طرز تهیه سس چیلی تند با طعمی بی نظیر!

 سس چیلی

سس چیلی یکی از انواع سس­های تند و مکمل بسیاری از غذاهای گوشتی است. این سس اصالت تایلندی دارد و مصرف آن از سالیان بسیار دور در کشورهای مکزیک و آمریکای شمالی و جنوبی رواج داشته است. این سس به کچاپ شباهت دارد و پایه اصلی تهیه آن فلفل و گوجه است. شما می­توانید سس چیلی را در منزل تهیه کنید و اطمینان داشته باشید که با یک بار چشیدن طعم این سس، شیفته آن خواهید شد. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه سس چیلی را به شما آموزش دهیم.

مواد اولیه سس چیلی

مواد مورد نیاز برای درست کردن سس چیلی به آسانی درمنزل یافت می­شود. لیست مواد اولیه مورد نیاز در جدول زیر ارائه شده است:

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

مواد لازم مقدار لازم
گوجه فرنگی ۶ عدد
فلفل قرمز تند ۱۰ عدد
سیر ۶ حبه
سرکه انگور یا سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
آب ۱ پیمانه
نشاسته ذرت یا آرد ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده ۱ قاشق غذاخوری

 

دستور تهیه سس چیلی

 سس چیلی

زمان مورد نیاز برای درست کردن سس چیلی کمتر از یک ساعت است. هر قاشق سس تند چیلی در حدود ۶ کالری انرژی دارد.

  • مرحله یکم: مطابق با طرز تهیه سس چیلی، ابتدا فلفل را به خوبی بشویید و با استفاده از دستگاه غذاساز و یا آسیاب پودر کنید. گوجه فرنگی، سیر و زنجبیل تازه را رنده کرده و با فلفل پودرشده درون یک قابلمه بریزید. نصف پیمانه آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.
  • مرحله دوم: پس از اینکه مواد درون قابلمه شروع به جوشیدن کرد، نمک، سرکه و شکر را به آن بیافزایید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • مرحله سوم: نشاسته ذرت را با نصف پیمانه آب ترکیب کنید تا یک دست شود و آن را داخل قابلمه بریزد و مجددا هم بزنید.
  • مرحله چهارم: مواد را حرارت دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود، اما توجه داشته باشید که این سس نباید بیش از حد غلیظ باشد. قبل از آنکه تمامی آب سس کشیده شود آن را از روی حرارت بردارید.
  • مرحله پنجم: سس را از یک صافی درشت عبور داده، درون یک شیشه بریزد و در یخچال نگهداری کنید.

سس چیلی را با هر غذایی که دوست دارید، میل کنید. نوش جان!

نکات مهم برای درست کردن سس چیلی

سس چیلی

رعایت برخی نکات ساده در طرز تهیه سس چیلی، آن را با سلیقه شما متناسب می­کند:

  • این سس برای انواع ساندویج، غذاهای گوشتی، سیب زمینی سرخ کرده و غیره مناسب است.
  • بجای استفاده از زنجبیل تازه، می­توانید پودر آن را نیز بکار ببرید.
  • در صورتی که سس چیلی را درون یک ظرف شیشه­ای بریزید، می­توانید به مدت یک ماه را در یخچال نگهداری کنید.
  • مقدار تندی این سس با کمتر یا بیشترکردن فلفل و سیر، مطابق ذائقه شما قابل تغییر است.
  • برای کمترکردن تندی سس چیلی، هسته­های فلفل را قبل از آسیاب­کردن جدا کنید.
  • استفاده از نشاسته ذرت یا آرد موجب ژله­ای­شدن بافت سس می­شود.
  • اگر بجای فلفل تازه، از فلفل خشک استفاده می­کنید، ابتدا آن را به مدت ۲۰ دقیقه در آب خیس کرده و سپس در دستگاه غذاساز پوره کنید.
  • در صورت تمایل می­توانید مقداری پیاز رنده­شده نیز به سس چیلی اضافه کنید.
  • مصرف این سس به دلیل تندی زیاد برای کودکان مناسب نیست.

سخن پایانی

در این مقاله طرز تهیه سس چیلی را به همراه کلیه نکات آموزش دادیم. اگر تصمیم گرفته­اید که در خانه این سس را تهیه کنید، می­توانید مواد اولیه این سس خوشمزه را به سرویس سوپر مارکت اسنپ سفارش داده و در زمانی مناسب و کوتاه تحویل بگیرید. از سویی دیگر، سرویس غذای اسنپ نیز جهت تهیه غذای آماده خدمت­رسانی می­کند. اسنپ با سرویس­های متنوع آماده ارائه بهترین خدمات به شما است!

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *