طرز تهیه شیرینی ماکارون به‌صورت ساده

احتمالا شما هم با ورود به شیرینی‌فروشی‌ها یا گشت‌وگذار در فضای وب با مدل‌های رنگارنگ ماکارون روبه‌رو شده‌اید.

چیزی که در ابتدا به ذهن ما می‌آید، یک دستورالعمل پیچیده برای تهیه آن‌هاست، درصورتی‌که ترکیب اصلی آن تنها تخم‌مرغ و شکر است. اگر تمایل دارید به‌تنهایی در منزل این شیرینی‌های جذاب را امتحان کنید، این مطلب را خوانده و به‌صورت مرحله‌به‌مرحله اجرا کنید.

«سفارش آنلاین کیک و شیرینی»

شیرینی ماکارون چیست؟

زادگاه ماکارون در کشور فرانسه است. شیرینی‌هایی با رنگ‌های مختلف که از آن‌ها برای تزئین کیک نیز استفاده می‌شود. این شیرینی بافتی شبیه به کیک دارد. برای لایه میانی آن می‌توانید از طعم‌های دلخواه خود استفاده کنید.

ترکیبات مربایی، شکلاتی، نعنا و … از جمله این مواد هستند. در ادامه به روش تهیه این شیرینی با دو نوع مختلف از لایه میانی اشاره کرده‌ایم.

مواد اولیه برای تهیه شیرینی ماکارون چیست؟

برای پخت یک شیرینی ماکارون کامل، نیازمند سه‌لایه هستید. یک‌لایه مخصوص خودشیرینی، یک‌لایه برای بخش میانی و لایه دیگر مربوط به گاناش شکلاتی که روی آن قرار می‌گیرد. ترکیبات لازم برای این سه قسمت را در جدول زیر به‌صورت کامل خواهید دید:

مواد لازم شیرینی ماکارون

آرد بادام

۱۰۰ گرم

پودر قند

۱۰۰ گرم

شکر گرانول

۱۰۰ گرم

سفیده تخم‌مرغ

۱۰۰ گرم

کرم تارتار (اختیاری)

¼ قاشق چایخوری

رنگ خوراکی دلخواه

۲ قطره

مواد لازم برای گاناش

خامه صبحانه

۱۰۰ گرم

شکلات تخته‌ای

مقدار لازم

مواد لازم برای لایه میانه ۱

شکلات تلخ

۱۲۰ گرم

خامه پرچرب

۱۲۰ گرم

مربای تمشک

¼ فنجان

مواد لازم برای لایه میانه ۲

کره

۴ قاشق غذاخوری

پنیر خامه‌ای

نصف پیمانه

آب‌نبات نعناع

¼ پیمانه

طرز تهیه ماکارون به‌صورت مرحله‌به‌مرحله

اگر وسایل بالا را آماده کرده‌اید اکنون می‌توانید وارد مراحل پخت آن شوید:

مراحل پخت لایه‌های شیرینی ماکارون

ساختمان اصلی شیرینی ماکارون همین لایه‌های کیکی است که به‌صورت زیر تهیه می‌شود:

مرحله‌ی اول: در این مرحله باید بادام الک شده را با پودر قند درون یک ظرف ریخته و آن را آن‌قدر مخلوط کنیم تا بافتشان یکسان شود.

مرحله‌ی دوم: اکنون نوبت به اضافه‌کردن آردی است که از قبل الک شده است. (الک کردن آرد باید ۳ بار برای پخت کیک انجام گیرد.)

مرحله‌ی سوم: باید فر را روی حرارت ۱۵۰ قرار دهیم تا به‌خوبی گرم شده و به ادامه کار خود برسیم.

مرحله‌ی چهارم: در این مرحله نوبت به اضافه‌کردن تخم‌مرغ است. سفیده آن را با شکر درون یک ظرف ریخته و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم. با هم زدن مداوم سفیده و شکر باعث می‌شویم تا ترکیبات ایجاد شده، کاملا یکدست شوند.

مرحله‌ی پنجم: مخلوط را از روی حرارت برداشته و روی کتری (حرارت غیرمستقیم) قرار می‌دهیم.

مرحله‌ی ششم: مخلوط را با استفاده از یک همزن برای دو دقیقه کامل می‌زنیم. این کار باعث حل شدن کامل شکر خواهد شد.

مرحله‌ی هفتم: ظرف حاوی تخم‌مرغ و شکر را از روی حرارت برداشته و دوباره با همزن می‌زنیم. این کار باعث پف کردن سفیده خواهد شد.

مرحله‌ی هشتم: اکنون نوبت به اضافه‌کردن رنگ‌های خوراکی به این مخلوط است. باید در این مرحله سرعت همزن را کمی بیشتر کنیم.

مرحله‌ی نهم: در این مرحله همزن را خاموش کرده، پودر بادام را کم‌کم اضافه کرده و آن را با لیسک هم می‌زنیم. استفاده از لیسک باعث می‌شود تا پف سفیده تخم‌مرغ از بین نرود.

مرحله‌ی دهم: اکنون مایه شیرینی ما آماده بوده و تنها باید آن را در فواصل مشخص روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهیم.

مرحله‌ی یازدهم: ماکارون‌ها قبل از قرارگرفتن در فر باید به مدت نیم ساعت در محیط بیرون بمانند تا کمی خشک شوند.

مرحله‌ی دوازدهم: اکنون زمان قرار دادن آن‌ها درون فر است. بهتر است آن را در طبقه وسط قرار دهیم. مدت‌زمان پخت این شیرینی تنها یک ربع است.

مراحل پخت گاناش

برای آنکه شیرینی ماکارون طعم بهتر و جذاب‌تری را به خود بگیرد، می‌توانیم از تزئینات مختلف روی آن استفاده کنیم که یکی از آن‌ها گاناش است. با انجام مراحل زیر می‌توانیم این ترکیب را تهیه کنیم:

مرحله‌ی اول: خامه را درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم. (خامه نباید جوش بیاید)

مرحله‌ی دوم: حرارت قابلمه را قطع کرده و شکلات تخته‌ای را که از قبل خرد کرده‌ایم، به آن اضافه می‌کنیم. در این مرحله باید اجازه دهیم تا مواد ۵ دقیقه استراحت کند.

مرحله‌ی سوم: در مرحله‌ی سوم باید هم زدن را تا جایی که شکلات و خامه به‌خوبی با هم مخلوط شود، ادامه دهیم.

مرحله‌ی چهارم: اکنون گاناش ما آماده بوده و باید برای یک ساعت درون یخچال بماند.

مراحل پخت لایه میانی ماکارون

شیرینی ماکارون شامل دولایه است که در میان آن‌ها لایه‌ای از مواد متنوع قرار می‌گیرد. طرز تهیه این مواد بسیار آسان است. ما در این قسمت به دو نمونه از ترکیبات لایه میانی اشاره کرده‌ایم:

روش اول تهیه ترکیبات میانی شیرینی ماکارون

مرحله‌ی اول: خامه را در یک قابلمه و روی حرارت کم قرار می‌دهیم تا به خوبی روان شود. باید حرارت دادن را تا جایی ادامه دهیم، که خامه به جوش آید.

مرحله‌ی دوم: شکلات تلخ را به خامه اضافه کرده و به‌صورت مداوم هم می‌‎زنیم. این کار را آن‌قدر انجام می‌دهیم تا شکلات به طور کامل آب شده و در خامه قرار گیرد.

مرحله‌ی سوم: در این مرحله باید ترکیب خامه و شکلات را در کنار هم قرار دهیم تا کمی خنک شود.

مرحله‌ی چهارم: اکنون باید مربای تمشک را به این مخلوط اضافه کنیم.

روش دوم تهیه ترکیبات میانی شیرینی ماکارون

مرحله‌ی اول: در این روش باید اجازه دهیم تا کره به دمای محیط رسیده و نرم شود و بتوانیم آن را با همزن دستی صاف و یکدست کنیم.

مرحله‌ی دوم: به این ترکیبات باید پنیر را اضافه کرده و تا جایی که کاملا با هم ترکیب شوند، مخلوط کنیم.

مرحله‌ی سوم: سپس آب‌نبات‌های نعناع را به طور کامل کوبیده و به ترکیبات اضافه می‌کنیم.

ساختمان شیرینی ماکارون آماده است

با طی‌کردن تمام مراحل بالا اکنون کلیه مواد مورد نیاز ما برای تهیه شیرینی ماکارون آماده است. روی یکی از ماکارون‌های آماده شده کمی مواد میانی را قرار داده و لایه دیگر را رویش قرار می‌دهیم. سپس با استفاده از گاناش آن را تزئین می‌کنیم.

در نظر داشته باشید که برای سرو این شیرینی خوشمزه باید حتما ۲۴ ساعت آن را درون یخچال قرار دهیم.

چند نکته مهم برای پخت شیرینی ماکارون

  • اگر بخواهیم شیرینی ماکارون را با رنگ‌های متنوع تهیه کنیم، باید در مرحله اضافه‌کردن رنگ آن‌ها را به چند قسمت تقسیم کنیم.
  • شیرینی‌های ماکارون باید اندازه یک سکه باشند. (قطر ماکارون پس از پخت باید تنها ۲.۵ سانتی‌متر باشد)
  • تمام موادی که برای پخت ماکارون استفاده می‌شود، باید بدون هیچ‌گونه دانه درشتی باشد. همه چیز باید کاملا آسیاب شده و یک دست باشد.
  • برای رنگی شدن ماکارون‌ها می‌توانیم از ژله‌های رنگی نیز به‌جای رنگ خوراکی استفاده کنیم.
  • هم زدن سفیده تخم‌مرغ باید با دور پایین همزن انجام شود.
  • برای آنکه درون ماکارون‌های چیده شده روی سینی فر حبابی دیده نشود باید سینی آن‌ها را به‌خوبی روی یک سطح صاف بکوبید.

سخن پایانی

گاهی ظاهر یک شیرینی یا ماده غذایی تفکرات عجیب‌وغریبی را در مورد تهیه آن در ذهن ما حک می‌کند.

درصورتی‌که تمام این خوراکی‌ها دستورالعملی دارند که می‌توانیم آن‌ها را به‌راحتی در منزل تهیه کنیم. مانند طرز تهیه شیرینی ماکارون جذابی که در این مطلب به معرفی آن پرداختیم.

اگر مواد اولیه پخت این شیرینی جذاب را در منزل نداشتید، می‌توانید با سوپرمارکت اینترنتی اسنپ در کمترین زمان ممکن تهیه کرده و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید. اگر شما هم تجربیاتی از تهیه این شیرینی داشته‌اید با ما به اشتراک بگذارید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *