مربای آلبالو یکی از خوشمزهترین انواع مربا است که طعم واقعا جذابی دارد و تمام افرادی که یکبار طعم این مربا را چشیده باشند، شیفتهی آن شدهاند.
مربای آلبالو هم به شیوهی ترش هم شیرین درست میشود و این کاملا وابسته به سلیقه و ذائقهی شما است.
در این مقاله قرار است به طرز تهیه مربای آلبالو به روشهای متفاوت بپردازیم؛ بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا درستکردن مربا آلبالو را یاد بگیرد تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم برای درستکردن مربا آلبالو
معمولا موادی که برای تهیه مربای آلبالو نیاز دارید، موادی هستند که بهسادگی تهیه و فراهم میشوند. شما میتوانید با هزینهی معقولی در خانه مربای آلبالو درست کنید و از بابت کیفیت و سلامت آن نیز خیالتان راحت باشد.
در ادامه مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو لیست شده است. شما بر حسب مقداری که قصد دارید مربای آلبالو تهیه و آماده کنید، خودتان میتوانید اندازهها و مقادیر را تغییر دهید.
مواد اولیه | مقدار مورد نیاز |
آلبالو | یک کیلوگرم |
شکر | ۲ پیمانه |
وانیل | به میزان لازم |
آبلیمو | به میزان لازم |
طرز تهیه مربا آلبالو بهصورت مرحلهبهمرحله
درستکردن مربای آلبالو کار سختی نیست و شما میتوانید در نهایت سادگی آن را تهیه کنید و همراه با صبحانه یا بهعنوان شهد در تزیین شیرینی و کیک استفاده کنید.
در ادامه به آموزش مرحلهبهمرحله برای درستکردن مربای آلبالو پرداختهایم. شما با کمک این آموزش میتوانید مربای آلبالو را به خوشمزهترین شکل ممکن تهیه و آماده کنید.
- مرحلهی اول: اولین قدم برای تهیه و درستکردن مربای آلبالو، شستن آلبالوها است. برای انجام این کار باید چوب و برگهای اضافهی آلبالو را جدا کنید. سپس یک ظرف بزرگ را انتخاب کنید و آلبالوها را درون آن بریزید و آب را به ظرف اضافه کنید. اجازه دهید تا آلبالوها به مدت ۲۰ دقیقه در ظرف آب بمانند و به کمک دست آنها را هم بزنید تا اگر آشغالی در بینشان است، خارج شود.
- مرحلهی دوم: حالا آلبالوها را چندین بار آبکش کنید تا خیالتان از بابت تمیزی آنها راحت شود. سپس آنها را درون آبکش قرار دهید تا آب اضافهی آنها گرفته شود.
- مرحلهی سوم: نوبت به جداکردن هستهی آلبالوها میرسد. برای انجام این کار میتوانید از دستگاه جدا کردن هسته استفاده کنید یا این که به کمک دست هستهی آنها را خارج کنید. دقت کرده که هستهی آلبالوها را دور نیندازید و در یک لیوان همهی آنها را جمع کنید و کمی آب جوش روی آنها بریزید و کنار بگذارید.
- مرحلهی چهارم: در ادامه باید یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و آلبالوها را درون آن بریزید. البته باید دقت داشته باشید که آلبالوها را بهصورت یکجا اضافه نکنید و آنها را بهصورت لایهای درون قابلمه بریزید. بدین صورت که یکلایه آلبالو، سپس یکلایه شکر!
- مرحلهی پنجم: اضافهکردن آلبالو و شکر را تا جایی ادامه دهید که تمام مواد را درون قابلمه بریزید. سپس درب قابلمه را ببینید و بگذارید تا قابلمه به مدت حداقل یک روز درون یخچال بماند تا آلبالوها حسابی آب بیندازند.
- مرحلهی ششم: بعد از گذشت مدتزمان لازم قابلمه را از یخچال خارج کنید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید تا مربا جوش بیاید. هستهی آلبالوهایی را که کنار گذاشتید از یک صافی رد کرده و آب جمعآوری شده از آنها را به قابلمه اضافه کنید. بعدازاین که دیدید آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کرد، زیر قابلمه را کم کرده و حرارت را روی ملایم تنظیم کنید.
- مرحلهی هفتم: ممکن است تا در طول مدت درستکردن مربا متوجه شوید که کفهایی روی سطح مربا جمع میشود. شما باید با استفاده از یک قاشق کفهای ایجاد شده را جمع کنید. چرا که در رنگ مربا اثر میگذارند و اگر آنها را جمع نکنید رنگ مربای شما دیگر شفاف نیست و حالت کدری در آن ایجاد میشود.
- مرحلهی هشتم: اجازه دهید تا مربا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد و سپس قوام شهد آن را تست کنید. شهد مربای باید غلظت مناسبی داشته باشد و آبکی نباشد. برای تست این موضوع در حد یک قاشق غذاخوری از شهد مربا را درون نعلبکی بریزید.
- مرحلهی نهم: حالا نعلبکی را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا خنک شود. پس از گذشت مدتزمان لازم آن را از یخچال خارج کنید و مقداری از شهد را بین دو انگشت بریزید. اگر شهد حالت کشداری داشت و قوام آن مطلوب بود باید آن را از روی حرارت بردارید. در غیر این صورت اجازه دهید تا کمی دیگر روی حرارت بماند.
- مرحلهی دهم: دقت داشته باشید که غلظت شهد مربا بسیار مهم است. چرا که اگر خیلی غلیظ باشد سبب میشود تا مربای شما شکرک بزند و اگر بیش از اندازه آبکی باشد سبب کپک زدن مربا خواهد شد.
- مرحلهی یازدهم: در طول مدت دائما به قابلمه سر بزنید و دقت داشته باشید که شهد به غلظت مناسبی برسد. چند دقیقه قبل از این که زیر قابلمه را خاموش کنید، اگر دوست داشتید در حد نوک قاشقچایخوری وانیل به مربا اضافه کنید و کمی هم بزنید تا طعم آن در کل مواد پخش شود.
- مرحلهی دوازدهم: اگر دوست دارید تا مربای شما طعم ترشی داشته باشد، به آن مقداری آبلیمو اضافه کنید و هم بزنید. سپس زیر قابلمه را خاموش کنید و اجازه دهید تا مربا سرد شود.
- مرحلهی سیزدهم: در طول مدتی که مربا در حال خنک شدن است باید ظرفی که قرار است مربا در آن نگهداری شود، آماده کنید. بهتر است تا برای نگهداری مربا از ظرف شیشهای استفاده کنید. مربای آلبالو را در ظرف شیشهای بریزید و سپس آن را در یخچال قرار دهید و هر زمان که خواستید از آن استفاده کنید. مربای آلبالوی شما به همین سادگی آماده شد.
سفارش آنلاین مربای آلبالو از اسنپ
طرز تهیه مربای آلبالو بسیار ساده است و شما میتوانید خودتان آن را بهسادگی در خانه تهیه کنید.
البته گاهی اوقات ممکن است که مواد اولیه و لازم برای تهیه مربای آلبالو را نداشته باشید که در این صورت میتوانید هرآنچه که نیاز دارید را از سرویس سوپرمارکت اسنپ سفارش داده و بهسادگی خریدهای خود را انجام دهید.
دیدگاهتان را بنویسید