ادویه پاپریکا ترکیبی از فلفلهای خشک است و انواع گوناگونی دارد. پاپریکا یکی از معروفترین ادویهها در سراسر جهان محسوب میشود که هم رنگ بینظیری دارد و هم طعم آن بهعنوان یک چاشنی، غذای شما را دگرگون میکند. بیشتر انواع مختلف پاپریکا مربوط به اسپانیا و مجارستان است. طعم تند، شیرین یا دودی دارد و عطر نهایی آن بهشدت دلنشین است. این ادویه نهتنها در اسپانیا و مجارستان که در سراسر دنیا و حتی ایران نیز طرفداران بسیار زیادی دارد و در انواع غذاها از آن استفاده میشود.
طرز تهیه پاپریکا در منزل
برای تهیه ادویه پاپریکا در منزل شما فقط به یک کیلوگرم فلفلدلمهای قرمز یا فلفل پاپریکا احتیاج دارید. ازآنجاییکه تهیه فلفل پاپریکا احتمالا برای شما آسان نخواهد بود، به شما توصیه میکنیم که از فلفلدلمهای قرمز استفاده کنید.
مرحلهی اول: در مرحلهی اول از درستکردن پودر پاپریکا، ابتدا باید فلفلدلمهایها را شسته و آنها را از وسط برش بدهید. سپس دانههای آنها را خارج کرده و قسمتهای اضافه درون فلفلها را نیز جدا کنید و دور بریزید.
مرحلهی دوم: بعد از آن فلفلدلمهایها را به شکل خلال نازک برش داده و آنها را در یک سینی آلومینیوم یا استیل قرار دهید.
مرحلهی سوم: در گام بعدی برای خشککردن فلفلهای دلمهای به شما پیشنهاد میکنیم که آنها را در مقابل نور خورشید قرار دهید. نور خورشید بین ۲ تا ۵ روز میتواند فلفلهای شما را خشک کند. البته گزینههای دیگری مانند بخاری و شوفاژ یا فر هم وجود دارند که شما خیلی سریعتر میتوانید فلفلها را با آنها خشک کنید.
مرحلهی چهارم: حال در ادامه اگر تصمیم گرفتید بهجای نور خورشید از فر برای خشککردن فلفل استفاده کنید، به شما توصیه میکنیم که فر را با درجه حرارت کم روشن کرده و فلفلدلمهایها را در داخل سینی فر قرار داده و درون فر بگذارید.
مرحلهی پنجم: زمانی که احساس کردید فر شما بیش از اندازه داغ شده آن را خاموش کنید و تا مدت ۴۵ دقیقه درب فر را باز نکنید و اجازه بدهید که حرارت فر کم شده و حین کمشدن حرارت فلفلدلمهایها نیز خشک و قهوهای رنگ شوند.
مرحلهی ششم: بعد از اینکه فلفلدلمهایها خشک شدند آنها را درون آسیاب بریزید و خرد کنید. دقت کنید که اگر فلفلدلمهایها خشک شده باشند؛ اما آسیاب نشده و در فضای منزل بمانند، رطوبت هوا را به خود جذب خواهند کرد و دیگر بهراحتی آسیاب نخواهند شد.
مرحلهی هفتم: از جمله موارد مهمی که در تهیه پودر پاپریکا باید به آن دقت کنید این است که در زمان آسیاب کردن فلفلهای دلمهای، کمی روغن مایع به آنها اضافه کنید. این کار باعث میشود که فلفلهای شما خوشرنگتر باشند و همینطور چسبندگی پاپریکاها کمتر خواهد شد.
مرحلهی هشتم: در ادامه بعد از اینکه پودر پاپریکاهای شما آماده شد، آنها را درون یک ظرف مناسب ریخته و درب ظرف را ببندید. باید پودر فلفل پاپریکا را در یخچال نگهداری کنید. این کار سبب میشود که عطروطعم پاپریکا تا مدتزمان طولانی ثابت باقی بماند. البته اگر تصمیم گرفتید پودر پاپریکاهای خانگی را که تهیه کردهاید بیشتر از یک سال نگه دارید، توصیه میکنیم که حتما آنها را فریز کنید.
پاپریکا، معجزه جهان ادویهجات
در این مطلب برای شما شرح دادیم که طرز تهیه پودر پاپریکا چطور انجام میشود. شما پودر پاپریکا را میتوانید بهراحتی در منزل تهیه کنید. فقط اینکه اگر فصلی که در آن تصمیم به تهیه پودر پاپریکا دارید، فصل تابستان باشد بهتر است. گرمای طاقتفرسای آفتاب ظهر تابستان بهخوبی و بهراحتی میتواند آب فلفلهای پاپریکا را گرفته و آنها را خشک کند. در نهایت حتی اگر در زمستان هم با کمبود ادویه پاپریکا روبرو شدید و تصمیم گرفتید که این ادویه را بهصورت خانگی تهیه کنید، باز هم هیچ مشکلی وجود ندارد. بخاری شوفاژ و حتی فر بهراحتی میتوانند شما را به هدف مورد نظرتان برسانند.
در آخر فراموش نکنید که اگر تصمیم گرفتید برای تغییر عطر، طعم و رنگ غذاهای خود پودر پاپریکای خانگی تهیه کنید و مواد موردنیاز یعنی پاپریکا را در منزل نداشتید، سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ در کوتاهترین زمان ممکن یعنی حداکثر ۳۰ دقیقه میتواند تمام مواد موردنیاز را درب منزل به شما تحویل دهد تا شما یک پودر پاپریکای خوشرنگ و معطر تهیه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید