی اسفناج

طرز تهیه بورانی اسفناج

با انجام‌دادن مراحل زیر شما می‌توانید یک بورانی اسفناج خوش طعم برای خود تهیه کنید.

  • مرحله‌ی اول: ابتدا اسفناج‌های تهیه شده را پاک کنید و به‌خوبی بشویید تا از هرگونه آلودگی پاک شوند. پس از آن اسفناج‌های شسته شده را درون یک قابلمه مناسب بریزید، یک استکان آب و نمک اضافه کرده و روی شعله گاز بگذارید. پس از پخت کامل اسفناج‌ها آن‌ها را درون یک سبد آبکش کنید.
  • مرحله‌ی دوم: بگذارید تا اسفناج‌ها درون همان ظرف خنک شوند و با چاقویی تیز آن‌ها را به‌خوبی خرد کنید. ریز یا درشت بودن اسفناج سلیقه‌ای و دلخواه است. حتی می‌توانید اسفناج‌های خود را بکوبید، البته این راه برای کسانی که از له شدن سبزی خوششان نمی‌آید توصیه نمی‌شود.
  • مرحله‌ی سوم: در این مرحله ماست را درون ظرف مناسبی ریخته و چند حبه سیر را به‌صورت ریز خرد یا رنده کنید. سیر‌ها را به ماست اضافه کرده و هم بزنید. سپس نمک و فلفل یا دیگر ادویه‌هایی که تمایل دارید در بورانی اسفناج خود تهیه کرده اضافه کنید. در این مرحله می‌توانید از ماست‌موسیرهای آماده‌ای که در مراکز خرید قرار دارند هم برای طرز تهیه بورانی اسفناج استفاده کنید.
  • مرحله‌ی چهارم: پس از سرد شدن و خرد شدن اسفناج‌ها، آن‌ها را بر اساس مقدار بورانی که می‌خواهید آماده کرده درون ظرف مناسبی بریزید. سپس ماست موسیر آماده شده یا خریداری شده را به اسفناج‌ها اضافه کنید. در صورت کم بودن هرکدام از ادویه‌ها می‌توانید مقدار آن را اضافه کرده و در آخر گردوهای خرد شده را به ترکیب ماست و اسفناج اضافه کنید. اگر در این قسمت دوست دارید مغز دیگری هم اضافه کنید، می‌توانید این کار را انجام دهید، زیرا در تمامی مراحل اضافه نمودن هر چیزی بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد.
  • مرحله‌ی پنجم: در نهایت بورانی اسفناج درست شده را برای ساعاتی درون یخچال قرار دهید تا تمام ترکیب به‌خوبی طعم مواد اولیه را به خود بگیرند.
  • مرحله‌ی ششم: بورانی را از یخچال خارج کرده، آن را درون ظرفی زیبا و مناسب پذیرایی بریزید و روی آن را با گردو یا گل محمدی خشک شده و حتی با خود اسفناج تزیین کنید. حالا بورانی خوش طعم و لذیذ شما آماده سرو و پذیرایی است.

نکات لازم جهت درست‌کردن بورانی اسفناج

نکات مهم در طرز تهیه بورانی اسفناج

باتوجه‌به نکاتی که برای شما خواهیم گفت، می‌توانید بورانی اسفناج خوشمزه‌تری تهیه کنید تا موردپسند ذائقه و سلیقه شما قرار گیرد. این نکات اگرچه ساده و ریز به نظر می‌رسند؛ اما در نهایت تأثیرگذاری قابل‌توجهی در نتیجه طبخ این غذا داشته و طعم بهتری به آن می‌بخشند.

  • اگر می‌خواهید سردی بورانی اسفناج کم‌تر شود و این مقدار سردی برای شما خوب نیست، حتما از پودر سیر و پودر موسیر استفاده کنید، زیرا از سردی ماست و اسفناج می‌کاهد.
  • اگر جز کسانی هستید که بو و طعم سیر را دوست دارید، می‌توانید از همان حبه‌های سیر استفاده کنید. اگر هم زیاد بودن طعم و بوی سیر مورد سلیقه و ذائقه شما نیست، می‌توانید از پودر سیر استفاده کنید زیرا عطر و بوی کم‌تری نسبت به سیر رنده شده دارد.
  • برای اضافه نمودن سیر به بورانی اسفناج روش‌های متفاوتی وجود دارد. این روش‌ها شامل سرخ کردن سیر‌های رنده شده و اضافه نمودن آن به بورانی اسفناج، اضافه‌کردن مستقیم سیر به ماست و اسفناج یا پختن سیر، نمک و اسفناج با یکدیگر می‌شود. از این مواردی که گفته شد می‌توانید جهت اضافه نمودن سیر به ماست و اسفناج استفاده کنید.
  • اگر علاقه دارید می‌توانید در پایان مقداری نعنا خشک شده برای آن که طعم و بوی بهتری به بورانی شما بدهد، اضافه کنید. یا اگر رنگ آن را دوست ندارید، می‌توانید مقدار کمی زردچوبه به بورانی اسفناج خود اضافه کنید. این کار باعث می‌شود مقداری رنگ بورانی اسفناج تغییر کنید.
  • از روش دیگری هم می‌توانید جهت تهیه بورانی اسفناج استفاده کنید. مقداری پیازداغ و نعنا داغ درست کنید، به ترکیب ماست موسیر و اسفناج اضافه کنید و هم بزنید. پس از اضافه نمودن بهتر است مقداری استراحت کند تا طعم مواد اضافه شده را به خود بگیرد.

برای امروز بورانی اسفناج تهیه کنید

طرز تهیه بورانی اسفناج را برای شما توضیح داده و نکات مهم برای خوشمزه‌تر شدن آن را برای شما ذکر کردیم. اگر هرکدام از مواد بالا که در تهیه بورانی استفاده می‌شود باب سلیقه و ذائقه شما نباشد، می‌توانید آن را در تهیه غذای خود حذف کنید. همچنین، اگر مواد لازم برای تهیه بورانی را در اختیار نداشتید، می‌توانید از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ استفاده کنید. با استفاده از این سرویس، سفارش شما در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت به دستتان خواهد رسید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *