طرز تهیه شیرینی کشمشی با روشی ساده و طعمی بی‌نظیر!

شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی انتخاب بسیار مناسبی برای موقعیت‌‌های مختلف است. هم برای پذیرایی در روزهایی مانند عید نوروز مناسب است و هم برای میان‌وعده‌های روز که با چای میل می‌شود. این شیرینی با کالری اندک و طعم خوب، به‌سادگی هم تهیه می‌شود. در ادامه می‌خواهیم از طرز تهیه آن برایتان بگوییم.

آشنایی با طرز تهیه شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

شیرینی کشمشی سبک است و سریع آماده می‌شود. اگر هوس کرده‌اید که به‌جای خرید شیرینی به‌ آشپزخانه بروید و خودتان دست‌به‌کار شوید باید بدانید که طرز تهیه شیرینی کشمکشی اصلا پیچیده و وقت‌گیر نیست.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی

برای تهیه شیرینی کشمشی به مواد زیر نیاز دارید:

  • ۳۱۰ گرم آرد (یک و سه‌چهارم پیمانه)؛
  • ۲۲۰ گرم پودر قند (یک‌ونیم پیمانه)؛
  • ۱۵۰ گرم کره؛
  • ۲ عدد تخم‌مرغ؛
  • نصف پیمانه کشمش پلویی؛
  • نصف قاشق چای‌خوری وانیل؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر.

مراحل تهیه شیرینی کشمشی خانگی

مواد اولیه تهیه شیرینی کشمشی را که آماده کردید، مراحل زیر را بادقت و صبر پیگیری کنید:

  • کشمش‌ها را خیس کنید و روی پارچه‌ای بگذارید تا خشک شوند؛
  • کره و تخم‌مرغی را در اختیار داشته باشید که خارج از یخچال قرار داشته و با محیط هم‌دما شده‌اند؛
  • کره و پودر قند را هم بزنید تا مخلوطی یک‌دست به ‌وجود بیاید؛
  • یکی از تخم‌مرغ‌ها را به ترکیب مرحله پیش اضافه کنید و دوباره با هم‌زن، همه مواد را هم بزنید؛
  • تخم‌مرغ دیگر را هم با وانیل به ترکیب اضافه کنید و یک ‌دقیقه هم بزنید؛
  • آرد و بیکینگ‌پودر را ترکیب و الک کنید تا یک‌دست شوند؛
  • آرد و بیکینگ‌پودر را به مواد ترکیب‌شده در مراحل قبل اضافه کنید؛
  • مواد را هم بزنید و کم‌کم، کشمش‌ها را هم به آنها اضافه کنید؛
  • از هم‌زن روی دور کُند، برای ترکیب‌کردن مواد کمک بگیرید؛
  • کف سینی فر را چرب کنید و کاغذ نچسبی را در آن قرار بدهید؛
  • مواد شیرینی را با قیف یا قاشق و با فاصله از هم در کف قالب بریزید؛
  • با قاشق، روی مواد را تخت کنید؛
  • فر را روی دمای ۱۷۰ سانتی‌گراد تنظیم کنید؛
  • ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می‌خواهید تا شیرینی‌ها رنگ طلایی پیدا کنند و پخته شوند.

بعد از پخته‌شدن، شیرینی‌ها را از فر خارج کنید و بگذارید تا کمی سرد شوند و بعد آنها را از کاغذ نچسب جدا کنید.

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی با تابه و بدون فر

اگر فر ندارید، نگران نباشید چون می‌توانید شیرینی کشمشی را با تابه و روی گاز هم بپزید. مراحل تهیه شیرینی کشمشی خانگی به این ترتیب است:

  • آماده‌کردن مواد لازم برای پخت شیرینی مشابه تهیه آن با فر است.
  • بعد از اینکه مواد اولیه و ترکیب را آماده کردید، تابه را بیاورید و آن را به‌مدت ۱۵ دقیقه روی گاز حرارت بدهید؛
  • تابه را که روی گاز گرم کردید، کاغذی نچسب را در آن قرار بدهید؛
  • کمی روغن هم برای چرب‌کردن کف تابه استفاده کنید؛
  • خمیرتان را به اندازه گردوهای کوچک جدا کنید و با فاصله کف تابه بریزید؛
  • زیر گاز را کم کنید و اجازه بدهید که شیرینی‌ها با حرارت ملایم و در تابه دربسته بپزند؛
  • بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، شیرینی‌ها پخته می‌شوند.

به گرم‌کردن تابه، پیش از ریختن مایع دقت زیادی داشته باشید چون این روند باعث پف‌کردن شیرینی‌هایتان می‌شود. همیشه به نکات این‌چنینی دقت کنید تا در انتهای کار، غافل‌گیر نشوید و نتیجه‌ای دلخواه بگیرید.

طرز تهیه شیرینی کشمشی و گردویی

شیرینی کشمشی و گردویی

ترکیب کشمش و گردو همیشه از بهترین و پرطرفدارترین‌ها بوده است. حضور افتخاری گردو در شیرینی کشمشی هم برای بسیاری از افراد خوشایند است. اگر شما هم از این هم‌نشینی خوشتان می‌آید و دوست دارید که یک شیرینی مقوی و خوش‌طعم آماده کنید، به این دستور تهیه هم دقت داشته باشید:

  • ۵۰ گرم گردوی خردشده آماده کنید؛
  • آن را به مواد اولیه شیرینی کشمشی در زمان اضافه‌کردن کشمش بیفزایید؛
  • روند پیشین را ادامه بدهید و شیرینی خوشمزه و پرپیمان‌تری بپزید.

این شیرینی برای پذیرایی از مهمان‌ها هم گزینه مناسبی است و می‌تواند میان‌وعده بسیار مفیدی برای کودکان هم باشد.

فوت‌وفن پخت بهترین شیرینی کشمشی خانگی

اگر دوست دارید که شیرینی‌های کشمشی‌تان حسابی خوشمزه و حرفه‌ای از کار دربیاید، خوب است که به این توصیه‌ها هم نگاهی داشته باشید:

  • حتما میان موادی که در هر بخش از قالب می‌ریزید، فاصله بگذارید. در زمان پخت، شیرینی پف می‌کند و بزرگ‌تر هم می‌شود. باید میان شیرینی‌هایتان فاصله کافی باشد تا در طول پخت با هم برخورد پیدا نکنند.
  • به‌جای کره می‌توانید از روغن جامد هم استفاده کنید اما یادتان باشد که این نوع روغن برای سلامتی آن‌چنان مناسب نیست و در ضمن، عطر کره باعث خوش‌طعم‌ترشدن شیرینی می‌شود.
  • اگر مایل باشید، برای خوش‌عطرشدن شیرینی می‌توانید از کمی پوست پرتقال یا هل هم در ترکیبش استفاده کنید.
  • برای بهترشدن قیافه و طعم شیرینی می‌توانید، پیش از قرارداد مایع در فر، کمی پودر قند روی آن بریزید.
  • اگر دوست دارید که شیرینی‌تان حرفه‌ای و خوشمزه از کار دربیاید، بهتر است که از آرد سفید قنادی برای پختن آن استفاده کنید.

نگاهی به ارزش غذایی شیرینی کشمشی

در زمان پخت‌وپز، خرید حضوری یا سفارش شیرینی آنلاین به ارزش غذایی‌اش هم دقت کنید. اگرچه شیرینی‌خوردن همیشه شیرین و لذت‌بخش است اما اگر حواسمان نباشد، خیلی زود ما را چاق می‌کند و عوارض ناخوشایندی به‌همراه می‌آورد.

با درنظرگرفتن کالری شیرینی کشمشی و هر شیرینی دیگری، امکان مدیریت و کنترل رژیم غذایی به‌خوبی فراهم می‌شود. در این شیرینی هم ترکیب مواد به‌این ترتیب‌اند. در هر ۱۰۰ گرم شیرینی کشمشی، مواد زیر وجود دارند:

  • ۴۰۱ کیلوکالری انرژی؛
  • ۶۸ گرم کربوهیدرات؛
  • ۴ گرم پروتئین؛
  • ۱۴ گرم چربی.

حالا شما بگویید

شیرینی کشمشی قدیمی

اگر به‌دنبال طعم شیرینی کشمشی قدیمی هستید و دوست دارید که طعم عیدهای کودکی‌تان را دوباره بچشید، با این دستور برای پخت‌وپز آماده شوید. یادتان باشد که سرویس کیک و شیرینی اسنپ هم همیشه در دسترس است و اگر امکان یا حوصله شیرینی‌پختن را نداشته باشید، شیرینی کشمشی یا هرچیز دیگری را درب منزل به شما تحویل می‌دهد. هر زمان هم که فرصت و علاقه داشتید، از روی دستور ساده شیرینی کشمشی این مقاله، بوی خوش شیرینی تازه را در فضای خانه جاری کنید.

تابه‌حال، برای پختن این مدل از شیرینی یا موارد دیگر تلاش کرده‌اید؟ موفق بوده‌اید؟ یادتان باشد که در شیرینی‌پزی به‌خرج‌دادن صبر اهمیت زیادی دارد. باید بادقت، مراحل گفته‌شده و نکات را رعایت کنید تا به‌راحتی شیرینی خوشمزه و خوش‌قیافه‌ای بپزید که انگشت‌هایتان را هم با آن نوش‌جان می‌کنید!

اشتراک گذاری پست

1 دیدگاه

  • Mina Mozaffari پاسخ

    سپاسگزارم که خیلی ساده این شیرینی را شرح داده‌اید. کمک بزرگی بود

    ۱۱ دی, ۱۴۰۲ در ۴:۳۴ ق٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *