املت خرما از دیرباز در ایران رواج داشته و طرفداران زیادی نیز دارد. این غذا به دلیل داشتن ویتامین و پروتئین زیاد توسط بیشتر مربیهای ورزش و بدنسازی به افراد توصیه میشود تا انرژی لازم برای ادامه فعالیتهای ورزشی را داشته باشند. برای اطلاع از طرز تهیه املت خرما تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
املت تخممرغ و خرما خوشمزه
اگر به دنبال این هستید تا از پروتئین تخممرغ استفاده کنید، اما نمیخواهید که آن را بهصورت نیمرو یا املت معمولی تهیه کنید، در ادامه با ما همراه شوید. مواد اولیه برای درستکردن املت خرما را تهیه کنید و زودتر دستبهکار شوید.
مواد لازم برای تهیه املت خرما
درستکردن املت خرما با مواد اولیه متفاوتی انجام میشود. این مواد شامل گردو، کنجد، شیر و… است که باتوجهبه ذائقه و سلیقه شخصی هر فرد تهیه و سرو میشود. ما در این مقاله سعی میکنیم یک روش جامع و کلی را برای عزیزانی که قصد پختن این غذا را دارند ارائه دهیم. مواد لازم برای تهیه املت خرما به شرح زیر است:
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
خرما | ۱۲ عدد |
تخممرغ | ۶ عدد |
کره | یک قاشق غذاخوری |
پودر آویشن | به مقدار لازم |
روغن، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به میزان دلخواه |
طرز تهیه املت خرما
پختن املت تخممرغ و خرما به دلیل داشتن سرعت پخت بالا یک گزینه کاملا مناسب برای روزهایی است که شما مشغله کاری بسیار زیادی دارید و زمان کافی برای پختن یک وعده غذایی کامل را ندارید. دستور پخت زیر سادهترین روش برای تهیه املت تخممرغ و خرما است. در ادامه نحوه درستکردن املت خرما را برای شما قرار دادهایم.
- مرحلهی اول: ابتدا خرماها را پوست بگیرید و هستههای آن را خارج کنید. در صورت بزرگ بودن اندازه خرماها میتوانید آنها را به تکههای متوسط تقسیم کنید.
- مرحلهی دوم: ماهی تابه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا داغ شود. در این مرحله در صورت تمایل میتوانید کره نیز به روغن اضافه کنید.
- مرحلهی سوم: پس از داغ شدن روغن، خرماها را بهآرامی به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند.
- مرحلهی چهارم: بعد سرخ شدن خرماها، تخممرغها را روی آن در تابه بشکنید و اجازه دهید تا تخممرغها سفت شوند. ادویهها را نیز در این مرحله به املت تخممرغ و خرما اضافه کنید. حالا املت تخممرغ شما آماده است.
نحوه درستکردن املت خرما به روشهای مختلف
اگر تمایل دارید تا این املت خوشمزه را تهیه کنید، میتوانید از دستور تهیههای زیر نیز کمک بگیرید. مطالب زیر به شما کمک میکند تا املت را با طعمهای متفاوت و البته خوشمزهای تهیه کنید.
طرز تهیه املت خرما با کنجد
املت خرما و کنجد برای روزهایی که دوست دارید یک طعم متفاوت از غذا را احساس کنید بسیار گزینه خوبی است. این املت به دلیل داشتن کنجد انرژی زیادی را برای بدن به ارمغان میآورد. مواد لازم و مراحل پخت این املت تخممرغ و خرما را در ادامه مشاهده کنید.
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
تخممرغ | ۳ عدد |
خرما | ۱۴ عدد |
کره | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر هل، دارچین و زعفران | یه میزان لازم |
کنجد خام | یک قاشق کامل غذاخوری |
روغن، نمک، فلفل سیاه | به میزان دلخواه |
- مرحلهی اول: خرماهای پوست گرفته شده را هستهگیری کنید و در صورت بزرگ بودن آنها را به ابعاد کوچکتر تقسیم کنید.
- مرحلهی دوم: خرماها را در تابه حاوی روغن داغ بریزید و تفت دهید، فقط مراقب باشید تا خرماها نسوزد. ادویه و کنجد را نیز در این مرحله به خرماها اضافه کنید.
- مرحلهی سوم: تخممرغها را هم بزنید و اجازه دهید تا کامل یکدست شوند. سپس مقداری کره را داخل تابه جداگانه به همراه روغن بریزد و تخممرغها را نیز پس از داغ شدن روغن به تابه اضافه کنید.
- مرحلهی چهارم: در انتها خرما و کنجد را پس از سفت شدن تخممرغها به آن اضافه کنید. یک دقیقه دیگر غذای شما حاضر است.
طرز تهیه املت خرما با شیر مجلسی
یکی دیگر از انواع روشهای درستکردن املت خرما ترکیب آن با شیر است. این ترکیب بسیار خوشمزه بوده و برای زمانی که مهمان دارید بسیار مناسب است. شرح مواد لازم و مراحل پختن این املت را در ادامه مشاهده میکنید.
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
تخممرغ | ۳ عدد |
خرما | ۱۴ عدد |
کره | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر هل، دارچین و زعفران | به میزان لازم |
شیر | نصف لیوان |
روغن، نمک، فلفل سیاه | به میزان دلخواه |
- مرحلهی اول: هسته خرماها را بگیرید و اجازه دهید با ترکیب شیر و زعفران روی حرارت کم پخته شود. برای بهترشدن طعم غذا با پشت قاشق خرماها را له کنید تا شیر کاملا به خورد خرماها برود.
- مرحلهی دوم: کمی که گذشت کره را به همراه هل و دارچین به تابه اضافه کنید.
- مرحلهی سوم: در آخر نیز تخممرغها را درون ظرف بشکنید و با خرماها مخلوط کرده و صبر کنید تا سفت شود.
طرز تهیه املت خرما با گردو
املت خرما با گردو یکی از مقویترین سبکهای این املت محبوب است و مانند دو روش قبلی دستور پخت بسیار سادهای دارد. در ادامه روش درستکردن املت خرما با گردو را برای شما توضیح دادهایم.
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
تخممرغ | ۳ عدد |
خرما | ۱۴ عدد |
کره | ۴ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۶ الی ۸ عدد |
روغن، نمک، فلفل سیاه | به میزان دلخواه |
- مرحلهی اول: خرماها را پوست گرفته و هستهگیری کنید. در صورت تمایل میتوانید پوست خرماها را نگیرید.
- مرحلهی دوم: روغن را درون تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. در صورت تمایل میتوانید از مقداری کره نیز استفاده کنید.
- مرحلهی سوم: خرماها را در روغن بریزید تا بهآرامی سرخ شود. مراقب باشید که شعله گاز زیاد نباشد.
- مرحلهی چهارم: بعد از سرخ شدن خرما، گردوهای ریزریز شده را به خرما اضافه کنید و تفت دهید تا گردو از حالت خامی خارج شود.
- مرحلهی پنجم: در همین حین تخممرغها را در ظرفی بشکنید و هم بزنید تا یک مایه یکدست به دست بیاید. سپس در ماهی تابه جداگانه بریزید و اجازه دهید تا سفت شود.
- مرحلهی ششم: در انتها نیز پس از سفت شدن تخممرغها گردو و خرما را روی آن بریزید و ادویهها را نیز اضافه کنید. حدود یک دقیقه بعد غذای شما حاضر است.
فوت و فنی که باید برای درستکردن املت خرما بلد باشید!
املت خرما نیز مانند تمامی غذاها دارای فوت و فنهای مخصوص به خود است. یعنی شما با استفاده از این نکات میتوانید غذای خود را حرفهایتر و خوشطعمتر سرو نماید. پس به نکات زیر توجه کنید.
- خرما به دلیل داشتن قند بالا خیلی سریع میسوزد، پس مراقب باشید تا حرارت اجاق زیاد نباشد.
- در کنار این غذا میتوانید از سبزیجات نیز برای سرو استفاده کنید.
- میزان خرمای بهکاررفته در غذا بسته به ذائقه شما دارد اگر به خرما علاقه دارید میتوانید تعداد خرما را افزایش دهید.
- اندازه خرماها را میتوانید بسته به سلیقه خود در اندازههای کوچک و بزرگ طبخ کنید.
املت خرما، یک غذای سریع و مقوی برای روزهای کاری سنگین!
اکنون با نحوه پخت انواع املت خرما آشنا شدید و میتوانید آن را در برنامه غذایی روزهای کاری شلوغ و سنگین خود قرار دهید. این غذا همانطور که مشاهده کردید زمان زیادی برای طبخ نیاز ندارد و شما با سادهترین مواد در منزل نیز میتوانید املت خرما را تهیه کنید. البته اگر مواد لازم مانند خرما یا تخممرغ را در منزل ندارید نیازی نیست که نگران باشید. شما میتوانید از سرویس سوپرمارکت اسنپ، برای مهیاکردن اقلام موردنیاز برای تهیه املت خرما استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید