طرز تهیه پنینی مرغ خوشمزه، یک ساندویچ پرطرف‌دار

درست‌کردن پنینی مرغ خانگی و خوشمزه

پنینی مرغ یکی از غذای بسیار محبوب و خوشمزه است که امروزه به‌عنوان یکی از آیتم‌های اصلی در منوی کافه و رستوران‌ها نیز دیده می‌شود. این غذا جدا از طعم خوبی که دارد، سرشار از پروتئین و مواد فوق‌العاده برای بدن است و می‌توانید به‌عنوان یک وعده‌ی سالم آن را نوش جان کنید.

در این مقاله قرار است به طرز تهیه پنینی مرغ به ساده‌ترین شکل ممکن بپردازیم؛ بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا این غذای خوشمزه و جذاب را یاد بگیرد و در خانه آن را تهیه کنید، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

«سفارش ساندویچ»

مواد اولیه برای درست‌کردن سس پنینی مرغ

طرز تهیه سس پنینی مرغ

درست‌کردن و سرو کردن پنینی مرغ با سس مخصوص آن جذاب‌تر است. در جدول زیر مواد اولیه برای درست‌کردن این سس آمده است که می‌توانید به‌سادگی آن را درست کنید و در کنار پنینی خود سرو کرده و نوش جان کنید.

مواد اولیه

مقدار موردنیاز
ریحان

یک پیمانه

سیر

۲ حبه
گردو

۲/۱ پیمانه

پنیر پارمزان

۲/۱ پیمانه
آب‌لیمو

به میزان لازم

برای درست‌کردن سس مخصوص پنینی باید تمام مواد اولیه را در یک میکسر بریزید و به مدت چند دقیقه میکس کنید تا به حالت پوره در بیاید. سپس آن را در ظرف دلخواه خود بریزید و در کنار پنینی سرو کنید. این سس تقریبا مشابه با سس پستو است با این تفاوت که در آن از روغن زیتون استفاده نمی‌شود.

مواد اولیه برای درست‌کردن پنینی مرغ

مواد لازم برای درست‌کردن پنینی مرغ

قبل از این که به سراغ مواد اولیه و لازم برای درست‌کردن پنینی مرغ برویم، باید گفت که شما می‌توانید علاوه بر مرغ از مواد دیگری مانند گوشت یا سبزیجات نیز برای درست‌کردن آن استفاده کنید. همچنین امکان استفاده از انواع نان مانند نان تست، باگت و…برای تهیه این غذا وجود دارد. با این میزان از مواد اولیه شما می‌توانید پنینی مرغ را برای ۴ نفر تهیه کنید.

مواد اولیه

مقدار موردنیاز
سینه مرغ

۵۰۰ گرم

سیر

۲ حبه
جعفری

۱۰۰ گرم

قارچ

۲۰۰ گرم
خامه صبحانه

یک قاشق غذاخوری

روغن مایع

به میزان لازم
نان

به میزان لازم

ادویه (زردچوبه، فلفل، نمک)

به میزان لازم
پاپریکا

به میزان لازم

دستور تهیه پنینی مرغ به‌صورت مرحله‌به‌مرحله

مراحل درست‌کردن پنینی مرغ

پنینی مرغ اصالتا ایتالیایی است و می‌توانید آن را به‌صورت تست شده یا گریل شده آماده و نوش جان کنید. درواقع پنینی به همراه مرغ یکی از غذا‌هایی است که می‌توانید به‌عنوان وعده‌ی اصلی استفاده کنید چرا که کاملا شما را سیر می‌کند. همچنین این غذا با سس مخصوص سرو می‌شود. در ادامه مراحل تهیه این غذا را به‌صورت مرحله‌به‌مرحله توضیح داده‌ایم.

  • مرحله‌ی اول: اولین قدم برای درست‌کردن پنینی مرغ این است که سینه مرغ را به‌صورت مکعبی خرد کنید و به آن آبلیمو، نمک، سیر رنده شده و زردچوبه اضافه کنید و به‌خوبی این مواد را هم بزنید تا به خرد مرغ برود و مزه‌دار شود. اگر فرصت کافی دارید به مدت ۳۰ دقیقه مرغ را درون یخچال قرار دهید تا به‌خوبی طعم‌دار شود.
  • مرحله‌ی دوم: بعد از گذشت مدت‌زمان لازم مرغ‌ها را از یخچال خارج کنید. یک تابه مناسب را انتخاب و در آن به میزان کافی روغن بریزید و اجازه دهید تا به‌خوبی داغ شود. سپس سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.
  • مرحله‌ی سوم: چند دقیقه دیگر که از تفت دادن مرغ گذشت، اگر دوست داشتید مجددا به آن مقداری زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا جایی که رنگ مرغ‌ها تغییر کند و طلایی شود.
  • مرحله‌ی چهارم: بعدازاین که مرغ‌ها کاملا پخته شد و آب آن کشیده شد، باید دو حبه سیر را با استفاده از یک رنده‌ی دندانه ریز به‌خوبی رنده کنید و به مرغ‌ها اضافه کنید.
  • مرحله‌ی پنجم: حالا نوبت به بلانچ کردن قارچ‌ها می‌رسد. برای انجام این کار باید قارچ‌ها را به‌خوبی بشویید و اجازه دهید تا آب اضافه‌ی آن گرفته شود و سپس به‌صورت ورقه‌ای خرد کنید.
  • مرحله‌ی ششم: یک قابلمه با سایز مناسب را پرازآب کنید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید تا آب درون قابلمه به جوش آید. سپس به آن نمک و مقداری آبلیمو اضافه کنید.
  • مرحله‌ی هفتم: نوبت به اضافه‌کردن قارچ‌ها می‌رسد. قارچ‎‌ها را درون قابلمه بریزید و بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد و بعد از گذشت این زمان آن را آبکش کنید و با آب سرد بشویید.
  • مرحله‌ی هشتم: اجازه دهید تا آب اضافه‌ی قارچ‌ها گرفته شود و سپس آن‌ها را نیز به تابه اضافه کنید و با سایر مواد تفت دهید.
  • مرحله‌ی نهم: اضافه‌کردن خامه اختیاری است اما در طعم پنینی واقعا تأثیر‌گذار است. اگر دوست داشته باشید می‌توانید در این مرحله خامه را به مرغ‌ها اضافه کنید و به‌خوبی با سایر مواد مخلوط کنید.
  • مرحله‌ی دهم: در ادامه جعفری‌ها را به‌خوبی ساطوری کنید و به سایر مواد اضافه کنید و به همراه آن‌ها تفت دهید تا طعم جعفری به خرد سایر مواد برود.
  • مرحله‌ی یازدهم: مواد پنینی آماده است و باید به سراغ گریل کردن یا تست کردن آن‌ها بروید. برای انجام این کار دستگاه ساندویچ‌ساز را آماده کنید و به برق بزنید تا داغ شود.
  • مرحله‌ی دوازدهم: هر نوع نانی که قرار است استفاده کنید را درون دستگاه قرار دهید و روی آن سس کچاپ یا مایونز بریزید. سپس موادی را که آماده کردید را روی نان بریزید و یک‌لایه‌ی نان دیگر روی آن قرار دهید و در نهایت درب دستگاه را بندید.
  • مرحله‌ی سیزدهم: ساندویچ‌ها باید به مدت ۳ تا ۵ دقیقه درون دستگاه بمانند تا به‌خوبی تست شوند. بعد از گذشت این مدت‌زمان پنینی مرغ شما آماده است و می‌توانید آن را در ظرف مورد نظرتان سرو کرده و نوش جان کنید.

درست‌کردن پنینی مرغ به همراه پنیر پیتزا

طرز تهیه پنینی به همراه پنیر پیتزا

یکی از موادی که استفاده از آن در طعم پنینی تأثیر بسیاری دارد، پنیر پیتزا است. شما می‌توانید بعدازاین که مواد پنینی را روی نان ریختید و قبل از اضافه‌کردن لایه‎ی دیگر نان، به میزان کافی پنیر پیتزا روی مواد بریزید و سپس لایه‎ی دیگر نان را گذاشته و تست کنید. بعدازاین که پنینی شما آماده شد، طعم پنیر قطعا شما را شگفت‌زده خواهد کرد.

درست‌کردن پنینی مرغ رژیمی

پنینی رژیمی

اگر شما دوست داشته باشید، می‌توانید پنینی مرغ را به حالت رژیمی درست کنید. این غذا برای افرادی که ورزش می‌کنند یا رژیم غذایی دارند بسیار مفید است. برای انجام این کار به‌جای سرخ کردن مرغ‌ها، باید آن‌ها را آب‌پز کنید و به مقدار خیلی کمی در کره و مقداری نمک تفت دهید.

در ضمن بهتر است تا از فیله‌ی مرغ استفاده کنید. همچنین می‌توانید سس را از غذا حذف کرده و به‌جای آن از سبزیجاتی مانند گوجه‌فرنگی یا اسفناج استفاده کنید.

طرز تهیه پنینی مرغ و بادمجان

طرز تهیه پنینی مرغ و بادمجان

یکی دیگر از انواع پنینی که طعم خوب و فوق‌العاده‎ای دارد، پنینی مرغ به همراه بادمجان است. برای درست‌کردن این نوع پنینی، تمام مراحل مطابق با آنچه که گفتیم است و تنها باید به آن بادمجان را اضافه کنید. برای انجام این کار بادمجان‌ها را پوست‌کنده و در مقداری آب‌نمک به میزان ۳۰ دقیقه قرار دهید. سپس در تابه که میزان کافی روغن ریخته شده، سرخ کنید. در نهایت بادمجان‎‌های سرخ شده را روی مواد پنینی قرار داده و اگر دوست داشتید مقداری پنیر پیتزا نیز اضافه کنید و بگذارید تا در ساندویچ‌ساز تست شود.

نکات مهم و طلایی در درست‌کردن پنینی

نکات مهم برای تهیه پنینی

آماده‌سازی و درست‌کردن پنینی نکاتی دارد که اگر آن را بدانید و رعایت کنید، غذای نهایی شما طعم بهتری خواهد داشت. در ادامه برخی از این نکات را بیان کرده‌ایم:

  • اگر دوست داشته باشید و بسته به سلیقه خود می‌توانید در تهیه پنینی از کالباس نیز استفاده کنید. همچنین به‌جای پنیر پیتزا امکان استفاده از پنیر گودا یا موزارلا نیز وجود دارد.
  • اگر دستگاه گریل یا ساندویچ‌ساز ندارید، می‌توانید برای درست‌کردن پنینی از تابه‌های دوطرفه استفاده کنید. برای انجام این کار کف تابه را با مقداری روغن چرب کنید و ساندویچ‌ها را درون آن قرار دهید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه اجازه دهید تا هر دو طرف آن گریل شود.

سفارش آنلاین مواد اولیه پنینی مرغ

درست‌کردن پنینی مرغ کار ساده و راحتی است و می‌توانید به‌سادگی آن را در خانه درست کنید. اگر مواد اولیه برای درست‌کردن آن را ندارید، امکان سفارش آنلاین تمامی مواد از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ وجود دارد که به‌سادگی و در سریع‌ترین زمان ممکن می‌توانید هرآنچه که نیاز دارید را سفارش دهید و تحویل بگیرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *