پاپس کیک یک شاهکار جذاب در شیرینیپزی و کیک پزی محسوب میشود. شک ندارم وقتی اولین مخترع کیک دستپخت خود را نوش جان کرد و از صمیم قلب به خود افتخار کرد، حتی در مخیلهاش هم نمیگنجید که در آینده شخص یا اشخاصی وجود داشته باشند که کیکهایی با این جذابیت و رنگارنگی در شکلها، فرمها و اندازههای مختلف طبخ کرده و ارائه کنند. پاپس کیکها، کیکهایی بینالمللی هستند که بدون شک تمام افراد در هر سنوسال و موقعیتی که باشند، نمیتوانند از چشمک زدن آنها به خود فرار کند. در این مطلب با ما همراه باشید تا شما را با دنیای شگفتانگیز و سراسر جاذبه این کیکهای چوبی پرزرقوبرق آشنا کنیم. در ادامه با طرز تهیه پاپس کیک شما را به وجد خواهیم آورد.
مواد اولیه برای تهیه پاپس کیک
شیوههای تزیین پاپس کیک متفاوت، متنوع و جذاب هستند و این کیک را میتوانید در شکلها یا حالتهای مختلف تهیه کنید. البته، معمولیترین حالت در درستکردن پاپس کیک بهصورت گرد است. مواد اولیه که برای تهیه این کیک مورداستفاده قرار میگیرد، هیچ شباهتی به کیکهای معمولی ندارند و به عبارتی شما باید با کیکهای آماده شده از قبل، پاپس کیک را تهیه کنید. نکته جالبتوجه در تهیه پاپس کیک این است که این کیکها مدتزمان طولانی و زیادی برای تهیه احتیاج ندارند و شما میتوانید با آمادهکردن مواد موردنیاز تنها در عرض ۳۰ دقیقه، پاپس کیکهایی جذاب، خوشطعم، رنگارنگ و دلبرانه تهیه کنید. در ادامه مواد اولیه و لازم برای تهیه پاپس کیک را با هم مرور خواهیم کرد.
مواد اولیه | مقدار موردنیاز |
کیک با طعم دلخواه | نیم کیلو |
شکلات تختهای | ۲۰۰ گرم |
ترافل و شکلات تزئینی | برای تزئین به میزان لازم |
خامه | یک پیمانه |
چوب آبنبات چوبی | به مقدار لازم |
پودر مغزها مانند پسته، بادام یا پودر نارگیل | در صورت تمایل به مقدار لازم |
طرز تهیه پاپس کیک
در ابتدای این مطلب نیز به این موضوع اشاره کردیم که تهیه پاپس کیک مدتزمان بسیار کوتاهی را از شما خواهد گرفت. تنها کافی است که مواد اولیه را آماده کرده و دستبهکار تهیه کیکهای جادویی پاپس کیک شوید. گفتیم که پاپس کیکها، کیکهای بینالمللی هستند که به شیوههای مختلفی تهیه و تزئین میشوند. این کیکها را به طور معمول برای تولد یا عصرانههای غیررسمی و دوره دورهمیهای دوستانه تهیه میکنند. به دلیل وجود تزیینات مختلف و متعدد پاپس کیکها و اینکه شما میتوانید با هر ماده خوراکی این کیکها را تزیین کنید، این کیک در میان همه خصوصا کودکان، طرفداران زیادی پیدا کرده است.
نکته جالبی که باید در دستور تهیه پاپس کیک به آن توجه کنید این است که همانطور که تزیین کردن این کیکها محدودیتی ندارد، انتخاب طعم کیک موردنظر شما نیز بدون هیچ محدودیتی انجام میشود. به عبارتی شما میتوانید برای تهیه پاپس کیک از کیک وانیلی، شکلاتی، موزی، نارگیلی، براونی و سایر کیکها با عطرها و رنگها و طعمهای مختلف و متنوع استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه پاپس کیک جذاب و دوستداشتنی را مرحلهبهمرحله با هم مرور خواهیم کرد.
مرحلهی اول: در مرحلهی اول از درستکردن پاپس کیک، کیک موردنظر خود را که میتواند وانیلی، شکلاتی، میوهای، ردولوت و غیره باشد، انتخاب کنید. اگر کیک را بهصورت آماده از فروشگاههای شیرینیپزی و کیک پزی تهیه کردید، بهاندازه کافی از زمان پخت آن گذشته و بهتر است اجازه بدهید به دمای محیط برسد. اگر کیک را خود در منزل تهیه کردهاید، باز هم باید حداقل یک تا ۲ ساعت به آن استراحت دهید تا دمای آن کاملا به دمای محیط برسد.
مرحلهی دوم: حال که کیک شما به دمای محیط رسیده، با استفاده از میکسر یا با دست، کیک را پودر و خرد کنید. کیک شما کاملا باید حالت پودری شکل به خود بگیرد.
مرحلهی سوم: بعد از آن کیک را در ظرفی بزرگتر ریخته و خامه را به آن اضافه کنید. خامه و کیک را بهصورت مداوم هم بزنید تا تمام کیک به خامه آغشته شود. البته به شما توصیه میکنیم که اگر میتوانید دستکش پوشیده و با دست کیک پودر شده و خامه را ترکیب کنید. اینگونه ترکیب کیک و خامه قوام بیشتری پیدا میکند.
مرحلهی چهارم: بعد از ترکیبشدن کیک پودر شده و خامه، با استفاده از یک اسکوپ یا مجددا با استفاده از دست، مقداری از خمیر تهیه شده را برداشته و در میان دستان خود گرد کنید. سعی کنید که توپکهای درست شده همگی کوچک و دقیقا هم اندازه باشند.
مرحلهی پنجم: بعد از اینکه تمام مواد را به شکل گرد تهیه کردید، آنها را در یک سینی بافاصله از یکدیگر قرار دهید و در یخچال بگذارید. کیکها باید حداقل ۴ الی ۵ ساعت در یخچال استراحت کنند تا شکلگرفته و سفت شوند. تا زمان شکلگرفتن و استراحت کردن کیکهای آماده شده در یخچال، مایه شکلاتی برای تزیین کیک را آماده کنید.
مرحلهی ششم: انتخاب مایه شکلاتی کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. اینکه شکلات شما شیرین، تلخ، شیری یا طعمدار باشد کاملا بر اساس ذائقه شما خواهد بود.
مرحلهی هفتم: شکلات را در یک ظرف فلزی قرار داده و به روش بن ماری آن را آب کنید. در این روش، شما ظرف حاوی شکلات خود را روی بخار آب کتری یا سماور میگیرید یا آن را در مایکروفر قرار میدهید تا آب شده و از حالت انجماد خارج شود.
مرحلهی هشتم: بعد از آب شدن شکلات و آمادهشدن سس، نوبت به تزیین و آمادهسازی نهایی پاپس کیک میرسد. در این مرحله از دستور تهیه پاپس کیک، کیکهای در یخچال استراحت کرده را بعد از مدتزمان موردنظر از یخچال خارج کرده و بر روی میز کار آشپزخانه قرار دهید. چوبهای آبنبات چوبی را از بستهبندی خارج کرده و برای استفاده در کیک آماده کنید.
مرحلهی نهم: در گام آخر از تهیه پاپس کیک، چوب آبنباتها را اول در شکلات آغشته کرده و سپس در مرکز پاپس کیکها فرو کنید. تمام کیکها باید در مرکز خود یک چوب آبنبات چوبی داشته باشند.
مرحلهی دهم: بعد از اینکه تمام کیکها دارای چوب آبنبات چوبی شدند، آنها در شکلات فرو کنید. در این مرحله شما به یک اسفنج تمیز احتیاج دارید. بعد از غوطهورشدن کیکها در شکلات، برای خشککردن شکلات باقیمانده، کیک را روی اسفنج قرار دهید تا شکلات اضافه آن را جذب کند. در نهایت بعد از خشکشدن و سرد شدن شکلاتهای اطراف کیک، شما میتوانید پاپس کیکهای خود را در مرواریدهای خوراکی، ترافلهای رنگی یا پودر مغزها غلتانده و تزئین کنید.
پاپس کیکهای چوبی رنگین کمانی
در این مطلب، از نحوه تهیه پاپس کیک گفتیم و تمام مراحل را تا انتها با شما مرور کردیم. همانطور که اشاره کرده بودیم تهیه این کیک زمان بسیار کوتاهی میخواهد و شما بهراحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید. فقط دقت کنید که این کیکها باید یک تا ۲ ساعت در یخچال و ۳۰ دقیقه در فریزر استراحت کنند تا شکل و فرم اصلی خود را نشان دهند. ضمنا فراموش نکنید که شکلات تختهای خیلی زود سرد و سفت میشود بهخاطر همین سریعا بعد از خارجکردن پاپس کیک از شکلات باید تزیینات آن را انجام دهید.
در نهایت اگر تمایل داشتید تا پاپس کیک لذیذ رنگین کمانی را در منزل تهیه کنید و مواد اولیه در دسترس شما نبود، جای نگرانی نیست. کافی است از سرویس سوپرمارکت اسنپ کمک بگیرید و هرآنچه که نیاز دارید را از این سرویس سفارش دهید.
دیدگاهتان را بنویسید