طرز تهیه زیتون پرورده با طعم و رنگ بی‌نظیر

درست کردن زیتون پرورده در خانه

زیتون پرورده یکی از چاشنی‌های خوشمزه است که معمولا افراد از آن در کنار غذا استفاده می‌کنند. زیتون پرورده متعلق به شهرهای شمالی کشور است و در شهرهایی مانند منجیل و رودبار می‌توانید انواع متفاوت آن را خریداری کنید.

اما شما می‌توانید خودتان در خانه به سادگی زیتون پرورده درست کرده و همراه با غذا نوش جان کنید. در این مقاله قرار است به طرز تهیه زیتون پرورده به ساده‌ترین شکل بپردازیم.

 

درست کردن زیتون پرورده خوش‌طعم در خانه

زیتون پرورده‌ی شمالی با طعم عالی

در جدول زیر مواد لازم برای تهیه ۲ شیشه زیتون پرورده آمده‌است. شما می‌توانید بر حسب مقداری که قصد دارید زیتون پرورده درست کنید، این اندازه‌ها را کم و زیاد کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
زیتون پرورده ۱کیلوگرم
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
آب انار نصف پیمانه
دانه انار نصف پیمانه
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
مغز گردو ۳۰۰ گرم
سیر ۱ بوته
سبزی معطر به میزان لازم
نمک و گلپر به میزان لازم

 

 

مراحل درست کردن زیتون پرورده به صورت قدم به قدم

زیتون پرورده با رب انار

با استفاده از این آموزش شما یاد می‌گیرید تا زیتون پرورده را به ساده‌ترین شکل و بدون دردسر درست کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

  • مرحله‌ی اول: در ابتدای کار باید زیتون‌ها را آماده کنید. دقت کنید، هرچه که زیتون شما ریزتر باشد؛ طعم و مزه‌ی پرورده بهتر خواهد شد. اگر از زیتون شور استفاده می‌کنید، حتما قبل از استفاده آن را به خوبی بشویید تا نمک آن کم شود.

 

  • مرحله‌ی دوم: بعد از شستن زیتون‌ها، باید هسته‌ی آن‌ها را خارج کنید و در یک ظرف مناسب بریزید. اگر انجام این کار برایتان سخت است، می‌توانید تا زیتون‌ها را با چاقو نصف کرده و سپس هسته‌ی آن را خارج کنید.

 

  • مرحله‌ی سوم: حالا وقت آن است تا به زیتون‌ها، آب انار ترش و رب انار را اضافه کنید و به خوبی بهم بزنید تا آب انار و رب انار مخلوط شوند و به خورد زیتون‌ها برود.

 

 

درست کردن زیتون پرورده با گردو

  • مرحله‌ی چهارم: مغز گردوی خرد شده و دانه‌های انار را به زیتون‌ها اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید.

 

  • مرحله‌ی پنجم: حالا که تمام مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شدند، باید سبزی معطر را اضافه کنید. برای سبزی معطر می‌توانید از گشنیز، جعفری و چوچاق استفاده کنید. فقط باید این سبزی‌ها را به خوبی خرد و ریز کرده باشید.

 

  • مرحله‌ی ششم: در آخرین مرحله نیز سیرهایی را که به خوبی رنده شده‌اند به همراه نمک، گلپر و روغن زیتون به مواد اضافه کنید و خوب بهم بزنید.

 

  • مرحله‌ی هفتم: حالا تمام مواد را به مدت ۳ تا ۴ روز درون یخچال قرار دهید تا به خوبی جا بیفتد. بعد از گذشت این زمان زیتون پرورده‌ی شما آماده است و می‌توانید آن را به همراه غذا نوش جان کنید.

 

ترفندهای درست کردن زیتون پرورده به بهترین شکل

استفاده از سبزی معطر در درست کردن زیتون پرورده

برای این که زیتون پرورده‌ای که درست می‌کنید طعم و همچنین رنگ بهتری داشته باشد، نکاتی وجود دارد که در ادامه آن‌ها را گفته‌ایم.

  • می‌توانید قبل از درست کردن زیتون پرورده، زیتون‌ها را به مدت دو ساعت در یک ظرف آب بریزید تا نرم‌تر شوند. اما قبل از این که با سایر مواد مخلوط کنید اجازه دهید تا کاملا خشک شده تا از کپک زدن آن جلوگیری شود.

 

  • سبزی اصلی که برای درست کردن زیتون پرورده مورد استفاده قرار می‌گیرد، یک سبزی شمالی به اسم چوچاق است که تنها در شهرهای شمالی پیدا می‌شود، به عنوان جایگزین چوچاق می‌توانید از نعناع و گشنیز استفاده کنید. هرگز از پیاز و پنیر برای تهیه پرورده استفاده نکنید، با این کار به مرور زمان و در صورت ماندن، طعم بدی را ایجاد می کند.

 

  • ممکن است بعد از خرید زیتون و چشیدن طعم آن متوجه شوید، که طعم تلخی دارد. اگر با همین زیتون بخواهید پرورده را درست کنید؛ قطعا طعم تلخی خواهد داشت. برای این که تلخی زیتون را بگیرید می‌توانید آن را چند بار بجوشانید و سپس آب آن را خالی کنید.

 

  • اگر دوست دارید تا زیتون پرورده‌ی شما رنگ روشن‌تری داشته باشد، می‌توانید از گردوی بیشتری استفاده کنید و اگر رب انار بیشتر باشد، رنگ تیره‌تری خواهد داشت. در مورد استفاده از رب انار نیز بهتر است به سراغ استفاده از رب انار ترش یا ترش و شیرین بروید. ممکن است، اگر از رب انار خیلی ترش استفاده کنید، طعم نهایی برای شما زیاد جذاب نباشد.

 

  • تا جایی که برایتان ممکن است، سعی کنید تا از زیتون ریز، سبز و بدون هسته استفاده کنید. هرچه زیتون زیر تر باشد، طعم پرورده‌ی شما بهتر خواهد بود. همچنین قبل از خرید زیتون‌ها حتما به این مورد دقت کنید، که تازه باشند. چرا که در کیفیت نهایی خیلی تاثیر گذار است.

 

  • در مورد گردوی استفاده شده نیز باید بگوییم سعی کنید که تازه باشد، هرچه گردو قدیمی‌تر باشد، باعث می‌شود تا پرورده، زودتر تلخ شود. همچنین هرچه گردو ریزتر باشد، بهتر است.

 

  • برای این که بتوانید زیتون پرورده را بهتر و بیشتر نگهداری کنید، آن را در ظرف شیشه‌ای بریزید و در یخچال قرار دهید.

سفارش آنلاین زیتون پرورده از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ

زیتون پرورده با طعم اصیل

ممکن است گاهی شما برای خرید یک مواد غذایی عجله داشته باشید و بخواهید در سریع‌ترین زمان ممکن به دست شما برسد. به طور مثال در حال درست کردن زیتون پرورده هستید و یکی از مواد اولیه را در خانه موجود ندارید! با استفاده از سرویس سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ، در کمتر از نیم ساعت می‌توانید هرچیزی را که نیاز دارید تهیه کنید.

با سرویس تحویل فوری حتی اگر در بین درست کردن غذا یکی از مواد اولیه و لازم را سفارش دهید، با نهایت سرعت آن را خواهید داشت و جدا از آن دیگر وقت شما برای خرید کردن و بیرون رفتن از خانه صرف نمی‌شود.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.