یکی از خوردنیهای خوشمزهای که بهویژه در فستفودها بسیار مورداستفاده قرار میگیرد، پیاز کاراملی است. این نوع پیاز طعمدار شده، بسیار خوشمزهتر از پیاز معمولی بوده و میتوانید از آن در تهیه انواع غذاها و همینطور تزئین دیس غذا و سالادهای خود استفاده کنید. در این مطلب با ما همراه شوید تا نگاهی به طرز تهیه پیازداغ کاراملی بیندازیم.
مواد اولیه تهیه پیاز کاراملی
پیاز کاراملی، نهتنها طعم بسیار جذابتری از پیازداغ معمولی دارد؛ بلکه ظاهر آن نیز جذابیت بیشتری داشته و اشتها برانگیز است.
برای تهیه این پیاز با طعم خاص و ظاهر جذاب خود؛ به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت:
مواد اولیه | میزان لازم |
پیاز متوسط | ۵ عدد |
کره | ۵۰ گرم |
شکر | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار کافی |
سرکه بالزامیک | ۲ قاشقچایخوری |
مراحل تهیه پیازداغ کاراملی
برای تهیه پیازداغ کاراملی، مراحل زیر را دنبال کرده و دقت داشته باشید که هر مرحله را مطابق با فرایند آن پیش ببرید:
- مرحلهی اول: در مرحلهی اول پیازها را شسته، پوستکنده و خرد کنید. دقت داشته باشید که پیازها را باید به قطعات منظم تقسیم کرده و طوری خرد کنید که اندازه و شکل آنها، شبیه به هم باشد. این باعث خواهد شد تا پس از آمادهشدن، پیازها شکل بهتری داشته و در تزئین غذا، جذابتر به چشم بیایند.
- مرحلهی دوم: حالا یک تابه مناسب برداشته و کره را داخل آن بریزید تا گرم شده و ذوب شود. سپس روغن زیتون را نیز اضافه کنید تا در تابه به همراه کره گرم شود.
- مرحلهی سوم: نوبت آن رسیده که پیازهای خرد شده را داخل مخلوط کره و روغن زیتون بریزید و با هم زدن، به پیازهای خرد شده فرصت دهید تا خوب تفت بخورند. دقت داشته باشید که پیازها نسوخته و بهصورت ملایم به تفت دادن آنها، ادامه دهید.
- مرحلهی چهارم: زمانی که رنگ پیازها تغییر کرده و طلاییرنگ شد، نوبت به اضافهکردن شکر و نمک میرسد. پس از اضافهکردن شکر و نمک، حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا پیازها رنگ کاراملی به خود گرفته و کامل سرخ و ترد شوند. این ممکن است چیزی بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان نیاز داشته باشد.
- مرحلهی پنجم: در نهایت، مقداری سرکه را به پیازهای کاراملی آماده شده، زده و از تابه خارج کرده و در ظرف دلخواه خود بریزید.
نکات مهم برای درستکردن پیاز کاراملی
برای آن که این نوع پیاز تفتداده شده شما، طعم و ظاهر بهتری پیدا کند؛ این نکات را در نظر داشته باشید:
- حتما پیازها را ضخیم خرد کنید که در زمان تفتداده شدن، بهسرعت نسوخته و بتوان آن را کاراملی کرد.
- درصورتیکه پس از اضافهکردن نمک و شکر، متوجه شدید که تابه بیش از حد خشک است؛ دوباره مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
- در استفاده از سرکه زیادهروی نکنید تا به طعم غالب این نوع پیاز سرخ شده، تبدیل نشود.
نگهداری مناسب از پیاز کاراملی
در بالا نگاهی به طرز تهیه پیازداغ کاراملی انداختیم. شما میتوانید در صورت تمایل، پیازهای آماده شده را در یک ظرف دربسته، برای دو تا سه روز نیز در یخچال نگهداری کرده و مجدد از آنها استفاده کنید. پیشنهاد میکنیم که برای خرید پیاز تازه و دیگر مواد اولیه موردنیاز خود در تهیه این خوردنی خوشمزه، از طریق سرویس سوپرمارکت اسنپ، اقدام کنید.
شما چه تجربهای در این باره داشته و برای تهیه این نوع پیاز سرخ شده، از چه تکنیکی استفاده میکنید؟ تجربیات خود دراینخصوص را با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید. همینطور پیشنهاد میکنیم که این مطلب را برای دوستان و آشنایان خود ارسال کرده و آنها را نیز با روش تهیه این نوع پیازداغ به شکل کاراملی، آشنا کنید.
دیدگاهتان را بنویسید