یکی از پیتزاهای بسیار خوشمزه که میتوانید در منزل نیز بهسادگی آن را تهیه کرده و از طعم عالی آن همراه با خانواده لذت ببرید، پیتزای پپرونی است. همانطور که میدانید انواع مختلفی از پیتزاها با ترکیب و طعمهای مختلف وجود دارند و طرز تهیه پیتزا پپرونی فستفودی، یکی از این انواع پیتزا است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
طرز تهیه پیتزا پپرونی خانگی
برای آن که بتوانید این نوع پیتزا را در منزل تهیه کنید؛ بهتر است که فر در اختیار داشته باشید. اما در غیر این صورت با کمی دقت و حوصله، امکان تهیه آن، بدون فر را نیز خواهید داشت. در زیر مواد اولیه و مراحل تهیه پیتزای پپرونی را دنبال خواهیم کرد.
مواد اولیه برای تهیه پیتزای پپرونی در منزل
مواد اولیه موردنیاز برای تهیه این پیتزا به شرح زیر هستند:
مواد اولیه | میزان لازم |
خمیر پیتزا | ۴ عدد |
سس کچاپ | ۴ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | یک کیلوگرم |
پپرونی | ۴۰۰ گرم |
قارچ | ۸ عدد متوسط |
فلفلدلمهای سبز و نارنجی | ۴ قاشق سوپخوری |
آویشن | به مقدار کافی |
فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر سیر | به مقدار کافی |
مراحل تهیه پیتزا پپرونی خانگی
برای تهیه این پیتزای خوشمزه در منزل، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحلهی اول: پیش از هر چیزی سینی فر را خارج کرده و خمیرهای پیتزا را روی آن قرار دهید. درصورتیکه سینی فر بهاندازهای بزرگ نیست که بتوانید تمام خمیرها را روی آن قرار دهید؛ لازم خواهد بود که این کار را در دو مرحله پیش ببرید.
- مرحلهی دوم: سپس روی هر یک از خمیرها، بهاندازه یک قاشق غذاخوری سس کچاپ ریخته و به کمک یک کارد یا پشت چنگال بهخوبی پخش کنید. به شکلی که تمام سطح خمیر کاملا یکدست به سس کچاپ آغشته شود.
- مرحلهی سوم: حالا مقداری پنیر پیتزا روی سس ریخته و بادقت پخش کنید، به شکلی که تمام سطح را پوشش داده و همه جای خمیر آغشته به سس کچاپ، لایهای از پنیر را داشته باشد. به یاد داشته باشید که این لایه پنیر باعث خواهد شد تا بتوانید بافت یکدست پیتزا را بهخوبی ایجاد کرده و پس از پخت، مواد آن از هم جدا نشوند.
- مرحلهی چهارم: سپس روی پنیرهای پخش شده، قارچ حلقهحلقه شده و پپرونیهای حلقهحلقه شده را به شکلی منظم پخش کرده و دقت داشته باشید که تمام سطح را پوشانده و کاملا پر کنند.
- مرحلهی پنجم: در این مرحله تمام سطح پیتزاها را با پنیر به شکلی بپوشانید که لایه رویی، کاملا سفید شده و هیچ چیزی از مواد زیرین آن پیدا نباشد.
- مرحلهی ششم: روی لایه نهایی پنیر پیتزا، چند عدد حلقه پپرونی به شکلی منظم بچینید و لابهلای آنها، فلفلدلمهای که پیشازاین نگینی خرد شده است؛ پخش کنید.
- مرحلهی هفتم: در نهایت مقداری آویشن و فلفل سیاه و همینطور پودر سیر روی پیتزاها بپاشید.
- مرحلهی هشتم: لازم است که از قبل فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده باشید. در اینجا سینی فر را داخل آن قرار داده و بگذارید برای مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بماند.
- مرحلهی نهم: بهمحض آن که مشاهده کردید پنیر تغییر رنگ داده و در حال طلایی شدن است؛ پیتزاها را از فر خارج کرده و ۳۰ ثانیه صبر کنید که از داغی اولیه فاصله بگیرد. حالا به کمک پیتزابر، پیتزاها را به ۸ برش مساوی تقسیم کرده و سرو کنید.
طرز تهیه پیتزا پپرونی فستفودی در تابه
همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم؛ اگر به فر دسترسی نداشته باشید، میتوانید از تابه برای طبخ این غذای خوشمزه فستفودی کمک بگیرید. در این صورت لازم است که کف تابه را به مقدار بسیار کمی چرب کرده و پیتزاها را که طبق دستورالعمل بالا آماده کردهاید، داخل تابه قرار دهید.
حتما تابه را روی شعلهپخشکن گذاشته و درب آن را نیز بسته نگه دارید. در این صورت لازم است که بهمراتب بیشتر از چیزی که در روش پخت در فر داشتیم، وضعیت پیتزا در حال آمادهشدن را بررسی کنید که احیانا ته نگرفته یا بخشی از آن نپخته باقی نماند.
سفارش پیتزا پپرونی از سرویس غذای اسنپ
در بالا مراحل تهیه پیتزای پپرونی فستفودی در منزل را دنبال کردیم. اما اگر مایل هستید که بدون طیکردن این مراحل؛ بهراحتی پیتزای موردعلاقه خود را در زمانی کوتاه داغ و آماده تحویل بگیرید؛ توصیه میکنیم که به سراغ سرویس سفارش آنلاین غذای اسنپ رفته و به این شکل پیتزایی خوشمزه و باکیفیت را از بهترین فستفودهای نزدیک به محل خود، به شکل آنلاین خریداری کنید. اما اگر دوست دارید در خانه بمانید و تجربه درستکردن یک پیتزای خوشمزه را در منزل داشته باشید، میتوانید بهراحتی تمام مواد لازم را از طریق سرویس سوپرمارکت اسنپ سفارش دهید. شما چه تجربهای در این باره دارید؟
دیدگاهتان را بنویسید