طرز تهیه پنکیک موز، سفری به دنیای خوشمزه‌ها

طرز تهیه پنکیک موزی

پنکیک موز یکی از خوشمزه‌ترین انواع پنکیک است که می‌توانید آن را درست کنید و لذت ببرید. این نوع پنکیک می‌تواند به‌عنوان یک صبحانه‌ی کامل و خوشمزه انتخاب شود و قطعا اشتهای شما را چندبرابر می‌کند.

طرز تهیه پنکیک موز بسیار ساده است و اگر یکبار آن را امتحان کنید، قطعا جزء انتخاب‌های همیشگی شما خواهد بود. در این مقاله قرار است به درست‌کردن پنکیک موز و روش‌هایی که برای تهیه آن وجود دارد، بپردازیم؛ بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا طرز تهیه این دسر جذاب را یاد بگیرید تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

مواد اولیه برای تهیه پنکیک موز

پنکیک موز

تمام مواد اولیه‌ای که برای تهیه این پنکیک نیاز دارید، به‌سادگی در دسترس است و با هزینه‌ی کمی می‌توانید آن را تهیه کنید.

در جدول زیر مواد اولیه و لازم برای تهیه پنکیک موز قید شده است. شما با این میزان از مواد اولیه می‌توانید پنکیک موز را برای ۴ نفر تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد اولیه

مقدار موردنیاز
شیر

یک لیوان

آرد

۱۵۰ گرم
موز

۲ عدد بزرگ

تخم‌مرغ

یک عدد
بکینگ پودر

۲۰ گرم

شکر

۵۰ گرم
روغن

به میزان لازم

کره

۵۰ گرم

دستور تهیه پنکیک موز به‌صورت مرحله‌به‌مرحله

مراحل تهیه پنکیک موز

قبل از این که به سراغ مراحل درست‌کردن پنکیک برویم، باید گفت که دستور‌های تهیه متنوعی برای انجام این کار وجود دارد. در این مطلب ما سعی کردیم تا ساده‌ترین روش را به شما آموزش دهیم که به کمک آن می‌توانید بی‌نظیرترین پنکیک را درست کرده و از طعم آن لذت ببرید.

  • مرحله‌ی اول: اولین قدم برای تهیه پنکیک موز این است که باید شیر، موز و تخم‌مرغ را ۱۵ دقیقه قبل از این که بخواهید پنکیک را درست کنید از یخچال خارج کنید. دمای مواد اولیه‎ی مورداستفاده باید با دمای محیط یکسان شود.
  • مرحله‌ی دوم: در مرحله‌ی بعد باید موز را پوست بگیرید و با کمک یک چنگال آن را له کنید و درون کاسه بریزید. البته می‌توانید این کار را با کمک یک رنده نیز انجام دهید و موز را رنده کنید.
  • مرحله‌ی سوم: حالا تخم‌مرغ را به موز اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا به‌خوبی با یکدیگر مخلوط شوند. سپس شکر را اضافه کنید و با کمک یک همزن برقی یا دستی مواد را هم بزنید، به‌طوری‌که تخم‌مرغ کف کند.
  • مرحله‌ی چهارم: در نهایت شکر، آرد و بکینگ پودر را نیز به مواد درون کاسه اضافه کنید و مجددا به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و حالت یکدستی به خود بگیرد. البته توجه کنید که قبل از اضافه‌کردن آرد حتما ۲ تا ۳ بار آن را الک کنید تا ناخالصی‌های آرد گرفته و در زمان تهیه پنکیک گلوله نشود.
  • مرحله‌ی پنجم: آخرین مرحله، نوبت اضافه‌کردن شیر است. شما باید شیر را به‌صورت آرام‌آرام به مواد اضافه کنید و با کمک یک همزن دستی مخلوط کنید تا مایه منسجم و یکدست شود. مایه‌ی پنکیک شما آماده است و تنها کاری که باید انجام دهید، پخت آن است.
  • مرحله‌ی ششم: برای انجام این کار کافی است تا یک تابه نچسب را انتخاب کنید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. با کمک کره، کمی کف تابه را چرب کنید. بعدازاین که کره به‌صورت کامل در داخل تابه ذوب شد، زمان اضافه‌کردن مواد به آن است.
  • مرحله‌ی هفتم: بسته به سایزی که دوست دارید تا پنکیک درست کنید، باید از مواد بردارید و درون تابه بریزید و به‌صورت دایره‌ای پخش کنید. سعی کنید تا پنکیک شما ضخامت کمی داشته باشد تا به‌صورت کامل بپزد.
  • مرحله‌ی هشتم: حالا اجازه دهید تا پنکیک درون تابه به‌آرامی بپزد تا زمانی که کناره‌های پنکیک‌ها شروع به حباب زدن کند. زمانی که این اتفاق رخ داد، باید با کمک یک کفگیر چوبی کمی لبه‌های پنکیک را بالا بگیرید.
  • مرحله‌ی نهم: زمانی که پنکیک شما سرخ شد و رنگ آن تغییر کرد و توانستید به‌سادگی آن را درون تابه جابه‌جا کنید، پس پنکیک شما آماده است! این کار را باید تا جایی انجام دهید که تمام مایه‌ی پنکیک را استفاده کنید.
  • مرحله‌ی دهم: پنکیک شما آماده است و تنها کاری که باید انجام دهید، این است که آن‌ها را در ظرف مورد نظرتان بچینید و تزیین کنید. برای این که طعم پنکیک شما جذاب‌تر شود، می‌توانید آن را با عسل، انواع مربا، شکلات، توت‌فرنگی و انواع مغزیجات میل کنید. دستور تهیه پنکیک موزی به همین سادگی است و ارزش یکبار امتحان‌کردن را دارد.

طرز تهیه پنکیک موز بدون آرد

طرز تهیه پنکیک موزی

اگر دوست دارید پنکیک را با کربوهیدرات کمتری درست کنید، می‌توانید در دستور تهیه‌ی آن از آرد استفاده نکرده و مواد دیگری را جایگزین کنید. برای درست‌کردن پنکیک موزی بدون آرد تنها کافی است تا مطابق با روش زیر عمل کنید:

  • مرحله‌ی اول: مانند روش قبل پوست موز را جدا کنید و با کمک رنده یا چنگال به‌خوبی آن را له کنید تا به حالت پوره در بیاید.
  • مرحله‌ی دوم: در ادامه باید نوک قاشق‌چای‌خوری جوش شیرین، به همان میزان نمک و وانیل را به موز اضافه کرده و به‌خوبی هم بزنید تا تمام مواد با موز مخلوط شده و یکدست شوند.
  • مرحله‌ی سوم: در قدم بعدی باید تخم‌مرغ را نیز به سایر مواد اضافه کنید و با کمک همزن برقی به‌خوبی هم بزنید تا یکدست و مایه پنکیک آماده شود.
  • مرحله‌ی چهارم: مانند روش قبل، کمی کره در تابه بریزید تا ذوب شود و سپس از مایه پنکیک در تابه بریزید. صبر کنید تا اطراف پنکیک طلایی شود و بپزد. زمانی که این اتفاق افتاد، می‌توانید پنکیک را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز پخته و سرخ شود.

پنکیک شما به‌صورت رژیمی و بدون آرد آماده است و می‌توانید آن را با پودر قند، شکر یا مربا تزیین کرده و میل کنید.

طرز تهیه پنکیک موز با گردو

طرز تهیه پنکیک موز و گردو

یکی دیگر از روش‌های طرز تهیه پنکیک موز، استفاده از گردو در دستور تهیه آن است. گردو یا هر مغز دیگری باعث می‌شود تا پنکیک شما مغزدار باشد و طعم آن بهتر شود. دستور پخت پنکیک موز یا گردو نیز بسیار راحت است. تنها کاری که شما باید انجام دهید، این بوده که گردو را خرد و سپس به مایه‌ی پنکیک اضافه کنید. هرچقدر که گردو ریزتر باشد، بهتر است!

فوت و فن‌های درست‌کردن پنکیک موز

نکات تهیه پنکیک موز

مانند درست‌کردن هر شیرینی یا دسر دیگری، درست‌کردن پنکیک نیز نکات مخصوص به خود را دارد که باید آن را بدانید و رعایت کنید. به همین دلیل ما در این قسمت مهم‌ترین نکات درست‌کردن پنکیک موزی را بیان کرده‌ایم که با کمک آن می‌توانید یک پنکیک خوشمزه و حرفه‌ای درست کنید.

  1. اگر دوست دارید تا پنکیک شما حالت پفی داشته باشد، پس حتما باید به این نکته توجه داشته باشید که به‌هیچ‌وجه در زمان در آوردن پنکیک‌ها از درون تابه، آن‌ها را روی یکدیگر قرار ندهید. چرا که پف آن‌ها می‌خوابد! در ابتدا تمام پنکیک‌ها را کنار یکدیگر قرار دهید و در نهایت و زمانی که تمام آن‌ها آماده شد، روی یکدیگر بچینید.
  2. برای این که ظاهر پنکیک شما در زمان سرو جذاب‌تر به نظر برسد، سعی کنید تا تمام آن‌ها را با اندازه‌ی یکسان درست کنید. اندازه‌ی درست پنکیک‌ها بعد از درست‌کردن چند مورد اول، دستتان می‌آید.
  3. اگر قرار است تا در طرز تهیه پنکیک موز از وانیل استفاده کنید، باید دقت داشته باشید که میزان وانیل کم باشد. چرا که بیش از اندازه بودن میزان وانیل، باعث تلخ شدن آن خواهد شد.
  4. اگر دوست دارید تا پنکیک شما پف کند و جذاب‌تر باشد، استفاده از بکینگ پودر را فراموش نکنید.
  5. برای درست‌کردن پنکیک حتما از تابه‌ی نچسب استفاده کنید. اگر تابه‌ی شما نچسب یا تفلون نباشد، سبب می‌شود تا پنکیک در زمان پخت به تابه بچسبد و خراب شود.
  6. یکی از راه‌هایی که می‌توانید متوجه شوید که پنکیک شما آماده است یا خیر، وجود حباب‌های کوچک روی آن است. اگر شاهد این حباب‌ها بودید، یعنی پنکیک شما آماده است و می‌توانید آن را برگردانید تا سمت دیگر نیز بپزد.

پنکیک موز و سفر به دنیای عطر و طعم‌ها

طرز تهیه پنکیک موزی یا هر مدل پنکیک دیگری، بسیار راحت است و شما می‌توانید بدون دردسر آن را تهیه کنید. اگر قصد درست‌کردن پنکیک را دارید؛ اما مواد اولیه برای تهیه آن در خانه موجود نیست، تنها کافی است تا از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ به‌صورت آنلاین هرچه نیاز دارید را سفارش دهید و در زمان کوتاهی تحویل بگیرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *