خوراکها از جمله غذاهایی هستند که در میان ما ایرانیان طرفداران بیشماری دارند. خوراک در کل غذایی محسوب میشود که به رقیقی خورشت نیست و میتوان آن را هم با نان و هم با برنج سرو کرد. خورشت اما قابل سرو شدن با نان نیست و حتما باید آن را با پلو نوش جان کنید. خوراکهایی که ما در کشور خود آنها را آماده میکنیم از مواد مختلفی مانند گوشت سفید یا گوشت قرمز در ترکیب با سبزیجات آماده و تهیه میشوند. در این مطلب؛ اما برای شما یک طرز تهیه خاص و متفاوت خواهیم داشت. این غذای خوشمزه، خوراک مرغ با بادام هندی است که اگر یکبار آن را امتحان کنید، طرفدار پروپاقرص آن خواهید شد.
مواد اولیه برای تهیه خوراک مرغ و بادام هندی
خوراک مرغ و بادام هندی یک غذای مقوی و بسیار خوش خوراک و خوشعطر است که مزه بینظیری دارد و با هر ذائقهای که باشید بدون شک مجذوب این غذا خواهید شد. شما خوراک مرغ و بادام هندی را میتوانید در کنار پلو برای داشتن یک ناهار بینظیر و متفاوت سرو کنید و هیجان چشیدن طعم یک غذای متفاوت را به خود و اهل منزل هدیه دهید. در تهیه خوراک مرغ و بادام هندی از مواد زیادی مانند شکر قهوهای، سویا سس، زنجبیل، نشاسته، سرکه سیب، سس چیلی، سیر و غیره استفاده شده است که باعث شده عطر و رایحه این غذا وسوسهکننده و اشتها برانگیز باشد. در ادامه طرز تهیه خوراک مرغ و بادام هندی را با مرور کردن مواد اولیه شروع خواهیم کرد.
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
مرغ | سینه بدون پوستواستخوان ۴ تکه |
زنجبیل | یک قاشق چایخوری رنده شده |
سویا سس | نصف پیمانه |
سیر | ۲ حبه |
بادام هندی | یک پیمانه |
روغن | یک قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
سرکه سیب | ۴ قاشق غذاخوری |
سس کچاپ | ۴ قاشق غذاخوری |
سس چیلی | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر قهوهای | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | ۴/۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه خوراک لذیذ مرغ و بادام هندی
در این قسمت قصد داریم تا دستور تهیه خوراک مرغ و بادام هندی را مرحلهبهمرحله با هم مرور کنیم تا مطمئن شوید که تهیه کردن این خوراک بههیچعنوان سخت یا کار بیهودهای نیست. شاید استفاده کردن از مغزها درون خوراک چندان متعارف نباشد، چون ما همیشه مغزی مانند بادام هندی را در آجیل خصوصا آجیلی که برای عید نوروز یا شب یلدا تهیه میشود، نوش جان میکنیم. بااینحال اما به شما توصیه میکنیم اگر اهل درستکردن خوراک هستید، حتما در لیست غذایی روزانه خود طرز تهیه خوراک مرغ و بادام هندی را نیز بگنجانید؛ چون بههیچعنوان پشیمان نخواهید شد.
مرحلهی اول: در مرحلهی اول از درستکردن خوراک مرغ و بادام هندی، مرغها را شسته و تمیز کنید. توصیه ما این است که برای تهیه این خوراک حتما از سینه مرغ بدون استخوان و پوست استفاده شود. البته اگر غیر از سینه بدون استخوان در منزل داشتید هم میتوانید از آن استفاده کنید؛ اما در دستور پخت اصلی به طور معمول از سینه مرغ استفاده میشود.
مرحلهی دوم: بعد از شستن مرغها، آنها را به تکههای کوچک تقسیم و خرد کنید. تکههای مرغ بهاندازهای باشند که بتوان آنها را با چنگال میل کرد، نه کوچک و ریز باشند و نه درشت و زیادی بزرگ. سپس مرغهای تکه شده و خرد شده را درون یک کیسهفریزری زیپدار بریزید و درون کیسه را با ادویه فلفل سیاه و نشاسته ذرت پر کنید.
مرحلهی سوم: بعدازاین در پلاستیک را محکم بسته و خوب تکان دهید. تمام تکههای مرغ شما باید با ادویه فلفل سیاه و نشاسته ذرت بهخوبی آغشته شوند. در این مرحله اگر در منزل کیسهفریزری زیپدار نداشتید میتوانید از یک نایلون فریزری معمولی نیز استفاده کنید و سر آن را محکم گره بزنید تا مواد شما در زمان ترکیبشدن و تکان خوردن، از کیسه خارج نشوند.
مرحلهی چهارم: در مرحلهی بعد از طرز تهیه خوراک مرغ و بادام هندی یک ماهیتابه را آماده کرده و آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. کمی روغن درون ماهیتابه ریخته و مرغهای طعمدار شده با نشاسته ذرت و ادویه فلفل سیاه را درون تابه بریزید. بعد از آن دقت کنید که تمام مرغها بهخوبی سرخ شوند. بعد از سرخ شدن، تکههای مرغ طعمدار شده آنها را در ظرفی ریخته و در کناری قرار دهید تا خنک شوند.
مرحلهی پنجم: در مرحلهی بعد از دستور تهیه خوراک مرغ و بادام هندی، سس کچاپ، سرکه، سس چیلی، سویا سس، فلفل قرمز و بادام هندی را با هم در کاسهای بهخوبی مخلوط کنید. بهتر است در صورت تمایل بادامهندیها را به ۲ الی ۳ قسمت تقسیم کنید تا تکههای آنها کوچکتر شود، اما نه خیلی خرد و کوچک؛ بادامهندیها باید در خوراک شما مشخص باشند.
مرحلهی ششم: در گام بعد ۲ حبه سیر را رنده یا ساطوری خرد کنید. ضمن اینکه زنجبیل را نیز باید رنده کرده و فقط بهاندازه یک قاشق چایخوری از آن در این غذا استفاده کنید. البته در صورت تمایل میتوانید مقدار ادویهجات و مواد ترکیبی در این دستور پخت را کم یا زیاد کنید. همه چیز به ذائقه و سلیقه شخصی شما بستگی دارد.
مرحلهی هفتم: در گام بعد از درستکردن خوراک مرغ و بادام هندی یک قابلمه بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و مرغ سرخ شده و طعمدار شده را درون قابلمه بریزید. بعد از آن سس تهیه شده را نیز به مرغ سرخ شده و طعمدار اضافه کنید.
مرحلهی هشتم: در نهایت زیر قابلمه را با حرارت ملایم روشن کنید و اجازه بدهید که خوراک مرغ و بادام هندی شما در آرامش کامل پخته شود و جا بیفتد. بعد از پختهشدن خوراک مرغ و بادام هندی و سپری شدن زمان یک ساعته، خوراک شما آماده است. خوراک را در ظرف سرو نهایی ریخته و با پلو نوش جان کنید.
نکات پایانی خوراک مرغ و بادام هندی
در ادامه چند نکته برای بهتر بهعملآمدن خوراک مرغ و بادام هندی به شما ارائه خواهیم کرد:
- نکتهی اول اینکه بادام هندی را اگر از ابتدا به غذا اضافه کنید، سبب میشود که نرم شده و قوام و سفتی پیش از پختهشدن را نداشته باشد. اگر دوست داشتید تا بادام هندی شما تُرد باشد میتوانید آن را در اواخر پخت غذا یا حتی قبل از سرو غذا به خوراک اضافه کنید.
- نکتهی دوم در طرز تهیه خوراک مرغ و بادام هندی این است که شما میتوانید به این غذا کمی زعفران آب شده، گشنیز ساطوری شده، برگبو، دارچین و میخک نیز اضافه کنید.
- در آخر بد نیست بدانید که اگر تمایل داشتید مرغ شما سرخ شده نباشد، میتوانید با یک عدد پیاز مرغ را آبپز کرده و در این غذا مورداستفاده قرار دهید. این کار سبب میشود تا کالری غذا نیز افزایش پیدا نکرده و اگر شما ورزشکار هستید و رژیم غذایی خاصی دارید منعی برای استفاده این خوراک نداشته باشید.
مرغ و بادام هندی و یک ماجرای خوشمزه
در این مطلب از نحوه درستکردن خوراک مرغ و بادام هندی گفتیم. نکات ضروری برای یک خوراک لذیذ و کاملا جاافتاده را نیز به شما ارائه کردیم. مرحلهبهمرحله و گامبهگام آن را با شما جلو بردیم تا در نهایت عطر خوراک معطر و بینظیر مرغ و بادام هندی فضای آشپزخانه شما را پر کند. همانطور که در قسمت مواد اولیه مشاهده کردید، تمام مواد اولیهای که برای تهیه خوراک موردنیاز است ممکن است همیشه در دسترس شما نباشند. به همین منظور، توصیه ما به شما این است که بهجای خارجشدن از منزل و تهیه کردن مواد خوراک مرغ و بادام هندی، از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ استفاده کنید. با استفاده از این سرویس، سفارش شما در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت به دستتان خواهد رسید.
دیدگاهتان را بنویسید