شیرینی‌های معروف خوزستان، خوشمزه و داغ

شیرینی‌های معروف خوزستان

اگر در میان شیرینی‌های معروف خوزستان، به دنبال خوشمزه‌ترین‌ها باشید؛ انواع حلوای خوزستانی بیش از هر چیز دیگری نظر شما را به خود جلب خواهد کرد. همین‌طور رنگینک و کلوچه‌های خرمایی و شوشتری در میان نان و شیرینی‌های خوزستانی درجه یک هستند و پیشنهاد می‌کنیم که حتما این خوراکی‌های جذاب خوشمزه را امتحان کنید. در این مطلب قصد داریم که نگاهی به برخی از پرطرف‌دارترین نان و شیرینی‌های خوزستانی داشته باشیم. با ما همراه باشید.

«خرید آنلاین شیرینی»

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

معرفی خوشمزه‌ترین نان و شیرینی‌های معروف خوزستان

اگر لوز کنجدی دزفول را بچشید، حتما عاشق این شیرینی خواهید شد. به جز آن، کلیچه خوزستان نیز در جای خود عالی است. حلوا ارده و حلوا خرمایی خوزستانی نیز فوق‌العاده هستند و در مناسبت‌های مختلف در این شهر جایگاه دارند.

لگیمات بوشهر

لگیمات بوشهر

لگیمات نوعی شیرینی عربی است که در خوزستان نیز طرف‌داران زیادی دارد. مواد اولیه تهیه این شیرینی، از جمله تخم‌مرغ، آرد سفید، روغن مایع، آب، شیره خرما، نشاسته ذرت، مایه خمیر و … هستند. هم ظاهر و هم طعم این شیرینی جنوبی، شبیه به بامیه است و در شهد خرما، شیرین و لذیذ می‌شود. میل‌کردن این شیرینی به همراه چای داغ، تجربه فوق‌العاده‌ای خواهد بود.

حلوا قپیت یا حلوا سفید دزفول

حلوا قبیت دزفول

برعکس بیشتر حلوا‌هایی که تا کنون دیده‌اید، حلوا قبیت از بهترین شیرینی‌های معروف خوزستان، به رنگ سفید است. البته همدانی‌ها نیز حلوا قبیت مخصوص خود را دارند که با مواد اولیه کمی متفاوت از حلوا قبیت خوزستانی، تهیه می‌شود. خوزستانی‌ها برای تهیه این حلوای سفیدرنگ، از تخم‌مرغ، شکر، آب، هل و گلاب استفاده می‌کنند. روی حلوا نیز با خلال پسته و خلال بادام، تزئین خواهد شد.

کلیچه

کلیچه

کلیچه در حقیقت یک نوع کلوچه خوشمزه جنوبی است که در خوزستان با طعمی عالی طبخ می‌شود. البته اصالت این کلوچه به کشور عراق بازمی‌گردد و سال‌ها پیش در شمار نان و شیرینی‌های معروف خوزستان نیز جای گرفت. مواد اولیه برای تهیه خمیر این کلوچه خوزستانی، شامل آرد سفید، روغن جامد، کره، پودر هل، بکینگ پودر، تخم گشنیز، ماست، شکر، آب و وانیل است. البته این کلوچه شکم پر بوده و برای بخش میانی آن نیز از خرما، پودر نارگیل، شکر، گلاب، کنجد بوداده، تخم گشنیز، گردو، کره، دارچین و … استفاده می‌شود.

رنگینک

رنگینک

رنگینک به‌عنوان یک دسر خوشمزه در میان شیرینی‌های معروف خوزستان، سرو می‌شود. این دسر خوشمزه ایرانی، هم برای عصرانه و هم میان‌وعده‌های مختلف جایگاه داشته و در ماه مبارک رمضان نیز در سفره سحری و افطاری خوزستانی‌ها جای دارد. برای تهیه رنگینک خوزستانی، از آرد سفید، مغز گردو، خرما، کره، دارچین، پودر هل، پودر قند، خلال پسته و پودر نارگیل استفاده می‌شود.

کلوچه شوشتری

کلوچه شوشتری

اگر به دنبال یک کلوچه خوشمزه و بی‌نظیر در خوزستان هستید، توصیه می‌کنیم که حتما کلوچه شوشتری را امتحان کنید. این کلوچه با روکش کنجدی خود، طعمی عالی داشته و پس از میل‌کردن یک‌تکه از آن، عاشق طعم این شیرینی خوزستانی خواهید شد. برای تهیه کلوچه شوشتری از آرد قنادی، آرد گندم، پودر قند یا شکر، شیر، روغن مایع، پودر مخمر فوری، بکینگ پودر، نمک و زعفران به همراه کنجد استفاده می‌شود.

کلوچه خرمایی دزفول

کلوچه خرمایی دزفول

خرما یا شهد خرما در بیشتر شیرینی‌های معروف خوزستان استفاده می‌شود. در حقیقت طعم رطب با نان و شیرینی‌های جنوبی، به‌ویژه دزفولی درهم‌آمیخته است. کلوچه خرمایی دزفول نیز یکی از همین کلوچه‌های خوشمزه است که حتما باید مزه عالی آن را امتحان کنید. در تهیه این کلوچه از آرد، روغن، خمیرمایه، آب، زیره و نمک استفاده می‌شود. بخش میانی کلوچه نیز شامل خرما، دارچین، زنجبیل و هل است.

لوز کنجدی دزفول یا حلوا کنجدی

لوز کنجدی دزفول

لوز کنجدی دزفول، یک شیرینی خوشمزه و بسیار مقوی است که با داشتن کنجد فراوان و شهد عسل، میان‌وعده‌ای فوق‌العاده محسوب می‌شود. در تهیه لوز کنجدی دزفول از کنجد، شهد عسل، خلال پسته و بادام استفاده شده و در خوزستان به‌عنوان شیرینی شب عید نیز طرف‌داران زیادی دارد.

حلوا ارده

حلوا ارده

حلوا ارده در شهر‌های مختلف کشور، تهیه شده و همه‌جا طرف‌داران زیادی دارد. حلوا ارده هم به شکل ساده، هم با تزئین خلال پسته و کنجد عرضه شده و در وعده صبحانه، عصرانه و به‌عنوان خوردنی کنار چای و دیگر نوشیدنی‎‌های گرم، جایگاه دارد. حلوا ارده خوزستانی، طعم شیرین‌تری داشته و شیرینی شهد آن گلو را قلقلک می‌دهد.

حلوا خرمایی

حلوا خرمایی

حلوا خرمایی، بسیار مقوی بوده و ازاین‌روی در خوزستان برای وعده سحری و افطاری در ماه مبارک رمضان، حتما سرو می‌شود. همان‌طور که از اسم این نوع حلوای جنوبی می‌توان حدس زد، یکی از مواد اولیه اصلی آن را خرما تشکیل می‌دهد. همچنین در کنار خرما، از آرد گندم، روغن مایع، پودر دارچین، زنجبیل و پودر نارگیل و پسته برای آماده‌کردن حلوا خرمایی، استفاده می‌‎شود.

عسلیه دزفولی یا خنجرباری

عسلیه دزفولی

یکی از شیرینی‌های معروف خوزستان که بچه‌ها نیز عاشق آن هستند، عسلیه دزفولی یا خنجرباری است. طرز تهیه این خوراکی خوشمزه شیرین، بسیار ساده بوده و مواد اولیه آن را آب، شکر، آرد و رنگ خوراکی تشکیل می‌دهند. با استفاده از رنگ‌های مختلف و متنوع خوراکی، می‌توان خنجرباری را به رنگ‌ها و طرح‌های متفاوت آماده کرد.

سفارش انواع شیرینی‌های معروف خوزستان از اسنپ

شما می‌توانید هر نوع شیرینی خوشمزه خوزستانی را که مایل باشید از بهترین قنادی‌ها و کافه‌های خوزستان از طریق سرویس غذای اسنپ سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید. این راهی عالی برای آن است که بدون نیاز به زمان‌گذاشتن و مراجعه حضوری، به‌راحتی نان و شیرینی‌های خوشمزه‌ای که هوس کرده‌اید را با بهترین کیفیت و قیمت، به‌صورت آنلاین خریداری کنید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *