سس کاپونتا را در منزل چگونه تهیه کنیم؟

سس کاپونتا

سس کاپونتا (Caponata) یک سس سبزیجات است که در تهیه آن از بادمجان و فلفل دلمه­ای استفاده می­کنند. سس کاپونتا طعم بی نظیری دارد، تا آنجا که پس از درست­کردن این سس، مایل خواهید بود تا آن را با نان بخورید! اما به طور کلی سس کاپونتا برای تهیه انواع پاستا، پیتزا و لازانیا بکار می­رود. شما می­توانید این سس خوشمزه را در منزل نیز تهیه کنید. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه سس کاپونتا را به شما آموزش دهیم.

مواد اولیه سس کاپونتا

مواد مورد نیاز برای درست کردن سس کاپونتا به آسانی درمنزل یافت می­شود. لیست مواد اولیه مورد نیاز در جدول زیر ارائه شده است:

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

مواد لازم مقدار لازم
بادمجان ۱ عدد
کرفس ۱ عدد
فلفل دلمه­ای قرمز ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
کشمش ۳ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا ۶ برش یک سانتی متری
آویشن تازه خرد شده نصف قاشق غذاخوری
سرکه یک چهارم پیمانه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
کیپر خرد شده Caper (میوه­ای شبیه زیتون) ۱ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

 

دستور تهیه سس کاپونتا

سس کاپونتا

برای درست کردن سس کاپونتا به زمانی در حدود یک ساعت نیاز خواهید داشت. نیم ساعت آماده­سازی مواد آن زمان خواهد برد و نیم ساعت پخت آن!

  • مرحله یکم: مطابق با طرز تهیه سس کاپونتا، ابتدا بادمجان را پوست کنده و به مدت یک ساعت در آب و نمک خیس کنید تا تلخی آن گرفته شود. سپس آن را آبکش کرده و خشک کنید.
  • مرحله دوم: برگ­ها و انتهای کرفس را جدا کرده، آن را خرد کنید و با روغن چند دقیقه در تابه تفت دهید. سپس بادمجان را اضافه کرده و تا آنجا سرخ کنید که بادمجان نرم شده و تغییر رنگ بدهد.
  • مرحله سوم: فلفل دلمه­ای، پیاز و سیر شسته، به صورت ریز خرد کرده و داخل تابه بریزید. تمامی مواد را به خوبی سرخ کنید تا شفاف شوند.
  • مرحله چهارم: گوجه فرنگی را ریز ریز خرد کنید و به همراه نمک و فلفل به مواد درون تابه بیافزایید و به تفت­دادن مواد ادامه دهید.
  • مرحله پنجم: حالا کشمش و آویشن را نیز اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید تا ترکیب شوند. در ادامه طرز تهیه سس کاپونتا، شعله را کم کنید و ۲۰ دقیقه منتظر بمانید تا سبزیجات سس کاملا پخته شوند.
  • مرحله ششم: سرکه و شکر را در یک ظرف مخلوط کرده و به همراه کیپر خرد شده داخل تابه بریزید. حالا مقداری از سس را بچشید و در صورت نیاز مجددا نمک و فلفل اضافه کنید.
  • مرحله هفتم: در انتها پنیر موزارلا را خرد کرده، روی سس ریخته و هم بزنید. پس از آنکه پنیر نرم شد، سس کاپونتا آماده است.

سس کاپونتا را با هر غذایی که دوست دارید، میل کنید. نوش جان!

نکات مهم برای درست کردن سس کاپونتا

سس کاپونتا

رعایت برخی نکات ساده در طرز تهیه سس کاپونتا، آن را با سلیقه شما متناسب می­کند:

  • در صورت تمایل می­توانید تمامی پوست بادمجان را جدا نکنید تا رنگ بهتری به سس بدهد.
  • مقدار مواد اولیه در این دستور پخت برای یک پاستا ۶ نفره کافی است، البته میزان سس کاپونتا استفاده شده در هر غذا به سلیقه شما بستگی دارد.
  • به جای آویشن تازه، می­توانید پودر آویشن را نیز بکار ببرید.
  • در صورتی که آن را در دسترس نداشتید می­توانید از ونوشک استفاده کنید.
  • خیس­کردن بادمجان در آب و نمک، قبل از سرخ­کردن آن اهمیت زیادی دارد، زیرا تلخی و تندی اضافی بادمجان را از بین می­برد.

سخن پایانی

در این مقاله طرز تهیه سس کاپونتا را به همراه کلیه نکات آموزش دادیم. اگر تصمیم گرفته­اید که در خانه این سس را تهیه کنید، می­توانید کلیه مواد اولیه را، بدون نیاز به خروج از خانه، با استفاده از سرویس سوپر مارکت اینترنتی سفارش دهید و در مدت زمانی کوتاه، سفارش خود را در درب منزل، تحویل بگیرید. همچنین می­توانید برای تهیه غذای آماده از سرویس غذای اسنپ استفاده کنید. اسنپ با سرویس­های متنوع، آماده ارائه بهترین خدمات به شما است!

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *