نودل در دسته غذاهایی با طبخ سریع قرار میگیرد. غذاهایی که روشهای طبخ متفاوتی دارد و میتواند یکی از گزینههای پیش روی شما برای تهیه پیشغذا، غذای اصلی یا میان وعده باشد. در این مطلب به معرفی چند نودل معروف و پرطرفدار و طرز تهیه آنها پرداختهایم.
۱- نودل مگی میگورنگ
این غذا را در میان روشهای پخت نودل با نام سرخ شده نیز میشناسند. غذایی که از آسیای جنوب شرقی آمده و ادویه اصلی آن گارم مساله (یک ادویهی متداول هندی) است. همچنین در برخی از دستورالعملها به آن برگهای اسفناج نیز اضافه کرده و در نهایت نیز با یک عدد نیمرو سرو میشود. مگی میگورنگ یک غذای بسیار کامل و مناسب برای وعده ناهار، شام یا میان وعده است.
مواد لازم برای تهیه نودل مگی میگورنگ
برای تهیه این غذا نیازمند ترکیبات زیر هستید:
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
نودل | ۲ بسته |
سیر له شده | ۲ حبه |
پیاز خرد شده | یک عدد متوسط |
فلفل سبز کبابی خرد شده | یک عدد |
سیبزمینی خرد شده (مربعی) | یک عدد کوچک |
گوجهفرنگی خرد شده (مربعی) | یک عدد متوسط |
هویج خرد شده (نواری) | یک عدد |
پودر فلفل قرمز | یک قاشقچایخوری |
گارم مساله | یک قاشقچایخوری |
روغن | ۳ قاشقچایخوری |
پنیر موزارلا | ۲۵ گرم |
گشنیز خرد شده | ۳ شاخه |
نخود، لوبیا (برای تزئین) | به مقدار لازم |
مراحل پخت نودل مگی میگورنگ
اکنون که مواد موردنیاز را آماده کردید، با استفاده از مراحل زیر میتوانید آن را آماده کنید:
مرحلهی اول: نودل را بجوشانید و آن را مانند ماکارونی آبکش کنید.
مرحلهی دوم: نودلهای پخته شده را به همراه کمی روغن سرخ کنید.
مرحلهی سوم: در یک ماهیتابه دیگری سیر را درون روغن تفت دهید.
مرحلهی چهارم: پیاز را به ماهیتابه اضافه کنید.
مرحلهی پنجم: فلفل سبز را به آنها اضافه کرده و اجازه دهید برای مدت ۳ دقیقه سرخ شود. در این مرحله حرارت باید بالا باشد.
مرحلهی ششم: سیبزمینی را به ترکیبات اضافه کرده و سرخ کنید.
مرحلهی هفتم: پودر فلفل قرمز را به همراه هویج اضافه کرده و درب آن را برای دقایقی بگذارید.
مرحلهی هشتم: زمانی که ترکیبات پخته و رنگشان کمی تیره شده، گوجه را اضافه کرده و برای ده دقیقه اجازه دهید روی حرارت زیاد بماند.
مرحلهی نهم: نودل سرخ شده را درون ظرف ریخته و سبزیجات سرخ شده را به همراه گشنیز و ادویه مخصوص را اضافه کنید. مخلوط حاصل را هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
۲- نودل استراگانوف
در میان روشهای پخت نودل، استراگانوف، اولینبار در روسیه طبخ شد و به همین دلیل آن را یک خوراک روسی میدانند. ترکیب اصلی آن مرغ و موادی است که در نهایت طعمی خامهای و جذاب را ایجاد میکنند. این غذا در قرن ۱۹ میلادی در روسیه طرفداران زیادی را پیدا کرد تا جایی که بهعنوان یکی از غذاهای مشهور و پرفروش در رستورانهای این کشور معرفی شده است.
مواد لازم برای تهیه نودل استراگانوف
برای تهیه این غذا به ترکیبات زیر نیاز خواهید داشت:
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
نودل | ۲۰۰ گرم |
سینه مرغ | یک عدد |
قارچ | ۵ عدد |
سیبزمینی (خلالی) | یک عدد |
پیاز | یک عدد |
نمک، فلفل و پودر سیر | به میزان کافی |
مراحل پخت نودل استراگانوف
برای تهیه این مدل از روشهای پخت نودل باید مراحل زیر را طی کنید:
مرحلهی اول: مرغها را بهصورت نواری خرد کنید.
مرحلهی دوم: پیاز را بهصورت خلالی خردکرده و در روغن سرخ کنید.
مرحلهی سوم: مرغ را به پیاز اضافه کنید.
مرحلهی چهارم: قارچ را بهصورت حلقهای خردکرده و به ترکیبات داخل ماهیتابه اضافه کنید.
مرحلهی پنجم: فلفل دلمه را خردکرده و به این ترکیب اضافه کنید.
مرحلهی ششم: نودل را به همان روشی که روی بستهبندی آن نوشته شده پخته و سپس به ترکیبات اضافه کنید. (اگر درون نودل ادویه نداشت، از فلفل، نمک و پودر سیر استفاده کنید.)
مرحلهی هفتم: غذای شما آماده بوده و میتوانید آن را سرو کنید.
۳- نودل رامیون کرهای
حتما میدانید که خوراک در میان غذاهای کرهای بسیار رواج دارد. دستورالعملهایی که کره برای این غذا عنوان کرده بسیار متفاوت بوده و تمام سلایق را راضی میکند. رامیون یکی از سادهترین روشهای تهیه نودل در این کشور است که سرعت پخت آن بسیار بالاست. همچنین طعم بینظیر آن مطمئنا شما را به یکی از طرفداران این غذا تبدیل خواهد کرد. نودل را معمولا بهعنوان فستفود در کره میل میکنند.
مواد لازم برای تهیه نودل رامیون
برای آنکه بتوانید این غذا را آماده کنید، باید مواد زیر را تهیه کنید:
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
نودل | یک بسته |
آب | ۲ لیوان |
تخممرغ | یک عدد |
پیازچه (خرد شده) | ۲ عدد |
روغن کنجد | یک قاشق سوپخوری |
پودر فلفل قرمز | به مقدار لازم |
رب فلفل قرمز یا رب گوجه | یک قاشقچایخوری |
مراحل پخت نودل رامیون
برای تهیه این غذا باید مراحل زیر را انجام دهید:
مرحلهی اول: آب را درون یک ظرف ریخته و اجازه دهید تا به جوش بیاید.
مرحلهی دوم: پودر درون بستهبندی را با یک قاشق رب مخلوط کنید و به آب در حال جوش اضافه کنید.
مرحلهی سوم: روغن کنجد را درون آب بریزید و اجازه دهید یک دقیقه حرارت ببیند.
مرحلهی چهارم: نودل را به آب اضافه کنید.
مرحلهی پنجم: زرده تخممرغ را به ترکیباتی که در حال جوشیدن است اضافه کنید و اجازه دهید برای ۳ دقیقه حرارت ببیند. (در این حالت میتوانید تمام تخممرغ را نیز اضافه کنید)
مرحلهی ششم: پیازچه خرد شده و فلفل قرمز را به ترکیبات اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر به آنها زمان دهید تا کاملا پخته شوند. نوش جان!
۴- نودل مرغ و قارچ
یکی از پر طرفدارترین انواع نودل مخلوط آن با مرغ و قارچ است. یک ترکیب همهپسند که مطمئنا طعم آن برای افراد زیادی ایدهآل است. این غذا در مدتزمان بسیار کوتاهی تهیه میشود. همچنین چاشنیهایی که دارد را میتوانید با سلیقه خود کموزیاد یا تغییر دهید. اگرچه در ترکیبات این مدل از نودل شکر نیز وجود دارد، اما شیرینی آن بهگونهای نیست که دل شما را بزند. در صورت عدم تمایل میتوانید مرحلهی اضافهکردن شکر را حذف کنید.
مواد لازم برای تهیه نودل مرغ و قارچ
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
سیر خرد شده (ریز) | ۵ حبه |
زنجبیل تازه خرد شده (ورقهای) | ۵ تکه |
سینه مرغ | ۱۵۰ گرم |
قارچ با سایز ریز خرد شده (ورقهای) | ۳۵۰ گرم |
سس سویا | ۴ قاشق غذاخوری |
آب | ۱۲۵ میلیلیتر |
روغن | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر | یک قاشق غذاخوری |
نودل | ۵۰۰ گرم |
مراحل پخت نودل مرغ و قارچ
مراحل زیر روش پخت این غذا را به شما آموزش میدهد.
مرحلهی اول: سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید.
مرحلهی دوم: قارچ را شسته و به آن کمی آبلیمو و نمک اضافه کنید.
مرحلهی سوم: قارچ را درون آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه بپزد. سپس آن را درون یک آبکش بریزید تا کاملا آب آن خارج شود. سپس آنها را بهصورت ورقهای خرد کنید.
مرحلهی چهارم: روغن را درون ماهیتابه ریخته و سیر و زنجبیل را درون روغن بریزید تا رایحه آن بلند شود.
مرحلهی پنجم: مرغهای خرد شده را به آنها اضافه کنید تا رنگ آنها تغییر کند.
مرحلهی ششم: قارچ را به مرغ اضافه کنید و بهاندازه چند ثانیه ترکیب را مخلوط کنید.
مرحلهی هفتم: در ظرفی سس سویا، شکر و آب را ترکیب کرده و سپس آنها روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. (در صورت تمایل میتوانید نمک نیز اضافه کنید)
مرحلهی هشتم: ترکیب مرغ و قارچ را به آنها اضافه کنید. چند دقیقه زمان لازم است که تا سس به خورد مرغ و قارچ برود.
مرحلهی نهم: نودل را باتوجهبه دستور روی جعبه آن پخته و آبکش کنید.
مرحلهی دهم: نودل شما آماده سرو است و میتوانید آن را درون ظرفی ریخته و از سس مرغ و قارچ در کنار آن استفاده کنید.
۵- نودل مرغ و پیاز
ترکیب مرغ و پیاز طعمی بینظیر و باورنکردنی را در میان روشهای پخت نودل ایجاد میکند. حال در نظر بگیرید که این ترکیب فوقالعاده با طعم بینظیر نودل نیز همراه شود. نودل مرغ و پیاز به همراه ادویهجات مختلفی تهیه میشود که البته یکی از پایههای اصلی آن نیز پاپریکاست. البته شما میتوانید برای تهیه این غذا نیز مقدار ادویهجات یا ترکیبات مختلف آن را تغییر دهید تا بتوانید طعمی را متناسب با ذائقه خود ایجاد کنید.
مواد لازم برای تهیه نودل مرغ و پیاز
ترکیباتی که در جدول زیر میبینید، همه آن چیزی است که برای تهیه این غذا احتیاج دارید:
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
نودل | ۲ بسته |
سینه مرغ | یک عدد |
پیازداغ | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
رب گوجهفرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر آویشن | یک قاشق مرباخوری |
پودر پاپریکا | یک قاشق مرباخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه نودل مرغ و پیاز
برای تهیه این غذا باید مراحل زیر را طی کنید:
مرحلهی اول: مرغ را خرد کنید و نمک، فلفل، پودر پاپریکا و همچنین آویشن را به آن اضافه کرده و بهگونهای ترکیب کنید که کاملا طعم مرغ را تغییر دهد.
مرحلهی دوم: مرغ را داخل ماهیتابه قرار داده و سرخ کنید.
مرحلهی سوم: پیازداغ را داخل تابه ریخته و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
مرحلهی چهارم: رب را سرخ کنید تا خامی آن کاملا از بین برود.
مرحلهی پنجم: آب جوش را به این ترکیبات اضافه کنید.
مرحلهی ششم: نودل را به این مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا کمی بجوشد. (میتوانید ادویه داخل نودل را نیز به آنها اضافه کنید)
مرحلهی هفتم: پس از ده دقیقه ترکیب نهایی را سرو کرده و در صورت تمایل با پنیر آن را تزئین کنید.
۶- نودل سبزیجات
این غذا برای گیاهخواران یا افرادی که در رژیمهای غذایی به سر میبرند، بسیار مناسب است. ترکیبی از سبزیجات مختلف که البته میتوانید آنها را تغییر داده و برخی را بهکلی حذف کنید. این ترکیب را میتوانید بهعنوان سالاد، پیشغذا یا میان وعده نیز مصرف کنید. هرچند که خودش بهتنهایی یک غذای کامل و مقوی است. فلفل چیلی در میان ترکیبات این غذا باعث شده تا طعم آن شبیه به غذاهای مکزیکی شود.
مواد لازم برای تهیه نودل سبزیجات
برای تهیه این غذا نیازمند ترکیبات زیر هستید:
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
نودل | ۲۰۰ گرم |
روغن | به مقدار لازم |
قارچ (خرد شده) | ۳۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
فلفل چیلی قرمز (خرد شده) | یک عدد |
زنجبیل (خلالی) | یک عدد |
کدو (خلالی) | ۲۰۰ گرم |
گشنیز (خرد شده) | ½ دسته |
پیازچه (حلقهای) | ۶ عدد |
نشاسته ذرت | یک قاشقچایخوری |
سس سویا | ۲ قاشق غذاخوری |
عسل | یک قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | یک قاشقچایخوری |
سرکه سیب | ½ قاشقچایخوری |
اسفناج (خرد شده) | ۱۰۰ گرم |
لیموترش | ۲ عدد |
سس فلفل تند | به مقدار لازم |
طرز تهیه نودل سبزیجات
مراحل زیر روش پخت این غذا را بهصورت کامل به شما آموزش میدهد:
مرحلهی اول: نودل را بر اساس دستوری که روی بستهبندی آن درج شده بپزید.
مرحلهی دوم: درون یک تابه قارچها را با حرارت بالا سرخ کنید. (۲ تا ۳ دقیقه زمان برای نرم شدن قارچها کافی است)
مرحلهی سوم: سیر، فلفل، زنجبیل، کدو، گشنیز و پیازچه را به این ترکیبات اضافه کنید. ۳ دقیقه زمان برای این ترکیبات کافی است.
مرحلهی چهارم: نشاسته را با ۲ قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و سپس سس سویا، روغن کنجد، عسل و سرکه سیب را به آنها اضافه کنید. ۳ دقیقه فرصت دهید تا مخلوط ایجاد شده کمی غلیظ شود.
مرحلهی پنجم: اسفناج و گشنیز را به نودل اضافه کرده و اجازه دهید تا نرم شوند.
مرحلهی ششم: اکنون هم سس و هم نودل آماده سرو است. آن را درون بشقاب ریخته و نوش جان کنید.
۷- نودل جوجه
این غذا ترکیبی از سبزیجات مختلف است که با استفاده سینه جوجه ترکیب شده و در نهایت در کنار نودل طعمی بینظیر را میسازد. اگر به دنبال یک غذای ساده اما کامل هستید حتما این مدل را امتحان کنید. وجود سویا سس و زنجبیل تازه در کنار طعم شیرینی عسل خاطرهای خوب از این غذا را در ذهن شما ایجاد خواهد کرد.
مواد لازم برای تهیه نودل جوجه
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
نودل | ۵۰۰ گرم |
گوشت سینه جوجه (مکعبی) | ۳۰۰ گرم |
عسل | یک قاشق غذاخوری |
سویا سس | ¼ پیمانه |
زنجبیل تازه | یک قاشق مرباخوری |
لوبیا سبز (خرد شده) | ۲۵۰ گرم |
روغن کنجد | ۲ قاشق غذاخوری |
سبزیجات مختلف بهدلخواه | به مقدار لازم |
طرز تهیه نودل جوجه
اکنون با آمادهکردن مواد موردنیاز میتوانید با طیکردن مراحل زیر این غذا را تهیه کنید:
مرحلهی اول: لوبیاها را در آب بپزید.
مرحلهی دوم: سینه مرغ را با ادویههای دلخواه و پیاز کباب کنید.
مرحلهی سوم: نودلها را بر طبق دستور آن بپزید.
مرحلهی چهارم: زنجبیل، سیر، روغن کنجد، سس سویا و عسل را با هم ترکیب کرده و نودل را به آنها اضافه کنید.
مرحلهی پنجم: مرغهای پخته شده را نیز به این ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا برای مدتی پخته شود.
مرحلهی ششم: پس از پخت کامل ترکیبات، آنها را درون ظرف سرو ریخته و با استفاده از سبزیجات تزئین کنید. سبزیجات در این غذا میتواند شامل هویج، گوجه، کلم بروکلی، ذرت و کنجد باشد.
۸- نودل یاکی سوبا
این غذا به همراه مرغ و میگو طبخ میشود. خوراکی بسیار لذیذ و خوشمزهای که نودل در آن بهصورت سرخ شده سرو میشود. یاکی سوبا مربوط به کشور ژاپن بوده و مردم آن را معمولا در بسیاری از رستورانها یا در منزل بهعنوان غذای اصلی طبخ میکنند. این غذا را میتوانید با استفاده از ادویهجات یا ترکیبات مختلف با طعمهای متفاوتی تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه نودل یاکی سوبا
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
نودل | ۳۵۰ گرم |
روغن | ۲ قاشق سوپخوری |
پیاز (خرد شده) | ¼ پیمانه |
کلم (خرد شده) | ۵۰ گرم |
هویج کوچک (خلالی) | یک عدد |
سینه مرغ (خرد شده) | ۵۰ گرم |
میگوی بزرگ | ۳-۴ عدد |
سویا سس | ۲ قاشق سوپخوری |
شکر | یک قاشقچایخوری |
پیازچه (خرد شده) | یک عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه نودل یاکی سوبا
اکنون با فراهمکردن مواد و ترکیبات موردنیاز برای تهیه این غذا و با طیکردن مراحل زیر میتوانید این غذا را تهیه کنید:
مرحلهی اول: نودل را شسته و اجازه دهید تا آب آن گرفته شود.
مرحلهی دوم: درون یک تابه روغن ریخته و پیاز و پیازچهها را برای مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
مرحلهی سوم: گوشت مرغ یا میگو را به این ترکیبات اضافه کرده و با سرعت بالایی هم بزنید.
مرحلهی چهارم: کلم و هویج را نیز اضافه کرده و تفت دهید. اجازه دهید تا میگو و مرغ نیمپز شوند.
مرحلهی پنجم: نودل را به ترکیبات اضافه کرده و نمک، فلفل، شکر و سس سویا را نیز اضافه کنید.
مرحلهی ششم: آنقدر حرارت و تفت دادن را ادامه دهید تا تمام ترکیبات پخته شوند.
مرحلهی هفتم: غذای شما آماده سرو است. باید آن را کاملا داغ میل کنید.
۹- نودل ساده
اگر حوصله طیکردن مراحل پیچیده یا استفاده از ترکیبات اضافه برای تهیه این غذا را ندارید، میتوانید نودل ساده را انتخاب کنید. این غذا بهعنوان میان وعده یا پیشغذا انتخاب خوبی است. همچنین طعم آن بهگونهای است که تا حد زیادی میتواند شما را راضی کند. در صورت تمایل میتوانید ادویهجات یا ترکیباتی که در منزل دارید را نیز به آن اضافه کنید.
مواد موردنیاز برای تهیه نودل ساده
برای تهیه این مدل نودل به ترکیبات زیر نیاز خواهید داشت:
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
نودل | ۲ بسته |
رب گوجهفرنگی | یک قاشق غذاخوری |
سس کچاپ | یک قاشق مرباخوری |
فلفل سبز قلمی شیرین | ۲ عدد |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه نودل ساده
تنها چند دقیقه زمان برای تهیه این غذا نیاز دارید:
مرحلهی اول: درون تابه مورد نظرتان روغن، رب و سس کچاپ را ریخته و تفت دهید.
مرحلهی دوم: نودلها را به این ترکیبات اضافه کرده و مقداری آب را نیز اضافه کنید.
مرحلهی سوم: ادویه داخل نودل را به این ترکیبات اضافه کرده و برای مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا آب آن به طور کامل تبخیر شود.
مرحلهی چهارم: اکنون نودل آماده سرو بوده و میتوانید با کمی فلفل قلمی شیرین آن را تزئین کنید.
۱۰- نودل کاسیو په په
این غذا ترکیبی از نودل در کنار پارمزان، کره، قارچ و زیتون است. همین مواد ساده در نهایت یک غذای کاملا مقوی و خوش طعم را برای شما ایجاد میکند. البته همانند تمام دستورالعملها میتوانید به آن سبزیجات مختلف را نیز اضافه کنید. همچنین اضافهکردن ادویهجات مورد علاقهتان به این ترکیب کاملا آزاد است.
مواد لازم برای تهیه نودل کاسیو په په
برای تهیه این غذا نیازمند مواد زیر هستید:
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
نودل | یک بسته |
پنیر پارمزان | به مقدار کافی |
کره | ۲۵۰ گرم |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۲۵۰ گرم |
طرز تهیه نودل کاسیو په په
مراحل زیر طرز تهیه این غذا را به شما آموزش میدهد:
مرحلهی اول: آب، کره و روغن زیتون را درون یک ظرف با یکدیگر مخلوط کرده و آن را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.
مرحلهی دوم: حرارت آن را کم کرده و پنیر و فلفل را به آن اضافه کنید.
مرحلهی سوم: نودل را در ظرف آب ریخته و هم بزنید.
مرحلهی چهارم: پس از نرم شدن نودل قارچ را اضافه کنید.
مرحلهی پنجم: غذای شما آماده سرو بوده و باید بهصورت داغ میل شود.
شما کدام نوع نودل را دوست دارید؟
یکی از محبوبترین غذاها در کشورهای آسیایی مانند کره و چین، نودل است. محبوبیت این غذا بهقدری بالاست که یکی از روزهای تقویم را به آن اختصاص دادهاند. این مطلب تنها به معرفی ده مورد از روشهای پخت نودل در سرتاسر جهان اشاره کرده است. مطمئنا طرز تهیههای بسیار زیادی از آن وجود دارد که طعمهای متفاوتی را ایجاد خواهد کرد. برای خرید نودل و دیگر ترکیبات موردنیاز برای تهیه آن میتوانید از سرویس سوپرمارکت اسنپ استفاده کنید. اگر شما هم دستورالعملی از این غذای سریع و جذاب دارید، آن را با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید