طرز تهیه دو نوع متفاوت و خوشمزه از سوپ قارچ!

سوپ قارچ

سوپ قارچ یکی از انواع محبوب سوپ در سراسر جهان است که دستور پخت آسانی دارد. این سوپ در اغلب رستوران­ها و مهمانی­ها به عنوان پیش­غذا سرو می­شود، اما با توجه به ارزش غذایی زیاد، می­تواند به عنوان غذای اصلی به ویژه در وعده شام نیز محسوب شود. این غذای خوشمزه با روش­های مختلفی تهیه می­شود، اما محبوب­ترین نوع آن استفاده از خامه و شیر است. همچنین می­توان مرغ و جو پرک را نیز در طبخ آن بکار برد. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه سوپ قارچ را با دو روش مختلف آموزش دهیم.

طرز تهیه سوپ قارچ ساده با شیر و خامه

استفاده از شیر و خامه در تهیه سوپ قارچ مورد پسند اغلب افراد می­باشد که در ادامه آن را به صورت مرحله به مرحله خواهید آموخت.

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

سوپ قارچ شیر و خامه

مواد اولیه سوپ قارچ شیر و خامه

در اینجا مواد لازم برای درست کردن سوپ قارچ ساده برای ۴ نفر را معرفی خواهیم کرد. اگر قصد دارید این غذا را برای تعداد کمتر یا بیشتری درست کنید، با چند ضرب و تقسیم ساده میزان مواد اولیه مورد نیاز شما به دست خواهد آمد.

مواد لازم مقدار لازم
قارچ ۵۰۰ گرم
هویج ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
کره ۱۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
شیر ۲۵۰ گرم
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
جعفری و تره خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، زردچوبه و پودر پاپریکا به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

 

دستور تهیه سوپ قارچ شیر و خامه

مطابق با طرز تهیه سوپ قارچ و پس از آماده سازی مواد لازم باید مراحل زیر را دنبال کنید تا در نهایت به یک سوپ خوشمزه و خوش­طعم دست یابید.

  • مرحله یکم: در دستور تهیه سوپ قارچ ساده، ابتدا کره را در یک قابلمه ریخته و روی شعله قرار دهید تا ذوب شود. پس از خردکردن پیاز به شکل نگینی، آن را داخل کره بریزید. پس از آنکه پیاز سبک شد مقداری زردچوبه به آن بیافزایید تا رنگ پیاز بهتر شود.
  • مرحله دوم: هویج را به صورت درشت رنده کرده، داخل قابلمه ریخته و مجددا تفت دهید. پس از ۱۰ دقیقه، قارچ­ها را به صورت خلالی باریک خرد کنید و همراه آبلیمو به مواد درون قابلمه بیافزایید. آبلیمو از سیاه شدن و تغییر رنگ قارچ­ها در هنگام سرخ شدن جلوگیری می­کند.
  • مرحله سوم: طبق طرز تهیه سوپ قارچ، پس از آنکه قارچ­ها به خوبی سرخ شده و آب آن­ها گرفته شد، آرد را در مقدار کمی آب حل کرده و اضافه کنید. حالا ادویه­ها را داخل مواد ریخته و به خوبی مخلوط کنید.
  • مرحله چهارم: سه لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کرده و پس از آنکه جوشید، شیر را نیز داخل سوپ بریزید.
  • مرحله پنجم: اجازه دهید تا سوپ اندکی حرارت ببیند و مراقب باشید که سر نرود. حالا در یک ظرف دیگر، خامه را با مقدار کمی از سوپ ترکیب کنید و به قابلمه بازگردانید.
  • مرحله ششم: در پایان جعفری و تره خرد شده را نیز اضافه کرده و منتظر بمانید تا سوپ به غلظت دلخواه شما برسد.
  • مرحله هفتم: اکنون سوپ را درون یک ظرف بریزید و با قارچ سرخ شده یا جعفری خرد شده تزئین کنید.

سوپ قارچ ساده شما آماده است، نوش جان!

طرز تهیه سوپ قارچ با جو پرک و گوشت مرغ

 سوپ قارچ مرغ و جو پرک

ترکیب سوپ قارچ با مرغ و جو پرک طعمی لذیذ را ایجاد خواهد کرد که در ادامه طرز تهیه سوپ قارچ مرغ را به صورت مرحله به مرحله خواهید آموخت.

مواد اولیه سوپ قارچ مرغ و جو پرک

در اینجا مواد لازم برای درست کردن سوپ قارچ مرغ برای ۴ نفر را معرفی خواهیم کرد. اگر قصد دارید این غذا را برای تعداد کمتر یا بیشتری درست کنید، با چند ضرب و تقسیم ساده میزان مواد اولیه مورد نیاز شما به دست خواهد آمد.

مواد لازم مقدار لازم
قارچ ۳۰۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد
هویج ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
جو پرک ۱۰۰ گرم
کره به میزان لازم
خامه ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲۵۰ گرم
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
جعفری و تره خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، زردچوبه و پودر پاپریکا به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

 

دستور تهیه سوپ قارچ مرغ و جو پرک

  • مرحله یکم: در طرز تهیه سوپ قارچ مرغ و جو پرک، ابتدا مرغ را به همراه یک عدد پیاز قاچ شده، نمک و مقداری فلفل، داخل یک قالمه قرار داده و اجازه دهید تا مرغ کاملا پخته شود. سپس مرغ را خارج کرده و به صورت ریز خرد کرده و یا ریش ریش کنید.
  • مرحله دوم: در ظرفی دیگر جو پرک را بپزید تا خوب نرم شود. دقت داشته باشید که جو به راحتی سر می­رود، پس بهتر است که از یک ظرف بزرگ استفاده کنید.
  • مرحله سوم: کره را در یک قابلمه ریخته و روی شعله قرار دهید تا ذوب شود. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و به کره اضافه کنید. پس از آنکه پیاز سبک شد مقداری زردچوبه به آن بیافزایید تا رنگ پیاز بهتر شود.
  • مرحله چهارم: هویج را به صورت درشت رنده کرده، داخل قابلمه ریخته و مجددا تفت دهید. پس از ۱۰ دقیقه، قارچ­ها را به صورت خلالی باریک خرد کنید و همراه آبلیمو به مواد درون قابلمه بیافزایید. آبلیمو از سیاه­شدن و تغییر رنگ قارچ­ها در هنگام سرخ­شدن جلوگیری می­کند.
  • مرحله پنجم: مطابق با طرز تهیه سوپ قارچ، پس از آنکه قارچ­ها به خوبی سرخ شده و آب آن­ها گرفته شد، جو پرک پخته­شده و مرغ ریش ریش شده را به قابلمه بیافزایید. حالا ادویه­ها را داخل مواد ریخته و به خوبی مخلوط کنید.
  • مرحله ششم: آب مرغ را صاف کرده و به قابلمه اضافه کنید و پس از آنکه شروع به جوشیدن کرد شیر را نیز داخل سوپ بریزید.
  • مرحله هفتم: اجازه دهید تا سوپ اندکی حرارت ببیند و مراقب باشید که سر نرود. حالا در یک ظرف خامه را با مقدار کمی از سوپ ترکیب کنید و به قابلمه بازگردانید.
  • مرحله هشتم: در پایان جعفری و تره خرد شده را نیز اضافه کرده و منتظر بمانید تا سوپ به غلظت دلخواه شما برسد.
  • مرحله نهم: اکنون سوپ را درون یک ظرف بریزید و با قارچ سرخ­شده یا جعفری خرد شده تزئین کنید.

سوپ قارچ مرغ شما آماده است، نوش جان!

نکات مهم در دستور تهیه سوپ قارچ

رعایت برخی نکات ساده در طرز تهیه سوپ قارچ، موجب بهتر شدن طعم آن می­شود.

  • خامه را در مراحل پایانی پخت سوپ اضافه کنید تا نجوشد و بریده نشود.
  • معمولا سوپ قارچ با غلظت کم سرو می­شود، توجه داشته باشید که پس از سردشدن، غلظت سوپ افزایش می­یابد.
  • برای بهتر شدن طعم سوپ، بجای آب می­توانید از آب مرغ و یا آب گوشت استفاده کنید.
  • قبل از اضافه کردن شیر، آن را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید تا به دمای محیط برسد. این کار از تغییر ظاهر سوپ و بریده بریده شدن آن جلوگیری می­کند.
  • می­توانید برای سفیدتر شدن سوپ، فلفل سفید را جایگزین فلفل سیاه بکنید.
  • کسانی که رژیم­غذایی خاصی دارند می­توانند از شیر کم چرب استفاده کرده و خامه را نیز از دستور پخت حذف کنند.
  • در صورت تمایل می­توانید جو پرک را درون میکسر ریخته تا له شده و ترکیب یک دستی ایجاد شود.
  • در هنگام درست کردن سوپ قارچ از جو کامل نیز می­توانید استفاده کنید، اما دقت داشته باشید که زمان پخت جو کامل بیشتر است و باید آن را در میکسر له کنید.

سخن پایانی

در این مقاله طرز تهیه سوپ قارچ را در دو روش مختلف، به همراه کلیه نکات آموزش دادیم. اگر تصمیم گرفته­اید که در خانه این غذا را تهیه کنید، می­توانید مواد اولیه این غذای خوشمزه را از سرویس سوپر مارکت اینترنتی اسنپ سفارش داده و در زمان اندکی در آدرس خود تحویل بگیرید. ضمن آنکه جهت خرید غذای آماده نیز می توانید از سرویس غذای اسنپ استفاده کنید.

همچنین اگر برای تأمین غذای سازمان یا شرکت خود به دنبال یک راه حل ساده و کارآمد هستید، سرویس سفارش غذای سازمانی اسنپ گزینه مناسبی است. با این سرویس می‌توانید ناهار کارکنان را به‌سادگی و با تنوعی از غذاهای شرکتی باکیفیت سفارش دهید.

 

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *