طرز تهیه میگو پفکی، به شکوه پادشاه هفت دریا

میگو پفکی و سوخاری

طرز تهیه میگو پفکی شاید آسان و پیش‌پاافتاده باشد اما اصل ماجرا این است که اگر تصمیم به تهیه میگو پفکی حرفه‌ای داشته باشید، باید این دستورالعمل را موبه‌مو انجام دهید.

در این صورت است که می‌توانید مانند یک سرآشپز حرفه‌ای، مدعی طبخ و تهیه میگو پفکی رستورانی باشید. یک غذای معروف و پرطرف‌دار بین‌المللی که حتی مخالفان خود را نیز متقاعد می‌کند.

مواد لازم برای درست‌کردن میگو پفکی

میگو پفکی در بشقاب میگو پفکی شباهت بسیار زیادی به میگو سوخاری دارد. فست‌فودی جذاب که در سراسر دنیا طرف‌داران خاص خود را پیدا کرده است.

اما برای طرز تهیه میگوی سوخاری شما باید از پودر سوخاری استفاده کنید که همین نکته کوچک، طرز تهیه این دو غذای محبوب را با یکدیگر کاملا متفاوت ساخته است. در ادامه مواد لازم برای این رسپی دلخواه را با هم مرور خواهیم کرد.

مواد لازم

مقدار مورد نیاز
میگو

نیم کیلو

آب لیموترش

۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید

یک لیوان

روغن سرخ‌کردنی و روغن زیتون

۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر، پودر سیر، پاپریکا، تخم گشنیز

هرکدام یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به میزان لازم
فلفل قرمز

نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه میگو پفکی

ظرف میگو سوخاری

میگو پفکی همان غذایی است که مانند جوجه‌چینی از آماده‌سازی ۱۹ خمیر مخصوص تهیه می‌شود. این غذا را می‌توانید به‌عنوان ناهار یا شام به‌صورت میان وعده اصلی صرف کنید.

اما پیشنهاد ما این است که از این غذا به‌عنوان یک پیش‌غذای مجلسی و شیک استفاده کنید که طعم فوق‌العاده‌ای دارد و میهمانان شما را مجذوب خود خواهد کرد.

مرحله‌ی اول: در مرحله‌ی اول از طرز تهیه میگو پفکی باید میگوها را پاک‌کرده و رگ مشکی پشت آن‌ها را جدا کنید. در ادامه آن‌ها را به یک کاسه مناسب منتقل کرده و روغن زیتون را روی آن‌ها بریزید.

مرحله‌ی دوم: در مرحله‌ی بعدی میگوها را به‌خوبی و با دست زیرورو کنید تا به روغن زیتون آغشته شوند. تمام میگوها باید پوششی از روغن زیتون داشته باشند. این مرحله به شما کمک می‌کند که نمک و آب لیموترش روی میگوها تاثیر نگذاشته و آن‌ها را سفت نکند.

مرحله‌ی سوم: در گام بعدی، بعد از اینکه تمام میگوها از روغن زیتون پوشیده شدند آن‌ها را با نمک، فلفل سیاه و آب لیموترش مخلوط کنید و اجازه بدهید که به‌خوبی با همدیگر یکدست شوند.

مرحله‌ی چهارم: اگر تمایل داشتید می‌توانید از کمی زعفران نیز در این مرحله کمک بگیرید. بعد از آن روی کاسه را با یک سلفون آشپزخانه بپوشانید و ۲ ساعت آن را در یخچال استراحت بدهید. بعد از ۲ ساعت میگوهای شما طعم‌دار هستند. میگوها را از یخچال خارج کرده و در گوشه‌ای قرار دهید.

میگو پفکی

مرحله‌ی پنجم: در مرحله‌ی بعدی آب را با آرد به‌خوبی مخلوط کرده و بکینگ پودر، پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز را به همراه نمک و فلفل سیاه به آرد اضافه کنید.

مرحله‌ی ششم: بعد از آن مواد را چنگ بزنید تا مایعی شبیه به مایه فرنی داشته باشید. تابه را روی حرارت گذاشته روغن را درون آن بریزید و اجازه دهید تا به‌اندازه کافی گرم شود. فراموش نکنید که میزان روغن باید به‌قدری باشد که میگوها در زمان سرخ شدن در تابه غوطه‌ور باشند.

مرحله‌ی هفتم: در مرحله‌ی بعدی میگوها را در داخل مایه خمیر قرار داده، یک دقیقه استراحت داده و سپس از خمیر خارج کرده و درون روغن قرار دهید تا کاملا سرخ شود.

مرحله‌ی هشتم: بعد از آن اگر تصمیم داشتید میگوهای شما کمی پفکی‌تر باشند، اجازه بدهید اول روغن به اندازه کافی داغ شود سپس میگوها را درون آن قرار دهید. این نکته به کیفیت بالای محصول نهایی شما کمک خواهد کرد. در نهایت فراموش نکنید که روغن را باید با دقت از میگوها جدا کنید.

مرحله‌ی نهم: وقتی که میگوها به‌خوبی سرخ شدند، آن‌ها را خارج کرده، روی توری فلزی قرار دهید. اگر احیانا توری فلزی در دسترس نداشتید، جای هیچ نگرانی نیست.

از یک دستمال حوله‌ای برای جدا کردن روغن میگوها استفاده کنید. در ادامه میگوها را در ظرف مورد نظر قرار داده با سس دلخواه سرو کنید. فراموش نکنید که در کنار درست‌کردن میگوی پفکی می‌توانید از سس‌های بین‌المللی مانند کچاپ و تارتار استفاده کنید.

همین‌الان دست‌به‌کار شو و یک میگو پفکی آماده کن!

درست‌کردن میگو پفکی را در این دستور تهیه مرور کردیم و امیدواریم که بعد از تهیه این غذای دلچسب به‌قدری مهارت کسب کنید که در تمام وعده‌های اصلی و میان وعده‌ها، از مشارکت آن لذت ببرید.

در هر حال اگر برای تهیه یک میگو پفکی خانگی و حرفه‌ای با دستور پخت سرآشپز احتیاج به مواد اولیه داشتید که در آشپزخانه شما حضور نداشتند، به‌راحتی می‌توانید با سوپرمارکت اسنپ تمامی مواد مورد نیاز خود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن یعنی حداکثر ۳۰ دقیقه درب منزل تحویل بگیرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.