طرز تهیه جامبو شلز، سالم و لذیذ!

جامبو شلز

جامبو شلز، یک نوع پاستا بزرگ صدفی است که طعمی خوشمزه و دوست‌داشتنی دارد. مواد اولیه این غذا در اغلب خانه­ها یافت می­شود و دستور پخت آسانی دارد. این غذا یکی از فینگرفودهای محبوب است. آن را می­توان به صورت غذای گرم یا سرد تهیه کرد. نوع گرم آن با استفاده از مرغ یا گوشت طبخ می­شود. در نوع سرد این غذا، داخل آن را با سالاد ماکارونی و یا سالاد الویه پر می­کنند. تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا شما را با ۳ دستورالعمل متفاوت درست کردن جامبو شلز آشنا کنیم.

طرز تهیه جامبو شلز با گوشت

جامبو شلز با گوشت

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

جامبو شلز گوشت یکی از انواع لذیذ و پرطرفدار این غذاست که به صورت گرم سرو می­شود.

مواد اولیه جامبو شلز با گوشت

در اینجا مواد لازم برای درست کردن جامبو شلز گوشت را برای ۴ نفر معرفی خواهیم کرد. اگر قصد دارید این غذا را برای تعداد کمتر یا بیشتری درست کنید، با چند ضرب و تقسیم ساده میزان مواد اولیه مورد نیاز شما به دست خواهد آمد.

مواد لازم

مقدار لازم
پاستا جامبو شلز

یک بسته

گوشت چرخ کرده

۳۰۰ گرم
فلفل دلمه­ای

۱ عدد

جعفری

۵۰ گرم
پیاز

۱ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی

۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع

به مقدار لازم

پنیر پیتزا یا موزارلا

۱۰۰ گرم
ذرت پخته

۱۰۰ گرم

نخود فرنگی پخته

۱۰۰ گرم
آویشن

یک قاشق چای­خوری

نمک، فلفل و زردچوبه

به مقدار لازم
آبلیمو

به میزان لازم

دستور پخت جامبو شلز با گوشت

این نوع پاستا، ساده­ترین روش پخت جامبو شلز است. برای آماده­سازی این غذای لذیذ به زمانی در حدود یک ساعت نیاز خواهید داشت. ۳۰ دقیقه مراحل آماده‌سازی آن زمان خواهد برد و ۳۰ دقیقه پخت آن!

  • مرحله یکم: قابلمه را پر از آب کرده و روی شعله قرار دهید. مقداری نمک، زردچوبه و روغن به آن اضافه کنید. روغن از به هم چسبیدن پاستاها جلوگیری می­کند. منتظر بمانید تا آب به جوش آید.
  • مرحله دوم: پاستاها را به قابلمه اضافه کنید. حدود ۱۵ دقیقه بعد پاستا نرم می­شود. آن را با آب سرد آبکش کنید. استفاده از آب سرد باعث می­شود تا پاستاها به یکدیگر نچسبند.
  • مرحله سوم: پیاز را خرد کرده و با روغن تفت دهید. پس از آنکه پیاز سبک و طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید. گوشت را مقداری سرخ کنید و فلفل دلمه­ای خرد شده را به آن اضافه کنید.
  • مرحله چهارم: رب را به محتویات درون تابه بیافزایید. پس از آنکه رب مقداری سرخ شده و رنگ آن باز شد، ادویه­ها را اضافه کنید.
  • مرحله پنجم: سبزیجات یعنی جعفری، ذرت و نخود فرنگی پخته شده را درون تابه ریخته و مقداری آبلیمو نیز بیفزایید. صبر کنید تا مواد اندکی پخته شوند.
  • مرحله ششم: اکنون سس را آماده کنید. مقداری روغن را درون یک تایه دیگر ریخته و رب را به آن اضافه کنید. پس از آنکه رب سرخ شد اندکی آبلیمو و ادویه­های مورد نظر را درون آن بریزید. اگر به طعم تند علاقه دارید، فلفل قرمز بیشتری درون سس بریزید. سس پاستا آماده است!
  • مرحله هفتم: ظرف فر را با مقداری روغن چرب کنید. درون هر پاستا را با مواد پر کرده و درون ظرف فر بچینید. روی پاستا پنیر پیتزا بریزید و در نهایت سس را اضافه کنید. سس باید روی جامبوها و داخل ظرف ریخته شود.
  • مرحله هشتم: فر را روشن کرده و در دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا فر به دمای مورد نظر برسد.
  • مرحله نهم: جامبو شلز را در فر قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید تا آماده شود. وقتی پنیر پیتزا طلایی رنگ شد، آن را از فر خارج کرده و میل کنید.

طرز تهیه جامبو شلز با مرغ

جامبو شلز خامه­ای با مرغ جامبو شلز خامه­ای با مرغ نیز یکی از انواع خوشمزه این غذاست.

مواد اولیه جامبو شلز خامه­ای با مرغ

در این بخش مواد لازم برای درست کردن جامبو شلز مرغ را برای ۴ نفر معرفی خواهیم کرد. اگر قصد دارید این غذا را برای تعداد کمتر یا بیشتری درست کنید، با چند ضرب و تقسیم ساده میزان مواد اولیه مورد نیاز شما به دست خواهد آمد.

مواد لازم

مقدار لازم

پاستا جامبو شلز

یک بسته

سینه مرغ

۲۵۰ گرم

پیاز

یک عدد
فلفل دلمه­ای

۱ عدد

پنیر خامه­ای

۳ قاشق غذاخوری
خامه

۱۰۰ گرم

قارچ

۲۵۰ گرم
شیر

دو سوم پیمانه

پنیر پیتزا یا موزارلا

۱۰۰ گرم
ذرت پخته شده

۳ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده

۲ قاشق سوپ­خوری
پودر آویشن

به میزان دلخواه

نمک

به میزان لازم
فلفل و پودر پاپریکا

به میزان لازم

ادویه لازانیا

به میزان لازم
سس مایونز

۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت جامبو شلز خامه­ای با مرغ

برای آماده­سازی این غذای لذیذ به زمانی در حدود یک ساعت نیاز خواهید داشت. ۳۰ دقیقه مراحل آماده­سازی آن زمان خواهد برد و ۳۰ دقیقه پخت آن!

  • مرحله یکم: قابلمه را پر از آب کرده و روی شعله قرار دهید. مقداری نمک و روغن به آن اضافه کنید. روغن از به هم چسبیدن پاستاها جلوگیری می­کند. منتظر بمانید تا آب به جوش آید.
  • مرحله دوم: پاستاها را به قابلمه اضافه کنید. حدود ۱۵ دقیقه بعد پاستا نرم می­شود. آن را با آب سرد آبکش کنید. استفاده از آب سرد باعث می­شود تا پاستاها به یکدیگر نچسبند.
  • مرحله سوم: پیاز را خرد کرده و با روغن تفت دهید. پس از آنکه پیاز سبک و طلایی شد، مرغ از قبل پخته شده را خرد و یا ریش ریش کرده و به تابه اضافه کنید. مرغ را مقداری سرخ کنید و فلفل دلمه­ای خرد شده را به آن بیفزایید.
  • مرحله چهارم: نمک، پاپریکا، ادویه لازانیا و مقداری فلفل اضافه کنید. سس مایونز و نیمی از پنیر خامه­ای را به تابه بیفزایید و هم بزنید.
  • مرحله پنجم: سبزیجات یعنی جعفری و ذرت پخته شده را درون تابه ریخته و مقداری آبلیمو نیز اضافه کنید. صبر کنید تا مواد اندکی پخته شوند.
  • مرحله ششم: اکنون سس را آماده کنید. مابقی پنیر خامه­ای را به همراه خامه داخل یک ظرف ریخته و مخلوط کنید. مقداری پاپریکا، نمک و فلفل به آن اضافه کرده و هم بزنید. شیر را کم کم به مخلوط بیفزایید تا به غلظت مورد نظر برسد. سس پاستا آماده است!
  • مرحله هفتم: ظرف فر را با مقداری روغن چرب کنید. درون هر پاستا را با مواد پر کرده و درون ظرف فر بچینید. روی پاستا پنیر پیتزا بریزید و در نهایت سس را اضافه کنید. سس باید روی جامبوها و داخل ظرف ریخته شود.
  • مرحله هشتم: فر را روشن کرده و در دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا فر به دمای مورد نظر برسد.
  • مرحله نهم: جامبو شلز را در فر قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید تا آماده شود. وقتی پنیر پیتزا طلایی رنگ شد، آن را از فر خارج کرده و میل کنید.

طرز تهیه سالاد جامبو شلز سرد

سالاد جامبو شلز خامه سرد

جامبو شلز را می­توان به صورت سرد نیز تهیه کرد و آن را به عنوان سالاد و یا فینگر فود میل نمود.

مواد اولیه جامبو شلز خامه­ای با مرغ با گوشت

در اینجا مواد لازم طرز تهیه جامبو شلز سرد را برای ۴ نفر معرفی خواهیم کرد. اگر قصد دارید این غذا را برای تعداد کمتر یا بیشتری درست کنید، با چند ضرب و تقسیم ساده میزان مواد اولیه مورد نیاز شما به دست خواهد آمد.

مواد لازم

مقدار لازم
پاستا جامبو شلز

نصف بسته

ژامبون یا سوسیس

۳ عدد
ذرت پخته شده

۱ فنجان

کاهو

یک عدد کوچک
خیار شور

۳ عدد

هویج

۳ عدد
آبمیلو

یک فاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به میزان لازم
سس مایونز

به میزان لازم

روغن مایع

۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت جامبو شلز خامه­ای سرد

برای درست کردن جامبو شلز سرد به زمانی در حدود نیم ساعت نیاز خواهید داشت.

  • مرحله یکم: قابلمه را پر از آب کرده و روی شعله قرار دهید. مقداری نمک و روغن به آن اضافه کنید. روغن از به هم چسبیدن پاستاها جلوگیری می­کند. منتظر بمانید تا آب به جوش آید.
  • مرحله دوم: پاستاها را به قابلمه اضافه کنید. حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بعد پاستا نرم می­شود. به دلیل اینکه در این روش پاستاها دیگر حرارت نمی­بینند، زمان پخت اولیه را افزایش دهید تا سفت نباشند. آن را با آب سرد آبکش کنید. استفاده از آب سرد باعث می­شود تا پاستاها به یکدیگر نچسبند.
  • مرحله سوم: کاهو را در اندازه­های کوچک خرد کنید. خیار شور را به قطعات کوچک تقسیم کنید. هویج را به صورت ریز رنده کنید. ذرت را بپزید و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید. سبزیجات را درون یک ظرف بریزید.
  • مرحله چهارم: سوسیس یا ژامبون را نیز خرد کرده و به ظرف اضافه کنید.
  • مرحله پنجم: نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. سس مایونز را با آبلیمو رقیق کرده و روی مواد بریزید. کلیه مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.
  • مرحله ششم: درون هر پاستا را با مواد پر کرده و در یک دیس بچینید.

سالاد شما آماده است. نوش جان!

نکته: برای تهیه جامبو شلز سرد می­توان از مواد سالاد الویه برای درون پاستاها نیز استفاده کرد.

نکات مهم برای پخت چامبو شلز

  • به جای فر، می توانید از ماکروویو و یا سولاردام استفاده کنید.
  • به جای پنیر پیتزا می­توانید پنیر پارمسان یا موزارلا نیز مصرف کنید.
  • می­توانید پنیر پیتزا را به صورت جداگانه به هر پاستا اضافه کنید و یا به طور یکپارچه روی تمامی آن­ها بریزد تا بهم بچسبند. این به سلیقه شما بستگی دارد.
  • مراقب باشید که پاستاها بیش از اندازه نجوشند، زیرا شکل خود را از دست می­دهند.

سخن پایانی

در این مطلب طرز تهیه جانبو شلز را در ۳ روش به شما آموزش دادید. اگر شما نیز ترغیب شده­اید تا این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید، می­توانید مواد اولیه مورد نیاز را از طریق سرویس سوپرمارکت اسنپ سفارش دهید. اما اگر هوس خوردن جامبو شلز کرده­اید و وقت کافی برای درست کردن آن در خانه ندارید و دلتان نمی­خواهد به رستوران بروید، ما سرویس غذای اسنپ را به شما معرفی می­کنیم. می­توانید سفارش آنلاین غذا را در اپلیکیشن اسنپ انجام دهید و درب منزل، در کمترین زمان ممکن تحویل بگیرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *