میگو در میان تمام مردم دنیا اعتبار بسیار زیادی دارد چرا که لذیذ است. این مادهغذایی بوی نامطبوعی دارد و مانند ماهی، تیغ یا استخوانی در خود ندارد که در زمان خوردن شما را با زحمت روبرو کند. ضمن اینکه میگو بهشدت مقوی است و سرشار از مواد پروتئینی، معدنی و ویتامین است. از جمله خوشمزهترین میگوها، نوع خلیجفارس است که بسیار لذیذ و خوشطعم هستند. میگو علاوه بر طعم خوبی که دارد حاوی کلسیم، پروتئین و ید است. رنگ خون آن آبی بوده و متاسفانه آهنی درون آن وجود ندارد. اما با این ترتیب، پزشکی نوین و حتی طب سنتی به خوردن آن تاکید فراوانی دارند. ما در اینجا روش پاک کردن میگو و آمادهسازی آن را برای شما به سادهترین روش ممکن شرح میدهیم.
تمیز کردن میگو، بی زحمت و دردسر
پاک کردن این غذای لذیذ دریایی اصلا سخت نیست. روش پاک کردن میگو تنها به چند ترفند جادویی احتیاج دارد. البته ممکن شما هم از آن دسته افرادی باشید که میگو پاکشده و تمیز را ترجیح میدهند. حالا به شما پیشنهاد میکنیم که این روش را امتحان کنید تا از این به بعد عاشق تمیز کردن میگو باشید.
مرحله اول: در مرحله اول از انجام پاککردن میگو، باید پوست روی سطح میگو را از آن به آرامی جدا نمایید. دقت کنید که با این عمل سر و دم میگو نیز ممکن است از آن جدا شوند. پس به آرامی این کار را انجام دهید. بهتر است از یک چاقوی کوچک تیز، کمک بگیرید که البته بدون استفاده از چاقو نیز جداکردن لایه ضخیم اما نه چندان محکم میگو امکانپذیر است.
مرحله دوم: مطابق با روش پاک کردن میگو و بعد از اینکه این لایه را جدا کرده یا به عبارتی پوست را کاملا از بدن، سر و دم میگو جدا کردید، حلا نوبت رگ تیره پشت آن است. البته ناگفته نماند که برخی از افراد تمایل دارند دم میگو را جدا کنند. این امر کاملا سلیقهای است و به خود شما بستگی دارد. بعد از آن میگو را در دست گرفته به شکلی که برجستگی انحنای آن مقابل صورت شما باشد.
مرحله سوم: حالا با یک چاقوی تیز، پشت انحنای میگوی پوست گرفته را برشی نرم و سطحی بدهید. گوشت میگو به شدت نرم و لطیف است. پس با آن با ظرافت برخورد کنید. اگر کمی خشونت در تمیز کردن میگو به کار ببرید موجب میشود که میگوی شما به راحتی له شود. در ادامه روش پاک کردن میگو بعد از برش سطحی که بر پشت برجستگی میگو ایجاد کردید حالا کمی با دست دو طرف برش را باز کنید.
مرحله چهارم: یک رگ مشکی در پشت میگو وجود دارد. با نوک چاقو این رگ را جدا کنید. این رگ به اصطلاح روده میگو نام دارد. دقت کنید که این رگ مشکی تا انتهای دم پیشرفته است. پس به آرامی آن را از سطح میگو تا دم آن بیرون بکشید. دقت کنید که این رگ از قسمت انتهای دم نیز خارج شود و اثری از آن در میگو باقی نماند.
مرحله پنجم: بعد از اینکه تمام میگوها را به همین روش پاک کردید، حالا نوبت این است که آنها را بشویید. حالا تمام میگوها را درون یک آبکش قرار داده و با آب خوب شسته و کناری قرار دهید تا آب خود را از دست داده و کاملا خشک شوند.
برای پخت میگو آماده هستید؟
حالا که این قسمت از روش پاک کردن میگو را با ما بودید، منصفانه نیست که ادامه این مطلب را مطالعه نکنید. در ادامه قصد داریم طرز پخت و روشهای سریع طبخ میگو را نیز برای شما به صورت کاملاً کوتاه شرح دهیم. طبخ میگو روشهای آسانی دارد.
به طور کلی میگو را به ۲ صورت تهیه میکنند. در واقع یا آن را آبپز کرده و بعد سرخ میکنند یا از همان ابتدا درون سس مخصوص میغلتاند و بعد آن سرخ میکنند. اگر تمایل داشتید تا میگوی شما طعم لذیذتر و تردتری داشته باشد، توصیه میکنیم که قبل از پخت ۱ تا ۲ ساعت آن را در ترکیبی از برگ بو، آب، آب لیموی تازه، پیاز و سیر قرار دهید.
این ترکیب باید در حال جوشیدن باشد و همانطور که میجوشد و قل میزند شما میگوهای تمیز شده و شسته شده را به آن اضافه کنید. در نهایت بعد از ۱ الی ۲ دقیقه میگوها را از این ترکیب خارج کنید.
«سفارش اینترنتی غذای دریایی تازه»
یک نکته ظریف برای طبخ میگوی لذیذ
نکته بسیار مهمی که بعد از انتخاب روش پاک کردن میگو وجود دارد، مدت زمانی است که برای آبپز کردن آن در نظر گرفته میشود. میگو گوشت بسیار نرمی دارد و ظاهر آن شکننده است، اما باید بدانید که بعد از آب پز شدن به شدت سفت خواهد شد.
پس دقت کنید که تنها چند جوش برای اینکه بوی بد آن گرفته شود، کافی خواهد بود. بعد از این که آب حاوی میگوی شما چند جوش زد و کمی رنگ آن تغییر کرد، حالا باید آن را آبکش کنید. سپس میگو را در سس دلخواه خود طبخ کرده یا در آرد سوخاری و آرد معمولی غلطانده و سپس آن را سرخ کنید.
میگو به طور تقریبی شبیه ماهی بوده و شما میتوانید در حالت کلی روش طبخ خود را برای آن نیز داشته باشید. اما حتماً قبل از پخت، میگو را بجوشانید تا بوی بد آن از بین برود. در آخر اگر تمایل داشتید تا میگوی پفکی آماده کنید کافیست که به روش سنتی ایرانی میگوها را در مخلوط زعفران و آرد بغلتانید. سپس در روغن فراوان سرخ کنید. بعد هم آن را به همراه نان، برنج یا سبزی پلوی معروف ایرانی نوش جان کنید.
سخن پایانی
در این مطلب روش پاک کردن میگو را برای شما شرح دادیم. در ادامه نیز برای پخت و آمادهسازی میگو چند روش مهم و کاربردی را ارائه کردیم. نکته مهمی که در مورد تهیه و طبخ میگو باید به آن به شدت دقت کنید این است که حتماً قبل از آمادهسازی نهایی، بوی بد آن را از بین ببرید.
در هر حال اگر تمایل داشتید تا برای وعده ناهار و شام یا مهمانی خود، یک خوراک میگوی لذیذ تهیه کنید یا میگو پلو را در نظر گرفتهاید، سرویس سوپر مارکت اسنپ در کنار شماست تا میگوهای ترد و تازه صید شده را سریع در اختیار شما قرار دهد. حالا شما غذای لذیذ خود را به راحتی آماده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید