طرز تهیه کرپ پنیری آسان و راحت است. غذایی که به عنوان وعده اصلی و یا میان وعده میتوانید آن را تهیه کنید. کرم پنیری یک غذای بینالمللی محسوب میشود که تمام افراد از کوچک و بزرگ عاشق آن هستند. این غذا به طور کلی از دو قسمت تشکیل شده. خمیر اصلی نان و مواد میانی. ما در ادامه قصد داریم طرز تهیه خمیر کرپ را نیز برای شما توضیح دهیم. اما بد نیست بدانید که با استفاده از نانهای سبک و آماده نیز میتوانید این غذای لذیذ را تهیه کنید.
کرپ پنیری، همان غذایی که به دنبالش هستید
کرپها از آن جمله غذاهایی هستند که با انواع مواد میتوانید آنها را تهیه کنید. کرپ پنیری، کرپ اسفناج، کرپ پرتقال، کرپ توت فرنگی، کرپ خامه و غیره همگی از انواع مختلف کرپها هستند که در وعده و میان وعدههای مختلف تهیه و سرو میشوند. این مطلب به درست کردن کرپ پنیری اختصاص داده شده. در تهیه کرپ پنیری علاوه بر مواد تهیه خمیر آن از مواد اولیه سادهای مثل گوشت و پیاز و پنیر پیتزا در کنار ادویهجات استفاده خواهیم کرد. البته توصیه میکنیم که در صورت تمایل کمی نیز از سبزیجات معطر مثل گشنیز و شنبلیله در این ترکیب استفاده کنید تا یک کرپ خوش عطر و لذیذ پنیری داشته باشید.
مواد اولیه | مقدار مورد نیاز |
شیر | ۱ پیمانه |
آرد | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
جعفری | ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه و نمک | به میزان لازم |
مواد اولیه برای ماده میانی کرپ | مقدار مورد نیاز |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
گوشت چرخ کرده | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
زردچوبه، نمک، آویشن و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه کرپ خوشمزه پنیری
در این قسمت به طرز تهیه کرپ پنیری خواهیم پرداخت. در مرحله اول خمیر کرپ و در مرحله دوم مواد میانی آن را تهیه خواهیم کرد. تا انتهای مطلب با ما باشید.
مرحله اول: در مرحله اول از درست کردن کرپ پنیری در ابتدا باید سبزی جعفری را پاک کرده و شستشو دهید. سپس سبزیهای شسته شده را درون یک آبکش ریخته و اجازه دهید تا آب اضافی آنها جدا شود.
مرحله دوم: بعد از خشک شدن رطوبت جعفریها، جعفری را با استفاده از سبزی خرد کن یا تخته گوشت آشپزخانه ساطوری و ریز کنید.
مرحله سوم: در مرحله بعد از طرز تهیه کرپ پنیری ، ظرفی مناسب انتخاب کرده تخم مرغ را درون آن بشکنید و با چنگال تخم مرغ را هم بزنید تا از لختی خارج شده و سفید و زرده با هم به خوبی ترکیب شوند.
مرحله چهارم: بعد از آن شیر را به تخم مرغ همزده اضافه کنید و مجددا ترکیب شیر و تخم مرغ را خوب با یکدیگر هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.
مرحله پنجم: در گام بعد از درست کردن کرپ پنیری ، آرد را مرحله به مرحله و به آرامی به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید. حالا مجدداً آرد و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و هم بزنید. اگر آرد را مرحله به مرحله و به آرامی به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید، از گلوله شدن آرد جلوگیری خواهد شد.
مرحله ششم: بعد از ترکیب شدن آرد، شیر و تخم مرغ، جعفریهای ساطوری شده را نیز به این ترکیب اضافه کنید. حالا به میزان کافی نمک و فلفل بزنید. مجدداً تمام مواد را با هم به خوبی ترکیب کنید. در نهایت شما باید یک خمیر مایه یکدست داشته باشید.
مرحله هفتم: در مرحله بعد از درست کردن کرپ پنیری یک تابه مناسب را انتخاب کرده آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از آن مقداری روغن درون تابه بریزید و اجازه دهید تا حرارت تابه روغن شما را خوب گرم کند.
مرحله هشتم: بعد از آن یک ملاقه برداشته و از مایه خمیری کرپ درون تابه بریزید. در گام بعد از طرز تهیه کرپ پنیری شما باید تابه را تکان بدهید تا مایه کرپ شما درون تابه کاملاً پخش شود.
مرحله نهم: حالا بعد از اینکه کرپ خودش را گرفت، آن را برگردانید و طرف دیگر آن را نیز به خوبی مغز پخت کنید. همین که کرپ پخته شده و کمی طلایی شود، کافیست. تا انتها تمام خمیر مایه کرپ را درون تابه ریخته و کرپها را آماده کنید. بهتر است کرپها با زیاد تیره رنگ نشوند. سپس کرپها را در ظرفی گذاشته و کناری قرار دهید تا خنک شوند. در ادامه به سراغ تهیه مواد میانی کرپ پنیری خواهیم رفت.
مرحله دهم: در گام بعد از درست کردن کرپ پنیری در یک تابه مناسب پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. تابه را بر روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید تا پیاز تفت خورده، آب آن جمع شده و سبک شود.
مرحله یازدهم: حالا به پیاز در حال سرخ شدن در روغن، زردچوبه اضافه کنید و اجازه دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود. در مرحله بعد گوشت چرخ کرده خود را بعد از اینکه پیاز به خوبی تفت خورد و سرخ شد به پیاز اضافه کنید.
مرحله دوازدهم: در این قسمت گوشت را با پیاز هم زده و مخلوط کنید و اجازه دهید که خوب تفت خورده و سرخ شوند. بعد از آن نمک، آویشن و فلفل را نیز به این ترکیب اضافه کرده مجدداً هم بزنید تا بوی خامی ادویهجات گرفته شود.
مرحله سیزدهم: حالا مواد میانی کرپ پنیری شما آماده شده است. در این قسمت از درست کردن کرپ پنیری ، لایههای کرپ را بر روی سطح کار آشپزخانه قرار دهید. مقداری از گوشت چرخ کرده و سرخ شده در ادویه جات، پیاز و روغن را در میان کرپها گذاشته سپس پنیر پیتزا را نیز بر روی آنها بریزید.
مرحله چهاردهم: بعد از آن کرپ را به شکل و فرم دلخواه خود جمع کنید و ببندید. مواد میانی نباید از لابهلای کرپ شما خارج شوند. مجددا این کار را تا تمام شدن کرپها تکرار کنید.
مرحله پانزدهم: در مرحله آخر از طرز تهیه کرپ پنیری ، یک تابه مناسب را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. کمی روغن درون تابه بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. حالا دانه دانه کرپها را درون تابه داغ شده و پر از روغن قرار دهید تا کاملاً طلایی و سرخ شوند.
مرحله شانزدهم: در انتها کرپها را از تابه جدا کرده آنها را بر روی دستمال حولهای آشپزخانه قرار دهید. این کار کمک میکند تا روغن اضافی کرپها گرفته شود. در گام آخر از درست کردن کرپ پنیری ، کافی است تا کرپها را به همراه سس مورد علاقه خود در ظرف نهایی قرار داده و سرو کنید، نوش جان !
· نکته ای مهم برای پخت کرپ های جذاب
به عنوان یک نکته طلایی باید به شما بگوییم که اگر تمایل داشتید میتوانید کرپها را در فر نیز تهیه کنید. برای این کار کافیست ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید تا در زمان آماده شدن کرپها، محیط فر به خوبی داغ شود.
سپس بعد از اینکه کرپها را با مواد میانی پر کردید، کف سینی فر را کمی چرب کنید. سپس کرپهای جمع شده و پیچیده شده با مواد میانی را در کف سینی فر قرار دهید. حالا ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا کرپها پخته و سطح رویی آنها طلایی شود. در نهایت آنها را از فر خارج کرده و با سس مورد علاقه خود نوش جان کنید.
کرپ پنیری برای تمام وعده ها
در این مطلب ما طرز تهیه کرپ پنیری را برای شما شرح دادیم. این کرپ طرز تهیه بسیار ساده و راحتی دارد. در حالت کلی کرپها جزء وعدههای و میان وعدههای سبک و جذابی هستند که تمام ذائقهها راضی میکنند.
اگر تمایل داشتید میتوانید مواد میانی کرپ را با در نظر گرفتن ذائقه خود تغییر دهید. میتوانید از گوشت ماهی و یا گوشت مرغ برای تهیه کرپ پنیری هم استفاده کنید. اگر زمان کافی برای آماده سازی خمیر مایه کرپ نداشتید میتوانید از نانهای نازکی که در بازار موجود هستند برای تهیه این غذای لذیذ استفاده کرده و از کرپ پنیری جذاب لذت ببرید.
دیدگاهتان را بنویسید