آموزش درست کردن ارده در خانه به ساده ترین روش

ارده خانگی

ارده، یک ماده مقوی و پرانرژی است که خواص بسیاری برای بدن انسان دارد. این خوراکی در ایران و کشورهای عربی محبوبیت بسیاری داشته و از آن در تهیه انواع شیرینی و غذاها استفاده می­کنند. ما ایرانی­ها اغلب ارده را در وعده صبحانه، به همراه شیره و یا خرما مصرف می­کنیم. اگر شما نیز به طعم شیرین ارده علاقه­مند هستید، با ما همراه باشید تا طرز تهیه ارده خانگی را به صورت مرحله به مرحله معرفی کنیم.

مواد اولیه ارده

مواد اولیه مورد نیاز برای درست کردن ارده در خانه، در جدول زیر ارائه شده است. با این مواد می­توان یک پیاله ارده تهیه کرد.

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

مواد لازم مقدار لازم
کنجد پوست کنده ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری

 

دستور تهیه ارده خانگی

زمان مورد نیاز برای درست کردن ارده در خانه، تنها در حدود نیم ساعت است. آماده­سازی مواد ۲۵ دقیقه و پخت آن ۵ دقیقه زمان خواهد برد.

  • مرحله یکم: ابتدا کنجد را پاک کنید و آن را در یک تابه ریخته و روی شعله قرار دهید. کنجد را با حرارت ملایم تفت دهید و مرتب هم بزنید، تا نسوزد.
  • مرحله دوم: در حدود ۵ دقیقه به تفت­دادن کنجد ادامه دهید تا خامی آن گرفته شده و تغییر رنگ بدهد. البته توجه داشته باشید که تغییر رنگ کنجد چندان محسوس نیست.
  • مرحله سوم: مطابق طرز تهیه ارده خانگی، کنجد را از تابه خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود. سپس کنجد را در غذاساز بریزید و آن را پودر کنید. بعد از مدتی غذاساز را خاموش کرده و کنجد را هم بزنید و آسیاب­کردن را ادامه دهید.
  • مرحله چهارم: مجددا غذاساز را خاموش کرده و ۲ قاشق روغن کنجد یا روغن مایع اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
  • مرحله پنجم: برای ایجاد حالت خمیری ارده صبور باشید و هر چند دقیقه دستگاه را متوقف کرده و هم بزنید. پس از آنکه ارده شما روان و خمیری شکل شد، به آسیاب­کردن کنجد پایان دهید.
  • مرحله ششم: ارده را از غذاساز خارج کرده، در یک ظرف شیشه­ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

ارده خانگی شما آماده است. نوش جان!

نکات مهم برای درست کردن ارده در خانه

ارده خانگی

رعایت برخی نکات ساده در طرز تهیه ارده خانگی، به بهترشدن طعم آن کمک می­کند:

  • برای درست کردن ارده در خانه، باید از کنجد مخصوص ارده یا همان کنجد پوست کنده استفاده کرد.
  • بهتر است برای تهیه ارده، کنجد تازه مصرف شود.
  • در هنگام تفت­دادن کنجد، مرتب هم بزنید و دقت کنید که کنجد نسوزد، زیرا در غیر این صورت ارده شما تلخ خواهد شد.
  • برای روان­تر شدن ارده می­توانید از مقدار بیشتری روغن استفاده کنید.
  • ارده خانگی را می­توان داخل یک ظرف شیشه­ای به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کرد.
  • از هر پیمانه کنجد، تقریبا نصف پیمانه ارده به دست می­آید.
  • برای تهیه ارده می­توانید از روغن مایع، روغن کنجد و یا روغن زیتون استفاده کنید.

سخن پایانی

در این مقاله طرز تهیه ارده خانگی را به همراه کلیه نکات آموزش دادیم. اگر تصمیم گرفته­اید که در خانه این خوراکی را تهیه کنید، می­توانید کلیه مواد اولیه را، بدون نیاز به خروج از خانه، با استفاده از سرویس سوپرمارکت اسنپ سفارش دهید و در کمترین زمان ممکن درب منزل تحویل بگیرید. همچنین می­توانید برای تهیه غذای آماده از سرویس غذای اسنپ استفاده کنید. اسنپ با سرویس­های متنوع آماده ارائه بهترین خدمات به شما است!

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *